Русия вярва повече на (своя) Борисов, отколкото на ( своята ) БСП

BELLA VOCE – КАБАРЕ МОДЕРН – 09.12.2016 – КАМЕРНА ЗАЛА “БЪЛГАРИЯ”

 

Решетников е заявявал, че Русия вярва повече на Бойко Борисов, отколкото на БСП. ( Дневник)

Това потвърди “спортният деятел” Венцислав Стефанов, бивш колега на Борисов по линия на мутренската групировка СИК в интервю за БТВ. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/12/08/2879670_vencislav_stefanov_pochti_vsichki_lideri_na_partii_sa/

Не знам какво още може да се добави към многократните (ми) твърдения, че Борисов е истинският вожд на московската пета колона в България. Доказал се е с действия и бездействие срещу нея.

Защо го осветяват в това качество вече лично Решетников и слугите му у нас, това ще научим от следващите ходове на руските пешки, местени от Кремъл по българската шахматна дъска, на която явно предстои някаква рокада.

21 мнения за “Русия вярва повече на (своя) Борисов, отколкото на ( своята ) БСП”

 1. Венци Корема го играе “вестоносец” с особено поръчение. Чрез него кремльовци явно искат да “официализат” пред матРияла, кой, кой е за тях след последните разстановки. Явно има някакви нерегламентирани боричкания за подредбата кой е по,най и баш слуга пред масковските государи.
  баце ще да е.

 2. Интересно защо е пропуснал да спомене Първанов – най-големият лобист на “суперизгодния” за България троен шлем.Да не би да готвят някаква специална роля за вожда в сянка?

 3. Освети се още един руски щпионин,на който парите се предполагаха от трибуквените застрахователи.Да,ама както изглежда,не.А Цв,Р. не и се отвори устицата,да каже,че САЩ не признават окупацията на Крим,даже отпускат 350 млн.долара военна помощ на Украйна и прекратяват военно сътудничество с РФ,до освобождаване на окупираните украински територии и прекратяване на военните действия.Цветанке,чети какво е решил американския сенат и представителите,това не е като Венци да ходи на партийна учебна година всеки понеделник и да се гордее с това.А ДАЛИ СЕ ГОРДЕЕ,че партията му натрапи 10 милиарден дълг /в долари/на този ограбен народ .

 4. Денят започва с една наистина добра новина. Мнозинството в американският сенат призова Тръмп да не се будалка повече с колегата лилипут.ин.
  Решителната 2017г. наближава със страшна сила, сила страшна.

  “Група американски сенатори: 12 републиканци и 15 демократи, са подписали писмо, изпратено в четвъртък до новоизбрания президент Доналд Тръмп, призовавайки го да възприеме по-твърда позиция спрямо Русия заради това, което те наричат „военно заграбване на земя“ в Украйна, предава Reuters.
  „Във връзка с продължаващата агресия на Русия и повтарящият се отказ на Москва да уважи териториалната цялост на Украйна и суверенното й право да избира собствената си съдба, ние също така подновяваме нашия призив САЩ да увеличат политическата, икономическата и военната подкрепа за Украйна“, се отбелязва в изявлението на сенаторите.”

 5. ДО г-н Иво Инджев,
  за пореден път се изкушавам да коментирам Ваша статия,с пълното съзнание,че коментарът ми ще бъде зензуриран и за пореден път ще бъде изтрит,но се надявам ,че поне Вие ще го прочетете!
  Не вярвам,че вярвате на този генерал/или поне така се надявам/Учудвам,се че вярвате на “основателя”на СИК-Стефанов.Незнам,защо се опитвате да манипулирате по-малко осведомените и не коментирате и изказвате му’че Крим е признат от САЩ?Не виждате ли,че личната “война”,която водите с Борисов,кара все повече хора да избират БСП!/надявам ,се че това не е целенасочено!/

 6. Това (б)е видно с просто (по Борисов) око – властника-пожарникар лакейничеше пред властелина на Кремъл унижавайки себе си и страната на която е “премиер”!

  В началото 90-те години на 20-и век Борисов напусна дори родната си милиция за да остане член на БКП – коминтерновската секция на болшевишката съветска комунистическа партия! БКП/БСП си (б)е(ше) под ръководството на КПСС – нищо не се е променило освен названията на партиите (дори след разпада на съветската империя на злото!).

 7. Въпросното тъпо парче не е единствен. Румбата Петков и още двама-трима чух тези дни да се изказват по телевизиите в посока, че нямало нищо укорително Кремъл да реди политическия пъзел на България. Преди това се правеше някак скришом и със стеснение; дори Сидеров започна да разкрива рубладжийскта си същност едва когато покрай “бойните” си клекшопови “подвизи” съвсем се компрометира и маргинализира. Сега обаче започват май съвсем да онагляват, сякаш искат да ни кажат: “Това е положението: кукловодите ни седят в Кремъл – свиквайте!”. И дали в Кремъл си обичкат повече БСП или ГЕРБ, е само подробност от пейзажа, защото целта на упражнението вероятно е властовите центъра у нас да са два, а не един и да си менкат властта, подпомагани от новата избирателна система. Братушките не могат да понесат в България да има ЕДНА силна политическа фигура, пък била тя и тъпанар като Бидоня. Самият факт, че един кагебистки едрокалибър като Задрешетников осветлява Борисов като човек на Кремъл (тема-табу до вчера), говори за степента на онагляване на руското владичество над България.

 8. До радко тотев:

  Аз пък за пореден път ще напомня, че не може да ме съдите по това което НЕ съм коментирал. НЕ коментирам милиони неща,но като се опитвате да ми вненявате вини и да внушавате какво вярвам или не, не бива да се учудвате, че предпириемам мерки за самозащита, които за свое удобство наричате “цензура” . И недейте да зативате Брисов от мен, той има достатчно власт, пари, медии и слуги да го правят, за да се почувствам длъжен да прокарвам и тук в скромния си блог неговите оправдателни мантри в стил ” който не обича ББ, работи за БСП”, с които дойде на власт и не иска да си тръгне, преди да се е сринал напълно в полза именно на БСП.

 9. Тук има намесени няколко неща:

  Първо, Стефанов не бива да се взема насериозно. Той е сламено човече, което участва донякъде в схемите, и си е въобразило, че е фактор. Оставят го да приказва, защото не знае чак толкова, че да изпусне неволно нещо важно. Същевременно с нескопосните си приказки, подходящи за пред футболни агитки (така е свикнал, а и толкова си може), единствено увеличава мътилката. А това е винаги желан ефект за силните му приятели.

  Най-вероятно появата му при Ризова е негова самоинициатива, резултат от уплах да не би нещо да е сгафил. Видно беше, че особено много го тревожи замесването на името на мистериозната госпожица (или госпожа?) Ананиева-младша. Ако бях журналист, бих се разровил около тази персона, както и около евентуални зависимости на Стефанов от кръгове, близки с нейната майка. Близко е до ума. Току-виж изскочило нещо любопитно.

  Второ, Борисов едва ли е чак „вожд“ на кремълската пета колона. Той определено е зависим от Москва, но тази зависимост е функция на властолюбието му и паническия страх, че някой може да го изхвърли окончателно от властта. Така че подобно твърдение от устата на Стефанов не е предназначено да „разконспирира“ лидера на ГЕРБ, а по-скоро е остен, с който Кремъл го предупреждава да внимава. Защо точно сега, не знам. Първото нещо, за което се сетих в тази връзка, са предстоящите преговори с чудодейно появилите се (и то трима наведнъж!) инвеститори за Белене. Но причините може и да са други.

  И трето – цялата почти любовно-разводна драма между Решетников и Нинова ужасно много лъха на бутафорен скандал. От типа на тези, които родните „ВИП-ове“ си спретват – и после обсъждат публично, дълго и напоително, с всичките му емоционални подробности.

  Ако има разрив между БСП и Кремъл, той със сигурност не би се осъществил публично. И би се проявил по съвсем друг начин. В случая ми се струва, че Кремъл по някаква причина предпочита да поосвободи образа на БСП от прекалената русофилност. Защото така, както са тръгнали, в скоро време ще заприличат на „Атака“. А това стеснява политическия им периметър на действие.

  Същевременно публичният скандал с взаимни обвинения, издържани в най-добрите махленски традиции, много успешно служи за димка, отвличаща вниманието от всичко друго. Сигурно щяха даже да са тема на седмицата, ако не беше Издислав…

 10. До г-н Радко Тотев. Многоуважаеми господине, първо се извинявам за вклиняването. И на мен ми се иска, така и така в обектива е, “спортният деятел” венцислав стефанов, Стопанинът на БЛОГА НИ леко да се “отклони” от темата и примерно да обяви, като как го вижда бъдещето на родният футбол в контекста на чорбаджийстването на ПФК Славия на визираното недоразумение.
  За кой ли път Иво декларира. Дневният ред на темите ги определя самият той. Ако искате мнението на “експерт”, следете изявите на двамата професори-мищо константинов и божо димитров. Те са омникомпетентни и никога нищо лошо за гуруто Ви. Напротив! Каквото и да каже и направи, от 9 дерета вода носят и баце винаги е цял в бяло.

 11. Че ВС нищо ново не ни е казал.Боко сам се освети като човек на Кремъл – колко се мазнеше за ЮПоток, отказа да си сътрудничим с Румъния за общ съюз срещу Путин при охраната на Черно море.Другарува с Орбан.Договориха с Путин по телефона идването на Радев на бял кон.Явно са му обещали нещо,ама то руснак да ти обещае,тежко ти горко-ще си го получиш.Най-смешното е ,че футболните “босове” са говорители на КГБ-ски генерали и местят пионките Нинова и Боко на шахматната дъска.Излиза, че футболните клубове са шефове на най-големите партии у нас.

 12. А дали не е някаква рушняшка схема за реабилитиране на БСП – видиш ли, Борисов е нашия човек, пък БСП-то ни се опъва – айде народе на катарзиса.

 13. Много добър завършек на статията – цитирам: “…следващите ходове на руските пешки, местени от Кремъл по българската шахматна дъска, на която явно предстои някаква рокада.”
  Рокадата е горе-долу ясна или Корнелия Нинова или чалгаджията Слави Трифонов. След успеха на пилотния проект “Бареков”, чалгаджията изглежда все по-вероятен ход в тази игра. Остава отворен въпросът – защо е толкова яростна атаката срещу Борисов – къде е стъпил на криво срещу Путин, ако наистина е по-надеждният партньор?

 14. Гледах негова снимка в лице (на Стефанов) и чесно казано от нея се излъчва ужас, който се спотайва в душата му зад маска… Сега разбирам от коментаторите, че бил създател на СИК и разбрах, че не съм се излъгал! Уви, много такива ужасници върлуват в България прикрити и неприкрити на всякакви постове и ключови позиции. България е важна точка в плановете на злото и битката ще бъде много тежка!!!!

 15. За мен това активно мероприятие на решетников е класическо набиване на обръчите и бой с нагайката, защото ефективноста на 5-тата колона е твърде ниска. Това е ясен знак към резидентурата да търсят нови кукли на конци приемливи за масата. Масата е изгладняла, куклите са изхабени и е нужна подмяна. Радев е опит да се замаже тази импотентност на резидентурата, но решетников явно още не е на ясно със същноста на проблема. А тойй е, че кацата в момента е празна защото никой не е инвестирал в нови кукли в последните 10-15 години. Може би това е един отчаян и последен ход да разчисти натрупаните прашни кукли за да се отвори място за нови. Но нещата вече са толкова омазани и затапени, че отпушването трябва да стане не с думи а силово. Доган вероятно усеща това и поради тази причина прекланя главица, готов да отстъпи сам преди да му се случи нещо. Делян също е проблем и няма как да се размине с договаряне. Въобще очаквам сериозно разтърсване и разистване на резидентурата и куклите и.

 16. До Радко Тотев
  Г-н Инджев ви отговори ясно и вие би трябвало да го разберете. Аз обаче се съмнявам в това и ще се опитам като странично лице на свой ред да ви помогна.
  Да обвинявате г-н Инджев в манипулация,дето не е казал нещо,което на вас ви се иска (Не знам дали ви се иска,или това е само повод) си е чисто нахалство.
  Ако не сте ,че г-н Инджев не води лична война с ББ си е чисто ваш проблем.Вие просто не разбирате,че има хора,които стоят на друго ниво,различно вашето.
  Другата голяма грешка,която вие правите,да не кажа манипулация,е дето твърдите,че г,н Инджев води повече хора да избират БСП.Грешка,или манипулация е сдържано казано,ако не е лъжа-то си е чиста глупост.

 17. “Спортният човек” сребролюбец Венцеслав Стефанов използва за лични цели един от най-популярните и обичани клубове в България. Печели от нечисти схеми изцяло на гърба на Славия. И още нещо – публиката и феновете на отбора (на стадиона или извън стадиона) са истински антикомунисти.

  Поздрави и голям поклон пред цялостната работа на Иво Инджев

 18. РАДКО ТОТЕВ , айде да видим фактите за вожда на герброкожите ви.
  През първия мандат на буда , той имаше 115 дупетата, 20 от които бяха вкарани заради тъпотията на “шленоносният” му “приятел” – гоце. Т.е. винету ви нямаше да има и 100 дупетата без подкрепата на “троякоалиционният гуру” от сирищник.
  И вместо буда да направи коалиция , той избра да направи малцинствен кабинет с подкрепата на ДСБ, РЗС, сидериЧуКоВскиЙ и др..
  И КАКВО беше отношението към подкрепящите го? Скара се и с ДСБ, и с рзс и с сидериЧуКоВскиЙ! Вместо да се договаря с тях , или с част от тях, буда предпочете сам да се вживява в ролята на еднипартиен вожд с помощници като цвък-цвък, при негласни с обръчите на доган ,бсп(които формално бяха в опозиция) и други олигарси.
  Вторият мандат даже с много по-малко дупетати , продължи по същия начин. Защото той не може да прави коалиции, просто не може , а и броя на дупетатите му само ще пада.Той може само да прави задкулисни договорки и “коалиции”, за които никой не му е гласувал. Вместо да държи на реалните си коалиционни партньори и подкрепящи , буда и през двата мандата хвърли усилия само за унищожаване на всички свои нормални партньори в дясно ,и даже и сидериЧуКоВскиЙ през първия си мандат.
  Това говори само ,че с винету не смята десните партии за партньори , а само за някакво временно явление , което трябва да го подкрепя с недостигащите му дупетати , докато той си прави някаква само лично негова си политика за лична изгода , и изгода на задкулисните му “партньори”. Т.е. подкрепящите го губят подкрепата си заради тези негови лични “политически” договорки с субекти и обекти ,които НЕ са се явявали на избори , но чрез тези си задкулисни договорки с буда получават власт и политическо представителсво БЕЗ да са се явявали на никакви избори!!!!!!
  Така че преди г-н ТОТЕВ , вместо винету и герберокожите да гледат треската в чуждото око , трябва да ИЗВАДЯТ гредата от тяхното!!!!

 19. #МАФИЯТА си има име: Сотир Методиев Пеевски

 20. До Pадко Tотев

  Борисов два пъти без видима обективна нужда се самосвали от власт (февруари 2013 и ноември 2016), довличайки на мястото си комунистите. Това, че си затваряте очите пред този факт, си е за ваша сметка.

 21. ИМПЕРСКАТА АМБИЦИЯ НА ТАЗИ,
  КОЯТО ХИЧ НЕ НИ ОБИЧА, А НИ МРАЗИ,
  И ФАЛШИВАТА ПРЕДСТАВА
  ЗА ВЕКОВНАТА НИ ДРУЖБА ГАЗИ………

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.