Тато, Бойко и гени(и)те им

Не знам дали за жълтите медии важат правилата за разграничаване на жанровете, но в рубриката Редакционна статия ( т.е. позиция на редакцията, отразяваща всъщност мнението на шефа и на онзи, който му плаща) т.н. агенция ПИК публикува неподписан шедьовър от класиката на лигавенето пред вожда. Под такова нещо наистина е срамно да се подпишеш с името си и е безсрамно да вмениш колективна вина на цялата редакция. http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-внукът-на-бойко-копие-на-дядо-си—малкият-е-любознателен-и-усмихнат-ве-news619249.html

Ще обясня на края на този резонанс защо тиражирам текст, който не бих искал да рекламирам. Запазете търпение. Смешното е на финала на изригналата боза, замислена като шампанско в прослава на началника.

Най-напред цитирам заканите един ден да ни управлява “избраникът на боговете”, внукът на Бойко Борисов- просто защото му било писано по рождение.

Ето част от добрата прокоба ( ако позволите това дървено желязо):

“Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето ( вероятно става дума за дядо Бойко- обяснителна бележка на ivo. bg), което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сякката на другите ( как така-ами ако сянката е на внучето на Путин?- бел. ivo.bg) . Много са енергични, постоянно са заети с нещо ( колко изключително е да са постоянно заети с “нещо”!- бел. ivo.bg) и се опитват ( невероятно, оптиват се!- бел. ivo.bg ) да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.”

                 
САМО В ПИК И “РЕТРО”! Внукът на Бойко копие на дядо си – малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори
Автор: ПИК

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Внукът на Бойко копие на дядо си - малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори

А сега, ето кое в тъпото произведение е смешно до (червен) плач: след края на лиготията следва линк за желаещите да пийнат още от бозата на прославата и чрез подкрепяща статия за това какви ги е сътворил внукът на Тато в САЩ. Редакционната статия прави връзка с предложение “цялата истина вижте на …”

(За всеки случай, за да не изтрият линка, публикувам и текста за “малък Тошко”, който идеално се връзва с панагерика за малък Бойко).

 

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тодор Живков-младши проигра всичко на комар - внукът на Тато си изкарва прехраната с покер в Калифорния

http://retro.bg/zvezdi/todor-zhivkov-mladshi-strongproigrastrong-vsichko-na-komarbr-nbsp_11674.html

Звезди 30 дек. 2016, 09:05

“Пълен финансов фалит е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия. Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната с покер, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като наследник на комунистическа върхушка.

Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишният мъж не е заработвал повече от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на виличката си в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко от над $20 хиляди, които не били достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Освен вилата под наем Тед Живков има малко ранчо в Аризона. То е негова собственост, след като се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир.

Веднъж годишно наследникът на Тато се прибира в България, за да се види с братовчедките си”.

Както виждате, става дума за Тато, Бойко и техните гени(и) – включително сред обслужващия ги медиен персонал .

 

12 мнения за “Тато, Бойко и гени(и)те им”

 1. ОТВРАТ!
  ДГД от една долна, мръсна гад и за авторът на повърнята и за истинският герой на пасквила-банкянското слънце.

 2. Единствените които могат да се изхранват, че и да понатрупат парици от комар са само собствениците на хазартните предприятия – казина, игрални зали и т.н. А те разбира се го правят за сметка на такива като татовия внук дето не им стига мозъчето да го проумеят – казва се статистика и теория на вероятностите. Колкото повече играеш толкова повече ще загубиш. “It really is that simple”.
  Така че дерзай тошко дебелите червени кратуни не увират лесно…

 3. Сред коментарите под това трудно въобразимо дори за рубладжийската помиярница “пык” ибрикчийство ми направи впечатление казаното от “Радо”. Много точно:

  “ПиК е PIG-помиярска зурла, която знае само дa лиже мутренски и властови задници и да copy-pastва оттук-оттам материали под кьорфишеци от сорта „БОМБА!ВЗРИВЯВАЩО!ЕКСКЛУЗИВНО!РАЗТЪРСВАЩО!”

 4. Наистина мнооооо, мнооо “поучително четиво”! Ашколсун!
  Само не разбрах от колко “древни времена” се води точна датировка? След като чак при папа Григорий III се въвежда що-годе точен календар?!?!
  Освен това според нАуката е много по-вероятно гените да определят степента на “гениалност”, отколкото датата , или още по-малко пък деня от седмицата в която си роден?!?!? Както и от социалната(и материалната) ти среда ?!?!
  Мюсюлманите почитат петък! А , евреите – събота!

 5. Тодор Живков младши криво-ляво сам се прехранва, а как я кара братовчед му Тодор Славков?! Той постоянно е в някакво шоу от рода на ВИП Брадър и подобни простотии! Това пиянде, ако беше в Америка, досега да беше пукнало от мизерия, но тук има кой да се погрижи за Малък тошко! Това е положението, Минке!

 6. Че ПИК публикува простотии с гръмки заглавия,съм съгласен и затова е 1% от моята информация.Мисля,обаче,че с тази статия по-скоро се прави реклама на Тази гадна агенция,отколкото да се предизвика отвращение към “банкянското слънце”.Внуците и правнуците на много по-изявени комунисти заслужават повече внимание,но като гледам,най-голямата мишена за подигравка е премиера в оставка!Не съм нито член,нито фен на никоя партия и винаги съм гласувал “мажоритарно”,но и не бих се подписал под твърдение,че Борисов си поръчва статии в ПИК!А кой номинира Тошко Славков за Биг Брадър? Не чета в този блог и нищо за простотиите на Учиндолски и с-е!

 7. Всъщност няма противоречие между двете публикации. Гените си остават необходимо условие, но не достатъчно! За беда Тодор Живков – младши е роден в събота:)

 8. Спокойно колеги,всичко е по природните закони!
  Или както го беше казал внукът на Толстой – природата си почива.
  Само че при фамилията ‘Татови’,природата го е ударила на голема почивка.
  Синът на Тато-виден алкохолог и комарджия,зетя на Тато-виден плейбой и алкохолог,синът на зетя на Тато-виден изнасилвач,алкохолог и неслучил се политик, другия внук на Тато – вие си го прочетохте в статията какъв е …
  Както се вижда,законът за природното равновесие работи безотказно.
  Или ако трябва да обобщим – от едната страна имаме само един,който е крал и трупал по много и за много дълго време,а от другата страна имаме много други,повръщащи заграбеното в големи количества и за кратко време.

 9. Към Стефан Додев:

  Прав сте, тъкмо заради тази примственост между двете публикации, каквато не е била целта, направих компромиса да ги “рекламирам”. Защото ефектът е като една грешка в заглавие на “Работническо дело” от 50-те години на миналия век , където от силно вълнение да се подмажат на вожда написали “СЛИВА НА СТАЛИН”.

 10. Спечелил бил от комар,издържал се бил от комар,дрън дрън ярина.Издържа се и харчи от нашите пари,дето Партията на дядо му ни остави да плащаме 10 милиарда долара/от скъпите/И ранчото му и виличката му в Малибу са нанашата кръвчица.Работех за 120 лв,а долара беше 3 лв,е колко ми е била заплатата-40 долара.Само тояга ще ги оправи и конфискация,но цацатурата гледа Кремъл.

 11. Интересна информация и добра съпоставка.
  Ето какво их казал:

  Първо,внукът на комунистическия диктатор Тодор Живков е заведен в САЩ от майка си като непълнолетен и най-вероятно е придобил американско гражданство след като тя самата е придобила.Или пък е бил адоптван от евентуален съпруг(американски гражданин) на майка му преди тя самата да придобие американско гражданство.
  Второ,внукът според моя информация не живее в България и не развива каквато и да е дейност в България.
  Трето,внукът на Тодор Живков не е развил до този момент никаква политическа или комунистическа дейност.
  Четвърто,внукът на Тодор Живков не е изразил съпричастност(или контакт) към дейността на братовчедка си Евгения Живкова,която е функционер на комунистическата партия.
  Пето,внукът на Тодор Живков не е дал каквато и да е информация за баща си Владимир,който също не се занимава с политика.
  Шесто,внукът на Тдор Живков страни от българската диаспора в Калифорнияи Невада ,или има съвсем ограничени контакти.
  Седмо,внукът на Тодор Живков не е свързан с нито една българска държавна институция,нито пък с частна или корпоративна агенция или компания.
  Осмо,внукът на Тодор Живков не е изразил досега никакво отношение или съпричастие към България ,живота и политиката в страната.
  Девето,внукът на Тодор Живков не ползва български източници за свое обарзование,бизнес ,или издръжка.

  Извод-американецът от Български произход Г-н Тодор Живков не е свързан по никакви критерии със своята родна страна България.
  Десето,самия Тодор Живков досега не е дал никаква изява в медиите и никой не знае дали контактува с другите деца на баща си,както и с племенниците си-двете дъщери на леля си Евгения.

  Казано като извод-внукът на комунистическия диктатор – убиец Тодор Живков,който е със същото име е напълно несвързан с България като личност.
  Той не принаделжи към българското подобие на общество.

  Има хипотетичната възможност дядото да му е осигурил солидни финансови средства,но това едва ли някой го знае.
  Има много деца и внуци на комунистически функционери,които живеят в Щатите и в други цивилизовани държави и напълно са се откъснали от комунистическа България.Те самите много по-добре знаят къде е по-добре за живот.
  Има и деца на служители от разузнавателните органи,които живеят в тези страни и нямат абсолютно никакви контакти с България,освен с най-близките си.Лично имам информация за сина на една такава служителка и сина и дъщерята на една комунистическа партизанка от бандитската група на комунистическия бандти Васил (Жельо)Демиревски,който е убивал държавни служители преди Девети,както и австрийския инженер над с. Кочериново.

  Но каквото и да се каже,внукът на дикатора Тодор Живков демонстриара съвсем категрично пред комунистите,че щом като той предпочита да живее в Съвединените Щати,тази държава е много по-добра от Съветския Съюз и Русия.

  Така че по всичко изглежда американеца Тодор Живков е добро момче.Дано да успява с игрите си по казината…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.