На Решетниковгейт Нинова отговаря с хулигански номер срещу…американците

БСП пусна днес един от своите хулиганстващи политици да отвърне на удара след разкритията за лъжите на Корнелия Нинова около срещата й със специалиста по антибългарски операции на Москва , генерала от КГБ Леонид Решетников.

На принципа, че всички ( а най-вече американците) са маскари, червеният Кирил Добрев официализира разпространяваните от месеци слухове в жълто-червенеещите медии у нас, внушаващи, че САЩ са “одобрили” кандидатурата на бившия генерал Румен Радев за президент на България.

“Направени са и три срещи с американския посланик след номинацията. Те са информирани с каква кандидатура ще се явяваме”, накисна днес  в публичното телевизионно пространство американските дипломати “любимецът на партията” по династични причини Кирил Добрев.

От “разкритието” за такива срещи, които със сигурност са били информативни, а не подчинени на някакъв “разрешителен режим” за кандитурата на Радев, става ясно именно това: че посолството е било информирано. Но става ясно само за онези, които желаят да се придържат към смисъла на думите. За останалите важи внушението, че натовският генерал е получил американска благословия да се кланя на Москва и така да спечели изборите.

Пропагандният трик е коварен от гледна точка на факта, че посолството едва ли ще падне на нивото на Добрев да съобщава подборности и момчето разчита точно на това. Защото не му пука, че нарушава неписани правила за общуване в цивилизования свят. Не случайно тъкмо на този тип е поверена мисията да свърши мръсната работа, вместо с неофициалния си контакт с американското посолство да се “похвали” самата Нинова.

Както и да прозвучи, “полза” от изявата на Добрев-младши би трябвало да извлекат и самите амекирански дипломати, които са поставени в невъзможната ситуация на изпаднат в обяснителен режим без да могат да обяснят, че всъщност нямат пръст нито в номинирането, нито в избирането на Румен Радев. Такава полза ще имат, ако си извлекат поука с кого да (не) си общуват изобщо, ако не искат да им погаждат подли номера.

За желаещите да си опреснят паметта по отношение Кирил Добрев -младши, сратник в таините бизнесдела на своя ментор в партията и държавата Георги Първанов, предлагам няколко възможности.

 

Кирил Добрев беснее пред ПИК за "Имейл гейт": Иво Инджев ли е критерият за достоверност? Защо ми късате нервите на Коледа?

Автор на снимката: Ивайло Крачунов

 

Иво Инджев:Какво премълчават теляците на Първанов за Белчин баня

https://ivo.bg/2013/12/22/10820/

Когато мейлите говорят и медиите мълчат

https://ivo.bg/2013/12/26/червеният-кирил-добрев-се-държи-като-п/

Когато мейлите говорят и медиите мълчат

12 мнения за “На Решетниковгейт Нинова отговаря с хулигански номер срещу…американците”

 1. Иво, има ли достоверна информация че действително са се състояли срещи между американски дипломати и представители на комунистическата партия.
  Ако изнесената информация от комуниста Добрев е вярна, това означава че американците не са постъпили правилно.
  Ако имформацията е невярна, редно е Посолството на САЩ да излезе с декларация към медиите и специално към БСП.И разбира се към Министерството на Външните Работи.

 2. Защо така бе другарю Добрев,защо с некакви дипломатчета гнес ги има утре ги няма.
  Срещата на др. Радев трябваше да биде с представител на Пентагона и ЦРУ.Там е силата на Америка.Поне на нивото на Решетников.
  Да се знае,че руското чучело Радев е най доброто чучело ,пардон кандидат за президент.
  А сега сериозно.
  Явно след референдума и позачистване на прозападният елит в новият парламент ще се окажат БСП и ГЕРБ и за цвят ДПС.
  В интерес на нацията *обединителят* Радев ще обедини двете проруски партии и Министър председател ще стане по надеждният Бойко Борисов .На бял кон.
  А Корни ще духа таратора.Препоръчвам й еднопосочен билет за Америка,при сина.
  Така преминава световната слава.
  А ние явно ще прекараме лятото на жълтите павета.
  За да не се вее руският флаг по Черноморието.

 3. Точен пример за сценарий на шизофренично рубладжийско театро, в което не сме само зрители,а и многострадален реквизит.
  А към днешните лоши новини- две случайности без тенденциозност.
  1. 2014 г. – взривът в Горни Лом. Собственик на фирмата- изявен спонсор на гоцэ сырыщныка.
  2. Тази сутрин- взривът в Хитрино. Комунистическа фирма, известна с наглото нарушаване на ембаргото, наложено на Крим след руската окупация.

 4. Защо трябва да се вярва на добреФ от болшевишки-сАвеЦки помияри(БСП)?!?!?
  кирчоФ е в конфликт на интереси ,като съучастник от ЦК на БСП(кирчоФци) , която издигна за (п)РЕЗИДЕНТ р.р.. Той и нинова могат да си измислят всякакви “срещи”, но важното е да има няколко източника , които да ги потвърдят, а да не се “вярва” на измислиците на най-заинтересованите от това!
  Няма никакво потвърждение на думите му от страна на американското посолство! Докато за решетников не е така. Там и двете страни потвърждават за многократни срещи. Като най-сигурни и правдоподобни са твърденията на решетников, дори и без допълващите го потвърждения и от нинова, и от стефанов, и от дрОгарят кирчоФ – тоже!
  Само едно от интервютата на решетников е предостатъчно!
  Докато за американската “следа” – ядец!
  П.П. Освен това има и сигнали , че менторът на кирчоФ – гоцье, има ИЗГОДА от дискредитирането на нинова ,като главсек на БСП(к), която охлади мераците му за обща кандидатура за президент, и си присвои радев, само за БСП(к), без АБВ. За това изглежда малко съвсем неправдоподобно кирчоФ да “защитава” нинова от съвсем “близкия” му гоцье!

 5. Аз не разбирам, защо български депутати ще се обясняват на този или онзи – кой ще е кандидат за каквото и да е. Язък, че честваме 22 септември!?!

 6. horny леля нинова здраво се накисна!

  Моите най-искрени съболезнования на загиналите и пострадалите в Хитрино!

 7. Ами тя каква излезе сега, че бйе си пйето са най-големите соросоиди, щом им трябва разрешение от хамериканците за рр.

 8. Комунягите се опитват да изместят акцента и засега им се удава…
  Проблемът не е в това, че Нинова е Казала на Решетников за Радев. Че защо да не му каже? Напълно нормално е приди изборите за това да си говорят. Скандалното е какво му е казала! Цитирам по памет: “Предложиха ми ген. Радев, но аз не го познавам много добре”. Само дето не е добавила, че ѝ го е предложил някой, на когото не може да откаже… Така че въпросът не е ЗАЩО Нинова е казала на Решетников, а КОЙ предложи Радев?

  Брей, ама че познат въпрос….

 9. Политика на отвращението.
  Намирайки се в тотално несъгласие с природните закони, комунягите не притежават нормални черти и нормални средства за водене на политики. Бидейки една еволюционна аномалия са обречени на изчезване, затова напоследък широко използват спасителната “стратегия на отвращението”. Както миризливката или отровната крастава жаба, която е толкова гнусна, че даже не желаят да се занимават с нея, а предпочитат да я избягват. Тази стратегия се оказва печеливша. Казват си: „те нашите поддръжници са или със старческо слабоумие или са гнусни и низки като нас, така че няма да загубим от това, обаче може да отвратим някой нормален човек, или най-малко да го направим апатичен, да го откажем да гласува, или дори да го накараме да се махне от територията”, което пак е успех за тях.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.