Не го е срам Москов и това си е!

Има хора, вбесени от нечие превъзходство ( или поне от упорството на един опонент да не се предава в спора), които не немират друг “аргумент” да победят, освен да прибегнат до отчаяното” може и да греша, но утре това няма да има значение, докато ти ще си останеш грозен завинаги, защото си такъв по рождение”.

Ето като такъв красавец се изяви днес по БНТ министърът в оставка, биографично десният ( както сам се определя), т.е. чистият по рождение Петър Москов. От името на Реформаторския блок, който едва ли го е упълномощавал, той обеща на новосъздадената партия “Да,България” да не се коалира с нея заради “наследниците на комунистическите фамилии”.

Използвайки “аргументите” на жълтите медии, гравитиращи около неговия началник Борисов, Петър Москов за пореден път изрови бумеранга на един от главните морални въпроси на прехода, с които мнозина ( като него) си мислят, че са решили веднъж и завинаги уравнението за доброто и злото. Щом си “биографично чист”, значи ставаш. Ако не си – не ставаш. При Хитлер е малко по-различно с акцента върху етническата “непълноценност”, но по същество той формулира горе-долу същото изискване за “чистота” по рождение.

Работа е на лично засегнатите и на политически ангажираните в това отношение е да решат, дали трябва да отговарят на подобни “побългарени” вариации на постулатите от “ Моята борба” . Ако желаят, могат да се позоват на ролята и мястото на изтъкнати бивши комунисти в битката срещу комунизма в диапазона от Милован Джилас, Джордж Оруел и Александър Солженицин, до по-малко известния, но емблематичен в това отношение Ройтер, кмет на Западен Берлин ( избиран два пъти по време на съветската блокада да ръководи спасяването на града от комунистическата напаст).

Като страничен наблюдател обаче не мога да не задам и граничния въпрос към прекрачилия границата Москов за това, дали е по-срамно да избереш лично позора да слугуваш на Правешкия следовник Борисов или да си се родил без възможност за избор в комунистическа фамилия ( че и да й се противопоставиш един ден като пораснал човек с всички следващи от това “неудобства”, като обвиненията в собственото ти семейство в “предателство”)?

На този въпрос Москов отговори днес категорично. Каза, че не се срамува от направения от него избор. Не го е срам и това си е!

1IMG_5038

Предпочитам да отговоря и лично на другата част от въпроса, вместо да бъда предизвикван и упрекван, че съм премълчал. Да, срам ме е много, че още при раждането си не съм се разграничил от комунизма на фамилията си и че едва напоследък научавам за антикомунистите в нея. Но какво да се прави: родил съм се грозен и нищо не мога да променя в този факт, освен да не слугувам и дори да се противопоставям на онези, които разгониха фамилията на демократичната общност в България чрез колаборацията си с петата колона на Москва, което Москов прави под крилото на Борисов независимо от това, дали си го признава и че не го е срам.

41 мнения за “Не го е срам Москов и това си е!”

 1. За мен този кариеристичен швъкльо (признавам, че има някои добри практически идеи за здравеопазването) отдавна е заел позорното си място в “сините редици” на “лидери”, които курдиса Луканов преди четвърт век и се възпроизвеждат серийно- до Лукарски – чак и днес.
  Ще повторя- драмата на България е, че на реално съществуващи значителни като социален обхват антикомунистически и проевропейски среди и електорат, от 1989 г. му се пробутват главно фалшиви “десни” крипторубладжии като лидери.
  Москов е политически и морален продажник, а унизителното му умилкване около Боко го прави много по-жалък и от харемните министерски лилита, десита, ангелки, танки, тимки и пр.- те като шефа им не си сменят партията, имам предвид БКП в различните й исторически форми и фракции.

 2. Напоследък имаше една кохорта клиентелисти ,които бяха против “закъснелият антикомунизъм” , според тях – кеворкян, дачков, райчевци, кънчовци, колевци……. и т.н..
  Та се чудя – куда са? Ето пред тях е един от такъв анткомунист? Нещо ги няма ,за да се противопоставят на Москов от платените си “позиции” против “закъснелият антикомунизъм” , напоследък?!?!??
  Или пък няКОЙ не им е платил за това?!?!??

 3. Веднага след расистките му изцепки, ДСБ трябваше да се разграничи от Москов.

 4. И точно фактът, че биографично Москов наистина е човек от рядък за България елитен сой, прави салто- моРАЛето му по-отблъскващо.

 5. Слушайки/четейки изявленията на президента Радев оставам с усещане за скорошен голям негов резил…
  Лошото е, че той е президент на нашата България!!!
  И ще ни излага пред целия свят!

 6. Напълно съм съгласен, че за хората трябва да съдим по делата им, и смятам, че в конкретния случай д-р Москов не е прав. Но по същата причина смятам, че по отношение на „цялостното творчество“ на този министър, много по-важно е какви ги е вършил в министерството, отколкото дали е трябвало да остане министър при Борисов. Второто е личен избор, въпрос на ценности и приоритети. Дали да направиш компромис със съвестта си, за да си полезен, и до къде да стига компромисът. Тези, които следят дебатите по рускоезичните сайтове за казуса „Доктор Лиза“ ще ме разберат най-добре. Според мен много по-важно е, дали случаят с ваксините е престъпление или търсене на теле под вола? Дали пръстовите отпечатъци наистина са удобство за пациентите или издевателство над тях? А дали е било дабре, като Москов е крепил кабинета Борисов със своето участие или не, историята ще покаже (като видим коакъв ще е следващия кабинет).

 7. Москов в ролята на пинчера на Тиквеника, защо се коалира с комунистите от ГЕРБ,като е толкова принципен? и то СЛЕД като ДСБ и Хр. Иванов от година и нещо са в опозиция

 8. Не гледам българските телевизии по хигиенни съображения. Моля да пратите линк към въпросната изява. Не очаквам да видя нещо разумно, но ми е любопитно от гледна точка на мотивацията и намеренията.

 9. Мислех да не се обаждам,но не мога.Нямам мира.
  Болно ми е за Москов,че е толкова глупав.Когато се нахвърля върху Радан,той се нахвърля и срещу нас ,хиляди избиратели на ДСБ.
  Ако беше казал -*ще се съюза с дявола за да наложа моите идеи в здравеопазването,политиката не ме интересува* щях да го разбера.
  Но сега да се нареди в харема на Бойко Борисов до наследничките на
  бившите комунисти и да критикува останалите ми дойде в повече.
  Ролята му в харема е преди всичко слугинаж на Б.Б.
  Слугинаж на човека,който оглави мафията,по думите на руснаците/Решетников/най сговорчивият и най ценен от тях.
  Москов много бързо забрави,как Борисов се гавреше със синята коалиция и наричаше Костов *Гаргамел*.
  Аз разбирам да проявим уважение към Борисов и неговото правителство ако беше успешно.
  А то се провали навсякъде.Така се провали,че само се отказа да управлява.
  Москов, за какво говорим.Ти какво правиш там.
  По отношение на Русия мисля,че няма разлика с Корнелия и Радев.
  Даже смятам,че Борисов е едни гърди напред защото преведе вече два милиарда лв. за този що духа на Русия и ощети България.
  За което са му виновни американците.
  Е,Москов с този лъжец и руска подлога ли си в политиката.

 10. Благодаря Ви г-н Инджев за достойното обяснение и личностното Ви многогодишно поведение . Усилията Ви са доброплодни и неоспорими. Има исторична истината. България изостава във декомунизацията заради дивашкото давление на СССР (Росия). По-добре късно отколкото никога. Няма закъснял антикомунизъм. Или те нас или ние тях! Това е положението .

 11. От дистанцията на времето се вижда, че много правилно го разкарахме това леке от ДСБ. По-добре късно, отколкото никога.

 12. Винаги най-напред се сещам за Георги Марков. Преди Джилас, Солженицин, Оруел, дори и преди Албер Камю.

 13. СТАМБО,
  може ли да уточним за какъв “елитен сой” става дума?
  Ако е за родата на севлиевеца Атанас Москов – парекселанс социалист-широканец! Един от социалдемократите-наивници, успял да преодолее левичарството си, доколкото да се разграничи от ОФ-колаборационистите.
  Като “награда” за социалдемократическото си левичарство по стар болшевишки обичай го тикнаха в ТВО “Росица”, след което съсипаха семейството му, а единственият му син почина, тъй като му беше отказана възможността да го лекува в капиталистическа чужбина!
  Преживяната трагедия обаче не му попречи, оставайки верен на лявата идея/?!/, след събитията от 1989-та да се подложи на комунягите и в унисон с призива на Александър Лильов за “съглясие” да послужи за параван, легитимирайки /в края на земния си път/ с авторитета си фалшивото им социалдемократизиране!
  Писано е: “По плодовете им ще ги познаете”.

 14. Ще споделя мнението си за лицето Москов с един единствен медицински термин, който на латински се нарича nausea (гадене).
  Последващото най-естествено и самоочистващо за организма действие се нарича vomitus!

 15. Московски започва да буди съжаление. Лошо е да си повярваш, че светът не може без теб. Приликата с Лукарски и Кунева става все по голяма, по изказ заприличва все повече на Биг Борисов, а това че вече ръмжи срещу довчерашните си съмишленици, показва че телом и духом, е вече един достоен гербаджия.

 16. Извинете не разбрах, Радан Кънев от комунистическа фамилия ли е??
  Между другото не е зле да си биографично чист, защото тези, които не са, понасят голям товар от страна на роднините си ако наистина са тръгнали срещу тях. За съжаление много се правят, че са тръгнали обаче не е точно така. За да се излекува държавата на България и трябват заклети антикомунисти, които да внесат нов начин на мислене и дейстие.
  Питам, какво лошо има да си от антикомунистическа фамилия ??? Защо тези хора ги държат далече от ръководствата на партиите??

 17. Оня свеж виц от миналата година явно ще се окаже близо до истината.
  “- Москов, къде ще си за Великден?
  – В ГЕРП, др. Борисов!”
  :))))

 18. Тези слуги на москва какво си мислят. Или те нас или ние тях, както е посочил по горе Иван Андров. Това да не ви е футболен мач. Има две поски. Или си за България, или си против. Режимът на путин не може да е нищо друго освен агресор спрямо България. Сега се говори за преразглеждане отношението ни с НАТО, утре за излизане, други ден референдум, после купуване с кебапчета и капачки за буркани и накрая оккупиране първо на черноморието (за пред света защита на правата на руския етнос). Така че борба с небългарските политици и партии. Да застанем зад хората които с дела и думи посочват врага и са последователни.

 19. Драги ПАВЛЕ, тъй е думата, не ми връзвай толкова кусур!

 20. Помиярските сайтове днес отразяват поклонението на Цеца пред гроба на трагично загиналия в изпълнение на дълга си към балканския наркотрафик Желько Ражнятович – Аркан… Горест и печал!…Чудно как неговият колега, конкурент и събрат по манталитет (но без 3-те чужди езика на Аркан!), достигнал до най-високия политически пост в една съседна на Сърбия евроатлантическа страна, не е отпрашил към Белград да подкрепи в мъката й неутешимата вдовица, а пък тя да му попее “Громе мой” след помена? Да, ама, я Сретен вземе, че курдиса снайпера…
  Вие може ли да си представите Йоаким Гаук, Ангела Меркел или Марк Рюте да посрещат Цица с почести, след като знаят кой и с чия помощ уби германския докторант по философия и сръбски премиер З. Джинджич? Дори и Берлускони би минал с тайно посрещане, пък после…
  Ето къде сме,не е зле да си го напомняме.

 21. Въпрос към Москов: Ако член на елитен род се ожени/омъжи за член от не-елитен род бъдещото дете (мелеза му с мелез нечистокръвен) може ли да разчита на благословията на Москов?

 22. Веселине,преди референдума има 2-3 дивизий,за спокойствие,а после референдум.

 23. Кристално чистият Москов може ли след като слага на масата комунистическия произход на някого да обясни сам каква е етимологията на неговата собствена фамилия преди да обвинява другите в нечистота. На мен тя може да ми навява на матрьошки, балалайки, подмосковние вечера, тъжни романси, снежни преспи, шейни и руски тройки. Но ако се хване някой печен изследовател да не излезе и оттам вонята на партенките на някой наш московски пра-пра-освободител….
  Аман, бей, аман, лошо нещо било туй московлука…
  Аман и от кристално чисти и освободители по рождение !!!

 24. а колко десни го харесваха и му даваха с широка ръка кредит на доверие само защото е симпатяга и изглежда сериозен като говори, че го и защитаваха по форумите включително и в този. по делцата ще ги познаете, не по физионимиите.

 25. москов име от което всеки българин патриот би се замислел от къде идва,не е трудно-рашко е,превода е ясен-черна вода.кукла на баце,хортуват си сладко,сладко- като аркадаши в кръчма,милеещи за майка БЪЛГАРИЯ,евала пичове,велики сте.С боко тиквата само властта ги блазне,другото да се оправя раята ,кой как може,като рассия.

 26. Юлиане, право казваш и това е големия проблем в нашата държава! Когато им казваш истината те хапят, защото не я виждат но имат в себе си много злоба натрупана от тежкия живот на който те по един или друг начин са станали роби. Тази злоба е като жив демон, който атакува всяка истина, когато този, който я храни не е убеден в тази истина и се съмнява в нея. А когато все пак прозрат, че си бил прав забравят, че е имало такъв момент и отново дават свобода на злобата си да яде новата и жертва! Много е тъжно това !!! Добри хора, да но хранещи злоба, която ги ползва за съжаление. Лека го зная много добре но вече разбирам защо този лек не може да бъде посочен. Съмнението към истината отключва тази ужасна енергия бушуваща в онеправданите души и затова те сами с пот и труд ще я откриват късче по късче. Диамант след диамант със много мъка и горест те ще я добиват ако успеят да оцелеят в ада на мъчителите си!

 27. @ Rossen Iordanov

  Написали сте мислите ми за Москов!

  И пак да припомним написаното в дневника на Захари Стоянов:

  “Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука…”

  ЗАХАРИ СТОЯНОВ,български възрожденец, председател на Народното събрание (1888 – 1889), умира в Париж, отровен от руснаците с чай, в който е сипан диамантен прах.

 28. Сигурен съм, че ще си навлека гнева на много съфорумци.
  Но сигурен съм, че съм прав, затова ще го кажа. Като запитам:
  Като няма лустрация, има ли закон ЗАДЪЛЖАВАЩ, назначаването на бившите ДС? А настоящите КГБ?
  Като „генетичен бекграунд” , ще кажа само, че дядо ми на когото съм кръстен е роден месеци след смъртта на баща си и кръстен на него. Съратник на Стефан Стамболов-избити са били много стамболовисти.
  И съм им сърбал попарата на ДС и преди, и по време на „демокрацията”.
  Всякакви призиви за забрана на БКП и ДС, всъщност ги обслужват.
  И понеже веднага ще ми припомнат за Германия и хитлеризма, ще кажа ,че не забраната на Националсоциалистическа Германска Работническа Партия /НСГРП/ , а забраняването на идеологията и пропагандирането и са същественото- „фашистите” не са се „изпарили” в Германия.
  А тук, продължава пропагандата и издигането на шумкарски и съвеЦки паметници.
  „Правоверните” крясъци за забрана на БКП и ДС, всъщност обслужват 100-та им тартори, които са ОСЪЗНАТИ криминални престъпници да се крият в навалицата от 1млн. заблудени или интересчии . А всъщност тарторите трябва да се „профилактират”, а останалите да се оставят на собствената им съвест и срам.
  И не се оправдавайте от липса на лустрация, просто не ги назначавайте- никой закон НЕ ВИ ЗАДЪЛЖВА!
  И най- важното! По делата им ще ги познаете!
  Но не по вчерашните и неродените утрешни, а по ДНЕШНИТЕ!

 29. Иво и колеги, хайде малко да се разведрим! Аз ви предлагам по модела на някои интернет експерименти (дигитална Алиса, 10000 пеликани и пр.) да създадем с колективно авторство литературно прозведение. Технологията е проста като нанизване на шишче от думи – всеки добавя своето парче към предишния откъс. Заглавието ще си дойде накрая, дето Гьоте го е рекъл. И така, позволете да започна:

  В древната столица на евроатлантическа България министрите Москов и Московски бързаха пеша за заседание на Министерския съвет. Те минаха покрай Културния център на Правителството на Москва на улица „Московска” и само липсата на време им попречи да запалят свещ в Руската църква малко по-надолу, на „Цар Освободител”, пред мощите и пророческите тайни сили на поредния докаран по добронамерената воля на Московската патриаршия светец. Двамата политици бяха загрижени. Предстоеше тежко заседание, което трябваше да одобри бюджета на Годината на Русия в България, Месецът на Москва в София, Седмицата на Нижни Новгородската частушка край яз. „Копринка”, Фестивалът на балалайката, Кулинарния фест „Пельмены”, промоцията на „Боярщик” на Булгария-Винария, юбилейния концерт на Йосиф Кобзон, Парада на малолетните мажоретки в Малката Москва- Стрелча и Голямата награда – Московски васал №1 на Годината.

 30. до дежурните плювачи на ДСБ:
  1. Каква е релацията м/у с татията за Москов и родата на Кънев? Москов беше отстранен от ДСБ,а не персонално от Радан Кънев и не заради “родова” принадлежност, а затова че е тотално раздалечен от идеите,целите и НАЧИНА им на провеждане.
  2. Как точно “държат” Москов настрани след като е в ръководството на РъБъ?
  3. След като сте такива специалисти по антикомунизъм като панацея за решаване на проблемите защо не направите партия с която да привлечете и убедите хора да подкрепят вашите решения,а вместо това лаете като псета и/или паразитирате в/у обектите на критиките ви?

 31. НА КОЛЕНЕ! ДА СИ СПОМНИМ С ПРЕКЛОНЕНИЕ ПОДВИГА НА ЯН ПАЛАХ НА ДНЕШНИЯ ДЕН ПРЕДИ 48 ГОДИНИ!

  https://www.youtube.com/watch?v=M9hxFDtowiQ&t=36s

  Самоизгаряне
  (Валери Петров )

  Ян Палах не е между живите вече,
  Ян Палах е нейде далече, далече,
  Високо там нейде във въздуха син,
  над Прага трептящ като дъх на бензин,
  Един миг, едно тяло с пламтящи коси –
  преди миг само бил и вече не си …
  Ян Палах го няма, а у нас нито звук,
  Ян Палах го няма, а ний сме си тук,
  и бензинът е нашият и го помниме ние
  как във лъскава струя от сондата бие
  и как с него по бузите се мажат със смях
  Ванюша, Катюша, Алексей, Абдулах !
  Филми, книги, идеи, къде сте в живота ?
  Нима сте измислици на два Дон Кихота
  и нищо, и нищо от Вас не остава,
  освен това облаче дим над Вълтава
  и тоз вик “Свобода !” едва чут, едва чут
  в януарския въздух, синьо – розов от студ ?
  Ян Палах го няма и така ни се пада –
  сега всеки си има своя вътрешна клада,
  на която страхлив, разтреперан и ням,
  се самоизгаря от мъка и срам!

 32. P.S. Отсега предупрeждавам плювачите на ДСБ: Конкретика в политическа(външна и вътрешна),икономическа и други aспекти.
  Ако ще пускате балалайката на душевното ръкоблюдие – няма смисъл

 33. @ СТАМБО
  -II-
  В чест на 100-годишнината от Великата октомврийска соц.революция (ВОСР) под патронажа на Учителката по руски, по съвместителство и кмет на София, ще се организират редица празнични спортни и трудови събития:
  1.Юбилеен крос на младите льотчици по ул.Игаф Игнатиев, и на младите путинчета по ул. ген.Гурко и ул.Аксаков. Наградата за победителите ще бъде екскурзия до с.Аксаково и с. Граф Игнатиево, но още не е уточнено Игнатиево варенско или Игнатиево пловдивско.

  2.Пред МОЧА с шмайзера всеки месец ще има ленински съботник за почистване на червената боя по скулптурните групи и други екскременти.
  3. РКИЦ (Руският културно-информационен център)всяка вечер ще има прожекции на филма “Броненосецът Потьомкин”,”Ленин в тебе и во мне” а в прилежащата им “Докторска” градина ще се организират концерти на руски военни хорове и оркестри, ще има вечери, посветени на казачока, рециатации на бомжи по темата “Крим наш” и “Боярищник наш”, литературни четения на “Разораната целина” на М.Шолохов и други пляски (както и бероьозки).

  И за финал на тази безкрайна по обем тема един цитат от януарската програма на РКИЦ -2017 г.:

  Музыкальный салон РКИЦ, 17.00, Встреча членов Клуба российских соотечественников „Приятели“ с председателем Союза болгарских журналистов и председателем Общества выпускников российских/советских вузов имени Найден Герова Снежаной Тодоровой на тему „Сибирь глазами болгарского журналиста“.
  (Темата за Сибир и българските журналисти звучи направо символично!) 🙂

 34. Драги “Пепи”, аз съм от много лош сой (семейство на редови комунисти, две поколения при това!) и се гордея, че
  1) на родителите ми им дойде акълът да заплюят завинаги БКП/ДС-Рассия и
  2) и те като мен смятат Бидоня, комуто ти лижеш подметките, за точно толкова прост тошовист, колкото самият той искрено признава, че е.
  Ако за нещо ме е срам, то е, че съм те защитавал/а (включително в този форум). Но това е минало свършено. Надявам се поне Донка Георгиева да е доволна от мен, че съм направил/а малка крачка напред към победа над българската ми наивност.

  ПОБЕДА ЗА ДСБ!

 35. Имаше вътрешни избори за кандидат за кмет от ДСБ между прошко и москов. Гласувах за прошко, защото москов ми напомняше комсомолските натегачи от преди 1989г. Изглежда, че повечето съпартийци мислеха като мен защото доктора загуби. Когато през 2015г. го видях да се лези с геройкото и да го гледа влюбено и предано ми стана ясно, че работата утече.
  Предателите и кариеристите няма никога да свършат, но аз си оставам твърд ДСБ-ар!

 36. СТАМБО, приятелю!
  Не съм и помислял кусур да ти връзвам! Има си хас!
  Исках само да доизясня нещата /за тези, които не знаят истината/и да споделя скромното си мнение, че не си струва да си толкова снизходителен към лекето! Защото, да се наведе днес, когато вече не е застрашен от това да му смелят кокалите в някое милиционерско мазе, да изгние в соц-панделата, в ТВО “Слънчев бряг” или в най-добрия случай – в лудницата край Курило,а успоредно с това да съсипят живота на близките му, включително и на неродените,за да засити гъдела си, е чиста проба свинщина!
  Благодаря ти за помена на Палах!
  Изправени пред величието на саможертвата му, би трябвало да изгаряме от срам, защото МНОГО ПО-МАЛКО СЕ ИСКА ОТ ВСЕКИ ОТ НАС, А ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ ДЛЪЖНИЦИ!
  Мисля си още, че това “Самоизгаряне” е тъкмо по темата, поставена от стопанина на блога ни! Защото, колко струва “елитният, неопетнен сой” на социалдемократи като Атанас Москов и Асен Златаров да речем, пред “уязвимото минало” на члена на БКП Валери Петров?!
  Прав е КЛЮКАР – не по вчерашните и неродените утрешни, а по ДНЕШНИТЕ трябва да съдим!
  Бъди здрав!

 37. Драги Стамбо,
  Съвсем правилно си забелязал че сръбската поп-фолк вокалистка Цеца Ражнятович отдава знак на скръб към съпруга си,който несъмнено беше военно-криминален престъпник.
  Но тя е била негова съпруга и има две деца от него.
  И между престъпниците има интимни увлечения и чувства.Филма “Кръстникът” потвърждава това.

  Но какво би казал що за респект демонстрира цялата Българска държава към своя окупатор-Руската(Съветска) държава,вече близо седем десетилетия.
  Цеца ходи може би няколко пъти на гроба на съпруга си в годината,за няколко минути,прекръсти се и пусне по някоя сълза,но тези сълзи са несравними с почитта,която Българската държава на окупатора отдава-сълзи,цветя,светлини всеки ден и нощ,лете и зиме,в студ и пек…
  Да си забелязал спиране на тежкото осветление на комунистическото умопомрачение.

  Цеца е една,може и сестра й Лидия да е с нея или децата й-Велко и Анастасия,може няколко десетки сърби да скърбят за Желько,но колко българчета скърбят за съветските(родни) окупатори…
  Не само скърбят ами продължават паметници да им строят,ти добре виждаш какво става в Белград,а виждаш ли какво става до Видин преди десетина дена,или над Бургас точно на 22 септ. 2015г. Ама точно на Деня на Независимостта на България?
  Ако не вярваш на мен помоли Павел Тинков да скокне до с. Киреево и да ти пусне някоя снимка от поредната(не последна обаче) комунистическа мърсотия….

 38. ПАВЛЕ, шапо! SMS, браво за включването, чудесни събития и образи, сега остава да се пренесем на самото заседание. Например, точка 1-ва:

  1. Предприемане на проактивни действия за активно присъствие на руските пазари.
  Докладват: министър Бездарин Лукавий

  Министър-председателят:
  – Ай, ве, Лукавий, да видиме сеа кво ше правиме,че при бай Тошо как бехме първи на руските пазари, пък сеа…

  Г-премиер, колеги министри, идеята ми за активно завръщане на необятните руски пазари е проста, гениална и осъществима преди всичко за селскостопанската продукция. Тъй като на руските пазари има конкуренция между вносителите, продават се стоки и от други страни, аз предлагам да елиминираме до нула всяка конкуренция като изнасяме всичко за Русия безплатно…

  Антикомунист- много интересен паралел между двата плача..

 39. Стамбо,ти ме импулсира да напиша още нещо,но само за теб,другите не се вълнуват…

  По-върви една съпруга да плаче за съпруга си,независимо че са били измамници,но все нещо са имали човешко ,създали са две деца,които може би никога няма да се занимават с лоши работи,но,но,но,

  Какво да кажем за Българската държава ,какво да кажем за жертва,която скърби толкоз години за своя палач-организирано,планирано и дисциплинирано,това може да го реализира само българчето.Цеца може и да пропусне някой религиозен празник и да не отиде на гроба на съпруга си,БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА обаче не пропуска нито празник,нито делник,нито Рождество,нито Възкресение,нито всички държавни празници,тя КАЗВА на ЗАСПАЛИЯ си народ-гражднина Ръ.БЪ.,където и да ходите,каквото и да правите,НИЕ-ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖИМ и почитаме нашия и вашия палач,чистим и осветляваме неговата памет;може някой участък от “републиканските пътища” и нерепубликанската БДЖ мрежа да са затоврени,може електрическото захранване да е прекъснато за села и градове,но Альочите и Мочите са стриктно осветени.Може от студ да умират бездомници ,или болни хора,но паметниците на НАШИТЕ И ВАШИТЕ ПАЛАЧИ греят и винаги ще ни греят …и блеят…
  Няма по-силно осветявани обекти в страната(и света) от тези на съветските паметници.
  Това се демонстрира пред Европа и Света,дори и накрая на света.
  Така че Цеца плаче по няколко минути за Желько,но Република България плаче непрестанно за СССР-петилетка след петилетка,във реме на социализъм и капитализъм,плаче да се къса….само “течната дружба” да не скъса.
  Какъв символизъм у българския комунизъм-навремето НРБ плачеше за СССР,но той умря и не се видя,защо “новата” република РБ плаче за умрелия Съветски Съюз.Какво общо има РБъ. с НРБъ.,още повече със СССРъ.
  Ха сега някой да каже че тук не е приложим метода на “течната дружба”-в случая имаме течен идиотизъм,реалиизиран с държавния механизъм.
  Та за каква русофилия се говори при тази некрофилия….
  България и Българския народ са най-жалостиви в света “обекти”-плачат нон-стоп в името на гадостта.

  Това беше специално за Стамбо,пожелавам му да продължава да громи комунистическото мамбо!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.