Румен Радев не бил прокремълски настроен, но зад гърба му има само путинисти

Раджам се вида, че още подробности се появяват по темата за обкръжението на Румен Радев, за кото днес в едно нтервю президентът Петър Стоянов гарантира, че не бил прокремълски настроен.

Антуражът на Румен Радев издава зависимостите му

Освен от другарките от БСП  Корнелия Нинова и Илияна Йотова, новоизбраният президент Румен Радев е  съпровождан демонстративно и от др. Спас Колев, крайно ляв деец на неокомунизма от четвърт век насам поне. https://asengenov.wordpress.com/tag/смс/

Точно Спас Колев е зад гъбра на бившия генерал на крачка пред също толкова независимия журналист Иво Христов ( от еврорусофилския отбор на путинистите у нас), зад когото пък е бизнесменът Васил Василев, яростен  русофил и американофоб ( собственик на имот за милиони долари в САЩ, Калифорния) .

Снимката на тази компания говори повече от мълчанието на Румен Радев за неговата “безпристрастност”.

СУПЕР СКАНДАЛ! Първата дама с чутовен гаф – изтри фейсбука си след публикация в ПИК

Участник в антибългарската пропаганда на Русия е избран за съветник от новоизбрания президент Радев

 

По време на предизборната кампания на бившия генерал Румен Радев в антуража му се видяха разни лица със скандална слава на другари от минали битки на БСП, като Спас Колев. Известният активист от началото на 90-те години е нещо като ментор на ударен отряд за мръсни поръчки под формата на контрапротести, самонарекъл се “Червена сила”.

Колев се “прослави” като контрапротестиращ още от времето на “Града на истината” през лятото на 1990 г. и връзката му с кукловода на прехода Любен Гоцев не е тайна. http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Koj-zapali-znameto-na-ES-shtrihi-ot-portreta-na-natcional-sotcializma_336182.html

Същият Спас Колев се движеше плътно зад кандидатпрезидента Радев при публичните му изяви, а веднага след него дефилираше журналистът Иво Христов, който формално не е кадър на БСП, но неформално е сред лицата на руската пета колона, употребявани подобаващо за нейните цели.

СУПЕР СКАНДАЛ! Първата дама с чутовен гаф – изтри фейсбука си след публикация в ПИК

НА СНИМКАТА, разпространена от ПИК: Спас Колев и Иво Христов в най-близкото обкръжение на кондидат-президента Румен Радев в НДК

Именно този Христо вече е оповестен като член на бъдещия екип на президента Румен Радев. Поради което е полезно да се припомни участието му в руския пропаганден филм “България умира тихо” като един от онези путинисти, които ругаят европйското настояще на България и жалят за съветското й минало. Филмът, излъчен в Русия в края на 2014 г., не просто оплюваше България чрез мобилизирани за тази цел български граждани, но целеше да внуши на кандидатиращи се за членство държави, като Грузия, Молдова и Украйна, какво “европейско робство” ги чака, подобно на България. http://e-vestnik.bg/?p=19733&cp=1

И много моля: не приемам това припомняне да се нарича “компромат”. Нито е лъжа, нито е нещо тайно, извадено на показ. Иво Христов участва доброволно с физиономията си в долнопробната антибългарска и антиевропейска пропаганда. След което се оказа не просто един от многото в антуража на кандидатпрезидента, но и първият, когото той избира да назначи в екипа си.

Честито на Кремъл.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: http://www.faktor.bg/petak-13/91407-osvetiha-boretz-srestu-vrastaneto-imenata-na-turtzite-v-ekipa-na-rumen-radev.html

12 мнения за “Румен Радев не бил прокремълски настроен, но зад гърба му има само путинисти”

 1. Тези другари безспорно са си такива. Но,може би тези снимки са фотомонтаж и това прави материала истински КОМПРОМАТ.?

 2. Г-н Петър Стоянов направи и друго: с недомлъвки и подмятания намаза с кал и ДА БЪЛГАРИЯ, като истински СДС-ар разбира се.

 3. Казвам аз на Иво Инджев и всички остaнали читави,свестни хора с достатъчно мозък в главата (и ползването му по предназначение) да не изнасилват eдинствената мозъчна гънка в главите на русофилистици, комунисти и Издиславовоци тук в блога и в реалния живот,ама те на не чуват.
  Недейте да сте толкова жестоки бе хора – Eдинствената гънка в мозъка на русофилистиците, комунистите и Издиславовците е със сърп и чук правена-наивни и прости са и толкова могат хайванчетата

 4. Тое Стоянов за ен-ти път ми падн
  а в очите.Адвокатства на Радев,май за това го бива,овладял безредиците на 10 януари 1997г.,а не предпази Филип Димитров,когато му счупиха главата,спрял бил косовската бежанска вълна !? Излъга нагло ,че Костов разцепил СДС /тук се сети за него/
  след като Царо спечелил изборите 2001г. А нали става депутат и лидер на СДС,май след Надежда Михайлова,защо като е велик не го възстанови!?

 5. Не,това не са компромати,а голата истина ,че такива комунистически мухали и антибългари си е избрал Румен Радев в екипа си.
  Румен Радев може би не е чел писанията на тези хора,не е следил през годините техните антибългарски действия,но ние следим и всичко помним.Любен Гоцев Иво Христов,Райчев,Волгин,Спас Колев,Първанов са зловещите лица от прехода, кукловоди и слуги които искаха да върнат назад България в лоното на Русия.
  За сега успяха да ограбят България в пола на Русия с 2-3 милиарда евро.Друго не успяха.
  Това ли са новите хора на България.
  С тези хора ли Радев ще води България напред.
  Много се лъже горкият.
  Искането му за оставка трябва да бъде написано и хората няма да позволят.
  От сега се настройвайте.
  А тези,които се съмняват в антибългарската същност на горе упоменатите нека още веднаж да изгледат филма *България тихо гасне* за да видят озлоблението и предателската същност.
  Те не трябва да бъдат допускани само заради този филм да влязат в българска институция,камо ли да ни ръководят.
  Стига сме прощавали на глупаци като Румен Радев.
  Обидно е за него за нас и за България.

 6. На снимката виждам втори Народен съд- 2017 г.,палачите, които ще разпънат на кръст България и българите и ще ни поведат отново на заколение към евразийския концлагер!
  Ще ни поведат и още как, АКО ИМ ГО ПОЗВОЛИМ от престъпна инертност или безразличие към съдбата на станата си и бъдещето на децата си!

  Затова, по примера на молдовците, още на 22 януари всички почтени и умни българи на протестен митинг пред президентството с искане за импийчмънт на руския резидент заедно с путинисткото му еничарско обкръжение!

 7. петър стоянов отдавна е разкрит като най-голямата недоразумение-балалайка-пенкилер-на всяка манджа мерудия- специалист по всичко на прехода. Позициониран от КОЙто трябва на десният фланг на чалга-политиката.
  Колкото до рр тепърва ще бъдем свидетели на нескопосани “държавнически” изяви с поклони на североизток и теманета на югоизток.
  ДГД и за двамата от една долна, мръсна гад!

 8. генерал Алексей Куропаткин. През 1900 г. той пише в меморандума си до Николай II: “През последните 200 години Русия е била в състояние на война 128 години и е имала 72 години мир. От 128 години война, 5 години са за отбранителни войни и 123 – за завоевателни”.

 9. Ще си позволя един телесен коментар. Повръща ми се като ги гледам.

 10. @ПЕТЪР: Снимката не е компромат, а е направена при влизането на новия пРезидент на пресконференцията на БСП вечерта на изборния ден. Бих я охарактеризирал само с една дума – отврат! Корни и Йотова отпред – добре, инициативните г-да слагачи и подпирачи отзад – иди ми дойди ми, ама тая дето го е хванала под ръка отляво – тя в качеството си на каква излиза на първа линия??? Да е първа дама – не е още, а и крайните резултати тепърва щяха да излизат, ама… айде спирам дотук.
  Иска ми се да споделя с вас една моя гледна точка (или по-скоро сценарий), която изложих в друг форум и която ми изглежда доста правдоподобна според мен. Предавам всичко дословно:

  Или си коза, или заек. Козаек не става! – цитат на коментар #19 от “с. г.”

  Става, става – това е ХИБРИД! именно за това е избран от Путя! И посочен ненапразно.
  Още по време на кампанията стана ясно, че ще е разкрачен! Между Брюксел и Москва!
  И понеже те ще се раздалечават все повече – ще настъпи един хубав хибриден момент, в който г-нът Камарадев ще изпълни класически шпагат! И ако раздалечаването на Брюксел и Москва продължи какво – ами ще се срине в бездната, в огнената геена! Хибридно нали?! И аз си мисля, че всичко това е замислено точно така!

  Помислете само – г-нът Камарадев – без никакъв политически опит до момента вместо да се кефи на лампазите си решава да се пенсионира, като за да си донади пенсията за да свърже двата края, се съгласява да се пробва за президентска ежемесечна добавка към нея. Кой му го предлага – ми Ниновата Корни подкокоросана от Решетников проучил досконално хибридния кандидат…

  И Корни му спретва един инициативен комитет за да е пълна хибридността!
  И кого му лепват за вице – ми Йотова,
  която пък кандисва да се откаже от еврокомисарството и сладката заплатка в евракита за мижавата такава на вице!
  И с какво ще я кандърдисат???
  Ми с перспективата да стане по-голяма – и то не само заплатката ѝ, ами и длъжността ѝ, т. е. ТЯ да стане в даден подходящ хибриден момент пРезидент!!!
  И кога и как – ами в този именно момент, в който хибридът КОЗАЕК Камарадев бъде сринат!!!…

  Е, след като стигнахме до този сюблимен хибриден момент – я си представете колко хибридна ще стане милата ни Татковина с пРезидент Йотова!
  Развихрете си въображението хибридно!

 11. Кратък и ясен анализ на “новата реалност”, публикуван на 15.10.2016. Тогава още не ни се вярваше, че ще се случи:

  Формира се широка анти евроатлантическа коалиция !

  Илиян Василев (Фейсбук)

  Няма съмнение, че Марешки е предизборен проект, подкрепян от руснаците. Целта е той да обере протестен вот, който иначе може да се насочи към Трайков – който и сега привлича недоволните от аферата с горивата, която е в полза на конкретни свързани с Русия фирми.

  Освен другите косвени признаци за ролята на Марешки има един неопровержим – освен това, че му позволяват да държи ниски цени – привилегия, която други нямат, той постоянно говори за отмяна на санкциите, за нуждата от приоритетни отношения с Русия – именно страната, която стои в основата на машинациите с горивата, които крадат от населението най-малко 650 милиона лева годишно.

  Това е същото като “библиотекарите”, които бяха наградени от руския премиер Медведев за принос в промотиране на руските интереси в България, да награждат други българи с награда на името на Стефан Стамболов – една от най-светлите личности в българската история, убит по заръка на царска Русия.

  Пак от там наредиха на местните политинженери да форсират обединение на националистите.

  Финансирани бяха и други две леви формации чрез представители на руския бизнес и свързани с него български структури.

  Така подкрепяните от Русия сили играят с много фигури на шахматната дъска, докато десните имат само две, а и те се карат помежду си.

  Да сте видяли в ляво да се хващат за гушите или някой от тях да атакува националистите?!

  Формира се широка анти-дясно коалиция (анти евроатлантическа коалиция), която да се мобилизира за втори тур и да катурне слабия кандидат на ГЕРБ Цецка Цачева.

  Фактът, че от всички свои кандидати – Борисов предпочете най-трудно избираемия – говори са СЪУЧАСТИЕ или подвеждане – от някой от близките съветници. За кой ли път ?!

  Местан е потенциален съюзник, но и той беше скоро привикван от Ердоган и не се знае какви инструкции е получил, особено след затоплянето на отношенията между Русия и Турция.

 12. Дрогарят (п)РЕЗИДЕНТ изрази своята евроатлантическа “ориентация”(!) с първото от малкото си , и изключително кратки, изявления досега , като сравни НАТО и Ньой! Болшевишките му камаради в БНА и политиката, ехидно кръстиха един от предишните военни министри “Ньойски”. Но много повече ще му подхожда на него. И още по-точно – “евроньойски” , като най-точният рублофилски синоним на “евразийски” в задунайката. Макар че за вътрешнопартийната комуникация в ЦК на БСП си имат и друг псевдоним – камаРАДЕВ(както сполучливо отбелязва СТЕФАНКО!!!)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.