Борисов маневрира в паника на антикомунистическия коловоз

“Борисов: В досието ми пише ”враг на народа”

Бойко Борисов е разказал пред министрите как дядо му е Николапетковист

“Моят дядо е бил Николапетковист, дори в моето досие пише „враг на народната власт, Николапетковист“ – това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов в МС.

На последното заседание на правителството е бил разгледан проект за предложение до президента за издаване на Указ за награждаване посмъртно на Никола Петков с орден „Стара планина“ първа степен, става ясно от публикуваната стенограма.  (Dnes.dir.bg)

 

От 11-годишен Борисов задигал семейния москвич
НА СНИМКАТА: Бойко Борисов по време на антикомунистическата му борба като невръстен враг на Народа и Николапетковист в края на 60-те години на миналия век.

Чрез горния цитат в един от сайтовете ( и други са подведени или съзнателно подвеждат читателите си) илюстрирам как въжеиграчът от Банкя за пореден път прокарва през медиите внушение за разкрасяване на помръкващия му образ – в случая за консумация от страна на антикомунистите и за компенсация на реверансите към Путин и Живков, с които е белязан пътят му на публична личност от близо 15 години насам.

Идат избори и Борисов отново се цели в антикомунистическия електорален корпус като група, от която може да изстиска за пореден път някакво съчувствие на емоционална основа на принципа “ и аз съм по рождение един от вас, подкрепете ме отново”. Реакцията му е пряко повлияна от последните социологически проучвания, от които е видно, че духът на антикомунистическата подкрепа напуска неговото избирателно тяло.

Оставям настрана всички останали съображения за невъзможността Борисов да е бил едновременно признат от милицията за “враг на народа” и да е бил кадрови милиционер – това е толкова очевидно, че не се нуждае от коментар.

Не е нужно да си “гений”, за да прозреш, че роденият през 1959 г. Бойко Борисов няма как да бъде обявен за Николапетковист дори и от най-тъпите ченгета.

Най-долнопробната част от манипулацията е в това, че тя е напълно съзнателно сдъвкана и сервирана така, че да е на ръба на лъжата. Пък който се хванал, хванал. Защото Борисов формално не лъже. Това сигурно го има в досието му. Само че с още по-голяма сигурност се отнася за дядо му. А че “излиза”, че го пише лично за внучето му, е въпрос на прочит от страна на медиите, които безкритично препредават внушенията на манипулатора Борисов на наивната публика, готова да гълта сдъвканата храна без размисъл.

Когата Борисов се появи като премиер за втори път пред публиката, синкаво-червендалестият му коментаторски антураж се скъса да го хвали колко бил променен. Особено се отличи в моделирането на подобни малки словесни пластики др. Андрей Райчев. Обаче и тази лъжа отдавна лъсна. Борисов нито нрава си мени, нито козина му расте. Действа безогледно с манипулациите си както винаги и само слепите му поклонници или наетите специалисти по ослепяване на публиката с хвалби по адрес на премиера-слънце могат да отрекат този факт.

22 мнения за “Борисов маневрира в паника на антикомунистическия коловоз”

 1. Откакто правителството на ОДС-Иван Костов започна и постигна успехи в натикването на мутри,олигарси ДПС и БСП на бунището и постави България на Европейската карта,а не на евръзийската Кремъл и лаборантите му у нас лансират всякакви с хеми за постоянно разбиване на дясното и десните- Цар, Пъдар, коалиция Тройной за да оскотява населението и да вярва на шлемове,членове и всякакви други приказки от 1001 нощ.

  Нормално е Тиквата да продължава с изпълнението на това задание, следващото упражнение ще е коалиция м / у двете крила на БКП,а имено: ГЕРБ+БСП “щото така правят у Европа”
  Да,новата коалиция ДСБ+Да България+Трайчо Трайков и други непартийни личности няма да спечели мнозинство в изборите,но за начало трябва да стане незаобиколим фактор.След като изтървахме момента 14.12.1989а и 1997a-2001a когато последната крепос т на БКП: прокуратури и съдии ги скриха и отърваха от затвор, сега ще с тава по трудния начин.А т.нар. обезверен народ който предпочита да си го”нареференди” (заради мажоритарния елемент на самоучас тие) щом не му с тига КТБ,Белене и други плащания ще се събужда от махмурлука по трудния начин; но все отнякъде трябва да се започне.
  Въпроса е всякакви европейски “лидери” малко от малко и те да са изтрезнели и “влезли в час” и затова ДСБ и ДА БЪЛГАРИЯ като китайска капка трябва да им отварят очите за герб,бсп,дпс и вся осталная русофилистичная сволоч у нас,ако не за друго заради географски неизбежности на троянското магаре

 2. Първо, Борисов лъже, защото става въпрос не за дядо му, а за прадядо му ( дядото на майка му ) Асен Войнов.
  Второ, той е бил не николапетковист, а кмет на село Хераково от Народняшката партия.
  Трето, човекът е пребит до смърт не на 9-ти септември, а малко по-късно, по чисто криминални подбуди, от криминално проявени лица, които са се страхували кмета да не ги издаде за техни престъпления. Няма замесени нито комунисти, нито ремсисти, а камо ли Държавна сигурност, която тогава още не е била създадена.
  Борисов обаче много иска да се пише репресиран, за да не му лъсне комунистическия задник !!!

 3. И защо не си покаже досието,а? Ахаа, защото е прочистено. В него няма НИЩО!
  Ама агент Буда си го има. 😉

  Хайде като е такъв антикомунист, нека махне МОЧА!

  Хубавото е, че гербаджийте оттичат в канафката. Като всяка лъжа.

 4. Още около месец трябва да търпим присъствието на този “николапетковист” и се надявам след това образът му безвъзвратно да изчезне от медийното поле а името му да се нареди до Яне Янев, Симеон, Орешарски, Бареков, Виденов, Жорж Ганчев и въобще на всички прашасали политически “величия” от миналото, които нищо не значат в днешния ден и за които няма какво да се говори. Лошото е, че това, “новото”, което се е задало на хоризонта, е още по-гадно.

 5. Тоя филм, предизборно да се кичим с мощите на дядовците си, вече сме го гледали и по телевизиите. Видяхме как ”майката” ни се разплака отработено, репетирано и много театрално!Видяхме и резултатите.

 6. В навечерието на РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
  а не Коледа което идва от “колада” т.е. колене):

  Поради анатомични особености прасетата никога през живота си не могат да видят небето и слънцето.Господа ги е устроил така че цял живот да рият калта,изпражненията и остатъците от храна на пода на кочината – дотам им стига хоризонта на хайваните.Единственият път когато виждат небето е като ги обърнат по гръб за да ги заколят.

  Така че много моля герберасти,бесипета,патрЕоте и вся осталная русофилистичная сволоч не ми разказвайте че Борисовата кочина е по-малко кочина от еврaзийската кочина на БСП и НЕ ми излизайте с номера да гласуваме за “по-малката кочина”.

  Ако изброените идиоти (полезни или не) го правят за пари – мога да ги разбера. Но ако е от глупост,мързел или само защото си искат кочинката – Като не можете да светите,недейте тъмни.

 7. Николапетковист пък отишъл да учи за милиционер в училището на ДС-КГБ в симеоново…..обикновенните милиционери учеха в Пазарджик и не мислеха въобще Симеоново,бивш рай за ДС децата и роднините.

 8. Баснята- дедо е убит кат николапетковист изцяло е плод на бацевото въображение. Няма нито едно независимо журналистическо разследване потвърждаваща неговата измислица. Когато за пръв път преди 10-тина години слънчо се изцепи, че дядо МУ, без да уточнява никога по бащина или майчина линия е бил убит от комунистите след 9.9.1944 в мрежата имаще споделено от негови съселяни, че единствено вярно е, че наистина е ликвидиран прародител. Уточняваше се обаче, че въпросният роднина е бил назначен от местното ОФ за кмет. В битноста на локален управленец дедото задирял настойчиво булките на фронтоваците. При завръщането им, един от тях разбирайки, че е посегнатото на семейната му чест, видял сметката на мераклията.
  Как не се намери един репортер га бочко отвори приказка, че е “репресиран” да зададе поне уточняващ въпрос-за кой от двамата дядовци иде реч. И последно от мен. Който е бил на служба при т.н. народна власт, еле пък особено баце кат чиновник в МВР какво е отговарял на въпросът в чаршафа-формуляр дето питаха и за майчиното ти мляко: “Имате ли пострадали роднини от мероприятията на народната власт”. А двамата МУ номенклатурни родители. Бащата, подполковник, шеф на столичната пожарна, майката- директор на гимназията в Банкя като как са стигнали горните нелоши за “такова беше времето” позиции.
  Не, нам тиквомутро.

 9. На милиционерът-пожрникар най-много му приляга определението ЛЪЖЕЦ! Този мутър лъже най-безцеремонно от първия си ден в публичното пространство! Време е да отиде на бунището на историята, където му е и мястото!

 10. Лъжи,лъжи,лъжи.Това е най гнусното и долното.В младите си години познавах леля му Павлина,сестра на майка му.Беше от с.Хераково Софийско,но нямаше такава биография.
  Такъв изпечен лъжец като Б.Б. рядко се среща.
  Може да накара Радев да дадат орден на дядо му като виден Николапетковиси.Колко му е.
  Защо не подаде оставка като лидер на Герб.
  Защото се надява да управлява.Левите да се реваншират.

 11. Много “навременно” герб и олицетворението му се сещат за антикомунистически бутафории-дядовци, сълзи, измислици…. Номерата обаче не минават пред нормалния десен европейски българин-дали Радев или Цецка ще настоява за отпадане на санкциите срещу Русия дори не е все едно, защото в случая с творението на Решетников такова поведение е програмирано и очаквано, докато при “европейските граждани” си е..същото в в други параметри. А това с “николапетковизма” си е диагноза за историческа ерудиция на този кретенясал от самохвалство тип, според когото на 5 септ. 1944 г. нападнахме СССР и а-а! Аржентина като богата, НАТОвска държава да ни помогне, но пък взе, че фалира! Иначе оттичането на герб в канала ще е по-дълъг процес в сравнение с първообраза ндсв поради ред ясни причини.Основният гербав избирател е подвижен пясък, никакъв морален или поличически проблем не му е да бъде бесепар, марешкист, каракачан, атакист, учиндолист-все под звъна на “Бела балалайка”, пардон- роза.Порциите,т.е.- достъпът до еврофондове и поръчки обаче се раздават далеч по-организирано, отколкото при Особата. Само си представете какви милиони върти например клиентелата на сливенско-ТИМаджийската зърнарка, която все за руските пазари плаче и която рекла на др. Г. Йорданов по сливенска линия, “ох, аз, другарю Йорданов исках от БСП да съм депутатка, ама като е дошло тъй…” Ясен Прахов е прав в съмненията си какво идва след герб. Каквото и да е- поразиите от властта и съществуването на герб са много повече.

 12. Прост и елементарен въпрос,който има само прост и елементарен отговор:

  Кога и през кой мандат Борисов разруши/премахна МОЧА? Като кмет на София или като премиер 2 пъти?

 13. „13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата“).“
  „14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на „Лукойл България“ Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира „Лукойл“ в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда „танто-за-танто“, публичните договорки на Борисов с „Лукойл“ са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали.“
  “Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма “Ипон” Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.

  Бомбената драма се разигра на улица “Раковски” и бул. “Евлоги Георгиев” около 8 – 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й “Опел Фронтера” хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла.

  Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от “Ипон”. Според очевидци двама подозрителни младежи на възраст около 20 години обикаляли около колата в деня на атентата. Двамата били средни на ръст, късо подстригани и облечени с тъмни якета.”

  Дано Радан Кънев не е знаел кой е Бойко Борисов, когато даде съгласието си сикаджийската мутра от БКП да управлява България, та на всичкото отгоре му стана и коалиционен партньор.
  А дано, ама …

 14. Аз пък лично съм му благодарен на Борисов. След като за първи път го избраха за премиер в България, аз окончателно разбрах че България не е място за нормални хора и понеже се смятам за нормален човек, ето ме сега тук, в по-добрата половина на Европа.

  Така че данке шьон хер Борисов че навреме ми отворихте очите.

 15. Б.Б е кукла на конци,проект.Заслуга на медиите е неговата популярност, а липсата на законност (ред) кара електората да се възхищава от мускулите му сякаш с тех се ръководи държава.

 16. “Демократи за силна България ” в комбинация с “Да, България”.
  Това ако не е наивитет, не знам какво.
  По подобие на Министър на Отбраната и Началник на Отбраната, остава да има и Командващ на Отбраната.

  Между другото един от комементаторите дава добър анализ за тези длъжности-цивилни и военни, ама течението на глупостта тече и в системата на отбраната(армията).
  Явно принципа на “течната дружба” е дълбоко загнезден и в самата държаваа-и тя горката тече та се къса….

 17. Бил е хубаво дете! Сега е дебел чичка с голяма торба лъжи! Бог направи човека добро и чисто създание но човека не можа да се хареса такъв. Малко му беше и затова се заигра с дявола. И това му беше най-голямата грешка!!
  Питам комунистите и слугите им и искам отговора да прозвучи в сърцата им!
  Убивахте ли ?? Грабехте ли ?? Лъжехте ли ?? Правехте ли си идоли ?? Пожелахте ли имота на ближния си ?? Прелюбодействахте ли ?? Поругахте ли Божия Храм ??
  Питам ви всички вас в деня на най-светлия Празник! В деня на Божията Благодат, която беше дадена, за да се спасим!!
  Искам всеки от вас червени и пембени другари, да си отговори сам за себе си! Близък е деня в който ще се срещнете със Истината и тогава ще трябва наистина да дадете отговор!!

 18. Всяка партия на която и се предоставя възможност да участвува във властта,трябва да опита да наложи и изпълни своята програма.Другото е демагогия и бягане от отговорност.
  Длъжна е заради избирателите си .
  И ако един път, два пъти и фундаментални въпроси не й позволят да наложи,какъвто е нашият случай,заради морала и честността към избирателите се откаже от облагите на властта и я напусне.
  Ето защо Кънев и Хр.Иванов са пример за достойни политици.
  Хвърлянето на кал по тях е от озлобени хора ,които нямат понятие от морал,а само от лъжи,задкулисие,продажност.
  Кой където иска да се разпознава,но винаги се вижда кой къде е.

 19. SMS
  Боздуганов да си говори за Герб.Всичките тези послания ,които е изредил да ги отнесе към лидера си Б.Б.
  *Да България * още не е регистрирана и нефелниците като Боздуганов я плюят.Егати гнилите ябълки.Не свършват.Това е за да не загуби коматчето подадено от*щедрата *ръка на Буда.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.