Борисов в лада? Добра идея

Анализът на Института за пазарна икономика произведете през изминалата седмица новината, че (поне) българската столица вече се намира в Европа по БВП на глава от населението с показатели, сравними със средните за континента.

Защо няма ликуващи ( политици)? И по-конкретно защо партията, която включи в своето название претенцията да представлява европейското развитие на България не се наведе и не вдигна от земята този къс пропагандно злато, за да го обработи и да си го припише като свой успех?

Едва ли е от “недоглеждане”.

Има нещо, което мъчи Гражданина за европейско развитие на България и то изглежда е свързано с усещането, че въпреки корупцията, която е главното петно върху образа на България , гледана отвън, страната се развива напук на властта, а не благодарение на нея.

Да загубят изборите така всеобхватно в по-бедните региони на държавата Гражданите за европейско развитие щяха някак си да преглътнат и да обяснят това с тежкото наследство на своите (уж) антиподи от предишното десетилетие ( че и по-рано, както напоследък се опитва да се оправдава Бойко Борисов, връщайки се в прехвърлянето на вина чак то миналия век и до управлението на Иван Костов, но не и до соцкатастрофата преди него). Но от изборната си загуба в същите пропорции в столицата и в други големи градове, където тенденцията в икономиката е възходяща, предизвика траен стрес в редиците на партията и най-вече на самия й връх.

Личен пример за дълбока обида и наранена управленска душа от неблагодарността на населението дава самият Борисов. По наложениете от него неписани закони на подчинението останалите по веригата надолу му подражават. Той не просто е обиден, но и се държи като жертва, която изисква от нас разкаяние за страданието, което й причиняваме . Постъпва като някои родители, които заплашват пакостливите си деца със скорошната си смърт, предизвикана от болестите, отключени от стреса, свързан с детското непослушание. Нещо подобно правят и тинейджърите, шантажиращи родителите си с опасността да си причинят самонараняване ( от бягство от дома, до самоубийство).

С една дума, Борисов наистина показа лабилна психика, както отбеляза не без основание един политик, с когото само до преди няколко дни щяха уж да овладяват положението в държавата чрез нов кабинет, подкрепян от ГЕРБ. Фактът си пролича когато вчера Борисов  ядно се отказа да се вози на едни заредени с горивото на корупционния скандал лукосни джипове и ни приписа колективна отговорност за евентуалното му страдание в бъдеще. За да ни е зле той би започнал да се мъчи в руска лада, която трябвало да поръча бронирана обаче, защото имал няколко смъртни присъди ( които иска да възприемем сериозно, макар и други в тази държава да получаваме такива, както и отказ от “бронирани лади” срещу заплашващите ни).

“Къде си ти, къде е Той, че да се сравняваш като потенциална мишена”, ще възкликнат остатъчните защитници на Борисов. И ще имат право този път. Той е вече долу, докато такива, като мен, сме си горе-долу тук край брега на реката на живота, по която рано или късно минават политическите трупове на низвергнатите мегаломани.

41 мнения за “Борисов в лада? Добра идея”

 1. Страхотен анализ градиращ с всеки абзац за да се стигне до последният в който съчетанието на реализъм, премерено самочувствие и историческа неизбежност могат да бъдат квалифицирани единствено с етикета-гениален.
  баце ако не е разбрал и няма кой да му го сведе или обясни с думи прости, че е поръчан с еднопосочен билет за политнебитието, толкова по-зле за него. Болката МУ, страданието, забравата ще бъдат с “пъти, пъти, повече” отколкото ги е сънувал и в най-страшните си кошмари. Дори и да му се размине някоя южна килия при бай Ставри, строг но справедлив в СЦЗ или сретен йосич да “забрави” “поканата” си разплата, Збогом, тикво! Няма да ни липсващ.

 2. Борисов в (л)Ада би било по-добре. Той всъщност е там, но още не го знае.

 3. Г-н Борисов назова конкретно, че щял да си поръча специалната Лада от Путин. Което не дава допълнителен ракурс към този анализ, но дава ясно сигнал, накъде единствено му е ориентацията, “когато” сме го изберяли за трети мандат. Да видим кой кого, явно скоро ще се гласува пак.

 4. Отговорност за страданието му като жертва? Напротив, злорадо презрение към падението му и удоволствие от признанието му, че по-долно нещо от руски автомобил няма. Лада ли? Точно ще му отива на фасона. А НСО с увеличения бюджет за 2017 г. 37млн. 200 хил. лв. ще охраняват персони по-скоро вредни за обществото, отколкото заслужили. И от кого? Нашето презрение не ги плаши. Пазят се от себеподобните си. Гърмят се помежду си.

 5. От ООО “АвтоВАЗ” – Толиати трябва да изплатят на Борисов хонорар за неочакваната реклама, която им направи. Това си беше продуктово позициониране в чист вид.

 6. Полицейский задержал гражданина, ругавшего Путина.
  – Отпустите его! – говорит прохожий. – Он ведь ненормальный!
  – Какой же он ненормальный? – отвечает полицейский. – Он говорит разумно!

  http://echo.msk.ru/blog/yunis/1885264-echo/

 7. Какво е понятието конфликт на интереси. Агенция по горите, респективно земеделското министерство, подарява на едни персони джипчета, на хора… от държавния апарат. Това са институции, които би трябвало да ограничат мафиозното изсичане на гори/по-печелившо занимание от т.н. ловен туризъм/. И какъв ще е ефекта от контрола на тези институции, когато шефовете им вменяват простата мантра на своите държавните служители, че МВР, нсо/днешно убо/,и много други, все още не известни, че благодарение на скъпите подаръци, за наша сметка,съответните институции са подпомагани, спонсорирани индиректно примерно от горската мафия. Както се казваше в миналото “Здравей наряд!”

 8. Днес в неофициалната рубрика “Наивността в България” ще посоча названието “Институт за пазарна икономика”.
  А то няма НЕпазарна икономика. Пазара е съставна част от всяка икономика и всеки бизнес. Не съществува производство без пазар. Никой не произвежда сирене ако не го продава на пазара, никой не произвежда брашно, ако не го продава на пекарните за приготвяне на хляб и хлебни изделия.
  Все едно да има “Институт за крилати самолети”, а то няма самолет без крила.
  Или “Институт за моторно-двигателен автомобил”, а то автомобил(кола) без двигател няма. Има с постояннотоков двигател и с вътрешно горене.
  Или “Институт за токов електродвигател”, а то не съществува електродвигател без електричество(ток).
  Или “Релсов трамвай”, а то въобще не съществува трамвай, който да не се движи по релси.
  По отношение на Народното Събрание е налице същата “Българска наивност”, която си е на ниво “кристална глупост”.
  Беше гласуван на първо четене закон за престъпния характер на комунистическия режим в НРБ и премахване на комунистическите символи.
  Тук “Българската наивност” е двойна.
  Първо-не съществува НЕпрестъпен комунистически режим(диктатура).Поради простата причина че властта се узурпира от бандити , убийци и престъпници.
  В друга тема сайта потвърждава този факт с терористите Кастро и Че Гевара. За българските комунистически терористи са изписани стотици книги , статии, филми и др.
  Втората наивнист е за премахване на комунистическите символи, но няма да се премахват символите на комунистическо-съветската окупация, които всъщност са основата, първопричината на комунистическите символи.
  Та точно Съветския Съюз и Съветската армия комунизират нашата страна и народ.
  Е, за какво “европейско развитие” на България може да се говори.
  Гласуват се смешни закони, а се говори за цивилизованост.
  На практика косвено се приема закон, според който ще се демонтират стотици дребни по размери комунистически символи, а косвено се приема закон, според който символите на съветската окупация и комунизация не попадат под ударите на този закон.
  И пак косвено се казва пред народа и Европа, че Съветските символи са НЕкомунистически и НЕокупационни.
  И съгласно тази “българска логика на наивността”, Българската държава ще продължава да се грижи за тези паметници и фотографията горе-вдясно ще продължава да държи българчето на тясно(мозъчно).
  Ама за каква Европа българчето тропа…

 9. бб отново е в неустановеното си “положение”, както винаги. Ако толкоз иска да излезе еФтино може да си купи бронежилетка и да кюта пеша. Друга възможност е да си поръча гедеерската “класика” – Трабант, каквато имаше С.Паси ,и която предаде на музея. Верно малко скъпа ще излезе бронята за Трабант , но и за Лада-та няма да е по евтина.
  И все пак основният въпрос пред бб и герб е не видът на бронираните возила за властоИМОТните ,а дали въобще ще им се полагат въобще някакви такива возила?!?!? Защото бб за ВТОРИ път напуска властта по собствено желание. По собствено желание!
  И щом гербаджиите се отказват от властта , то чудно какъв лозунг ще издигнат за предсрочните избори?!?!?!
  Едва ли с действията си досега има по-подходящ от следният – “Гласувайте” за герб, за да НЕ изкараме отново мандата си докрая!
  А и какви “коалиционни партньори” ще им се вържат отново , след като бб не изкарва НИТО един мандат докрая?!?!?
  И КАКВА въобще е “логиката” да се гласува за “партия”, която НЕ иска да е в управлението?????
  След като бб явно не иска да е управляващ , то не му се полага и “държавна” бронирана кола, ако ще и Лада-Нива да е !
  Което изключва възможността да си поръчва още от сега някакви химерни руски бронирани коли. На властонямащите НЕ се полагат.
  Ако иска на частни основания може да си поръчва Ладата! За себе си! Макар ,че преди 2 години си взе ПАРТийни бронирани Мерцедеси, уж втора ръка! И няма нужда от лични бронирани коли. за сега.

 10. За съвсем големите и добродушни наивници ще дам още два примера.
  Все едно полицията организира акция по задържане на престъпна група-убийци, атентатори или крадци на автомобили.
  И преди акцията, по време на инструктажа, Ръководителя на групата да каже , че не бива да се задържа или стреля по главатаря на бандата. Сиреч полицаите може да арестуват или убият всеки член на бандата, но не и главния бандит-убиец, който ръководи убийците и крадците и им казва кого да убият и окрадат.
  Или председателя на ловна дружинка организира хайка за вълци и койоти, но казва на ловджиите:” Драги ловци, стреляйте точно по вълците и койотите, но не стреляйте по водачите на глутниците, или ако случайно ги уцелите, веднага ще извикаме ветеринарания лекар от селото за да окаже първа помощ на ранените водачи на хищниците”.
  Това е “българската логика”, чиято основа е “Българската наивност”, която си е както казах КРИСТАЛНА ГЛУПОСТ.

 11. А за непоравимите наивници ще припомня как Цецка Цачева плаче за убития си дядо от комунистите , но казва че не се срамува от членството й в БКП.
  С други думи-упреква комунистите че са убили дядо й, но не се срамува че е била член на тяхната организация.
  Къде го има това, кой може освен някое българче да изрече пред микрофон и камера подобни думи…..

  Логика?-Боже опази!

 12. На Б.Б му “счупиха крилцата”относно лада бронирана ….лично аналитика на Путин,Решетников заяви че,бронирани лади нямало,и му препоръчва хеликоптер…капана явно е заложен….но знае ли човек,зайчета в ръкава много.

 13. Какво Б.Б. се прави като герои от комедия.Смешник.Така е като е прочел само една книга.Ако беше прочел вагон книги за историята на света щеше да разбере ,че такива като него хиляди без да са оставили следа.Доброто в неговото управление е,че не промени пътят на България,защото тези,които идват след него дали няма да ни върнат на изходна точка.Лошото е ,че моралът заби надолу,а лъжата стана норма на поведение.
  А България благодарение на пътя,който извървя в последните 20 г.се промени драстично положително и заприлича на европейска страна въпреки управниците си.
  Борисов ще бъде бързо забравен.Той даже и не завърши пълен мандат. Не направи дълбоки промени.Просто съществувахме.Но ще остане в речника на зевзеците,които дълго ще се *шалат* с него.
  Сетих се пак за Корнелия с нейните конспиративни срещи като прелюбодейци по хотели и кафенета с руски резиденти сякаш няма партиен кабинет на *Позитано*.Значи усеща,че върши нещо нередно.

 14. “Провалите на българския премиер Бойко Борисов се изучават в Англия. Това показва снимка, публикувана от Елена Бойчева в социалната мрежа фейсбук.

  На нея се вижда как студенти в University College London наблюдават лекция по политическа икономика, като на слайда е показан именно премиерът в оставка Бойко Борисов. Лекцията е озаглавена „Тур в европейския провал”.

  На слайдът Борисов е изобразен с карикатурен образ, а особено внимание се обръща на високите нива на корупция в България. Според лекцията Борисов се обявява за решение на българските проблеми, но именно той е обвиняван в корупционни схеми, поради което е подал и оставка преди две седмици.”

 15. “Доброто в неговото управление е,че не промени пътят на България,защото тези,които идват след него дали няма да ни върнат на изходна точка.Лошото е ,че моралът заби надолу,а лъжата стана норма на поведение.”–
  Уважаема г-жо Савова, позволете ми да не съглася с Вас по отношение на това твърдение.Мисля, че пътят на България е неразривно свързан с високи позиции на морала в ценностната система на обществото, а когато лъжата стане норма на поведение – това е безобразие, сигурен знак, че пътят свършва в задънена улица.
  Освен това – вижте критерия “свобода на словото” в България – какво брутално срутване има в този индекс през последните 7-8 години! Не знам как е в София, но вече и в средните по големина градове хората с демократични възгледи са буквално стъписани, смазани и обезверени да изказват свободно мнението си, без страх за последствия върху бизнеса, кариерата и хляба си! Тоталното опростачване, чалгазиране и вулгаризиране на българското общество показа стръмно развитие точно по времето на управлението на СИКаджиите, вижте и ежедневната агресия на пътя, с безброй убити, ранени, осакатени хора…съдби. Тук-там преди време имаше медийни гласове, които имаха възможност да изкажат различна позиция, сега всичко е смазано.Просто перфектно се подготвя “голямата коалиция” ГЕРБ-БСП – когато дойде заветния момент за нея. И мотивите ще са следните – “да не допуснем крайните националисти във властта” – за пред западните партньори (в което има логика, нали? А кой им създаде благоприятни условия за това и обилно “наторяваше” политическата почва за възхода им?).

 16. П.П. И след като бб и герб не иска властта – не трябва да се кандидатира за следващият парламент. Да си седи извън парламента, като “партиен” вожд от дивият изток, та поне да не заема местата на другите партии в парламента, които са влезнали да участват в управлението на НРБ.
  И още от сега да издигне логото на ИЗВЪНизборната си “кампания” – НЕ гласувайте за герб, защото ние НЕ искаме властта, нито пък Ладите й, и за да НЕ се отказваме отново,както досега,- НИКОГА не гласувайте за НАС!

 17. 6 месеца преди изборите в Чехия са изпратени около 90 руски професионални пропагандисти :

  http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/88354-kremal-s-pomostta-na-fss-izbra-cheshkiya-prezidentotkroveniyata-na-politkonsultanta.html

  Като чета как безпрепятствено са се разпореждали руските “професионалисти” не къде да е, а в Чехия (?!)и как са манипулирали изборите, за да бъде избран проруският Милош Земан, със сигурност няма да ми достигне въображението, за да си представя ясно и в пълнота как са се вихрили руските “професионалсти” у нас при наличието на най-многобройната, най-охранената и лишена от всякакава морална гнусливост и задръжки руска Пета колона!
  Интуицията ми подсказваше без доказателства, че резултатите от сегашните президентски избори не може да са истинските, че е извършена отново гиантска изборна манипулация и не ги приех за реалност, не ги примам досега! Тази “чешка” информация затвърди верността на интуитивното ми заключение: Изборните резултати за президент на България 2016 г. са фалшифицирани!
  Затова най-честно и с най-малки последствия за личното достойнство на “избрания” НЕ от нас, българите, президент, льотчикът- руски резидент с най-много “нальоти” Радев, е той да си подаде оставката СЕГА, преди да е встъпил в длъжност, преди да се е заклел, че ще работи за България, защото той със сигурност няма да има възможността го направи, поради ангажиментите, които е поел, пред чужди, враждебни на родината му държави- окупатори.

 18. Естет е ББ. Искал е да каже, че ще бъде с Леда… има си и лебед.

 19. Ако един ден открием музей на българските политически куриози, задължително да включим и фотография на Борисов и лебеда в ладата.

 20. За да не се забравя,Ладата-Жигули е ппигоден за руските пътища и сервизно обслужване ФИАТ 124.И последващите модификации също са копия на ФИАТ.

 21. На Боко, точно Лада му подхожда – нали си е руска маша, да не кажа нещо по-обидно.То и ладата не е руска, но нейсе,от мен да мине.А най-много му подхожда затвора, за грандиозните кражби и измами.
  До SMS
  И аз си мисля,че избора на Радев е манипулация и то най-голямата до сега.Още повече, че всички основни политически сили са за руския избор- т.е. Радев.

 22. #Кой подкрепи НСО, която охранява и Доган и Пеевски? Поименно
  Депутатите отхвърлиха предложение за намаляване на бюджета за НСО за сметка на разузнаването:

  Интересно е, че от т.нар. “Реформаторски Блок”, НСО е подкрепена единствено от някой си Борислав Миланов (СДС), чийто ФБ-профил е почти замрял и по нищо не личи, че е имало президентска кампания или че неговият кандидат-президент е бил ТТ.

 23. ” А иначе престъплението не е едно в случая.Поне четири са:
  1. Първото е, че е проведена обществена поръчка, която изобщо не е била необходима. Фактът, че джиповете не са били използвани нито един ден от формалните възложители, а от НСО го доказва. Това сочи 100-процентова нецелесъобразност на изразходваните средства, което е най-малкото безстопанственост.
  2. Провежда процедура с един възможен участник, което противоречи, освен на закона, и на народната мъдрост, според която “Кушия с един кон не бива”.
  3. Цената, е по-висока над два пъти от пазарната.
  4. Вместо на възложителите, автомобилите са предоставени за ползване на НСО.”

 24. Загубата на милиционерите и в София показва защо България мизерства 25 години и се слага прът в живота на Българина. Замогналия се човек със собствен труд не се покланя на милиционери а напротив, присмива им се. Как да не съжалим ридаещия крокодилски сълзи червенокож милиционер Бойко, когото бяха възпитавали 30 години, че в България живее само Матрял за мачкане. Мъглата в главата му явно се е прояснила и той милия проплака за соца в който Матряла се движеше в лади. Еххх какви времена бяха а Бойко??? Биеш когото искаш … Е..ш която ти хареса… И винаги Наще са на власт а !?!?! Едене, пиьене на корем, като в ислямския рай! Ако пък са изложим публично… няя проблем, дори ще ни повишат и пак ше си глеаме кефа. А Долу Матряла Бачка!!!

 25. Иво, благодаря! Благодаря за това, което изписа през годините в твоя сайт, защото тук получавам неоценима подкрепа. Подкрепа, макар в заблуждението, че всичко ще се оправи от само себе си и ще продължим ние , децата и внуците ни към едни истински свободни времена! Финалът днес ме покърти и приятели, извинете, нямах сили да чета коментарите ви този път!Приятен ден на всички!

 26. “българската столица вече се намира в Европа по БВП на глава от населението с показатели, сравними със средните за континента.“

  Хаха – това ми напомни за хумореската за статистиката според която ако си сложиш главата във фризера а краката в печката, средно статистически температурата ще ти е наред.

 27. БЪЛГАРИН
  Говоря за политическият път.Не завихме на изток Но и и това ще стане.Както казвате Герб и БСП,националисти и здравей Евразия,сбогом Европа.Няма мигранти,през България никой не минава.Красота.За да минеш към Европа,трябва да минеш през ровове,3-4 телени мрежи и минирани полета.Аз го помня това време.Така беше на Сръбската граница,да не говорим за гръцката.
  Няма щъкане през празниците до *чужбина* на половин милион българи за кеф и удоволствие.Много бързо ще стане.Визи за не европейци *йок*.
  Нямаш работа в Европа.
  Ето за това говорете и не се подигравайте на отделни политици които искат да правят нови проекти.Ако можете помогнете,дайте кураж.И не ми давайте за пример Орбан защото ние ще бъдем прецакани,като крайна държава на Европа,а Унгария е в средата.
  Да се държим за Германия и се молим Меркел да е на власт.
  А Радев ,че беше избран с *фалшименто*.
  Това го вижда всеки човек с малко мозък.
  Радев е фалшив.
  Фалшив натовски генерал,фалшив български генерал.
  Фалшиво загрижен за България/не отиде на консулт.съвет/
  Фалшив и лъжлив.
  ДА СЕ МАХА.

 28. Г-н KONSTANTINOV, с такива “поръчки” бюджета на УБО минава много над 40 милиона, а за пред всички казват ,че е “само” 38 милиона.
  Така е и с всички “служби”. Общо им се водят официално 2 милиарда, но с социални и здравни осигуровки, плюс допълнителни “обществени поръчки” са най-малко 3 милиарда.
  Не случайно се вдигат всички данъци,- данък за “лично ползване”, по-високите данъци и осигуровки от по-високата минимална работна заплата ….. и още ….. и още….
  И всичко се води ,че е “от контрабандата” , а НЯМА нито един контрабандист хванат. Всичко е от по-високите данъци. И така горанов отчита “излишъци” , които да откраднат в края на годината.
  И се чудя щом има “излишъци” – защо не намалят поне данъците – ДДС, осигуровките ….?!?!?..
  Излишъците са признак на СВРЪХоблагане, и трябва да се намалят някои данъци.
  И щом като има “излишъци”, – защо горанов взима заеми. Трябва от излишъците да изплаща старите заеми. Поне! А той взима ОЩЕ!

 29. Бумен Бадев
  Вумен Вадев
  Гумен Гадев
  Думен Дадев
  Жумен Жадев
  Зумен Задев
  Кумен Кадев
  Лумен Ладев
  Мумен Мадев
  Нумен Надев
  Пумен Падев
  ………..
  Сумен Садев
  Тумен Тадев
  Фумен Фадев
  Хумен Хадев
  Цумен Цадев
  Чумен Чадев
  Шумен Шадев
  Щумен Щадев
  Ямен Юдев
  —————–
  Гумен Задев за Лумен Ладев

 30. Уважаема г-жо SAVOVA от декември 4, 2016, 10:22
  Няма за какво да водя спор с Вас, при положение че споделям и подкрепям 99% от написаното в коментара Ви. Но моля Ви, никога повече не ми приписвайте ненаписани думи!
  Цитирам:
  1.”.. не се подигравайте на отделни политици които искат да правят нови проекти” – не само че не никога не съм се подигравал, но и стискам палци за успех на нов десен проевропейски и пронатовски проект! Правете разлика между “критика”, “приятелски съвет” и подигравка, моля Ви.

  2.”И не ми давайте за пример Орбан” – Никога не съм давал за пример Орбан, в нито един от коментарите си! Симпатизирам на полските дясноцентристки консерватори от “Право и Справедливост”, основно заради твърдата им и безкомпромисна позиция спрямо кремълските управници.
  Още веднъж повтарям, ни най-малко не искам да влизам в безсмислени спорове с Вас, и то точно в блога, останал като остров на Свободата и Нормалността!
  Слънчева и спокойна неделя Ви пожелавам от сърце.
  С уважение

 31. “Мисля, че пътят на България е неразривно свързан с високи позиции на морала в ценностната система на обществото, а когато лъжата стане норма на поведение – това е безобразие, сигурен знак, че пътят свършва в задънена улица.” – Българин

  Лъжата е един от 10 те смъртни гряха!! Но това не е грях защото го пише в Библията примерно а защото когато човек почне да развива лъжене той влиза в път който ще го свърже със още по-изпечени Лъжци , които след като са се научили майсторски да лъжат са почнали да развиват и други умения като например жестокост в името на собственото благополучие уж но все пак Жестокост! Кражби уж заради благополучието на себе си и родата ти но все пак Кражба. И така лека по лека човек се учи на много гадни неща, които му пречат да бъде Добър, Милостив, Щедър, Благоразумен, Обичлив, Трудолюбив и още много светли добродетели! Вътрешния глас на този човек просто не му позволява да развие Добродетели, когато той е стъпил на пътя на егоизма! Ето такива са нашите политици а и не само те! И колкото и да им се струва парадоксално, въпреки че те правят тези неща за себе си, то ги превръща в роби!!! Роби на по-големи лъжци и крадци и убийци от тях!!! тогава се ражда и Тоталитарното общество!! Демокрация няма как да има, когато не можеш да поделиш имането и властта със всички. Когато искаш всички да са като теб но все пак малко по-долу от теб, за да ти се подчиняват!! Ще има само демокрация на думи! Лъжлива и неистинска. купена Демокрация със крадени пари в устата на подмазвачите журналисти, които отглеждаш като породист добитък а непослушните заколваш, за да изтръгнеш неподходящите им гени завинаги!
  Има само едно нещо което тези идиоти не разбират!! Че нито са вечни нито са съвършени!! И че винаги в един момент, особено когато си на върха и се мислиш за най-голямия вожд, ще се намери по-голяма риба от тях, която ще ги хапне защото тяхната порода на всичките е еднаква!! Самоизяждаща се!!!
  Но никой не яде мърша докато мършата не се охрани!! Затова другарки и другари, угоявайте се угоявайте се!!! След това ще настъпи угощението в което вие ще сте част от менюто!!!

 32. БЪЛГАРИН
  Извинете тези думи не бяха към вас,а по принцип към други коментатори в блога.
  Извинете,забелязах грешката ,но късно.

 33. Извинете днес имам време и ми е интересно!

  “Не завихме на изток Но и и това ще стане.” -Д.Савова

  Може ли да попитам кой точно ще завие на изток ? Кои ние? Ако имате в предвид тези които вече са завили към демократичните ценности то за щастие това вече е необратимо. Дори и ЕЮ да се разпадне времето на комунизъма мина и будалите, дето си мислеха, че са открили топлата вода и рая свършиха а за новородените има предостатъчно история, за да поумнеят. Ако пък искате да кажете че червените ще завият на изток, само ще ни разсмеете, защото точно те отдавна имат имоти на запад и си пратиха децата там.
  Да има едни будали дето квакат че са жаби от руското блато но като им спрат помощите от ЕЮ бързо бързо ще се прехвърлят в правилния гьол, защото ги знаем какви хамелеони са!!! Русия е страшна но мизерията и бедността е още по-страшна!!!

 34. Г-жо Савова, приемам Вашето извинение.
  Благодаря Ви за позициите и коментарите, чета ги с най-голям интерес!
  С уважение, още веднъж.
  И една хубава новина тази вечер от Австрия:
  http://dariknews.bg/view_article_comments.php?article_id=1627301&comments=1

  Имунната система на Свободна Европа явно отново работи добре!

 35. ХОПАТРОПА
  България ще завие.А тези които го допуснат своевременно ще бягат при имотите си.
  Вие не четете ли какво препоръчват руснаци на Радев.Излизане от ЕС и НАТО ,задача номер едно.
  Кой ще ни търпи така разкрачени.Троянски кон.

 36. Добре че не сте пророк г-жа!! Аз пък казвам, че няма да завива а ще се развива за Добро !!!!

 37. Гладна кокошка просо сънува – имал (бил) Борисов няколко смъртни присъди!?? Дрън-дрън ярина. Ако имаше само една такава и досега щяха да си ни отървали от този празнодумец!

 38. Hаучавам, че, изглежда, на референдума в Италия надделява “не” (54 на сто на 46 на сто). Преди секунди по РАИ. Лоша новина от Италия , откриваща пътя към властта на крайния антиевропейски популизъм,
  след добрата от Австрия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.