Мигрантаджии сломяват моята толерастия

Една новина днес ме накара да преосмисля позицията си мигрантите като зло. Признавам го. Те наистина са зло. При това не човек по човек, а колективно.

Ти ги приемаш в родината си, те ти се качват на главата. Нещо повече, готови са да те нападнат в гръб и без да си им дал повод. Направо са готови да те убият. Ей така, защото те мразят. И са комплексирани от факта, че живеш в една по-развита цивилизация, а ти идваш от жалкия Ориент.

Разликата в културата, съгласен съм, се оказва решаваща. Почти фатална. Ти си културен член на една по-културна ( и поради това омразна на мигрантите) нация. Това се оказва достатъчно, за да те нападнат мигранти посред бял ден и то на публично място.

Мигрантите са в състояние да се държат като животни, че и по-лошо, защото животните не напад без причина ( или както казва една видна говорителка на българщината и висоразвитата ни цивилизация от Ямбол, да ги наречеш маймуни е обидно за животните).

Мигрантите действително трябва да бъдат посрещани с куршуми на границата, както съветва проф. Михаил Константинов. Или поне да им бъде ясно, че в страната, към която са се насочили, ги чака глад и бой ( а защо не и “още нещо”) , както пък твърде хуманно предлага като едно либералче от центъра на София неговият лигав колега по телевизионни изяви Андрей Райчев, прогнозирал още миналото лято как омразната на Путин баба Меркел всеки момент ще бъде пометена от германците заради нейната толерастия към мигрантите ( моментът на нейното помитане се бави поради колективната поквареност на германците, които не гледат отрезвяващите български телевизионни канали, в които никой не опонира на доказано вече правилните съвети как да намерим окончателно решение с мигрантите).

Бившият син проф. Константинов, червеният социолог Райчев и техният съмишленик в препоръчването на твърди мерки срещу мигрантите, юристът и виден бивш седесар Георги Марков, винаги включват в основателните си обвинения спрямо потенциала на мигрантите да ни напакостят тяхното по презумпция гадно отношение към жените. И в това, изповядвам се напълно откровено вече, се оказаха напълно прави. Както се оказа прав и Жорж Ганчев да говори за някакъв сговор на “синьо-червената мъгла”, олицетворяван от уважаваната света телевизионна троица.

Споменавам с благодарност за своето проглеждане само тези трима авторитети- единият е професор и капацитет по калкулиране на демократични избори, другият е социолог и калкулиране на ползи от съвети към всякакви правителства, а третият е бивш конституционен съдия. Представяте ли си ако не бяха такива елитни ерудити какви ужаси биха предложили за справяне с ужасяваща мигрантска вълна, надвиснала над сънищата им?

Каракачанов, Сидеров, Джамбазки и прочее привърженици на окончателното решение с непълноценните хора край границата ни не ги споменавам. Политици са и можем да ги заподозрем, че случайно имат интерес да ни се подмазват със своята мъжествена твърдост към някакви си тълпи от жени и деца ( за мъжете, то се знае, и разстрел с превантивна антитерористична цел им е малко). Докато тройката Константинов, Райчев и Марков напълно безкористно ни внушават своята любов към нашия просперитет без мигранти. Поради това им дължим искрената си благодарност за високохуманната образователна и българолюбива безкористна дейност.

П.С. Забравих да спомена, че новината от днес, която ме вдъхнови и ме накара да си променя мнението за мигрантите като колективно зло, се отнася до едни български граждани в Германия, които по данни на германската полиция са били групата, част от която е онзи българин по документи, ритнал в гръба жената в метрото на спирката на берлинския квартал “Нойкьолн” . http://clubz.bg/48244-myjyt_ritnal_jenata_v_berlinskoto_metro_e_bylgarin

 Надявам се само, че три от децата ми, живеещи в същия квартал, които ( все още) гордо се обявяват именно за българи ( въпреки двойното си българско-германско гражданство по рождение), няма да се почувстват като афганистански мигранти в България в очите на местните хора. Защото ако това стане, едва ли ще им се зачете, че преподават бизнес английски в берлински университети или, че работят в най-големия европейски вестник.

Понеже в България е легитимно и никва фактори не се възмущават от сборища на патреоти с лозунги “България за българите”, предлагам също така да се отнесем с разбиране към възхода на германските чуждомразци от партии като ПЕГИДА или Алтернатива за Германия, когато издигнат лозунга “Германия за германците” и “Вън гадните българи от Германия”.

Горного написах с пълното сознание, че (отново) ще бъда оплют като “грантаджия” и “толераст” от приматите, с които си имам работа в задочния и все по-неравен спор за някава си човечност към различните и нещастните хора, оприличавани в днешна България на публични места безнаказано като нещо по-лошо от маймуни.

И още нещо: ако се окаже, че берлинската полиция ( по некомпетентност) нещо греши за националността на приматите, участвали в опозоряващата всяко нормално двукрако същество агресия в “Нойкьолн”, не се отмятам от нито една дума. Самата хипотеза приматите да са българи ми дава основание да се подпиша под написаното.

33 мнения за “Мигрантаджии сломяват моята толерастия”

 1. Българите предадоха Левски и българи го съдиха и осъдиха на обесване. Та булгарите ли няма да ритат паднали и жени в гърба. Истинският българин е силен и смел, когато срещу него е слаб или беззащитен. Истината е че българите са далеч по-опасни от афганистанците (които ние бързо връщаме назад като втора ръка хора (или маймуни както някои ги наричат). Афганистанеца има чувство за чест и достойнство, които го предпазват от подобни мерзости. Така са възпитани от деца и това ги определя най-напред кои са. Липсата на чест се заплаща с живот в територийте, които българите смаятат за нецивилизовани. Българите обаче не ‘страдаме’ от подобни ‘странни’ и нецивилизовани чувства като чест и достойнство!

  Още нещо, ако този ритник се случеше в Ислямската държава, крачето (а може би и главата) на ‘героя’ щеше да бъде вече отсечено. А тези около него щяха да се разделят поне с по няколко пръсчета на ръцете. В БГ такива, ако изобщо ги задържат ги пускат до 24 часа. Хайде и после не се чудете и роптайте ‘мили ми’ сънародници защо ни наричат МАЙМУНИ в Германия – правят ни комплимент, за това!

 2. Виновни са американците,евреите и Иван Костов (може и в друг ред на подреждане)

 3. хубаво е външния ни министър да се извини за варварството, мислех си, че сме престанали да бъдем варвари един два века след 680 година, но не …

 4. off topic, но интересно: на путин скоро ще му се стричи дъвката! ГРУ хич не си поплюва! Започва война между ГРУ и ФСБ – вълци срещу чакали! Точно тук е на място руската поговорка:”Не было добра, да зло помогло!”

 5. Sarafov, ако сте забравил Левски е Българин а не авганистанец! Българин измисли компютъра! Българи спасиха еврейското малцинство от концлагер! Едни от най човечните хора са именно Българи. Петър Дънов, Дядо Влайчо! Затова много ме учудва, как бързо превключвате на българофобска вълна. Толкова ли си мразите рода или по принцип много ви е яд на народа ?
  Ами какво да кажем за Австрийците тогава, щом Хитлер е австриец!? Или пък за Грузинците и Евреите родили Йосиф Сталин?

 6. “О, неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин …”

  “Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.”

 7. “Германия заприлича на бананова република” : този израз използва на рожденият ми ден преди седмица мой близък – дипломат на същата държава . Факт.

 8. Не съм квалифициран учен , но доколкото имам наблюдения всички сме произлезли от приматитe.
  Просто някой си го признават ,а други твърдо отричат.
  Никой не отрече бруталнитe нападения в Кьолн в нощa нa 31.12.2015 -01.01.2016 ,нo напротив прикриваха и замазваха.
  Какво общо има някакъв хулиган макар от България ,с мигрантите които искат да минат през България на път за “Обетованата земя”?
  Кой ще оспoри интерактивните карти на ООН?
  http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php
  Кой ще оспoри заплахите на Ердоган и може да каже че не няма да се сбъднат?
  http://www.nytimes.com/2016/11/25/world/europe/turkey-recep-tayyip-erdogan-migrants-european-union.html?_r=0
  Всеки има право на инстинкт за самосъхранение -и мигранти и туземни и сеирджии.

 9. Само фактите:
  Всеки народ се гордее със себе си!
  Всички идваме от Африка! Посоката е от Африка към Азия, и от Азия към Европа!
  Във всеки народ има мърша! НО , НО няКОИ “народи” НЕ го признават! Те са априори “арийци”…но, но дошли от …. изненада…, дошли от същата Африка!
  Дори “европейците” от дивият сАвеЦиалистически Изток мигрират на Запад!
  Евразия също мигрира на Запад! Пачему!
  Хуйлобридите – тоже!
  Дивият хуйлобриден “арийски” Изток финансира своите хуйломинтерновски геносета от “арийският” Запад!

 10. До Хопатропа

  Не е състоятелно да прикривате темата за българската вандалщина с имената на Атанасов (апропо роден в Америка в семейство на имигранти от еврейски, френски и бългаски произход) и Дънов. Ако въпросното членестоного заснето в Берлин и неговите приятелчета (вскички българи ви напипат) никакви мотиви че сте от една кръв с тях, както и с дънов или атанасов няма да ви спасят. Може само да ви понатупат повече щото много знаете. Та темата на статията касае българи и бежанци. Така че авсрийци, евреи и грузинци към които клоните нямат място. Те не са бягали в България (засега). С грузински пари между впрочем е построен един от най-известните манастири в България (нищо че сталин им е роднина). В коментара ми няма и намек на това че българите са способни на масови екзекуций. Но вие отворихте темата и ме подсетихте за 200,000 убити българи от комунистическия режим след 9 септември. Така че ако знаете за този епизод в историята ни ще разберете че си противоречите. О, да способни сме на МАСОВИ зверства, не само да си убием Апостола и да ритаме жени в берлиското метро в гърб. Та съгласен съм, че сме способен народ съвсем като австрийците и грузинците. Съвсем за друго иде реч в коментара ми. По-добре четете внимателно, вместо да се заяждате неподготвени.

 11. Господин Инджев,нелегалният емигрант,който нагло ни е препоръчвал да си променим конституцията,за да може законно да притежава няколко съпруги също ли е нещастен и достоен за съчувствие човечец?А нападателите на жени около гарата в Кьолн?На ислямските фанатици,открито проповядващи война срещу всички немюсюлмани цветя ли трябва да поднасяме? Вие сте живял в Бейрут,сигурно добре ги познавате и ви е ясно колко “толерантни и демократични” са.Фактът,че повечето от атентаторите в Западна Европа са родени там е достатъчно показателен за “успешната” им интеграция.

 12. Нямам думи…
  Такъв срам като българин не съм преживявал!
  Този … не знам как да го нарека…трябва да бъде бит,ебан,разкървавен и много плитко заровен!
  Ама … не да ми лежи в интелигентен германски затвор,а тука,тука в български пандиз да си отлежи,че после като излезе от там в гъза му да може да влиза цял ТИР заедно с ремаркето!!!

  ПП Не ми се пишеха такива либовни слова,ама конкретния случай наистина ги заслужава.

 13. Радостта и злорадството на Жириновски :
  http://clubz.bg/37300-jirinovski_v_evropa_da_ginat_i_puknat_rusiq_ne_e_evropa_video

  “Русия не е Европа” Сега терористичните атентати се извършват в Европа. И ще се извършват в цяла Европа. И на нас това ни е изгодно. Нека те гинат и пукнат. Какво чакате? Хайде тогава самите ние да загинем!”

  Петре, как ще коментираш това?
  Според тебе, това което казва Жириновски дали не го мисли тов. ВВП?

 14. Прекрасна ирония, сарказъм и горчива истина за нашите “патриоти”!

  Да, руснаците хвърлят луди пари за дестабилизиране на Германия, а нашите умници им помагат безплатно… Дано някой умен адвокат ги подсети след помитането на Меркел да се наредят на опашката пред руското посолство за хонорар (въпреки че аз се недявам да се редят на опашката за закуска в затвора).

 15. Както и предполагах… Нападателят е бил от цигански произход, баща на три ( засега) деца, от Варна. Т.е. потомък на мигранти от Индия, който, явно, все още не се е интегрирал.
  Не ми харесва постоянното сочене към българите като най- лоша представителна извадка на човечеството. Циганин от Варна, България брутално рита жена. Направо ме е страх да се мерна в офиса днес. Добре че отивам на градски туризъм след час за четири дни. А след това ще работя от вкъщи поне седмица, за да се забрави случката. Щото пък швейцарец стреляше по хора, ама това не се брои.
  Българите са хората с най-добрите очи! Има и изключения, разбира се, но са малко. Мекота, дълбочина, одухотвореност, блещукат игриво, нещо по детски доверчиво… А пък другите като ги гледам и виждам стъкло и пресметливост. Просто българите са си отворени книги и да се научат да бъдат по-прикрити и обрани в изказа си, за да не им се приписват постоянно всички най-гадни човешки черти.
  А от банкянския помияр ми се гади тия дни. Тоя да не е почнал предизборна кампания. Един ден, като си иде от тоя свят, да му сложат в ковчега микрофони и камера.

 16. Нямам нищо против бежанците, но за мигрантите трябва да са спазени долните условия:
  1. Влизащите нелегално през границата да се наказват според закона. България не граничи с държава във военно положение, значи те спокойно могат да си подадат документите в едно от посолсвата на Еврпопейска страна в Турция
  2. Да има квота за мигранти и строг психо-медико-секюрити контрол. България икономически не може да поеме огромно количество хора.
  3. На мигрантите, както и бежанците, приети в България след горните тестове им се помага да си намерят жилище и работа, безплатни курсове по български език! Те не са по-висши същества от живеещите българи, за да им се дава безплатно жилище и помощи всеки месец! Мигрантите в Канада, например, са задължени да докажат, че имат пари първите 3 месеца да се издържат сами, докато успеят да си намерят работа.

 17. Страхотна сатира на стопанина на блога.Както се казва – С нашите камъни по нашите глави.Този двоен стандарт е ужасяващ – Искаме добро отношение към българите в чужбина, а ние издевателстваме над мигрантите.Палим им лагерите, обричаме ги на глад . болести и мизерия и най-лошото е, че сме доволни от това.По националния ефир се проповядва расизъм в най-чист вид.Все едно Ку-клус-клан да има телевизия.
  Е , сега ?

 18. Към Venkov,към Иво Инджев:

  Няма да влизам в обяснителен режим за намерения на когото и да било, включително за мигрант, бежанец и пр. Думата ми е за рисуването на колективен образ на големи групи хора, сред които може да има всякакви уроди ( каквито има и от другата страна телените мрежи). Иначе по този начин трябва да мразим австрийците заради Шикългрубер и грузинците заради Йосиф Джугашвили.
  Адски е лесно ( и още по-недостойно) да си обясняваме несправянето със собствения живот чрез “вината” точно на най-уязвимите и презрените за това.
  Откровените болшевики поне заявяват омраза към силните богаташи, което може да е неприемливо също, но поне е социално традиционно откак свят светува.
  Да мразиш и да мачкаш низшия си е чиста проба безсилна злоба на примитив, който рита вързания.
  А не Ви ли прави впечатление колко наедро лъжат онези, които ни плашат с бежанска вълна, за да си градят популярността след това в позата на защитници срещу една опасност, каквато реално не се случва ( нещо като властта на Светата инквизиция, паразитираща през Средновековието върху страховете на хората от Божието наказание за греховете им).
  В “Нойкьолн” в Берлин например живеят няколко пъти повече български мигранти отколкото са всичките бежанци в цяла България…

 19. @ SARAFOV

  Не е възможно непровокираната агресия на някакъв криминален тип, в случая циганин с българско гражданство, да предизвика изригването на такъв ВУЛКАН от злоба и омраза към българите и българското, освен ако тази омраза и презрение не е къкрила ДЪЛГО ВРЕМЕ там, (в душичката) така характерна за руския етнос у нас и петоколонните им помияри.

  SARAFOV, ма, вие направо изпреварихте с едни гърди даже еталонът Ива Хрыстав, издигнал се веч до “прафесар” за приноса си в българомразието. Ма, вие направо сте “академык” в тази “престижна” за петоколонието у нас дисциплина!!!

 20. Смятам че става въпрос за ценности които на нас като цяло ни липсват от цели 68

  години! Затова искам от интелигентните Българи да ни учат,ограмотяват и възпитават!?Ние,вярвам все още,сме добри и качествени хора,които обаче имат нужда от добри учители,и ще направим скок в цивилизационно отношение и ще учудим и себе си дори!…..ДАЛИ?

 21. Ура! Положението е спасено поне на „етно-национално” равнище! Нападателят от Берлинското метро (Der Stürmer von Berliner U-Bahn) живеел в ромски квартал във Варна, и СЛЕДОВАТЕЛНО, той „не е българин”, а само „български гражданин”. За повече, виж:

  http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/12/15/razkriha-go-svetoslav-ot-dobrich-izrita-germankata-v-metroto.325643

  Спасението се крие в израза „ромски квартал”. Не е важно, къде той започва и къде свършва, нито дали в този квартал могат да живеят и „не-роми”. Кой му е крив на Der Stürmer, че макар и родом от Добрич, отишъл във Варна да живее в ромски квартал ?! Разбира се, този риторичен въпрос е труден за осъзнаване от „толерастите”, „либерастите” и „другите –расти” в „скапаната Европа”, но тука в България, положението е спасено и етно-патриотите могат спокойно да продължат да се преживяват като такива в двете традиционни направления:

  (1) Безпринципно възвеличаване на „своите”;
  (2) Безогледно обругаване на „чуждите”.

 22. Срамно е и твърде потресаващо!
  Това е мръсната пяна в българското общество , резултата от прането вместо със сапун(образованост ) , с лошия пример на българските управници , перящи тук в България с безнаказаност , безотговорност.
  Само ,че този там в Германия ще бъде наказан и това няма да му се размине ,както тук би станало !
  Той е толкова българин(българин ,но не чак до там …) , колкото и атентаторите в Париж и Ница ,бяха “французи” !
  Общото между тях е дрогата омраза, фанатизъм , безпросветност, изостаналост.
  Тук диваци на четири колела убиват на пешеходна пътека, други такива диваци се самоубиват с висока скорост и вземат живота на близките си.
  Спомнете си убийствата пред дискотека “Соло”- с нож в гръб , в Студентски град – убийство с ритници.
  Безумие руи от всякъде !
  А резултатът е нещастие !

 23. И така, г-да таварищи ! Първо вашата реакция е компенсаторно-малоценностно-патрЕотарска!
  ниКОЙ не мрази българите, особено пък патЕотарите ,като вас!
  И след като сте така “засегнати” на патрЕотарска тема – просто кажета КАК бихте искали г-н Инджев и коментиращите да пишат своите коментари така ,че да задоволят патрЕотарското ви чувство за малоценност. Може би трябва да не обсъждаме този случай? Или пък да се “успокояваме”, че извършителят е “само” циганин , а не “арийски” българин?!?!?
  И все пак циганите в над десетократно по-голяма Германия са по-малко от тези в “родната” им България! И КОЙ според вас е съпричастен за този факт?!?!? Едва ли са германците и другите български “недоброжелатели” по света!
  А специално за Venkov искам да припомня факта ,че циганите се женят на много по-малка възраст от мигрантите. Даже по-времето на социализЪма, и бай ви тошо!
  Проблемите с циганите са още от времето на социализма , а сега са дадени да концесия на ДПС , пак от неКОИ “отговорни другари” и техните пазванти в политиката!

 24. Както е известно всяко стадо си има мърша.
  Едва ли може да се допълни нещо ,но все пак ако желаещите да минат южната ни граница ,именно преминаваха границата на определените места а не прескачаха безразборно щяха да ни спестят много разправии ,хляб и зрелища.
  Още Сенека (4 г. пр. Хр -65 сл. Хр.) в “De Tranquillitate Animi” (On the tranquility of the mind) споделя със своя приятел Annaeus Serenus –
  “Alienis delectari malis – voluptas inhumana – Да се радваш на чуждото нещастие е нечовешко наслаждение”.
  Явно е че нищо нито почва ,нито ще свърши с “нашето” съвремие.

 25. Скъпи Иво, я виж кой те плагиатства?!
  Писали сме за мощните подсъзнателни импулси в клавиатурата на тази… както я наречеш- “изведнъж се озовах между Ален Делон и Генерала..”
  Но явно и ти терзаеш сънищата й 🙂

  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5937234

 26. Към Стамбо:

  Тя не е първата в това отношение. И други червендалести автори отдавна пришиха РъБъ към абревиатурата на Реформаторския блок…

 27. Всъщност, проблемът, който поставя г-н Инджев, е много обширен: Наистина, примитивизмът е естествено явление, което се среща във всички страни по света. Но не той е причината за националния комплекс за малоценност специално в България. Проблемът на страната е в самия български етно-патриотизъм, който е превърнал в идеология един исторически комплекс за малоценност, основан на лъжата, че „някой ни е освободил от друг, който преди това ни е поробил”.

  Истината е, че нито сме били „поробени”, нито – „освободени”. Преминаването на различни територии (днес страни) от едно владение в друго е било нещо обичайно за средните векове. А робският статут в България (както и в цяла Европа) е бил рядко изключение по времето на османското владичество. В Америка, и особено в Русия е бил много по-масова практика, отколкото в Османската империя. В по-ново време се е случило така, че е създадена България, благодарение на 3,3 % грамотни хора от населението си, непосредствено след решението на така наречените Велики сили, по повод на успешната война на Русия срещу Турция. За да се случи това, обаче, останалите 96,7 % неграмотни е трябвало да се възпитат в някакъв вид „патриотизъм”.

  Най-подходящ се е оказал вече съществуващият етно-патриотизъм. Тогава, комплексът за малоценност, на който се е градил този етно-патриотизъм, все още не е бил осъзнат дори и от националния елит. Но, въпреки това, съответната етно-патриотична идеология си е свършила своята работа за държавното строителство поне през първите десетилетия след така нареченото „Освобождение”. Този етно-патриотизъм (от 19 век) продължава да съществува по инерция и в днешно време, но неговите отрицателни страни стават все по-явни и по-вредни за правилното развитие на обществото. При това, вече е съвсем ясно, че тези отрицателни страни се проявяват именно като комплекс за малоценност и се проявяват най-общо в две общи насоки:
  (1) Безпринципно възвеличаване на „своите” (в това число и „Руския Освободител”);
  (2) Безогледно обругаване на „чуждите” (особено „Турския Поробител”).

  Печално е, че тези две положения все още редовно се проявяват не само по интернет-форумите, но и по медиите. Напоследък, ксенофобията беше медийно преекспонирана от „експерти” като проф. Константинов, социологът А.Райчев, бившия конституционен съдия Г.Марков и много други, в това число и академици. Още по-разочароващ е фактът, че положенията (1) и (2), често се поднася с езика на гордостта и омразата (особено в Интернет-форумите и по разни митинги). Езикът на омразата по закон е подсъден, но българските магистрати нехаят по въпроса.

  Ясно е, че в България продължава да вирее етно-патриотичната коплексарщина. Тя се изразява преди всичко в езика на гордостта и омразата, които не са от вчера. Той съществува още от 19 век и в една или друга форма е присъщ и на другите балкански народи, а и изобщо – на всички етноси по света, които са изпаднали в социална криза. Случаят с появата на Хитлеризма, като „комплексарско явление”, е най-известен и всестранно изучен. Специално в България, етно-патриотичната комплексарщина днес се проявява от една страна като крайно неуместна русофилия (виж по-горе (1)), а от друга като туркофобия, антициганизъм, ксенофобия и антизападничество (виж (2)).

  Примери за положителни изходи от подобна комплексарщина все пак има и те са много на брой. Съвременна Германия е най-представителният пример за подобен изход. Колкото по-успешно се развина един народ, толкова повече се освобождава той от етно-патриотичната комплексарщина. В най-развитите страни на света вече се развива КОСМОПОЛИТЕН ПАТРИОТИЗЪМ като единство на любов към родината и хуманно отношение към целия свят. Но дори и там, напоследък се наблюдава възраждане на етно-патриотични настроения, в резултат на икономическата транснационализация на света и свързаната с нея денационализация на държавите. Това възраждане няма бъдеще в далечен план, но е способно все пак временно да забави транснационализацията (глобализма). Но това е друга тема, която изисква отделно разглеждане.

  Благодаря на всички, които са стигнали до тук.

 28. До Симеон ! Какво съм ти виновен аз като Американец- или Иван Костов а да не говорим за евреите (и както и да ни подреждаш).Ако си прочел горе написаното от господин Инджев
  нямаше да пишеш глупости и да обвиняваш тези или онези!II……oIL

 29. Дрезден и София да стават побратимени селища. Проф. Михаил Константинов и Татяна Фестерлинг в екип и с план за действие. Два приоритета: 1. гранична стрелба по мигранти (с доказана от медии ловджийска етика); 2. пегидни маршове по дрезденските улици. Месечните проверки се правят от интернац-екип. Ставаш ревизор при условие, че си бивш офицер от щази, кгб, дс. Първа почетна ревизия от Путин и Матиас Уарниг. RT отразява пряко и непряко.

 30. SMS, Благодаря Ви за искрената реакция! Все още има чисти хора в България но са толкова малко там където трябва да са много повече за съжаление!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.