Жозеф Дол е “склонил” Борисов да се откаже от подкрепа за кабинет с мандат на фашизоидни рашисти

Във връзка с публикацията ми в ivo.bg вчера, в която направих доста обосновано предположение за състоялия се на 30 ноември преврат срещу Борисов в ГЕРБ начело с Цветанов, днес получих(ме) следната интерпретация от страна на самия Цветанов: всъщност той бил склонил Борисов да си промени мнението и го държал информиран за това, че мнението му се променя, макар и да отсъства в момента на демонстративното промененото му от “собствените” му депутати мнение.

http://clubz.bg/47685-cvetanov_sklonil_borisov_da_ne_podkrepq_patriotite

Вчера Цветанов употреби думата “ уведомил” по отношение на твърдението, че до Борисов ( все пак) е достигнала новината, че му сменят мнението в негово отсъствие докато е в самолета за Будапеща.

Днес вече се натъкваме на корекцията “ склонил”. Цветанов го бил склонил.

Разбирам, че скачените съдове искат да замажат явната пукнатина между тях. Все още са си нужни взнаимно.

Но като съм казал А ( макар всички да се правят, че няма такава буква ), да кажа и Б за ББ и за истината точно кой го е “склонил”. Казва се Жозеф Дол и е председател на Европейската народна партия.

Жозеф Дол се е обадил на Борисов и в прав текст го е заплашил, че ГЕРБ ще бъде изключена от ЕНП, ако подкрепи рашистките фашизоиди да съставят правителство в страната, в която на власт е партия с претенция да представя граждани за европейско развитие на България. Случаят напомня на заплахата от страна на германските социалдемократи към новия лидер на БСП Георги Първанов да лишат партията му от субсидия, ако продължава да бъде единствената европейска соцпартия, подкрепяща Милошевич.

Описах този исторически факт преди 6 години в “Течна дружба”. И до днес никой притежател на микрофон не посмя или не пожела да попита Първанов ( или Петър Стоянов) за коментар на това събитие, състояло се в кабинета на президента Петър Стоянов, където пратеникът на германската социалдемократическа фондация Фридрих Еберт , депутатът Гернот Ерлер, е заплашил с финансова санкция Първанов и неговата БСП, с което е постигнал преобръщане на столетницата тук в полза на присъединяването на България към НАТО .

За съмняващите се в определението за фашизоидността на онези, които наливат руски газ в раздухвания за целите на Москва огън на българските страхове от митичната бежанска вълна в България, прилагам линк към едно сборище на типични нашенски фашизоиди, които би трябвало с поведението си да възбудят протестите на другарите антифашисти ( ако не бяха едно и също с тях). http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Da-gi-nareka-majmuni-shte-obidia-zhivotnite-video_641216.html

18 мнения за “Жозеф Дол е “склонил” Борисов да се откаже от подкрепа за кабинет с мандат на фашизоидни рашисти”

 1. Ох, все така ли ще воюваме с представителите на руските фашисти.То не беше Първанов и Милошевич.
  Добре,че тогава Костов беше Мин,председател ,а НАТО удари с ракетите Белград иначе нямаше да има помен от нас.
  Сега Корнелия като селска невестулка върти очи с нейният избраник Радев и все с руските шпиони правят срещи
  Срам и резил за България,Какво ли си мислят в ЕС.
  Долни гадове не мирясаха.Зор ще видят да унищожат България.

 2. Борисов трупа ли трупа червени точки. Интересно няма ли кой да му потърси сметка в тая партия, защо се държи гнусно дебелажки с десния електорат? Или може би електоратът му се не десен?!
  А аз съм любопитен дали ще се намери репортер да го попита за това, пред камера?

 3. Обединените Патриоти определено пресоляват манджата от 2014.
  Значи две години крепиха правителството и бяха сериозни партньори ,сега разклатиха бюджета и станахa фашизоиди?
  Какво излиза?Борисов на 29.11 беше “За” ,и след лек намек oт Жозеф на 30.11 (който явно е проспал две години) си променя решението.
  Джоузеф Доул ли управлява тая страна?Язък му на Борисов за черните шлифери и тъпи пинизи в стил “Кой съм аз”.
  Представете си какво би станало ако му намекнат Ердоган , Путин или Тръмп ,което между впрочем не е изключено.
  Представете си подобно признание от страна на Орбан.Между другото “румената Корнелия” сподели ax ,че ce били скарaли за постове.ДПС “cамо” намекна за задкулисни сделки.
  Резултати от тези откровения – Борисов пак е нашия човек и сигурният избор.
  Защото бил послушал някой си чиновник и забележете не за какво да е ,а дали да подкрепи правителствен мандат.(Пиша един емайл на Дол -все ще отговорят нещо)
  Във всяка страна от Вишеградската четворка на която уж подражавамe ,подобни навеждания биха предизвикали мощен гражданcки шут.
  За една седмица забравихме как Борисов се врътна и подаде оставка разсърден, че не харесали неговия кандидат ,a някой си друг.
  Няма страшно докато сме добре с Пеевски ,медиите са наши ,автоцензурата работи без грешка xи xи xи…. И пак сме всички срещу всички и газим кал до ушите.
  Xибридната война макар и празна фраза не е илюзия ,тя e в самите нас.Това е войната на собствения анализ с полуготовата ,претоплена,лесна за смилане информация която консумиpaмe с вечерята.

 4. До МИЛЕН
  Казвате, “Представете си какво би станало ако му намекнат Ердоган , Путин или Тръмп ,което между впрочем не е изключено.”
  Започвам да си представям какво му е “намекнал” Путин в телефонния разговор на 27-ми септември тази година. Резултатите от “намека” вече станаха видни…

 5. http://www.faktor.bg/novini/balgariya/88258-mestan-anketna-komisiya-za-reshetnikov-i-ninova-sled-tova-razpuskane-na-parlamenta.html
  ***
  Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е изпратил Открито писмо до президента Плевнелиев, председателя на Парламента Цецка Цачева и премиера Борисов. Той категорично настоява в Народното събрание да се създаде спешно Анкетна комисия, която да изясни дали лидерът на БСП е договарял новия президент Радев с ген. Решетников, дали са обсъждали излизането на България от ЕС и НАТО.
  ***

  Добре, че е ДОСТ и г-н Местан – да отсрами нашенските “патриоти”, пък и част от “реформаторите”.

 6. Интересно как всички се нахвърлиха на тази малка партия, която единствена поиска бедните в България да не умират като кучета.
  Колко години ще чакаме някакви “народни” другаро-господа да ни въртят като гламави ? Предложението на Патриотите било “популистко” и това го казват от “народната” “партия”. Ха сега де! Тяхната партия не е ли Популистка партия преведено на латински? Или ще делим народа на наш и ваш народ. Когато е за бедните Българи е вашия а когато е за милиционерите е нашия народ а ??
  А френския политик е казал много неща. Например в БТВ новините. http://btvnovinite.bg/article/svetut/zhozef-dol-ilyustrira-preimushtestvata-na-obedinena-evropa-s-pornoto.html

 7. ЕНП отдавна трябваше да заплаши Борисов с изключване на партията му за това ,че допуска руски анклав в Расенец.

 8. MILEN , не ПФ е виновен на бб и цвък-цвък! Правителство може да има и с формален мандат на РБ, и подкрепа и от ПФ и от герб, както беше досега. И няма значение дали се обаждал дол или Доу, просто бб е получил инструкции “свише”, и не толкова от западна посока. Пък и доган му даде 600 дни “свободен” от него мандат, и сега ,след като свършиха 600дни(с 200 по-малко от царските 800!), доган-библиотекарският кръжец са му предложили “коалиционен” мандат.

 9. Не е по темата но е е много хубаво и мястото на долното инфомнение е в БЛОГА НИ.
  “Новият шеф на Пентагона Матис не е просто русофоб, както останалите републиканци. Той е един от малцината призоващи за разрушаването на Русия. Изчезването й като държава. Веселбата почва. Дай бог здраве на Доналд Джонович за това назначение.”

 10. И още от самият Матис само дето е на съвеЦки диалект.
  Как сообщает “Голос Америки”, Мэттис ранее называл агрессию России против Украины в Крыму и на Донбассе “значительно острее, значительно серьезнее”, чем считают в Вашингтоне и ЕС. Он также указывал, что целью действий российского президента Владимира Путина является раскол НАТО.

  “В Крыму и Украине идет война”, – заявлял он.

  “Действия России в Украине я считаю возможно самой опасной ситуацией с кризисным потенциалом для всего региона”, – говорил Мэттис в мае 2015 года в ходе выступления в The Heritage Foundation.
  Тогда же генерал предупреждал об опасности русского национализма, на который опирается режим Путина.
  “Путин может высвободил силы, которые он лично не способен контролировать. Думаю, что его преемники, если он умрет перед 2020 г. (я считаю это маловероятным), если что-то пойдет не так – не смогут контролировать импульсы, которые освободил Путин. Отойти от некоторых заявлений, которые он сделал в отношении Запада, будет очень сложно “, – заявил Мэттис.
  “Люди спрашивают, а не взбесился ли Путин, или он потерял здравый смысл? По моему же мнению проблема не только в Путине, а в России вообще. Говорят, что как только уйдет Путин, станет лучше. Думаю, это мечты”, – отмечал он.
  Также в ходе своего выступления в The Heritage Foundation, Мэттис заявлял, что “Путин ложится спать, зная, что он может нарушить все правила, а Запад все равно будет пытаться играть по правилам. Это очень опасная дихотомия”.
  “Россия не считает соседство с демократическими странами позитивом. Она хочет гарантировать безопасность для себя, сея нестабильность вокруг”, – говорил Мэттис.

 11. http://ic.pics.livejournal.com/m_kalashnikov/19021490/1526454/1526454_original.jpg
  Этот же дядька(Матис), всю жизнь убивал. Ему 66 лет, он не женат, не держит дома телевизор, зато собрал 7000 томов о войне всех народов, начиная от чёрт знает кого Римской Империей, индейцами апачи, и кончая Третьим Рейхом, Вьетнамом, СССР и прочими. К примеру во время боёв в Ираке 1991 он изучил стратегию Эрвина Роммеля. Участвовал во всех войнах на Ближнем Востоке, да так, что дослужился до верховного командующего объединённых сил НАТО. Его позывной “Хаос”, прозвища разные, в основном “Бешеный пёс”, “Воин монах”, “Боевая машина”. Всегда говорит то что думает. Например на базе Корпуса морской пехоты провожая солдат в Ирак, сказал им, чтобы были готовы убивать любого на их пути, да и вообще, убивать боевиков чертовски приятно, ибо они бьют женщин, а значит не мужчины. Я как то смотрел его выступление в ютубе, в одном из институтов США. Человек всю жизнь живёт войной, вот и всё, шо надо знать МЧСнику Шойгу.

 12. http://frognews.bg/news_124017/Skandalno!-Komandirovani-politsai-palniat-djoba-na-Valeri-Simeonov/

  Командировани полицаи пълнят джоба на Валери Симеонов.Командироването на полицаи е доходен бизнес за някои хора, сред които и лидерът на Патриотичния фронт и борец срещу мигрантите Валери Симеонов, научи Фрог. Баш патриотът е собственик на мотел-ресторант „Козият рог” в Малко Търново, който целогодишно е зает от униформени, командировани от страната за охрана на българо-турската граница.Според наредбата за командироването на полицаи и военни на границата на всеки униформен държавата плаща по 40 лв. за нощувка и 20 лв. за храна. Така държавата се превръща в основен спонсор на бизнесмена Валери Симеонов. Може би затова лидерът на Патриотичния фронт натиска и настоява за повече командировани военни и полицаи на граничната бразда, коментираха запознати.

 13. Германците ни казаха – като сте тръгнали на изток, не си забравяйте при нас цигани(и)те…

 14. Съдържателна новина! Благодарност към г-н Инджев!

  Добре, че ББ все пак е стоплил и си е променил мнението. Иначе, БГ вече беше тръгнала към големия резил. Не че не го заслужава (Като се има предвид изключително информативното мероприятие в Ямбол. И за това да благодарим на г-н Инджев!). Но нали все пак се надяваме да продължи трудният и сложен процес на българското ЦИВИЛИЗОВАНЕ. А не да бъде прекъснат от управление на “патриотичните” чалги от Ямбол (родното място на Волен Сидеров). Трябва да се признае, че ББ с неговия Винету, все пак не пречи толкова много на БГ-евроинтеграцията, колкото биха попречили чалга-патриотите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.