Рублофилите у нас се размечтаха за руска тройка – за прегръдка между Тръмп, Путин и Радев по средата

С един удар, съзнателно или не, каненият за министър в служебния кабинет проф. Боян Дуранкев уличи Корнелия Нинова в лъжа, а президента Радев – в зависимост от БСП, каквато той отрича, т.е. пак става дума за лъжа.

Професорът лаконично разкрива, че Нинова и Румен Гечев, доказан експерт по предизвикване на икономическа катастрофа ( онази от времето на премиера Виденов), са го “подкрепили за участие в служебното правителство”.  Най-любезно Боян Дуранкев им благодари във Фейсбук за добрите думи, с които са го препоръчали за министерски пост.

Не става ясно дали сам е отказал назначението или друг е предпочетен в крайна сметка от онези , които “не се месят” на Радев. Но пък отново се изяснява, че другарката Нинова за пореден път е хваната в лъжа.

На този ( ранен) етап от разкритието, тя още не е отговорила, но никога не е късно да обяви за лъжец ( и) г-н Дуранкев, както вече стори с руснака Решетников, който пък я издаде, че са се срещали и са си говорили за кандидатурата на Румен Радев за президент.

Покрай това развитие съм сигурен, че трябва да очакваме още интересни случки и процеси. Ако е вярно, например, че Румен Радев е толкова горд и твърд, за какъвто с възторг го определят някои политкоментатори и известни апологети на Путин, той би трябвало да даде доказателства за твърдостта си, с която гордо отхвърля настоническите грижи на Нинова и компания за неговото прохождане в политиката. Но да оставим загадъчния по дефиниция Радев, който тъкмо по тази причина беше предпочетен от избирателите, да поднесе евентуалните си изненади.

Без изненади звучат съответните серенади под неговия президентски прозорец на поруменели от радостни очаквания трубадури. Излиянията им напомнят на някакъв пожелателен съветски военен марш в прослава на дружбата между Путин и Тръмп, скрепена от пресъедилия се към тях български президент. “ Тогава, когато това стане, русофобите тук ще помръкнат”, предричат размечталите се другари.

КОЛАЖ в стила на авангардиста Уорхол, който превърна кича в изкуство, подиграва мокрите мечти  на путинофилите у нас

 

Резултат с изображение за Тръмп и Путин прегръдка снимки

 

 

Понеже територията на “гадачеството” ( по Сакскобургготски) е привилегия на хибридното монархо-социалистическо-русофилско мислене у нас, не искам да си цапам чепиците и да нагазвам в нея. Ще си позволя само да задам обратният въпрос: ами ако Тъмп и Путин изобщо не се прегърнат, а Радев , който много държи да го възприемат като натовски генерал, разочарова своите партийни ментори, като избере след някои свои колебания посока на летене на Запад?

 

ТОВА  обаче не е колаж, а осъществената мечта на българския съветофил

Резултат с изображение за Брежнев и Живков целувка снимки

Самата прегръдка между Путин и Тръмп би изглеждала чисто визуално доста комично за руския самодържец, което със сигурност е известно на дребосъка от Кремъл и самият той една ли би я допуснал. Путин е толкова голям в  рамките на една такава мечта, колкото му позволи Тръмп. Това не пречи на разнежените от спомена за целувките уста в уста между Брежнев и Живков ентусиасти да си мечтаят сластно за “римейк” на сцената, но отсега им казвам: тази история наистина може да се повтори само като фарс.

…както ТОВА прелюбодеяние, прерисувано от снимка върху останките от Берлинската стена

IMG_8616

35 мнения за “Рублофилите у нас се размечтаха за руска тройка – за прегръдка между Тръмп, Путин и Радев по средата”

 1. “Рублофилите, у нас се размечтаха за руска тройка – за прегръдка между Тръмп, Путин и Радев по средата”
  А дано, ама надали.
  В края на краищата и то в съвсем обозримо бъдеще става по моему. САЩ изтемарва курвенската раззия на лилипут.ин.
  Повече, като как ше се получи, по-долу

  http://newsua.one/novosti/nebozhenko-poyasnil-pochemu-zapadu-vygodna-rossiiskaya-agressiya.html

  Колкото до качествата и очакванията от “непредсказуемият” военен пенсионер, резидент Хвърчилков махам всичко останало настрана. За мен да оставищ първата си булка, иде реч за Гинка Радева http://www.kliuki.bg/373958/%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BA-%D0%B2%D0%B8%D0%B6-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A/
  за да реализираш кат първа дама сегащото меко казано недоразумение Десислава Генчева си е направо от ясен, по-ясен сигнал за, да употребя евфемизъм, неадекватност на президентинът ни.
  Изключително критичен съм към разнопосочните, откровено противоречиви знаци и действия които ръси по всички азимути.
  Стопанинът на БЛОГА НИ е прав-да се готвим за какви ли не случки и процеси с адрес “президенство”.
  Ще да видим.

 2. Все се надявам, че Сенатът с политици като ДЖОН МАККЕЙН, МАРКО РУБИО, ЛИНДЗИ ГРЕЪМ, Камарата, Агенциите за сигурност, съветници, генерали, тинк-тенки, антикомунистическите и антисъветски нагласи в американския елит няма да позволят на Доналд Тръмп да направи от Америка във външната политика нещо драстично по-различно от това, което е била. Има нюанси в самото разбиране за изолационизъм и неговите степени. Да не повтарям любимия си ключов пример с Виетнам- най-тежката травма, която левицата нанесе на американското общество. Републиканската гледна точка тогава към управлението на НГО ДИН ДИЕМ (с огромни букви, разбира се!) е много ясна. Тя само пресилено може да бъде наречена изолационистка, защото не предполага американска военна намеса- умереният авторитаризъм на един всепризнат, силен, цивилен, високопросветен и некорумпиран лидер (“Чърчил на Югоизточна Азия”- по думите на демократа Л. Джонсън, но вече казани фатално късно) с огромна подкрепа сред народа, държи в страх и чупи вратовете когато трябва и на местните комунистически “партизани”- 20-ина рикши бандити, и на северните слуги на Москва, когато припарят до границата. А те дори го молят с тайна дипломация да оглави “обединен народнодемократичен Виетнам”, таз песен я знаем хубавичката, как почва и как свършва. Икономически Южен Виетнам тогава е горе-долу това, каквото Южна Корея днес е в сравнение със Севера.
  Но не- за демократите около Кенеди ДИЕМ е тиран, диктатор, сатрап, койт трябва да бъде свален и ликвидиран, никаква американска изолация от ангажимента към…демократичния ред във Виетнам,ДИЕМ е нещо като …. Хитлер(?!) И това става. Следва карт бланш за северните комуняги, те знаят, че нямат сериозен противник насреща си, южновиетнамските верни съюзници са шокирани и деморализирани – “значи така прави Америка”, американският контингент се увеличава 10 пъти за 10-години, левицата, сганта, Джон Ленън, медиите рушат САЩ отвътре с “Янки гоу хоум!”, и само САТАНИЗИРАНИЯТ ОТ ЛЕВИТЕ НЕГОДНИЦИ ВЕЛИКАН РИЧАРД НИКСЪН донесе истинския мир, отново сринат от негодниците от Уотъргейт. Ето ни при Пол Пот, при “хората от лодките” и тигровите клетки, където извергите изтезават ДЖОН МАККЕЙН!
  Та-за изолационизъм можем да говорим според случая и дано така бъде при Тръмп. Изобщо не ме е срам да кажа например, че хич не ми пукаше и не ми пука за разни “арабски пролети”, защото такива няма никога да пукнат нито там, нито в Централна Азия- това е въпрос на национални манталитети и традиции, но не мога да не мисля за Европа, Балканите и САЩ-това е пространството ми на “изолационист”, на “интернационалист” и на “космополит” едновременно. И , предполагам,не само моето.
  А наистина ще падне голям смях, ако Тръмп разочарова своите организирани по кремълска инструкция “фенове”.

 3. РУСОФОБИТЕ — тези , които считат , че живота в Русия може да бъде и по – добър.
  РУСОФИЛИТЕ — тези , които считат , че от живота в кочина по – хубаво няма.

 4. Братски целувки между лъжци! Целуваха се в устата заради нас а заради себе си убиваха и крадяха тези, пред които демонстрираха, колко са човеколюбиви! Хора като нас но и най-големите роби, защото тежестта върху душата им е огромна. Обещаха ни чуден свят но обещанието на роба не струва пукната стотинка, защото той няма свобода себе си да освободи а какво остава до тези, които лъже?! Получиха власт и имане но с тях получиха и окови, които и след 1000 години и 10 живота може да не паднат а деня в който ще дойде Божия съд е близо. Няма време за нови грехове. Божия съд е вече в ход и раздаването на присъдите е започнало! Ето това е новина Братя но никой няма да ви я каже! Никой не знае още колко живота ще се подарят на тези, които имат най-голяма нужда от събуждане, покаяние и събиране на елей за срещата със Спасителя!

 5. Да, и на демократът идва акълът, специално Робърт Макнамара (той умря неотдавна над 90 г. като КОНСЕРВАТОР) констатира какво се случва в резултат от намесата във Виетнам и убийството на ДИЕМ – ето точен цитат
  от Robert McNamara.
  (След преврата срещу големия ДИЕМ Виетнам попада под властта на некадърник) “an indolent and inept leader”, остави това, ами – “Situation in South Vietnam was very disturbing… Current trends unless reversed in the next two to three months, will lead to neutralization at best and more likely a communist controlled state…”
  Туй то! Каскетлиите това и чакат.

 6. Доколко предсказанията на баба Ванга се покриват с кремълските мераци за доминиране в геополитиката-1:1.
  http://obozrevatel.com/blogs/17546-kto-spaset-rossiyu-tramp-ili-vanga.htm
  За раззия и пак раззия. Освен за коментар да използвам култовото изказване на дима айфончик пред кримските пенсионери: “Пари няма, усмихвайте се и ще се оправите на куковден” друго не се сещам.
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58870E48C43CA

 7. Лъжлата Корни е ходила да уговаря началника на ВМА ген.Петров за служебен премиер преди около две седмици.Той е отказал.

 8. А до каква степен ТОТАЛНАТА ЛЪЖА Виетнам е служила и служи досега точно на това- САЩ да не се ангажират, където трябва, а да се ангажират в безсмислени истории, личи от бек-вокалите на следните опашати лъжи, повтаряни гръмогласно досега:

  “Виетконг, партизаните”. Никакъв Виетконг не се създава в Южен Виетнам, народът много добре знае какво става в комунистическия концлагер на Хо Ши Мин а постоянно нахлуват пълчища от Севера- от третата или четвъртата тогава по численост армия в света изобщо ,въоръжена до зъби от Съветите и водена от сесесерски “инструкторы”!

  “Репресиите срещу будистите”. За съветската и комунистическата инфилтрация на будисткия пацифизъм излязоха тон документи.

  “Самоизгарянията на монасите”. Ето ви български компилативен материал с близо 90 % лъжи. http://www.blitz.bg/svyat/pochina-avtort-na-snimkata-dovela-do-padaneto-na-rezhima-na-ngo-din-diem-vv-vietnam_news152688.html

  Да-а-а…химик по образование… И малко съветски агент.И точно на място, знае кога.Но изобщо не се знае какво точно става с трупа на монаха. И труп ли е бил? И дали е било бензин? Питал съм по темата ПАВЕЛ ТИНКОВ и г-жа САВОВА. Фалшивка на ЩАЗИ със специален химикал, както и последвалите подобни актове.

  “Въстание”. Никакво “въстание”, а организиран от Кенеди преврат с няколко продажни офицери.

  И т.н., и т.н. – до ОПЕРАЦИЯТА ТЕТ, лъжи, лъжи, лъжи…Истината сякаш е беззащитна пред тях.

 9. Наближават избори. Време малко. Преди много ми харесваха коментарите на Георги Николов който винаги завършваше с Трайчо Трайков Президент. Не по темата но щом става въпрос за големи кражби връзката е винаги русия. Сутринта по БНТ гледай интервю на Иво Никодимов с Трайчо Трайков. Този път водещия се държа нормално, само дето интервюто беше кратко. Та Трайчо Трайков каза за едни нищо и нищо около ДЕСЕТ МИЛИАРДА ТЕКУЩИ КРАЖБИ в които не влизат инцидентните кражби като КТБ, БЕЛЕНЕ .. Много са. И всички държавни институции се дърпат,ама яко се дърпат и не искат да си прибират парите. Кво да правят като банкянското слънце в ООД с другото прокурорско бдят над чуждите интереси да сме на дъното на Европа. При толкова природни и исторически дадености. Я вижте даденостите на другите .: Словакия, Чехия, Унгария, Румъния , и т. н.

 10. За комунистите ЛЪЖАТА е средство за съществуване.
  “Хитро са го измислили комунистите! Търгуват празни обещания и живеят на гърба на другите!”
  /Маргарет Тачър/

 11. Дава надежди и спирането на милиардите, които САЩ изсипваха в бюрократската дърдорилня ООН, и особено- в паразитните агенции. Те гъмжат от корумпирани типове от Третия свят (индийците и пакитата са прославени потомствени шуро-баджанакски “административни” кланове, африканците ги конкурират, а тъй като гласовете на Мианмар, Бурунди, Тимор и т.н. са еднакво важни, търговете вървят с пълна сила-направо си казват цената ).Не го измислям-скандалите с тези мазни рушветчии там гърмят месец през месец.
  Иначе откъде такива верни другари като др. Бокова ще си строят апартаменти в Манхатън?
  Да не говорим за ПОЗОРА на “сините каски” в Босна и Руанда!
  Така че, както пееше Жан-Мишел Жар в “Революшн” с металния синтезатор:
  -Money?
  -No money!

 12. До Борислав
  Долното е 1:1 към известните за всички факти и обстоятелства или както навремето в 7,15ч, всяка сутрин по Хоризонт звучеще предаването “България-дела и документи”.
  Никакви спекулации!
  Само дето за КОЙ ли път стигаме до безпомощното потвърждение на поговорката “Голям облак, малко дъжд” или всяко чудо за три дни. И така, от скандал на скандал, от гаф на гаф, от доклад (на EC) на ЕС доде изтрезнее мнозинството от матРияла. А дано, ама надали.
  http://www.mediapool.bg/vmesto-da-opraska-modela-koi-borisov-opraska-reformata-news259361.html

 13. В това му действие подкрепям Тръмп.Да спира и на Юнеско парите. Но за да има смисъл и за да не са решения “на парче” тотална реформа на ООН. Защо Германия и Япония не са сред постоянните членки и с право на вето, а онази кочина Русия с БВП по-малък и от щата Калифорния има юридическото право да определя съдбите на светал

 14. Защо Бокова да не строи апартамент в Манхатън?В разговори с Н.Иванов-директора на Бюрото за финансово разузнаване,от целия 10 милиарден доларов дълг,само около половината са влезли в България,другата половина се е разпълзяла по чужди банки и неясни сметки.Кражбите са огромни,не случайно ген.Кашев се “самоуби”.

 15. И новина, която не се нуждае от дълъг коментар!
  https://www.24chasa.bg/novini/article/6020754
  Гарелов… логично кадрово решение! Защо обаче са пренебрегнати като медийни съветници духовете на Георги Боков и Веселин Йосифов? Несправедливо е и към θома θомов и Дмитрий Иванович като заслужили и опитни журналисты, да не говорим, че трябва да се дава път на младите надежди като александр сымов! Нищо има време за корекции!

 16. Стамбо, и аз се чувствую очень пренебрегнат с моя багат опыт на журналист-международник и пламенен руссофил… Но, все таки, ще памагам чем мога, наши люди са и тези, как иначе, согласувани са където нада!.. Свършвам, че ми звонит тов. Решетников…

 17. А покрай обнадеждаващия трансатлантически разговор с Урсула фон дер Лайен за НАТО и в жесток контраст с днешните нови министерски анонимници у нас, напомням на кирилица биографията на тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА-ДА ДАДЕ ГОСПОД СКОРО ДА Я ВИДИМ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ МИНИСТЪР В ГЕРМАНИЯ!Как само насоли саудитските чалмалии, кеф! Четете и се кръстете със скръбна и благородна завист, КАКВИ ХОРА, ГОСПОДИ, УПРАВЛЯВАТ НЯКЪДЕ!

  https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=fU4HWKb2Asyo8weNxJuwCA#q=%D1%83%D1%80%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B0+%D1%84%D0%BE%D0%BD+%D0%B4%D0%B5%D1%80+%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B5%D0%BD

 18. Стамбо, ти си оптимиста на блога, направо си за завиждане, но може би е по-добре така. Черпиш позитивна енергия от добри новини в други държави-Германия, Виетнам, Украйна, Корея, Щатите и др.
  Те явно потискат негативните изводи от българските новини….

  Нали чуваш какви детски наивитети се говорят днес от нови и стари управленци….
  Българските държавници са просто едно голямо неграмотно , примитивно и цинично семейство и понякога има дразги, характерни за всяко едно обикновено семейство, абе семейни разговори и семейни проблеми, но разводи няма…
  И безумието свети ли свети….

 19. Ами какво да правя, драги АНТИКОМУНИСТ?
  Стар лаф е “толкова е гадно всичко, че започвам да ставам оптимист”. та и с мен е така,въпреки всичко. Да вием и да ридеем,че животът на родителите ни мина и замина, нашият минава, а както личи, и на децата ни ще мине в отБлъскващата реалност на посткомуната, хеле пък в българската й версия?

 20. Еваллах ти пак драги Стамбо,очаквах че ще ме натъжиш, а ти ми вдигна настроението, изглежда си по-добър психилог от мен, впрочем не само излежда, ами си такъв.
  Аз като консервативно вкочанясал се антикомунист винаги като отварям сайта, все гледам снимката горе вдясно и не мога да достигна твоето настроение.
  Видя ли светлините на българския мрак изпадам в транс и злоба,ама действително злобея към нея…
  И чувствайки се безсилен, още повече злобея. Но такава ми е природата, безобразен съм към безобразията.
  А комунистическата наглост и всенародната глупост наливат допълнителна доза от злоба, даже ми се иска да пукна от злоба…
  А злобата ми към комунистическо-руската смрад е само най-нкското ниво на усещане към нея, но все не мога да намеря по-силни думи.
  Така и ще духна един ден на попа в ръкава и вие по-младите ще знаете поне един случай на умрял от злоба, от злоба към комунистическото зло.
  Но ще продължавам да те чета, може пък да поомекна, също като комунистите, те не вярват вече в световния комунизъм а в Господ Бог.
  Абе винаги си намират в какво да вярват, непокътната е само вярата им в Руската нецивилизованост.
  Както съм казвал няколко пъти тя беше открита от Людмила Живкова….
  Но твоя вариант е несъмнено по-жизнен, поздрави!

 21. Сега обърнах внимание на последната ти фраза-за “българската версия” на посткомунизма. Автоматически записват това към научните открития на сайта, еваллах отново!

 22. @Георги Николов: Не знам как ще стане според Вашите прогнози “да бъде изтемарена курвенска Русия”, но днес Сюзан Гласър в POLITICO пише че Тръмп е планирал още утре в разговорите с Путин да отмени едностранно санкциите. Потвърдено от съветничката му Конуей. Тъй-като санкциите бяха наложени от Обама с декрети заобикаляйки Конгреса Тръмп може просто да отмени тези декрети. Както писах преди няколко дни Марко Рубио, Маккейн и Греъм от сенаторите спешно внасят закон който да му забрани подобни “изтемарвания”. Много,много трудно ми е да си представя как отмяна на санкциите, възобновяване на дълбоководния нефт ot EXXON (защото традиционните им находища вече се изчерпват,а и разработването им е все по-скъпо), падане на ембаргото в/у технологии за добив на нефт & газ могат да са “изтемарвания”. Санкциите вече дават резултат, а в средата на годината предстоят падежи както на публичен,така и на частен дълг по облигации за няколкостотин милиарда долара. До месец Резервния Фонд ще бъде закрит. И да предложиш отмяна на санкциите точно сега – това ако е бизнесмен……За политик, стратег, визионер да не говорим. Marco Rubio is the MAN.
  @GEORGI NIKOLOV: Не се заяждам, но този въпрос за санкциите е много резонен и за нас:
  1. Финансовото кранче на русофилистичните комунисти тук ще спре.
  2. Признаване на Крим под каквато и да е форма означава вечен шах и вечна заплаха за създаване на “Варненска Руска Република” или “Поморийска Руска Република”

 23. Не само “Поморийска”,отваря врата и за “Кърджалийска”,”Разградска” и т.н. Или има в Европа закони и договори или трябва да сме готови за ново робство.

 24. Драги АНТИКОМУНИСТ,

  Хубав постинг, а за опасността да се загуби човек в тази комунясала гмеж още БОТЕВ казва:

  Но себе си, брате, губя,
  тия глупци като мразя!

 25. Симеон, и е така и не е така. Мисля, че по непредсказуемост Тръмп е ненадминат. Но и натискът на споменатите от теб сенатори, де да бяха само те, на лобитата които имат пртиворечиви и оттук взаимно балансирани интереси е огромен. Добавям, институциите-сенат, конгрес, Върховен съд които няма как да бъдат неглижирани. Законите, правилата, традициите, медиите също влизат в сметката. Ами членовете на правителството като монахът-войн известен и с характерният прякор бясното куче Джеймс Матис и самият вицепрезидент Майк Пенс, недишащи кремълският гном и изцяло съгласни с Джон Маккейн, че да се договаря с лилипут.ин-“бандит, убиец и лъжец” е изцяло безсмислено упражнение и губи време.
  Днес, след телразгова на двамата, надявам се да усетим посоката на политиката на Белият дом към раззия.
  Ще да видим.

 26. На основата на пояснениятя на съпруга на Навка стигам до извода за евентуалният резултат от проектотелразговорът между ДТ и джуджи1. Очаквм просто едно отбиване на номера. Освен с ввп, стопанинът на Белият дом ще разговаря с МП на Япония, канцлерът на Германия, президентът на Франция и премиерът на Австралия. А и до Тръмп е предвиден само за разговорът с лилипут.ин, не да е никак случайно, да участва пълноценно в размяната на мнения вицепрезидента, русофобът-ястреб Майк Пенс.

  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/01/28/n_9618431.shtml

  По повод масовката с която днес ще има размяна на (без)ценни мисли си спомням как преди 20-тина години тогавашният премиер на Япония, в момента ми се губи името, всеки случай, набор на ДТ се беще оплакал, че влизайки-излизайки от срещи забравя не само на кого, какво е казал но и ской се е срещал.
  Ако не ми изневерява паметта, преди единствена среща през декември 2012г. на баце с Обама,продължила, btw, 14 мин., американският президент сбърка не само името на “нащият” човек а и в изявлението му преобладаващо се препокриваще с излиянието на БО преди седмица с миналият по реда си гост-в случая-датският МП.

 27. Ето два материала от Kasparov.ru , за тръмп:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=588B919ECFC11
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=588D195F42983
  Много съдържателни и фактически верни. Остава само да се надяваме ,че Сената и Конгреса ще успеят да неутрализират в голяма степен тръмпотията. Макар че голяма част от безумните идеи на тръмп защитават от старите индустиални и петролни лобита в САЩ, които сигурно са помогнали за избирането на тръмп. А както знаем и путлер зависи само от петрола и газа. И по линия на общите интереси на лобитата в САЩ и Русия , може да се стигне до все по-голямо сближаването на тръмп и путлер.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.