Корнелия Нинова срещу Корнелия Нинова в лабиринта на истинските лъжи

Корнелия Нинова заяви днес, че “БСП няма отношение към състава на служебното правителството”.

Това е истина. Същата като следните истини:

БСП няма отношение към приземяването на пилота Румен Радев и издигането му за президент.

БСП няма отношение с вицепрезидента Илияна Йотова.

БСП няма отношение към путинофилското гъмжило в предизборния щаб на Румен Радев.

БСП няма отношение към русофилския събор на яз. “Георги Димитров” ( настоящ “Копринка”) през септември, на който дефилираше и Румен Радев.

БСП няма отношение към онова, което Корнелия Нинова е коментирала при посещението си в Москва преди кампанията на ( БСП) в подкрепа  Румен Радев.

БСП няма отношение към самата кампания – нито с партийни шерпи, нито с помещения, с пари или логистика от всякакъв вид е участвала.

БСП няма отношение към форума на БСП, на който БСП покани Румен Радев, който пък поздрави от тази трибуна БСП.

БСП има отношение въпреки всичко това само към победата на Румен Радев на изборите и към случайно почервенялата ( но не от срам от лъжите) политическа карта на България.

10 мнения за “Корнелия Нинова срещу Корнелия Нинова в лабиринта на истинските лъжи”

 1. червените другари и тавариш путин нямат отношение,само където много си приличат в лъжите, който многогласно изричат по всяка една партия особенно ДСБ ,че видете ли, тези са виновни за всички катаклизми които те са сътворили, а ние сме невинни като гергьовско агне.Другари- време е да слезите на земята и да се покриете през глава и когато се събудите от зимният сън на сибирската МЕЧКА да си посипете главата с пепел и да си кажем СБОГОМ.

 2. Простете за спам -,но нека на днешния ден, в годишната от рождението на Христо Ботев да припомня неговите думи,които рашистите да запомнят един път завинаги:
  “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.’

  Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51

 3. Към Иподякон:

  Изобщо не е спам- спам е цялата шумотевица около борбата кой да хване кръста пред телевизионните камери.

 4. Ами…. може би другарката е бързала да се изкаже и е пропуснала думичкита ‘лошо’ или ‘отрицателно’ и всичко си става точно !

 5. А бе хора, питам какъв е този незнаен воин. Той воина си е знаен. Все още ли сме окупирана територия. Имаше войнишки мемориал който беше премахнат за да се изтрие от нашта история пълномащабната война, която водим срещу русия. Много наши герои са си дали живота за отечеството и имената са им изписани с големи букви на големи табла.Този мемориал трябва да се възстанови и на него да се кръщават войнишките знамена, както и разни военни паради. Вдигайте шум, пишете, повтаряйте, питайте кметските наместници,да се отчитат какво правят по този въпрос. А не да ми дефилират за окупацията на София.

 6. Много здрави съпоставки между комунистическите мравки.Изключително силна алегория се вижда при приземяването на генерала-пилот на ниво президент, а то се оказа врорично излитане на ниво руски резидент.
  Днес НАТО има за член една “Малка Русия”, която мирише на помия.

 7. С образа на комунистическата лидерка Нинова се демонстрира вместо облагородяване, по-нататъшно видиотяване.И точно тя говори че компартията се променяла-да, комунистическата мърсотия се втвърдява

 8. Честит Имен Ден, господин Иво Инджев! С пожелание за здраве, по-нататъчни успехи и семейно добруване!

 9. Честит Имен Ден, г-н Инджев! Нека със здраве да си носите името!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.