По заповед от Москва и Българско бая зидарско общество ще основат в чест на Баязид

Няма нужда да следите руските медии и отзивите на световните такива за институционално подгряваната там радост от встъпването на американския президент Тръмп в длъжност, за да се насладите на тръмпанията на чуждопоклонниците ( нали така ги нарече в програмната си реч новоизбраният президент на България Румен Радев). Макар че някоя друга снимка на представителния за рашизма ултрашовинист Жириновски, нахилен и с шампанско в ръка по този повод, би свършила работа и без думи…

Резултат с изображение за Жириновски радуется Трамп фото

За по-лесно обърнете внимание на това кой създаде Българско Тръпм общество по същото време в София . Това са лица от първите редици на кремълската пета колона- някои, като Шаренкова и Димитър Иванов бяха наградени за заслуги към руската пропаганда от премиера Медведев в Кремъл. Те отново са дежурни по запълване на всякакви ниши за влияние върху обществото със собственото си присъствие и водачество- в диапазона от обсебването на авторитета в българската история на русофоба Стефан Стамболов, до оседлаването на съвременната българска култура в нейния “златен век”. http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=37156797

Утре в Москва мога да решат, че тук трябва да почитаме Баязид Завоевателя за неговата освободителна мисия срещу вековния ни ( преди това) враг Византия, нищо, че нито един вражески византийски войник не се е намирал на българска територия на пътя на Баязид. Важното е, че Баязид е прегазил Византия преди да ни освободи от независимостта ( точно както става и през 1944 г. с други освободители). Няма да е много по-различно по своята первезност хрумването да бъдем накарани да го почитаме от принудата да стоим на колене пред  евразийския светец Александър Невски за заслугите му в борбата срещу християнството на Запад и поклоните му пред Златната орда на Изток, на която е бил васал, поради което приема исляма в края на живота си ( сменяйки религията си за трети път).

Ако Москва нареди да сме в крак с дружбата между евразийските султани Путин и Ердоган и да почитаме във връзка с това подобаващо и Баязид, бая зидари ще се пръкнат пак от същите среди тук. Бая зидарско общество ще основат като стой, та гледай!

На монумента на Баязидовата освободителна зелена армия БОЗА, който е редно по аналогия да изникне край Монумента на окупационната червенна армия МОЧА ( може и на мястото на врзивения за целта поради неговата ненужност Софийски университет в поделената като една Полша от Хитлер и Сталин България) ще пише подобаващо със златни букви: “На освободителната зелена армия от признателния български народ”. А над преклонената българска главица гордо ще стърчи Султан-освободител или  мазен пехливанин – зеленоармеец в поза Альоша, с високо вдигнат освободителен ятаган.

Би било много представително за намерението на евразийските ни освободители от север да векуват тук  поне толкова време, колкото успяха и евразийските ни освободители от юг.

НА ИЛЮСТРАЦИЯТА: Османските освободител от византийското ни робство ( както наричаме тук близо двеста години византийски господство над България след вероломния разгром на българскато царство в края на 10 в. от н.е., извършен от подкупените с византийско злато за целта руски орди на Светослав). Както се вижда от пресъздадената от художника действителност, червеното и зеленото знаме се веят братски  от победителите, които ни стават братушки за 500 години.

Резултат с изображение за Баязид картина

44 мнения за “По заповед от Москва и Българско бая зидарско общество ще основат в чест на Баязид”

 1. Готов съм да се обзаложа, че в края на краищата, САЩ с и без желанието на ДТ ще “изтемари курвенската” раззия. Да му мислят тогава и жирик и компания и новоизлюпените у нас тръмпетисти, по съвместителство, каква изненада-пут.инофили как ще обръшщат за кой ли път резбата.
  Как ги виждате и вицепрезидента Пенс и монахът-воин шеф на Пентагона Матис и сенатор Маккейн и още хиляди и хиляди достойни американци на властови и обществени позиции да играят по свирката на кремълският гном. И на самият Тръмп му е в кръвта от всяко свое действие да извлича максимума за себе си, в случая Америка.
  Подробностите, по-долу.

  http://rusjev.net/2017/01/21/protivorechiya-posle-trampa-pogubyat-kreml-golyishev/#more-32228

 2. Кон до коня, мила моя майно льо, освободител до освободителя !!!

  Да, наистина, трябва вече да почнем и нашия фолклор да перифразираме и преаранжираме…

  Даваш ли даваш, балканджи Йово хубава Яна на руска вяра ?
  Море войводо г**а си давам и Яна давам на руска вяра.

 3. 1. След избирането на Руския Резидент(РР) за президент на България, непрeкъснато ни се внушава и ни се натрапва словосъчетанието “СМЯНА НА КАРАУЛА”.
  От помпозността на парада ( РУСКИ ПАТЕНТ!) за встъпването в длъжност на новия президент се видя за каква точно смяна става въпрос: смяната на българските гвардейци с възрожденски униформи и ведри лица с филиала на “Нощните вълци” на Путин, надянали черни рокерски униформи, запасани с ножове и свиреп израз на лицата!

  http://www.faktor.bg/smotanyatzi/92766-nostnite-valtzi-na-putin-pazyat-rumen-radev.html

  2. Другото клише, което непрекъснато се внушава с намека за нещо “СЪДБОНОСНО” е, че резидентът е ПЕТИЯТ президент, вероятно с намек, че е президент на Петата колона, или че е избран от Петата колона, който ще “смени караула”.

  3. Ето един пост от сайта “Фактор” в подкрепа на горното с автор ВКР:

  “Русия, със създадените и контролираните от нея политически формирования на етнически и верски признак ,нещо забранено от българската конституция, дефакто държи и кибрита и тубата с бензин, с които ще ни запали шарената етническа черга в подходящия за нея момент !
  А за иницииране в необходимият момент на етнически пожар в България , руските нечовеци предварително се подготвиха със създаването на про-руски пара-военните формирования като ” Васил Левски ” и ” Шипка ” ! Тяхната роля е ПЪРВИ да пролеят кръв !
  Третият фактор на който разчитат руснаците в унищожението на българската държавност и несъгласните с руската окупация, е масовото заселване на НЕИНТЕГРИРУЕМИ руски орки навсякъде в България , не само по Черноморието !
  И всичко това, всички тези приготовления на Русия и местните й лакеи за реванш в България, става под благосклонният поглед на “уж” българският, а всъщност задунайски политически “елит” и “уж” българските служби за сигурност !
  И в потвърждение на всичко казано дотук – натресоха льотчика Радев за президент !
  Дали “възродителният” процес не е бил планиран на СЪЩОТО място, където са били замислени ДПС и “Мултигруп” като част от една дългосрочна стратегия за дестабилизация и манипулиране на бъдещото развитие на България, тъй като се е знаело, че предстоят демократични промени в Източния блок ?!”

 4. Извинявам се, че не е съвсем по темата, но само на пръв поглед.

  АНТИКОМУНИСТ.
  1.Чудя се на себе си, защо изобщо се занимавам с теб?
  Обяснявам си го с ЕГН-то си.
  2. АНТИКОМУНИСТ ли си, БЕЗ НИК ли си или още някой- няма значение.
  Някога ти казах, че се двоумя дали е пълна каша в главата ти или си средна ръка манипулатор.
  Вече не се двоумя.
  3. Съвсем настъпи мотиката с Александър Сталийски.
  Пил съм си „уискито” с него- на млади години. Предпочеташе да държи чашата с другата ръка, защото пръстите му ги потрошиха в Куциян.
  Баща му го изчатка Народният съд, въпреки , че е бил първа дружка с бащата на Сергей Станишев-Димитър, въпреки братчеда/на жена му/ Вълко Червенков.
  Но после Сашо , чичото Владимир Топенчаров, не само го освобождава, но го уреди в ДС, където Сашката се престараваше. И не случайно стана министър на Филип, за да измамят и него и „синята надежда” на милиони.
  И не случайно сегашният Александър Сталийски 3-ти / има и 4-ти но той е само на няколко години/ е преуспяващ „бизнесмен” и първа ДРУЖКА на Бойко Борисов.
  4.Някога, МНОГО отдавна, един от ДС добронамерено / имаше и такива случаи/ ми казва : „ Не говори такива неща по телефона- подслушваме те.” , а аз му отговорих:” Нека всеки да си върши работата.”
  Ти не ми изглеждаш добронамерен, но и на теб казвам същото. И допълвам- на слука в лова на заблудени душици.
  Сегашното ни дередже, се дължи на такива АНТИКОМУНИСТИ като тебе и на „антикомунизма” на такива „тъмносини”, като Сашо Сталийски, бог да го прости.
  Сбогом!

 5. Нашите жалки смешници .Да угодят на Москва.
  Нищо,че идеологиите към които се числят са противоположни на тези които се проповядват от Тръмп.
  Ако им наредят от Москва да оближат задника на Тръмп ,сигурно ще го направят.Но защо и те не знаят.
  А надеждата на Москва е Тръмп да унищожи ЕС.

 6. От кремльовская башня са пуснали слуха че тръмп е “наш человек” и балхарските колониални кур.и от ДС и БКП бързат да обслужат гасударите си , даже преди те да са си помисляли да да им искат такива “улуги”.
  Но потомствените , генетичните простит.тки и лакеи нямат друго “удоволствие” – освен да се предложат за “деньги”. Друго не могат!
  Ако им кажат сводниците от краснознамената им алея на фенерите – не тръмп, а РЕЙГЪН ще “ослужат” по техният си единствен и безусловен “обслужващ” , и вече вроден , дефе…….., пардон – РЕФЛЕКС!
  След “тръмп- обществото” си, трябва да основат и лю-пенско приятелство за “френска любов” и фаражко садо-мазо здружение за “традиционните” ценности в сексуалното обслужване на путлеристките арийски евразийци срещу деньгово заплащане.
  А най-добре да не основават разните тръмпови , люпенови и фаражки клонове и клонинги на единственият си работен бардак – “Красний путлерски имперский фенерь”!

 7. Не можах да дойда на международния протест срещу руската инвазия в Украйна , но когато се защитава справедлива кауза не е важно количество. В предишен коментар бях предложил да изработим обща позиция срещу руската ХИБРИДНА ВОЙНА( по Велизар Шаламанов) за да разлаем кучетата. По мое скромно мнение тази война е не по малко поразяваща бъдещето ни от една нормална война. Да не забравяме смъртта на военния прокурор Колев.
  Съгласен съм с коментарите на колегите че нормалните цивилизовани държави в днешно и предишно време са ни зарязвали на руските сатрапи. Но и в много случаи са оказвали помощ. Въпреки всичко ние трябва да ИЗИСКВАМЕ от цивилизованите държави да задължат, русия да спре лъжата в историческото минало, всестранното вмешателство в нашата страна и ако не да се предприемат съответните действия с цел опазването на една държава, членуващи в НАТО и ЕС. Докога ще чакаме да промиват мозъци да завземат властови позиции, да репресират чрез прокуратурата инакомислещите, да източват парите ни и да се окопават в курортите ни и земята ни.? Да не забравяме как Плевнелиев многократно повтаряше колко много фактори са против русия в Крим, същата единност трябва да има и в наша защита. А не да се правим че лъжите на русия не са важни..

  МОЧА,
  .1944
  1978

 8. Забравих да добавя и най-големия храм паметник го рекламират ” благодарност от българския народ към руския” а нашите опълченци и другите нации дали жертви кучета ги яли. А грандиозния войнишки мемориал изписани героите с големи букви демонтиран 1974г.(беше между НДК и ул.Патриарх Ефтимий.) Та президент ни ще прави церемониите пред НЕЗНАЙНИЯ ВОИН. Срам за нас за паметта на загиналите за да я има България.

 9. НЕ МИ БИЛИ ТРЪМПЕТИСТИ, НАЙ-МИ БИЛИ ТрЪмПАНАРИ…
  ВОДЯТ ГИ ТРАМПАНАРИ, ТРАМПИЛИ РОД И ЧЕСТ ЗА ОБЛАГА!

 10. Благодаря за хумора, г-н Инджев!

  Ако БОЗА е мислен да бъде до МОЧА, то ще е добре, ако МОЧА бъде стилизиран в стърчаща баничка. Нека омазването е винаги ‘татально’, както казваше Сте Сте Александров.

 11. Опитах се да науча кои са учредителите на “Българското Тръмп общество”.
  Успях да стигна до имената на Борислав Цеков, Владимир Чуков и Александър Томов (Лупи).Някой знае ли кои са останалите?

 12. А ето и новина от самата Масква. Важна и за нас, доколкото става дума за важен фактор от генералгубернаторския екип на Болгарската Задунайка. Но всяка дума в самата новина би трябвало да бъде в кавички. Защото- в Русия? Избори? Партии? Лидерство?..
  Ето как “Медведев” беше “избран” като “лидер” на “партия” “Единна Русия”. Вот так правильно!

  http://www.mediapool.bg/medvedev-be-preizbran-kato-lider-na-partiya-edinna-rusiya-news259168.html

 13. Ще си позволя да постна отново нещо посочено от мен в друг мой коментар:
  https://pbs.twimg.com/media/C2sntcqXEAA9LCY.jpg
  Това е от тук: https://twitter.com/stefanssonkarl . Ето така посрещат избора на Тръмп мислещите хора.
  А ако прочетете и осмислите и това:
  http://echo.msk.ru/blog/echomsk/1907850-echo/
  Ще разберете още по-добре що е туй хибридна война в Интернет.

 14. Колкото и изчаквателно сдържан да съм към Тръмп, в сблъсъка му с тези отвратителни смрадли съм на негова страна!

  https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6009489

  ЗАЩО, ДА ВИ Е..А МАМКАТА, МЪРЛИ И ЛИГЛИ КЬОПАВИ, НЕ НАДИГНЕТЕ ГЛАС В ЗАЩИТА НА ТЕЗИ МИЛИОНИ НЕЩАСТНИ ЖЕНИ?!
  Ето ви малко инфо на английски! Има и разкази за зверства над жени в севернокорейския Гулаг, които не искам да цитирам, не са за всякакви нерви…

  Women in North Korea, just like men, are severely restricted in everyday life: freedom of speech, freedom of movement and similar rights are tightly controlled by the state. Even personal decision such as hairstyles are not free

  Many women and girls are imprisoned, some of them in Yodok concentration camp.
  Prostitution in North Korea is illegal, but is reported to take place, including through Kippumjo – women and girls recruited by the head of state of North Korea for the purpose of proving sexual gratification for high-ranking Workers’ Party of Korea (WPK) officials and their families, as well as occasionally distinguished guests

  http://www.thenational.ae/news/world/asia-pacific/pleasure-squad-defector-sheds-light-on-life-of-kim-jong-il

 15. «Если мы теперь не воспротивимся этой агрессии, то позже наступит очередь Украины, после – балтийских стран, а потом, возможно, и моей страны, моего народа и всей Европы».

  Напомним, что подразделения армии США будут дислоцированы на территории Польши, Литвы, Латвии, Румынии, Болгарии и Венгрии. Ротация американских войск будет осуществляться каждые 9 месяцев.

  В городе Жагань будет находится штаб-квартира командования американской бронетанковой бригады. В Польшу уже доставили американские танки для сдерживания России.

  Кроме того, на авиабазу тактического значения Кшесины в Познани доставлена первая партия американских высокоточных крылатых ракет Jassm Extended Range класса «воздух-земля». Об этом сообщил вице-министр обороны Польши Бартош Ковнацкий, передает Польское радио.

  Министерство национальной обороны страны подписало договор на покупку современных американских ракет типа JASSM и JASSM-ER, которые могут совершать маневры на расстояние до 1000 километров и поражать цели на земле.

  Ракетами будут оснащаться истребители F-16, которые находятся на базах в Познани и городе Ласке недалеко от Лодзи.

 16. Уважаеми г-н Инджев,
  Време е да погледнем истината в очите. Светослав не е руски, а киевски княз. Да не ставаме съучастници на Русия в кражбата на украинската история.
  Но това не пречи нито да сме на страната на Украйна, нито да се възхищавам от Вашата ирония.

 17. СТАМБО, в единомишлие сме. Благодаря за цитата.
  Вчера се сблъсках на улицата с амазонските орди. Цинични надписи и кандилкани бебета – като оръжие срещу рижия им дявол.
  Тази журналистка, с която обикновено ми доскучава, този път има попадения:
  http://www.theglobeandmail.com/opinion/dont-set-your-hair-on-fire-it-wont-help/article33683150/

 18. Към господата Росен Йорданов и Павел Тинков:

  Поздрав за фолклорните актуализации!

  И една поговорка:
  Ако си овца, Русия все ще те намери.

 19. Към Караиванов:

  Светослав е рекламиран като руски братушка десетки години от версията, разпространявана в НРБ, като руски брат по оръжие ( срещу византийците), с когото заедно сме отбранявали Силистра срещу византийците ( на финала, след като Светослав, след два похода, разорявал България и набучвал на кол край Пловдив 10 000 български пленници).

  Може да съм се заблудил, че има нещо руско\варварско в тази история преди покръстването на руснаците от българите?

  Да сте чували нещо за покръстване на украинци в Киев ( откъдето е тръгнало покръстването на руснаците след разгромяването на България при нашествието на Светослав, получил 300 000 златни холандски гулдена, платени за целта от византийски пратеници в Киев)?

  Да, Светослав е дошъл от Киев(ска Рус) – според московците това си е пак тяхна, руска историческа собственост.

  А какво ще кажете за руската претенция, че няма такова нещо като украинци- че те не съществуват като ноционалност дори и днес?

  Или ще признаваме само онази част от историята – удобна на московците и тяхната пропаганда в България, според която Киевска Рус е руска част от историята, но пък разгромът на Петрова България, извършен от киевския Светослав, трябва да приписваме на ( съвременните ) украинци?

  Погледнете ТАЗИ истина в собствените си слепи очи!

 20. Коментарът на Веселин Станев ме навежда на мисълта, че алегорията “Незнаен войн”, макар и широко разпространена по света, най-много подхожда на СССР. И не защото бяха необятна страна и са дали много жертви (защо са ги дали е друга тема, а дали това е повод за гордост – трета), а заради пълното безразличие на империята към човешкия живот и неговия конкретен носител.
  Чест прави на българското общество отпреди съветската окупация, че почти във всяко село е имало паметник на знайните войни.
  А колкото до мемориала в София (на Първи конен полк, ако не се лъжа), чувах, че се пазел някъде – дали целия, дали части от него…?

 21. “но пък разгромът на Петрова България, извършен от киевския Светослав, трябва да приписваме на ( съвременните ) украинци?”… а аз казах само “Да не ставаме съучастници на Русия в кражбата на украинската история” и имах предвид точно това (и нищо повече освен това)… а иначе смятам, че днешното поколение нито трябва да се гордее с подвизите на предците (а само да им се възхищава и взема за пример), нито да се срамува от техните безобразия (а само да ги осъжда).
  А за руските изопачавания на историята бих казал много неща, но все пак и малолетни четат (надявам се) тук…

 22. Eдин off-topic re обрания (п)резидент и “смяната на караула”:

  Видяхме днес един чисто нов румэн радэв. Смирен, търпелив, благ, толерантен, опрощаващ. Нищо общо с “остава ви още 1 седмица”! Явно много глад, бой и стригане е имало последните 2 дни от кукловодите-пиари, та да лепне добре новата маска. И речта му бе смирена, блага, толерантна. И я “говореше”, без бележки. Поне такова театро ни поднесоха. Аз лично съм убеден, че в дясното му ухо бе говорителят, камерата нито веднъж не го показа отдясно. И разтягаше паузите между отделните изречения и дори фрази 2-3 идеи повече от нормалното. Нейсе, нека се радва средно статистическия пенсиониран фатмак-русофилитик- негов избирател.

  Три важни гафа допусна резидентът радэв в речта си (толкова хванах):

  -ГАФ 1-обърна се към всички генерали, адмирали, офицери, сержанти, старшини и войници, министри, депутати, светейшества и духовни водачи, и пр., и пр. Пропусна обикновените граждани. Данъкоплатците, що издържат гореизброените. СУВЕРЕНЪТ!;

  -ГАФ 2-не спомена техни превъзходителства- протоколно оскърби целия дипломатически корпус;

  -ГАФ 3-не завърши с “да живее България!” или нещо в този смисъл, което отиващия си президент Плвнелиев не пропусна.

  Е, ще кажат, ама той говореше, не четеше, пропуснал е,или се е притеснил. Не говореше, диктуваха му на ушенце. От което следва, че или тези, които са му писали речта, са протоколно неграмотни, или пропуските са умишлени. Сиреч, не ни интересува суверен някакъв си. Нито дипломати някакви си, най-паче еврогейски. А на България тури й пепел!

  А по всички рубладжийски ТВ канали шестваше репортаж с някакъв сибирски женски павиан, завит с бяло-синьо-“красния” парцал. Който обясняваше на завален български, че “рАЗИЯ и Бълхария са едно”.

  Да си правим добре сметка какво ни иде на главите!

 23. ЧНГ г-жа Everyone, радвам се за Вас (и малко завиждам) че сте станала жив свидетел на забележителната “креативност” на политкоректния феминистки vulgus в най-мащабния му пърформанс досега. Това си е чист фолклор (от същия корен) и е равносилно на намирането на истинско съкровище защото е “от извора”. Преди няколко години същият този vulgus протестира в Италия срещу съответния местен сексист с бикините надянати на главите си…
  Със сигурност сега са достигнати нови “висоти” в това направление, т.е. още по-вулгарни (от същия корен) изпълнения, водени от най-вулгарната си икона и Мадона…
  Но Тръмп всичко това си го изпроси сам, спомням си как хвърли в тъч всички с категоричното си заявление на един от телевизионните дебати че никога няма да приеме поражението от Хилари.
  И Хилари си го изпроси сама (поражението) защото не усети кога трябва да заповяда на своите имиджмеикъри да спрат да замерят Доналд с разни обидени от него секритутки. За мен тя загуби точно тогава когато в пряк ефир BBC спря всички предавания да предава поредната такава хълцаща фльорца която разказа и то с помощта на помощничка, защото бъквално се задавяше от понесената тежка обида да получи покана за секс от Доналд срещу (само) 10000 долара.
  И въпросната ултра-унизена кака си го е изпросила сама това предложение от Доналд защото да се подвизаваш не дори като секритутка а като откровена порнозвезда (и то много хард) и да очакваш не 10000 а 100000 долара и то не за секс а (да предположим) за литературно четене на стихове на Шекспир си е вече твърде хард…

 24. Направи ли ви впечатление – на коронясването на льотчика, сред допуснатите клакьори бяха и представители на путиновите “нощни вълци”?! Същите бяха специално интервюирани от журналистка на БНТ!
  С изненада узнах, че самоопределящи се като българи отрепки официално членуват във въпросния руски “клуб на рокери”…

 25. EVERYONE ELSE, благодарство за кленовото листче!

 26. перфектен коментар на Иво Инджев,не може един комунист да бъде променен към положително,по простата причина ,че човека е с каменна глава,русофил,путинист-прощай Григорий.

 27. Към спора за Светослав.

  Ограничавам се до общодостъпната оценка за Святослав, при това само от руски източници. Нашественик, рушител, окупатор и палач на две Българии- Волската и днешната, ДАРМОЯД (много му харесвали медът, виното в хорошата страна Болгария, досуш като днешните руски домовладелци!)

  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

  Сега документиран факт. Първата книга, която изобщо въшливият варварин вижда и отмъква след разрушаването на Преслав, е Сборникът на цар Симеон. Първо НИЩО НЕ Е ПРЕПИСВАНО “на древноруски”-а просто името на българския владетел е изтрито и е написано името на мародера. Това им е “древнорусския язык”!
  Ето по-сериозна руска наука, където все пак се промъква това-онова като действителен факт и обективна интерпретация.

  http://ksana-k.ru/?p=710

 28. Поредният нагъл елемент от хибридната война – нагледен пример!
  Статията “Свят | 2017-01-22 22:16:32
  Републиканци и демократи бламират Тръмп, не искат санкциите срещу Русия да паднат” във Фактор.бг не може да се отвори и прочете по НИКАКЪВ НАЧИН!
  Подозирам, че вътре в този иначе симпатичен и четен от мен сайт (макар и яко “обязден” от хората на Ухото (Шлифера)) – и там има хибридни “къртици”, които кротко си вършат своята работа…

 29. Е най-после, в 9-03 статията може да се отвори и прочете!

 30. Интересен анализ. Надежда за Венецуела, лошо за Русия, добро за света!

  http://offnews.bg/news/Analizi_289/Venetcuela-e-na-praga-na-vojna_644988.html

  Забележете-чистата криминализация на комунистическата хунта на мадуро, на неговите авери и ментори!
  Което потвърждава, че никакви други подходи към комунизма, освен като престъпление, не могат да ни спасят от ужасите му!

 31. Няма спор за Светослав…
  Хубав, лош – част от украинската и нашата история е…
  Украйна е наследник на Киевска Рус, Белорусия – на Литовското княжество (не знам каква е официалната им позиция, но така съм чувал от познати). Остава само матушката да започне да си брои историята от Юрий Долгорукий.
  Украинците се шегуват, че е време украински съд да отмени разрешителното за строеж, което архитектурният отдел на киевската община е дал на Юрий Долгоруки за построяването на Москва.

 32. Баязид е наказан много жестоко по азиатски да бъде стъпало за ботуша на Тимур. Жестокостта му като бумеранг се стоварва обратно върху него! Подобна съдба имат много Българоубийци и нашите Другари го знаят много добре! Колкото повече се покланят на азиатската мечка, толкова е по-голям шанса да бъдат схрускани от нея, заради обезличаването си до степен на лесно заменими робски мръвки. Няма спасение другари в света на терора, който създавате! Такъв свят, може да ви донесе само плодовете на омразата! Георги Димитров го разбра но много късно. Андрей Луканович и той го разбра! Много от вас са наясно но нямат сила да избягат от това, което сами създадоха. Време е да прогледнете и да прегърнете света на любовта, докато още можете!

 33. Към white.tree:

  Така е, Баязид губи битката с Тимур ( Тамерлан), който го затваря в клетка и го разхожда в това състояние из Близкия изток. Само че не ми се вярва точно Тимур да избран Божествено като по-праведен за наказанието…Но това наистина е въпрос на вяра. Иначе съм избрал образа на Баязид заради неговата (пре)достатъчна известност на българите, а не като най-представителен или събирателен образ на онова, което искам да кажа.

 34. Защо ли приветстващите Тръмп в България ми напомням на приветстващите Хитлер през втората световна (преди Хитлер да се обърне срещу дружката си Сталин)
  Разликата е, че тогава Хитлер се оказва сам с-у всички, докато сега Путин е сам срещу всички.

  Предчувствието ми е, че много скоро руските фенове на Тръмп ще останат разочаровани. Новина от вчера – Тръмп е имал приятелски телефонен разговор с премиера на Израел и го е поканил да му гостува Февруари във Вашингтон.

 35. @СТАМБО: Истинската новина (научих преди малко) е следната:
  Марко Рубио заедно с други републикански сенатори и забележи с ПОДКРЕПА на някои сенатори от Демократите внася нарочен ЗАКОН който ЗАБРАНЯВА на Президента и Държавния Секретар (поради 90+ процента вероятност че Рекс Т. ще е новият Държавен Секретар) да премахват санкциите с/у “оферти”,”договорки”,”споразумения”и други словесни еквилибристики.

  Апропо: Този закон обезмисля уговорката ни с EVERYONE ELSE и я прави неактуална,както и приключените въпроси.

 36. @БЪЛГАРИН

  Снощи късно се раздразних със същия линк-фантом.

 37. @ROSSEN IORDANOV
  Хаха, не ми завиждайте. Едно на ръка, че е естетически непреглътваемо, СТАМБО е посочил проблема по същество.

  @СТАМБО
  Екстравантният поход беше по-малко (от очакваното) преживян медийно, заради NAFTA: http://www.cbc.ca/news/politics/trump-nafta-renegotiation-explainer-1.3945006

  @СИМЕОН
  Не беше точно уговорка, нито пък бас. Просто сериозно ще се замисля за способността си да разсъждавам трезво, с уши полузапушени за медийните тупурдии. Апропо, в момента няма вестник, който да чета без да имам поне 10 наум.
  Това което казах е, че ще е логично да замълча, ако прогнозата ми за Тилерсън се окаже грешна. Другото е производство на думи.

  @БЪЛГАРИН
  Така и не откривам днес фантомната статия от снощи. Aко я държите в ръка, пуснете линк, моля.

 38. @EVERYONE ELSE: Новината не съм научил от вестник,затова не съм дал и link. Басове не практикувам – имахме дискусия и уговорка (and I don’t scratch my ego).Казвам само че с този закон подкрепен и от двете партии Марко Рубио прави двойна подсигуровка и съм 200% убеден, че не е случайно(“знае си стоката”).Но този закон,така или иначе обезмисля уговорката ни

 39. СИМЕОНЕ, щедър сте, но нека спрем, че съфорумците с право ще ни сритат в кокалчетата.
  Не, нищо не е обезсмислено. Не става дума само за санкциите. Ставаше дума за това: на САЩ, на Русия, или на собствения си материален интерес ще служи Рекс Тилерсън??? Аз посочих първото.
  Наздраве!

 40. Наздраве EVERYONE ELSE .Сега на 100% разбрах “нюансите на цвета”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.