“Прераждането” на Първанов

“Трендафил Величков или Марин Киров ще се казва новият председател на АБВ, научи OFFNews.  Фаворит за наследник на Първанов е областният лидер на партията в Пазарджик Величков. 

Номинирани за наследник на Георги Първанов, който трябва да бъде избран на конгреса в неделя, са Константин Проданов, Николай Илчев, Мариана Тодорова, Марин Киров, Владо Маринов, Трендафил Величков. Първанов и двамата му зам.-председатели – Ивайло Калфин и Румен Петков, също са номинирани за лидер от местни структури, съобщиха от партията.

Третият конгрес на АБВ ще се проведе на 15 януари в НДК под мотото “Промяната започва от нас”. Дневният ред предвижда политическо слово на досегашния лидер Георги Първанов, обсъждане на политическа платформа, която ще бъде представена от Ивайло Калфин, и отчет на Парламентарната група на АБВ от Мариана Тодорова. След дебатите по документите ще бъде избран новият председател на партията.

Познавам Трендафил Величков много отдавна и му имам пълно доверие. Той е млад човек, който има всички качества да бъде един от обединителите на българската левица, заяви Първанов още през 2015 г., когато Величков бе кандидат за кмет на Пазарджик от АБВ. “

Към тази полезна информация за “прераждането” на Първанов в лицето на лицето Трендафил Величков, припомням как същият партнираше на площада на бившия кмет на Стелча Иван Евстатиев ( подсъдим междувременно за сексулно престъпление) при пародията с парада на 2 май 2015 г. в града, обявен за “малката Москва” от Евстатиев по повод тържественото откриване на бюст на съветския маршал Жуков. http://pzdnes.com/2015/05/02/в-стрелча-натовски-войници-откриха-бю/

Сигурен съм, че това припомняне е комплимент за партията на Първанов по путинофилска линия. Неговите следовници могат да са спокойни, че по стъпките на др. президент вървят именно негови подобия.

В Стрелча: Натовски войници откриха бюста на Жуков

24 мнения за ““Прераждането” на Първанов”

 1. Такъв маскарад е възможен само в Решетникова България! В ЕС се открива паметник на Толбухин!
  А почетен караул на паметника на Тато – отляво лявата Нинова, отдясно десният Борисов.
  Да се смееш ли, да плачеш ли!

 2. Гледам снимката и не виждам нито една що годе изглеждаща интелигентна физиономия. С “конкурс” ли ги июбират, това ли е положението но напълно заслужено ДГД от една долна, мръсна гад.
  А техните братушки с трета косми

 3. Още като прочете човек “наследник” и всичко е ясно: Феодално-мутренско схващане на политика и икономика(комунистите от ГЕРБ,ДПС и БСП и те същите). Вземат пример от имперската Руслямска държава. Е затова на всички привърженици на “разбиране на руската душа” бих казал: ДА на Русия, БЕЗ имперските амбиции.
  В нормалните страни казват “приемник”, но там отдавна не живеят в Средновековието

 4. Имах предвид Жуков. Не че и на Толбухин са малко. И как няма да се обърка човек – пълно със съветски паметници, улици… Че и градове- Добрич е Толбухин, Варна е Сталин…

 5. Смятам за по-подходящ избор този на Трендафил АКАЦИЕВ. Зам. председатели могат да останат същите. За химн на АБВ-то предлагам да се сътвори от недодялко и хайгашот марш под заглавие “Трендафилът ми замириса”. Изпълнението да се възложи на мишо белчев.
  За девиза се колебая между:
  ПРЕОБУЛ СЕ ВЕЛИЧКОВ С ВАЛЕНКИТЕ/САПОГИТЕ/ НА СЕДЕФЧОВ
  или
  КОЙТО НЕ Е С НАС В ШАДРАВАНА – ДА СЕ ЕБЕ МАЙКАТА.
  🙂

  и
  КОЙТО НЕ Е С НАС

 6. Моля за извинение – нещо ми се изпорти техниката!
  Надявам се, че все пак се разбира…

 7. Е, тук не очаквайте коментар от мое скромно смирение… А съществата от територията-идеал на подсъществата от снимката- започнаха и да се горят с Боярищника, вместо да почерпят с по един болшой стакан фотографираните си фенове от маленката Масква на сесесерския педофил- и особено- гоцэ сырыщныка.
  Демонстрирай презрение към този рубладжийски мерзавец, пиши името му с малки букви и руски добавки!

  http://pik.bg/%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%85-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D1%81-%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BC%D1%83-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-news623333.html

 8. В днешното издание на рубриката “Наивността в България” ще посоча следния пасаж в статията:
  “Познавам Трендафил Величков много отдавна и му имам пълно доверие. Той е млад човек, който има всички качества да бъде един от обединителите на българската левица,”.

  Тези думи ги казва комунистическия функционер Георги Първанов.
  Тезата за “обединяване на нацията” е пълна глупост и заблуда за наивниците.

  Названието и на неговата полупартия е също наивно и глуповато -АБВ.

  Има ли по света подобна партия?-НЯМА и НЯМА да има.
  Има и още ще има само в шибаната комунистическо-проруска България.

 9. Ето и друго политическо прераждане на гоцэ сырыщнык. За Крим даже Лукашенко се е изказвал по-остро, а неудържимо рубладжийското интервю на “натовския ас” Румен Радев разсейва надеждите, че поне за приличие като президент ще държи “на баланса” между сибирската ушанка и брюкселския цилиндър.

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/01/13/2899441_rumen_radev_pozitivno_e_che_donald_trump_ne_e_rob_na/

 10. Айде, бе ПАВЛЕ, откога те чакам да се веснеш, почна да ми се стяга душата за тебе – хора на години сме!
  Аз допълвам репертоара с градската класика:

  Трендафилът мирише,
  бодилото боде,
  а любовта говори,
  люби ме от сърце.

  А рублите се диплят
  във сирищнички джоб-
  на гоцэ путинайкин-
  кремльовский предан роб!

 11. Една от особеностите на т.н.”,РУССКИЙ МИР”:
  В Русия ще може да биеш женшчината си, но веднъж годишно! Как это цивильизовано! 🙂

  http://offnews.bg/news/Novini_2/V-Rusiia-shte-mozhe-da-biesh-zhenata-no-vednazh-godishno_644394.html?pagewhich=10

  А женшчината пък може да залива мужика си с “Боярищник” и да го пали с възпитателна цел, но САМО веднъж!

  Почему только раз? Это снова дискрыминация по половой прызнак! 🙂

  http://pik.bg/%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%85-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D1%81-%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BC%D1%83-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-news623333.html

 12. Прераждане на първанов, презареждане на бареков… все библиотекарски занимания.

 13. Фолклорът пак внася разбиране по темата:

  Георги седнал до Трендафил, мале ле ма x2
  В гащите му да бръкнел, мале ле ма x2
  Ластика му да вземел, мале ле ма x2
  Едно птиче да хванел, мале ле ма x2
  Едно птиче да фърка, мале ле ма x2
  Да фърка да сере, мале ле ма x2
  Сички ни се да осере, мале ле ма x2

 14. “Прераждането” на агент Гоце (Първанов), може да бъде, в агент Боце, Буда или Путьо! Но това едва ли има някакво значение! Той си остава същият отвратителен изверг, който се подвизава вече повече от 20 години в политическия живот на изстрадалата ни държава България!

 15. Заглавието на статията е напълно уместно,сега му обърнах по-сериозно внимание.
  Въобще в България всичко тъпо и регресивно се преражда,особено комунистите-те са русофили,левичари,бунтари и вече не искат да чуят че са си същите комунисти,А от друга страна казват,че апртията им е столетница,та защо е нужно някои да пренебрегват комунистическия й период,впрочем и сегашния си е комунистическо-проруски.

 16. тези наредените слуги на седефчов стоят като ударени с мокър парцал,сигурно цяла нощ не са спали от вълнение по вожда си Гоце,там е плейбоя на малката масква,др.величков,все отбор юнаци,дружина сговорна за чудо и приказ.Как ще да изберем наш юнак-богатир от съветски тип,да не ядосва кремля с някой слова по рашките на путя и так дали.

 17. Прав сте,господин Николов!Като гледам снимките на нашите възрожденци,като гледам снимките на политици преди 09.09.44 и като ги сравнявам с аграрните мутри на сегашните плужеци,ми става страшно!Колко са хората,в политическия живот,от които лъха интелигентност!Нищожно малко!Как може да очакваме от хора,с визия и интелект на примати,да размърдат ганглиите в главата си и да направят нещо градивно!Вижте ги само-Боко,Цецо,Валери,агент Иван,Марешки…….Дебил до дебил,отврат до отврат,мила моя,майноле!

 18. И да допълня-и пръв,наш Геньо,дето още му свиди да си смени държавните дрехи с цивилни,а пък зелените чорапи ще ги износва до края на живота си!

 19. От москва видяха че е успешен проекта с подмяната на износените петоколонници-водачи с нови.

 20. До Lozanа Vladimirova,

  уважаема, да бяхте споменали някой от БСП или от ДПС. Каракачанов или Сидеров, или там всичко е наред, няма мутри, нито рублофили.

 21. „Прераждането” е факт, агент „Гоце” е прероден със сина на агент „Иванов”…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.