Бой с възглавници между “бебето” ГЕРБ и столетницата БСП

Това е наистина смешно!

Замислете се за нагнетяването на впечатлението, че ГЕРБ и БСП водят едва ли не някаква война помежду си. Не казвам, че са напълно еднакви.Има нюанси между тях в хитруването при ловната им стратегия за гласовете на лековерните. И близнаците могат да се бият помежду си. https://ivo.bg/2016/05/30/бсп-намигна-другарски-на-герб-пред-пам/

Резултат с изображение за Бойко Борисов Живков Правец снимки

Казвам, че е смешно заради друго: замерят се с абсолютно верни обвинения, които обаче не са взаимно изключващи се, а се допълват.

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец Живков снимки

Борисов си “спомня” изведнъж за терористичното минало на столетницата и заявява, че ГЕРБ е на десет години, бебе по този показател. Наакано, бих казал, което е малко срамно за тази възраст.

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец Живков снимки

Столетницата, представяна в този мазен двубой от Корнелия Нинова, отвръща с припомняне кой е Борисов и как е разтривал угоднически ушите на диктатора Живков. Същият, на чийто паметник в Правец Нинова заведе своето партийно войнство като нов шеф на партията за поклонение и колективна снимка, за да се подмазва на електората, носталгичен по общото с Борисов минало на вожда. https://www.youtube.com/watch?v=Wt7mZHjAlgc

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец паметник Живков снимка

Та, смешното- понеже за това става дума – е, че и двете сражаващи се във войната с възглавници страни, са абсолютно прави.

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец Живков снимки

Споменаваните от тях уж уличаващи уж врага факти са безспорни. Спорна, меко казано, остава единствено репутацията на спорещите.

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец Живков снимки

И Борисов мачкаше ушите на Живков, и комунистите са взривявали църкви. Но това не прави Борисов и Нинова различни.

Резултат с изображение за Бойко Борисов Правец паметник Живков снимка

9 мнения за “Бой с възглавници между “бебето” ГЕРБ и столетницата БСП”

 1. Сега чета, че а 2ри Февруари Путин ще ходи в Унгария, щели да укрепват връзките между двете страни.?????????
  На всичкото отгоре унгарците са си построили чисто нов монумент в памет на загиналите войници от СССР и Руската империя, какво им става на тия хора, хем раната им е горе-долу прясна…
  Излиза, че единствената принципна държава от прехвалената Вишеградска четворка е Полша……

 2. Иво,покажи онова есе на Александър Симов,че джуджети отново изпълзя от дупката си.

 3. баце е готов с дявола да влези в съюз, но да е няма Курнелия,с Гоце може, със Серго тоже, все отбор юнаци,с Майчето няма проблеми-уреди проблема,затвори и голямата уста.Е няма по-голяма фурнаджийска уста от Боко тиквата,, вожда,,на всички наши ,,Овце,, от Заблудения наш Народ.Битката за престола,е бб го предаде по заповед на Кремъл-путин,там няма мърдане,каквото каже братушката наш.

 4. Абсолютно вярно! Арсеналът на епичната битка включва още: дървени мечове, картонени саби, гумени шпаги, пластмасови копия и боздугани от стиропор. Това са хладните оръжия. Огнестрелните всяват още по-голям ужас- пистолети-тапанлии, водни автомати, картечници с бонбонки и миномети с конфети.

 5. Докато не ги подпукат кат в Хърватска пут.инофилите на властови позиции няма мърдане у нас.
  В Хорватии, депутатов поддерживающих Путина выкинули из парламента, забрав мандаты.
  В Хорватии депутатов оппозиционной партии Živi zid Ивана Пернара и Ивана Синчича силой вывели из зала заседаний парламента, после того как они отказались сделать это по требованию спикера. Как сообщается, инцидент произошел во время обсуждения инициативы о лишении иммунитета двух депутатов.

 6. А нима всички тези взаимни обвинения не са мехлем за ушите на комунистите? Комунистите се гордеят с терористичното си минало, харесват си Живков и сега защо да не си харесат още повече бойко ,който е един от последните “галел ушите” на вожда им.

 7. Статията подържа напълно обективно статуса на “политическия живот” в България, а той е чисто комунистчески.
  Навярно разумните хора не могат да го квалифицират като “пробуждане” в България.
  Коментара на Добрев е 100% истина.
  Налице е комунистическа демокрация, водена от двете комунистически формации-БСП и ГЕРБ.
  Пък и “опозицията” си е прокомунистическа почти.
  Прав е колегата, че България е член на ЕС по комунистически внушения, наложени от Москва.
  Комунизма продължава по мирен и културен начин, действително убийства, лагери и репресии няма….

 8. Колкото боко е десен толкова,колкото нинова беше от СДС.
  Да се върнеш при комунистите от БСП и ДС , след като си имал възможност да членуваш в СДС ,БЗНС и други некомунистически партии показва твоята истинска партийна принадлежност, макар и да се определяш като “демократ”. Като антипод комунистите и десарите да очерняха всички бивши членове на БКП, и агенти на ДС , които открито ги отхвърлиха след 1989г.. Което показва ,че тяхната истинска партийна принадлежност никога не е била към БКП.
  Докато ерзац-непартийните и законспирираните ченгета от ДС точно обратното – те не отидоха към другите партии след 1989г, а са върнаха към “партията -майка”. Или дори и да членуваха в някоя демократична партия, като нинова – те се върнаха към своята ИСКОННА “партия” БКП през 90-те години, и още по очебийно след 2001г..Или към клонингите на БКП – БСП и ДПС, и с някои вариации и в НДСВ и ГЕРБ.
  Вероятно е имало и партийни номади и кариеристи ,но основната маса бяха фасадни “демократи” с комунистическа “партийна принадлежност”.
  Но всички се съсредоточиха само към бившите партийци и агенти от ДС, които отхвърлиха БКП и ДС, и бяха заклеймени, че са ченгета или пък имат реали или фалшифицирани партийни книжки, докато истинските , идейните, зависимите партийци и безпартийци, които се върнаха в БКП ,следе като бяха членове на други партии напротив – те получиха партийни ,държавни и бизмесмемски постове от БКП и ДС. Едните бяха ченгета и партийци, а другите които по няколко пъти уж излизаха от БКП, и винаги избираха да се върнат пак там, те бяха “честни” и “заслужаващи доверие”.Макар да се обучават и пращат парите си на запад, и да ползват предимно западни стоки и блага, а не от “лелеяната” им Русия .
  Докато бившите савецки възпитаници ,които се противопоставиха на комунизма и рашизма – те служиха и служат за назидание.
  Възможността за избор показа истинската същност , партийна и агентурна принадлежност след 1989г..
  Както сега показва истинската шизофренна същност на “заклетите” путлеркантропи, които избират да ползват западните блага и институционална система, а ментално са си останали обикновени рублофили. Но последователите на комунизма и рублофилията винаги са хибриди. Хибридни хора за хибридна “партия”, и хибридна империя.

 9. Чакай колега, ти твърдиш че комунистката Корнелия Нинова е била член на СДС? Ако не допускам грешка?

  Бих искал да кажа нещо по повод на т.нар. “демократически партии”.
  В политологията не се третират политическите партии по този начин-като демократически или антидемократически. Само по себе си наличието на различни партии е символ на демократичен политически живот.Ако една партия се занимава действително с политика , а не с други дейности, тя е просто партия.
  Бългрската Социалистическа Партия днес нито е демократична, нито недемократична, тя си е комунистическа по основните критерии за всяка истинска компартия, единствената разлика е че вече комунистите са се отказали от комунистическите революции , преврати, терор, лагери, съединяване на пролетарии, ръководители и покровители на работнически партии и др.
  Българските водещи партии са комунистически по основния критерий-подчиненост на Русия.
  Това е останало от комунистческия им манталитет, въпреки че реално и Русия се е отказала от комунизма , но по манталитет си е чекистко-комунистическа.Докато тя, Русията също миже да се определи за демократична държава, въпреки че е агресивна и болшевишка. Има и много елементи на диктатура, в това няма съмнение.Но и демократически държави водят войни.
  Но България е по-комунистическа от Русия. Основния фактор е че нейния президент е предан на Руската държава резидент. Това в Русия го няма.
  Втория фактор съм го казвал безброй пъти-щом като Българската държава се грижи и строи паметници на съветската агресия и комунизация, няма друг шанс как да се нарече освен комунистическа.
  В Русия такова нещо няма и едва ли ще има.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.