(Де)класацията на Путинистан

Автор: Димитър Симеонов

Путинова Русия по статистика на ООН за 2015г заема:

– 67-о място в света по стандарт на живот.

-71-во място в света по ниво на човешко развитие.

-72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите .

-127-о място в света по показатели за здравето на населението.

-111-о място в света по средната продължителност на живота.

-134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот.

Но затова пък-

-1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши.

-1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца.

-1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си.

-1-во място в света за абсолютен упадък на населението.

-1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти.

-1-во място в света по продажбата на тютюн.

1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно – съдовата система.

-2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства.

-1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство).

-1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб).

-159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Еми това е положението,Минке, честито на путлеристите и на рубладжиите!!!Да си го закачат до портрета на путлер!!!

 

 И ОЩЕ ОТ СЪЩИЯ АВТОР:

 

Паралели – Русия произвежда корупция и алкохолици, а ЕС е = на много труд, опит и технологии
Паразитната империя на Путин е изградена върху костите на десетки народи, чийто труд и ресурси експлоатира

Даваме ли си реално сметка какво е ЕС, каква е всяка държава поотделно, с традициите, опита, технологиите, какво произвежда, твори и в същия момент какво представлява Русия и руската икономика в сравнение с ЕС или с някоя от държавите в съюза.

Русия е с територия 17 милиона кв. км. Разполага с огромен ресурс от нефт, газ, полезни изкопаеми, злато, диаманти, гори…

Но на глава от населението брутният вътрешен продукт е под 15 000 $. За сравнение – в Норвегия е над 110 000 $. В Дания и Швеция е към 60 000. В Германия – 50 000.

Франция е с територия 551 000 кв.км. или 30 пъти по-малка от Русия. Брутния вътрешен продукт на Франция е 2,5 трилиона долара. На Русия – 1,8 трилиона.

Но Франция произвежда Пежо, Рено, Ситроен, произвежда и 6 044 900 000 л. вино годишно или по 42 л. вино на всеки поданик на Руската федерация. Хиляди малки и големи изби, милиони декари лозя, ферми, 400 вида сирена и всяко от тях е уникално по свой начин. Франция произвежда и самолети, ракети, кораби (вкл. бойни, които Русия купува), ядрена програма и арсенал.

Какво произвежда Русия?!

Брутният вътрешен продукт на Германия е 3,5 трилиона долара. Два пъти по-голям от руския. А Германия не разполага нито с нефт, нито с газ, нито злато и диаманти. Но призвежда и то здраво – Мерцедес, БВМ, Порше, Опел, Фолксваген, Сименс, Байер, Бош, Лийбхер…Списъкът е сякаш безкраен. Хиляди малки и големи пивоварни, стотици видове бира. Дори стоките във веригата „Берьозка” са made in Germany. Когато работех в Щутгарт установих, че до първата кафе – пауза в 9 ч. извършвам такъв обем работа, колкото за цял работен ден в България.

Ами Италия?! Дори и тя има по-голям брутен вътрешен продукт от Русия…Ферари, Мазерати, Ламбурджини, Фиат, Ивеко, мода, селско стопанство, Берета…

Столетия традиции, опит, развитие на технологии и труд, много труд – това е ЕС. Да отдадеш сърцето си на това, което вършиш, твориш, работиш за да те има, за да си най-добър. Никаква толерантност към корупция и престъпност.

Какво произвежда Русия?!

Швеция, която е с население 9 милиона има брутен вътрешен продукт 490 милиарда долара с територия 37 пъти по-малка и с население 15 пъти по-малко от цялата Руска федерация. Произвежда страхотни коли, камиони, дори изтребители… Да кажеш, че е имала колонии, че има благоприятен климат?!

Какво произвежда Русия?!

Произвежда корупция. В някои случай рушветът там достига до 90 % стойността на поръчката. Километър руски газопровод е пет пъти по-скъп отколкото в Европа. Обявиха, че Южен поток ще струва 3 милиарда, после станаха 4 милиарда. Наскоро порастнаха на 9,5 милиарда. Приятелите на Путин продължават да усвояват пари, и да ги изсипват в морето, въпреки че проектът е спрян от ЕС. За олимпиадата в Сочи построиха 48 километров път на стойност 9,5 милиарда долара или 200 милиона долара на километър. Най-гадното е, че Русия изнася корупция, така както изнася насилие и престъпност. Това е същността на тази паразитна империя, която е изградена върху костите на десетки народи, чийто труд и ресурси експлоатира.

Неслучайно Русия е на първо място в света по брой на алкохолици, потребява 21% от цялото световно производство на хероин, заема трето място в света по брой на наркоманите, като на първо място е Афганистан, на второ – Иран. Децата и младежите харчат годишно 2,5 милиарда долара за наркотици, за последните 10 години от картата на Русия са изчезнали 13740 села и 214 града. В рейтинга за възприемане на корупцията Русия е на 154 място наред с Таджикистан, Папуа Нова Гвинея, Конго и Камбоджа.

1,5 % от населението владее 50 % от националните богатства.

Това произвежда Русия!!!Ха наздраве за рублофилистиците с лосион за вани “БОЯРЩИК“!!!Глътка-труп,глътка-труп!!

12 мнения за “(Де)класацията на Путинистан”

 1. Южна Корея е държава с територия от 100 000 кв. км. По-малка територия от България с население около 50 милиона. За 2015 г. Южна Корея изпревари Русия по брутен вътрешен продукт – Южна Корея 1,2532 трилион долара, Русия 1,1875 трилион долара.

 2. След като русия се занимава с нас (води хибридна война) , то и ние всички Българи заедно трябва да водим война с нея като оръжието ни да е просвещението. Фактите са на наша страна. Да не чакаме , какво ще направи Тръмп или Европа, а да изнасяме фактите от историята (по близка и по далечна ) безспир. Един от коментаторите в предишна статия писа че бил омерзен от лъжата в табелата на храм паметника а. невски и повече не влизал там. Но това не е достатъчно. Ще забравиме паметта на Българските опълченци и парите заделяни от нашите деди за построяването на храма (както и жертвите на другите народи)???.
  НЕ. Навсякъде и по всякакъв повод ще се казва истината и ще се изобличава лъжата. Това не е политика, а достоен отпор “ГРЕШКАТА НА ИСТОРИЯТА”(по Мачей Павлитцки)

 3. Класацията и статистиката може би е вярна ,но извинeте това “глътка-труп” e глупаво или просто някакво недоразумение.
  Все едно съюзниците да се радват на смъртта на германски и австрийски деца и юноши изпратени на сигурна смърт в 1945 понеже принадлежaт на “Hitlerjugend”.
  Русия винаги е била държава c имперскo управление и крепостен народ .Жалко че благодарение на усилията на неколцина нехранимайковци България стана губерния на СоцPусия.
  Безгласно възприетите пагубни политики дават резултати.

 4. тавариш ПУТИН,един съвет, обърни се към ДТ, той е ваш кадър,ВИЕ му подадохте ръка в изборите,той да върни ЖЕСТТА-внасяне на качествена водка за вашите поданици безплатно,на корем, кой колкото може да изпие.Така ще бъде удоволетворено желанието на целокрупната РАСИЯ.Друго, е не може да стане с този обреминен народ,на ленин,сталин и останалата сволач.

 5. Не е ли време да погледнем ние какво произвеждаме и на кое място сме сред корумпираните!

 6. Щом производител на водка “Руский стандарт” обяви фалит, значи дъното на бутилката (и парите) е съвсем близо

 7. Ето и предложението(по темата) на сайта: http://patriofil.ru/publ/blogs/2165-a.html за
  Альтернативный гимн Российской Федерации
  Гимн России
  (проект для исполнения в школах перед началом занятий)
  Россия — безумная наша держава,
  Россия — покорная наша страна.
  Холопская воля, бахвальская слава —
  Твое достоянье на все времена!

  Славься, Отечество наше застойное,
  Рабских народов союз вековой,
  Предками данная доля запойная!
  Пьянствуй, страна! Мы бухаем с тобой!

  От южных морей и до северной льдины
  С темна до темна – матюги и хуйня.
  Одна ты на свете! Одна, сиротина —
  Забытая Богом дурная земля!

  Славься, Отечество наше похмельное,
  Бар и холопьев союз вековой,
  Предками данное дуло расстрельное!
  Славься, страна! Мы подохнем с тобой!

  Широкий простор для полит-катаклизма
  Грядущие нам открывают года.
  Нам силу даёт апогей пофигизма.
  Так было, так есть и так будет всегда!

  Славься, Отечество наше увечное!
  Пьяни и рвани – союз на троих,
  Предками данная клиника вечная!
  Слава – раздолью придурков твоих!

  p.s. Исполнение Гимна в данной редакции поспособствует лучшей подготовке школьников к реальной жизни, а также послужит развитию в подрастающем поколении гордости за верность “жизненной правде”, завещанной нам когда-то великой русской литературой.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.