Четири истини, които Путин (все пак) призна без да иска

Не е вярно, че Путин (само) лъже. Той изрича и истини ( за разнообразие).

Ето някои от тях, които той сподели на любимото си годишно пропагандно шоу, в което рекордно бяха поканени два батальона журналисти ( около 1200 души- по руски данни).

Ето как Путин обоснова принципа “целта оправдава средсвата”, формулиран от йезуитите, актуализиан от нацистите, съветизиран и след това имитиран успешно днес от путинския рашизъм.

1. Няма как да се докаже, че руски хакери са отговорни за атаките ( в полза на кандидатпрезидента Тъмп и във вреда на Хилари Клинтън- бел. авт.), но по-важна в случая е информацията, която са разпространили, тържествува Путин.  Т.е. , щом не може да се докаже, престъплението не се е състояло.

 

2. Малко ме изненадаха изказванията на (други) официални представители на действащата администрация в САЩ, които по някаква причина започнаха да доказват, че въоръжените сили на САЩ са най-мощните в света. С това никой не спори”, каза Путин в пристъп на откровение за истината, след като буквално вчера помпаше военния елит на своята империя със самочувствието, че разполага с най-силната армия в света.

3. Рузвелт би се обърнал в гроба, ако види Америка днес, взе страна на републиканците за пореден път Путин, съобщавайки абсолютно сигурната хипотеза, че Рузвелт, ако беше жив, би се ужасил от подкрепата на Путин за Тръмп и обратното. 

4. Русия в момента е по-силна от всеки потенциален агресор, отсече също така самодържецът от Кремъл. Факт! Няма такъв агресор,  който би посегнал на Русия. Нещо повече, няма желаещи изобщо в света.

20 мнения за “Четири истини, които Путин (все пак) призна без да иска”

 1. Изказване на Сергей Шойгу от 22.12.2016 – отчет за кампанията в Сирия:

  “Извършени 18 800 авио удара по наземни цели. Унищожени 35 000 бунтовника, 700 тренировъчни лагера, 400 фабрики за оръжие”

  1. Да им имам ефективността на бомбардировките: ~1.94 убити (няма и кръгло 2 души); за убитите жени и деца нищо не казва варварина
  2. 700 лагера?!?!?!? Това да не е територията на Китай да могат да се разположат и обезпечат логистично 700 лагера?

  Е как да не пият лосион рашистите?!?

 2. Нагъл,по нагъл, Путин.
  Думите на Рейгън *Империя на злото* звучат с нова мощ.Целият потенциал на нацията е впрегнат не да се развива,богатее,усъвършенствува,цивилизова,а как да прави зло.
  На всички без изключение.На север-юг,изток-запад.Без разлика бели,черни,жълти и други.
  Затова само трупа,трупа оръжие.
  Кой ще ги нападне.И защо са му тези гладни болни и нещастни хора.Само да ги хранят,поят и лекуват.
  Като заграбиха Крим и какво стана.Излъгаха ги и ги обрекоха на мизерия.
  Тази нещастна страна на никой не му трябва.Сигур и Хитлер сега не би настъпил.

 3. Днес ме изпревари киа (лека кола) на ток.Тя ми напомни къде щяхме да бъдем като държава (икономиката на Южна Корея е изпреварила тази на русия без нефт,газ диаманти и др.)Така като се замисля не знам кой им е самодържеца, пък не прави и пресконференции.

 4. Пропуснах горе да спомена ако не бяхме окупирани от ссср.Колко пари (репарации) трябва да ни плащат за пропуснати ползи.

 5. Eдин безпристрастен и доста увлекателен коментар по темата.
  http://www.politico.com/magazine/story/2016/12/russia-putin-hack-dnc-clinton-election-2016-cold-war-214532
  Mакар и България да не е спомената директно ,този почти непристрастен анализ показва че сме между чука и наковалнята,почти невидими ,разединени и лесно манипулируеми.(по чисто исторически причини)

 6. Как да не жалиш за милия Ф.Д.Рузвелт, та нали благодарение на него ги има и русия и путин. А и никой друг президент не е нанесъл по-големи вреди на американското обществено мислене.

 7. Няма неразкрит лъжец, защото Бог е Истина, Мъдрост и Любов!!

 8. Снощи пуснаха филма за нощните вълци на Путин по ZDF (вж. линка по-долу).

  Според мен те са еквивалента на нашите мутри от 90те в Русия. След като видях с какви возила разполагат (и явно с много свободно време), веднага си зададох въпроса – а откъде пари за всичкото това шоу. Възможностите всъщност са само две: рекет, (както нашите мутри от 90те) или тайно финансиране. И ако наистина са такива ангелчета за каквито се представят и не правят лоши неща (за разлика от нашите мутри от 90те), то за тях остава второто „обосновано“ предположение.

  Така че по музиката се познава кой я плаща.

 9. Основният проблем на руснаците е в тяхната мания за СИЛНА държава, заблуждавайки се че СИЛНА е равнозначна на ВЕЛИКА. От тази мания, основана на заблуда, произтичат всичките им беди за тях самите и за тези, които са обвързани с тях политически. Ако руснаците се откажат от преклонението си пред силата („величието”) и започнат да възприемат европейските принципи и норми на обществен живот, бързо биха се изравнили икономически със Запада. За това ще им помогнат огромните им природо-географски дадености. Но подобно развитие е убийствено за корумпираната руска върхушка, която е впрегнала цялата пропагандна машина за поддържане и раздухване на великодържавния шовинизъм на обикновените руснаци. Последните като правило не са етно-националисти, тъй като са исторически свързани с различни етноси – фини на север, тюрки на изток, иранци на юг и т.н. Има и расисти, но те са малко. Повечето са симпатични хора, но обладани от наивната мания за СИЛНА Русия. Така са възпитани – да не признават друго освен силата.

  За съжаление, порочното преклонение пред СИЛНА държава, напоследък се появи и в българския политически живот на място, където най-малко му приляга – сред десните политици в лицето на „Демократи за Силна България” (ДСБ). По-неуместно име на тази иначе симпатична партия от интелигентни хора с иначе правилна политическа ориентация, трудно можеше да се измисли. Досега ДСБ все още не е експлоатирала заложения в името си порочен термин „СИЛНА”, но напоследък се очертава определено вторачване в тази посока, което не обещава нищо друго освен политическа МАРГИНАЛИЗАЦИА.

 10. SOCRATES
  Не следите политиката и се изказвате неподготвен.*Силна България* стои в програмните документи на партията,а нейните лидери,които я създадоха на практика показаха ,че България може да бъде силна и същевременно лоялен партньор на ЕС и НАТО.
  Помните как правителството на ОДС не допусна бежанци от Косово същевременно се погрижи за клетниците прогонени от сърбите и им изгради и финансира лагер за живеене.Е това ако не е отговорна политика здраве му кажи.
  Не допусна руските самолети и не реагира безсмислено на НАТО ,даже и обикновените хора бяха толерантни,когато паднаха ракети по погрешка в Горна баня.
  Благодарение на България войната беше избегната.
  Това е Силна България в обединена Европа,а маргинали ,както ги наричате вие са лъжепатриотите и руски мекерета Сидеров и Каракачанов.
  Ролята на Силна България в обединена Европа трябва да стане емблема на България.
  Вижте как БТВ приватизира девиза *Силата да бъдеш информиран*

 11. към Socrates:

  На 65 години съм, професията ми е такава, че обикалям света постоянно, но до момента един “симпатичен” руснак не съм срещнал. По-скоро бих определил руснака като пиян притеснен темерут, без желание и възможност за контакт. А това, че не желаете силна България /у нас руския модел за сила е неприложим, защото имаме собствен език, азбука и вековна история/ си е ваш проблем.

 12. @sokrates
  в грешка си момко (ако си момък де):
  Русия бърка понятията ГОЛЯМА с ВЕЛИКА – нещо като да изпълняваш дузпа за kласиране на финал с петичка и даже да не уцелиш вратата (д-р Сократес така провали Бразилия на полуфиналите)

 13. Към SIMEON:
  По добре не може да се каже!
  Честита КОЛЕДА!

 14. @TERVEL:
  Честито Рождество Христово на теб и цялото ти семейство.
  Жив,здрав,прав и занапред.

 15. Към Савова 16.43.. Ракетата в Горна баня беше предвидена да гръмне и изтрепе съма ти народ.Провокацията беше замислена и изпълнена от военните.Нарочно беше облъчен с радарен сигнал натовски самолет летящ в Сърбия на запад от нашата граница и той веднага изпраща ракета към облъчващата го радарна станция,в случая станцията над село Клисура .Всъответен момент,когато ракетата е прехванала посоката,радара се изключва,а ракетата продължава да лети,добре,че конструкторите са помислили и за такъв вариант,ако до няколко клм ракетата не срещне обект,взривателя се дезактивира и не може да се взриви,само причинява обикновено механично разрушение от падането си.А беше замислено да ни скара яко с НАТО,като се взриви в гъсто населен квартал на София.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.