Участник в антибългарската пропаганда на Русия е избран за съветник от новоизбрания президент Радев

BELLA VOCE – КАБАРЕ МОДЕРН – 09.12.2016 – КАМЕРНА ЗАЛА “БЪЛГАРИЯ”

 

По време на предизборната кампания на бившия генерал Румен Радев в антуража му се видяха разни лица със скандална слава на другари от минали битки на БСП, като Спас Колев. Известният активист от началото на 90-те години е нещо като ментор на ударен отряд за мръсни поръчки под формата на контрапротести, самонарекъл се “Червена сила”.

Колев се “прослави” като контрапротестиращ още от времето на “Града на истината” през лятото на 1990 г. и връзката му с кукловода на прехода Любен Гоцев не е тайна. http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Koj-zapali-znameto-na-ES-shtrihi-ot-portreta-na-natcional-sotcializma_336182.html

Същият Спас Колев се движеше плътно зад кандидатпрезидента Радев при публичните му изяви, а веднага след него дефилираше журналистът Иво Христов, който формално не е кадър на БСП, но неформално е сред лицата на руската пета колона, употребявани подобаващо за нейните цели.

СУПЕР СКАНДАЛ! Първата дама с чутовен гаф – изтри фейсбука си след публикация в ПИК

НА СНИМКАТА, разпространена от ПИК: Спас Колев и Иво Христов в най-близкото обкръжение на кондидат-президента Румен Радев в НДК

Именно този Христо вече е оповестен като член на бъдещия екип на президента Румен Радев. Поради което е полезно да се припомни участието му в руския пропаганден филм “България умира тихо” като един от онези путинисти, които ругаят европйското настояще на България и жалят за съветското й минало. Филмът, излъчен в Русия в края на 2014 г., не просто оплюваше България чрез мобилизирани за тази цел български граждани, но целеше да внуши на кандидатиращи се за членство държави, като Грузия, Молдова и Украйна, какво “европейско робство” ги чака, подобно на България. http://e-vestnik.bg/?p=19733&cp=1

И много моля: не приемам това припомняне да се нарича “компромат”. Нито е лъжа, нито е нещо тайно, извадено на показ. Иво Христов участва доброволно с физиономията си в долнопробната антибългарска и антиевропейска пропаганда. След което се оказа не просто един от многото в антуража на кандидатпрезидента, но и първият, когото той избира да назначи в екипа си.

Честито на Кремъл.

33 мнения за “Участник в антибългарската пропаганда на Русия е избран за съветник от новоизбрания президент Радев”

 1. Побиват ме тръпки като си помисля,че цели 5 години този човек ще ни представя пред света,за Иво Христов нямам думи.Вече съм абсолютно сигурна,че имаше предварителна уговорка между ББ и Гоце за избора на това нещо

 2. След снощната изява на Венцислав Стефанов в лице в лице,падението е пълно!Жалко,че живеем в този маймунарник

 3. “По екипа им ще ги познаете…”

  Важи и за Тръмп, важи и за Радев…
  Само че Тръмп за сега не си избира путинисти в екипа, независимо, че Путлер си мислеше, че милиардерът е “негов човек” !

 4. Не са прости,не са тъпи,не са заблудени,не са влюбени в,, разия”…..ПРОДАЖНИЦИ СА!

 5. Руслямска държава си държи на къс повод и БСП помиярите и ГЕРБ псетата и еко(зелените) и вся осталная русофилистичная сволоч.
  Жалко че проф.Александър Цанков едно време е спрял белогвардейските имигранти да изтрепят до крак коминтерновските мърши у нас

 6. A, защо никой не предложи друг читав кандидат за президент

 7. Този Иво Христов е долнопробна гнида ! Обикаля всички наши мили болни телевизии и облъчва с негативизъм хората !

 8. Веско, имаше един читав кандидат за президент – Трайчо Трайков, и ген. Събев за вице!
  Но мутро-комунистическата нашистка сган го удави между другите 20!

 9. Боже, няма ли край тази орисия за България.
  Усилията ,които положи демократичната ни общност,правителството на СДС,Иван Костов и всички ние вижте какви мерзавци като Румен Радев са се възползували, 15 години след уж необратимите промени за България тези хора да се явят за да почернят дните на България.

  Погледнете им поддръжниците от босовете на бандитите от СИК като Венцислав Стефанов / и него Господ го наказа,но явно е било малко/,мине се през големият *европеец* сикаджията Бойко Борисов и се стигне до тъпата Корнелия.
  Боклук до боклук начело с руското чучело румен радев.
  И какво ,нас ще ни унищожават по заповед на руснаците -по единично и групово.
  Като видях как агресивното ,нагло държание на Венцислав Стефанов при Ризова,я стресна и уплаши и тя не можа дума да каже.Чакаше едва ли не оня да извади пистолет.
  Явно руснаците бързат.Нещата са добре организирани,ударът е светкавичен и неочакван.Посветените и участници са мобилизирани от бандити,политици,прокурори,шоумени.На 22 януари,когато руското чучело радев влиза в длъжност,трябва да извадим черните,траурни знамена за България.

 10. Махам всичко останало настрана. иво христов е възжможно най-чистата проба БългароФОБ. Стане ли реч за България, за българите, за каквото и да е свързано с нацията ни започва да бълва негативизъм на мах. Отнасят го и Гейропата и Пиндостан и комшиите ни защото не “помагат” и даже се пречкат на любимата му (срещу болшие денги) матушка да ни обязди съвсем и то час по-скоро.
  ДГД от една долна, мръсна гад и за него и за патрона МУ-военният пенсионер рр.
  До Веско. Толкова ли бързо забравихте, че сред 23-та кандидати, имаше ЕДИН, не претендент за Президент, а СЛЪНЦЕ-Трайчо Трайков. Пусто-Българофил, Демократ, Технократ и на всичкото отгоре реализирал се житейски. С чудесна фамилия, ерудит, ама страшно Умен и ти да видиш-Богат. Е, такива у нас, в обозримото бъдеще нямат шанс матРияла да ги избере за Президент.
  Поне се преброихме. 226000 НЕидиоти!

 11. Не е по темата но и в БЛОГА НИ и то по инициатива на Стопанинът, н-тата брилянтна статия, е коментирано широко и задълбочено. Иде реч за държавно организираната под патронажа на кремльовският государ измама на века-допингирането на раззийските спортисти. Ето и продължението на доклада на Макларън.
  http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/nov-tezhyk-udar-po-rusiia-izleze-dokladyt-maklaryn-2-409936

 12. КЪМ ВЕСКО.Такъв и то единствен читав кандидат президент бе ТРАЙЧО ТРАЙКОВ!А че не го припознаха като такъв,причината е МАТ,РИАЛА!

 13. Ето го пак “най-добрият дипломат на всички времена и народи”, в кавичките е по наш баце в поредната си дебилска изява.

 14. КЪМ ДОН КИХОТ.Не може да не се признае на това лице ПРИНОСА МУ за разконспириране официално на Бойко Борисов като подставеното от Кремъл лице в РБ,съдейки по изявленията на ген .Решетников,че Москва му има /на Борисов/по-голямо доверие отколкото на БСП и Нинова.Това твърдение на В-Стефанов бе повторено трикратно на въпроса на журналистката…
  По всичко личи,че написаното от г-н Инджев през годините по темата,е абсолютно вярно!

 15. Стамбо и приятели, водете си записки.
  Изключително силно историчен,фактологичен и аналитичен текст в плоскоста САЩ-Русия,ссср, рф. С акцент ролята на белите емигранти в Америка за взаимноотношенията между двете страни.
  Нищо добро не ги чака ватниците. Точно обратното!Язък за изпитите каси с шампанско на 9.11. в дурдумата.
  https://rufabula.com/articles/2016/12/09/white-russian-russia-and-america

 16. Благодаря, скъпи Жорж!
  Иначе- остава да цъфне в екипа и другият Иво Христов- доцентът (VLADO,ти май него имаш предвид- путинайкинският социолог. Той ръси по медиите апокалиптики, дето ще станат, сакън, ако светът не легне под смрадливите руски сапоги.)
  Ето защо напомням-
  пишете рубладжийските им именца
  с малки букви:
  ыва хрыстав

 17. Може би ще е по-точно ако се каже:първият,когото кукловодите на Радев му нареждат да назначи в екипа си.

 18. СТАМБО, липсваше ми!

  И аз се обърквам с рублостазите на ыва хрыстав.

 19. Тук сме обсъждали и спорили доста – кога и защо туПлер започна да ограничава медиите и информационни източници и средства в RAZIя. Ето линк , КОЙто дава гледната точка на Олег Панфилов:
  http://glavpost.com/post/8dec2016/blogs/106432-oleg-panfilov-ostorozhno-zheleznyy-zanaves-opuskaetsya.html
  Има доста повече причини и помощници на туПлер за превръщането на медиите в пропагадни рупори на империалистическата му мания по СССР и химерата евRAZIя. И може би основната причина не толкова потъването на Курск, а е в Първата Чеченска война?!?!?…

 20. Kакво става? Настъпи някакво радостно оживление и дори не се крият, че изпълняват стратегията на генерал Рушветников. И сега как ще ни прочистват индивидуално или вече списъците са готови и ще ни карат под строй? Нещо бързат, ама много бързат. Дали не се канят да забият руското знаме и да ни присъединят към Крим.

 21. Какво става? – хубав въпрос…
  Обикновено така става, когато на критична маса избиратели им омръзне да гласуват за по-малкото зло…
  Направо ми се плаче, като си спомня, че Гоце дори го преизбраха…

 22. Уважително отношение от Русия могат да получат само опонентите и враговете на Русия. Проруски настроените политици биват наричани от руските политици и ТВ водеши “мерзки предатели на своите държави” – изглежда такива за руснаците са и Радев, Доган, Р.Овч. и всички като тях.

  Това за “мерзките предатели” го чух с ушите си по предаването “Вечер със Соловьов” с водещ Соловьов, където гостуваха проруски чужденци, които признаваха Крим за руски.

 23. Независимостта на Румен Радев е заобиколена от комунисти. Иво Христов и Спас Колев са кристални комунисти независимо кой с какви наивитети ще го окичи.
  А всеки комунист е самозависим от Русия. И точно такива като тях ще са мост между Президента на България и Русия.
  Казано с други думи, те са мост между Кремъл и неговия резидент-Българския президент.Две длъжности заемани от един човек-комуниста Румен Радев.
  Тази наивна комунистическа схема бе от наивното българче усвоена и пред цивилизования свят залепена.

 24. Борисов е виновен. Не знам кога ще му свият сърмите в тая партия. Там всички му се подмазват. След толкова гафове: Цачева, Кристалина Георгиева, хуленето по Плевнелиев и т.н. и т.н. И нищо! Никой не му търси отговорност за гафовете?! Ебати свинарника е герб.

 25. Изключително неприятен човек сте Иво ..не сте патриот..а популист

 26. Към Tani:

  Държа да съм такъв за такива, като желаещите да ме удавят в какпка вода, ако могат. Но не могат и да ме преглътнат с безразличие, толкова съм им важен, че от безсилие напират да ме пустостват в личния ми бло- при това анонимно, което си и форма на самопризнание за усещане на собствената нищожност.Съответно на нищожествата настоявам да не съм приятен- “величие” върху признанието на нищожества не може да се гради.
  А представяте ли си Индже войвода да беше приятен за “чорбаджии и турци”…

 27. TANI, остави “Иво”! Кажи КОЙ е “приятниЯТ човек” за теб? И какво му е “приятното” според теб?
  КОЙ е “патрЕотЪТ” за теб? И какво му е патрЕотарското , споре дтеб?
  КОЙ не е попилистЪТ за теб? и ЗАЩО не е “пополист” , според теб?

 28. Аз смятам че сме по близо до Русия отколкото до САЩ и Турция.

 29. Аз смятам че сме по близо до Русия отколкото до САЩ и Турция.

  Posted by Цв | декември 11, 2016, 19:30

  И това ни е големият проблем в последните 150 години.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.