Фотобумеранг от ранга на ринга на Борисовите пехливани

“ФОТО БОМБА В ПИК! Трайчо Трайков поля смъртта на Реформаторите неуспялото президентче набива свински котлети (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Автор: ПИК
Дата

Трайчо се качва в скромното си пежо

Автор: ПИК

http://pik.bg/фото-бомба-в-пик-трайчо-трайков-поля-смъртта-на-реформаторите—неуспялото-президентче-наб-news624231.html

ПИКовете на простотията не са интересни. Те винаги могат да изригнат още повече по отношение на изразните средства и прочее свинщини ( в случая става дума за претенция на “агенцията” да знае какви свински неща били яли обектите на папарашкото им слухтене, за да не кажа грухтене).

Обаче е поучително за привържениците на властта, обслужвана от ПИК ( ако те могат да мислят с главите си), да осъзнаят доколко трябва да си таксуван за тъп потребител, за да ти пробутват репортажче с претенцията да отразява каквото и да било от центъра на София днес ( видно от датировката на фалшификацията), от което излиза, че столичните павета са не просто почистени от снега, но направо са избърсани едно по едно до пълна сухота със салфетката на  блюдолизците на Борисов.

Иначе воайорските снимки са си истински. Правени са явно пред БТВ край НДК по време на предизборната кампания преди доста месеци в нещо като закусвалня край входа на телевизията.

Обаче, пик (…пардон ) – пак да кажа, е адски тъпо да правиш компрпоматче по снимки, които се  обръщат срещу теб с очевадната си\ти неадекватност.

Имам предложение по този повод.

Дребосъците на служба на Борисовата медийна машина за компромати да минат вече официално на обучение при батковците си от Москва, които не се церемонят в този бизнес с някакви си нескопосано датирани папарашки снимки на враговете. На тях им дай сюжети с ядрени ракети, световна война, изпепеляване на Ню Йорк и прочее православно-фундаментални апокалипсиси.

Само така туземните братушки у нас ще получат истински тласък в бизнеса с дезинформацията, макар и в доста по-дребн(ав)ите мащаби на собствената си кочина.

10 мнения за “Фотобумеранг от ранга на ринга на Борисовите пехливани”

 1. Отлично им натри носа на ПИК-аджиите. БРАВО!!

 2. “На тях им дай сюжети с ядрени ракети, световна война, изпепеляване на Ню Йорк и прочее православно-фундаментални апокалипсиси.”
  Като украсения в Москва “православен” сръбски влак.

 3. ПИК не беше ли другото име на буломач ала борисов-доган-цацацаров и сие ние сме СССР/Русия в България?

 4. “… Дребосъците на служба на Борисовата медийна машина за компромати …” са си лика-прилика с началника си – прости и глупави!

 5. Да, Иво точно е отбелязал единнственото качество на рубладжийската клоака “пык”, не ми се обижда с друга игра на думи симпатичното животно на име Пиги.
  Казваш си, тичайки да повърнеш от прочита на дигиталните екскременти- е, повече неграмотност, морална скотщина и професионална свинщина не може, но само след минути поредната “Бомба!Ексклузивно!Разтърсващо!” в “агенцията” те убеждава, че мо-о-о-же и още как!

 6. Извинявам се за техническата печатна грешка в “единнственото”-да се чете без 1-но “Н”.

 7. Ако искаш да разбереш кои защитават Българския интерес чети пик, гледай телевизия и който го оплюват най-много значи той е най опасен за статуквото. А статуквото е ясно че е безмозъчно,след като работи за чужд интерес. Напоследък дезинформацията работи на MAX, и оттам страда и качеството. Сигурно и на началниците им в москва усещат че времето е разделно. Или , или… А забравих да добавя и на който прокуратурата повдига обвинение, в грандиозно престъпление.

 8. Понеже сме говорили.Докато си чета забелязвам поредния Ил–76,да каца на летище София!

 9. Замислих се дълбоко след “ФОТОБОМБАТА” на PIG, и не намерих нищо компрометиращо да се ядат пържоли и да се кара скромно “Пежо”, дори и да предположим, че това става в денят на кончината на РБ. Единственото нещо, което донякъде може да обясни “ФОТОБОМБАТА” е, да са се обидили на “Свински” – “Свински котлети набива…” Дали не изпитват солидарност към горкото прасе, изядено от Изедника Трайчо?..

  Но кой съм аз, да обиждам прасетата, вменявайки им близост с PIG-овете?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.