Китайски антипод на руската българофобия

Не знам дали на русофилството у нас може да се противопостави някакво пристрастие към Китай с обратген знак. Но се появи повод да се запитаме с днешна дата за антагонизма между руската българофобия и китайската българофилия на фона на отвратителната руска пропаганда срещу днешна България.

Китайци виждат България като земен рай. http://offnews.bg/news/Kultura_33/Kitaetc-zasne-unikalno-krasiv-film-za-Balgariia-video_642664.html

В същото време руската пропаганда се напъва да очерни България и да я представи като страна “под игото” на Европа ( разбирай- на Америка).

За сравнение напомням пропагадните филми, произведени по заповед на Кремъл от Руския институт за стратегически изследвания ( РИСИ), оглавяван от специалиста в областта на съветско-руския шпионаж срещу България Решетников.

http://e-vestnik.bg/19733/ruski-filmov-kukish-pokaza-litsata-na-balgarskata-peta-kolona/

9 мнения за “Китайски антипод на руската българофобия”

 1. Добре,че истината се вижда с просто око и по скоро руснаците се преселват в България,да се чуди човек защо не стоят в рая

 2. Тези са съвсем изперкали! То бива наглост,но тяхната прехвърля всякакви граници.
  Долни ватници!

 3. Не е виновен ЕС за случващото се в България. Какво гледат в нас, вместо да си оправят собствената държава?

 4. Не виждам връзка между руска българофобия и руското нашествие на гладни раши в България. Приличат ми на лисица, която яде вкусно грозде и вика кисело е кисело е, за да не го яде друг.

 5. уж сме братя, но защо не го виждам-друзя,защо не си производете нещо качествено за консумиране,не вярвам само АЛКОХОЛА да ви пречи,с една дума липсва СИВ всички НИЯ да работим на АНГАРИЯ,вие ДРУЗЯ ,да си пиете ВОДКАТА и да се подсмихвате под мустак,да се надяваме НИКОГА повече РОБИ на РАССИЯ.

 6. На сайта на InformNapalm са побликували писмата от хакната поща на поредните путлеристки тролове и агенти в Република Белорусия(РъБъ):
  https://informnapalm.org/30853-belvpoleaks/
  Приликите и “разликите” на действие на путлеристката пета колона и в едната РъБъ(Белорусия) ,и в “другата” РъБъ(Балхария) са ……. ЕДНАКВИ!
  По-съществените изводи от това разследване са в първите страници, и в последната страница!
  И ако в РъБелорусия Лукашенко все пак е арестувал поне няколко путлеристки тролове ,които сеят омраза срещу него , то в НъРъБъ дори няма никакви такива признаци за противодействие.

 7. За какво те бива братушка?
  Да обера България до шушка…

 8. Империята на злото не може нищо разумно да сътвори. Около гилдията на Решетников се носи воня на клоака и истерично озлобление. Истината за Империята на злото може да се научи от труда на талантливия български историк Янко Гочев.

 9. Сега в България не се живее добре колкото ни се иска, но ВЪПРЕКИ пияните ватенки и благодарение на ЕС и НАТО, все пак се живее несравнимо по-добре от времето на комунизма и по-добре от пиянландия. Стандартът на живот е по-висок и хората са по-нормални в сравнение с крепостните цървули. Лечението от ссср (синдрома на социалистическо слабоумие и разруха) се оказа бавно и трудно, но имаме значително подобрение.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.