На лъжата кариерните крака в БСП са дълги

Capture_2013-12-17_a_07.44.53

Това е списък с истинските имена на някои от троловете, които БСП  е използвала във форумите на някои от медиите у нас. Той е съставен на компютъра на Гергана Алексова, активист на БСП в София, през януари 2013 г., както писаха в сайта “Биволъ”. Вътрешщната информация изтече тогава в сайта в резултат на междуособните борби в партията.

Според таблицата, става дума за членове на Градската организация на БСП ( в София) по онова време.

Припомнянето на този списък е интересно като доказателство, че БСП не санкционира, а поощрява кариерно медиините бракониери, които вършат престъпление срещу обществото с анонимната си намеса в медийното пространство. Сред осветените блести Надя Младенова ( sofia 12). Тя най-напред е издигната до член на Националния съвет на БСП. След което беше  представена от президента Радев като началник на кабинета на вицепрезидента Илияна Йотова.

18 мнения за “На лъжата кариерните крака в БСП са дълги”

 1. Путинофилският генезис на троловете не е загадка за никого. Обаче друго ми прави впечатление- троли се основно в сайтове, където интелектуалното ниво на четящите е меко казано компромисно. Отделям настрани форумът на в.”Сега”, дори мисля, че там няма никакви тролове. Всичките им коментатори са си съмишленици: русофили, путинофили, брекзитъри и всички имат радикалният изказ и мозъчен капацитет на средностатистически таксиметров шофьор. НО, тролове в блога на ivo.bg няма, в dnevnik и kapital също не се наблюдават. За bivоl и блога на Илиян Василев и дума да не става. Искам да кажа, че ако и когато на тия промити мозъци им се наложи да профанират истинско и качествено слово, когато реакцията на четящите е незабавна и разнебитваща, то малокалибрените тролчета се завират в миша дупка и повече не се появяват. Като гражданка и мислещ елемент не мога да направя нищо повече, освен да обезсърча с коментарите си тези малоумници. Не е много, но за сметка на това е постоянно.

 2. Добре би било да се види актуализиран списък към днешна дата-4г. по-късно.
  За да разберем “нащият човек” дали фигурира.
  Но както казват т.н. братушки, спасибо и за етого.
  Вижте обаче какви невероятни, мечтани за родните тролове висоти стига корифеят на кремълската пропаганда Дмитрий Кисельов.
  “Это был самый долгожданный для всей планеты телефонный разговор”, – сообщил Дмитрий Киселев в “Вестях недели” от 29.01.17. Хорошо представляю себе, как жители Осло и Пномпеня, Могадишо и Браззавиля, а также пигмеи Камеруна и аргентинские гаучо нервно поглядывая на часы (пигмеи, за неимением часов, нервно смотрят на местоположение солнца) спрашивают друг друга: “Ну что, еще не позвонил? Нет?! Да что ж такое!”.
  И виц в тази връзка.
  Електричка. Дремещи пътници… Глас: “Тръмп звънна!” Всички стават и започват да се прегръщат и поздравяват един друг…

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=589178DA4E84D

 3. Браво на другарката Надя Младенова с партизанското име sofia12 – такива пробивни другарки са нужни нам, за да клеймят по форуми и социалки агресивното НАТО, а също и да допринасят за крайната и окончателна победа на социализма над загниващия капитализъм. 🙂

 4. Сега ще ви кажа защо сте ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.
  Червени боклуци сте, защото взехте властта с кървав преврат, който наричахте и все още наричате “народна революция”.
  Червени боклуци сте, защото избихте елита на нацията и го заменихте със селяндури с окървавени ръце.
  Червени боклуци сте, защото заграбихте цялата собственост на хората, която те са имали дори по време на турското робство.
  Червени боклуци сте, защото изпращахте в лагери на смъртта хората несъгласни с партийната ви линия, която беше начертана в Москва.
  Червени боклуци сте, защото подменихте историята и все още правите опити за това.
  Червени боклуци сте, защото свалихте с преврат бившия си първи и нарекохте това плавен преход към демокрация.
  Червени боклуци сте, защото за една нощ от комунисти станахте социалисти, които всъщност искат да са капиталисти.
  Червени боклуци сте, защото и като капиталисти само крадете, рушите и чакахте комисионни от Москва.
  Червени боклуци сте и ще останете в историята като такива.
  Съжалявам ви, защото не сте нищо повече от ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

  И да. Никога няма да забравим и никога няма да простим!

  P.S.Всяка прилика с ГЕРБ,НДСВ,МВРО и дпс НЕ е случайна

 5. “usser name” – можеха да си спестят резила и да го напишат по русски. Или може би са искали да напишат ussr, а в последствие са добавили и е-то.

 6. Мисля, че Шерденова се среща най-често? Да имате идея коя е? И това истинското име ли е?

 7. Толкова неграмотно написан документ /usser name/ и абсолютно идентичния модел на съставяне на “usser” name-ите – трябва да е автентичен този документ – хаха!

  Просто е обиден към нас некадърния начин, по който ще ни “манипулират”.

  ПП: На скоро ми се случи да ме обвинят, че съм бил подобен “платен” в социалната мрежа, само на базата на мой коментар, в който съм споменал 2 от световните сили. Много е унизително освен това прилагането на етикета “невъзпитано да се коментира политика” – че кой друг освен средно статистическия човек, избирател и данъкоплатец от средната работна класа да коментира /смятам се за такъв/? Случвало ли ви се е на Вас /съфорумнци/ такова обидно “припознаване”?

 8. „Какви хора бяхме тогава (1876г.) ние, които разклатихме и подкопахме цялата турска империя? Няколко горещи и екзалтирани патриоти, силни с вярата в своето право и свято дело, готови да умрат за идеята, която проповядваха; фанатици, които предпочитаха смъртта пред позорното робство и които пред нищо не се спираха, от нищо не се бояха само да се увенчае делото им със сполука…

  Тогава ние с ненавист и омраза гледахме не само на турците, но и на немците, австрийците и англичаните, които високо викаха, че Русия не идва да ни освободи, а да ни пороби, завладее и погълне…

  От тогава минаха 10 години и днес всеки разумен българин, всеки патриот, като вижда какво вършат русите в България, ще признае, че са били прави да ни предупреждават така…
  Като разбрахме, че Русия иска да ни унищожи, да завземе земята ни, да погълне народността ни, да се намести в къщите ни, ние се сепнахме, събрахме силите си и се започна една страшна и непримирима дипломатическа война между нас и Русия.

  Война между „освободители“ и „освободени“, между силния Голиат и малкия Давид…”
  Стефан Стамболов, 1886г.

 9. Иванова, мненията ви са образец на истинност, почиваща на огромна ерудиция и неподражаемо чувство за хумор. Винаги ги чета с огромно удоволствие.
  Шапо!
  Но днес, с преценката ви за форумите на Сега и Дневник-Капитал донякъде се осмелявам да ви опонирам. Съгласен съм, че с едно изключение, това е един бивщ модератор там, в газетката на Сащо Дончев тролове няма. В огромното си мнозинство са съветофили, днес по съвместителство пут.иноди. Напоследък за цвят се явиха неколцина искрени русофили-националисти ненавиждащи кремълският гном който правилно са се ориентирали, пишат го направо, води любимата им матушка към приключване. Има и по мои сметки десетина гербери и фенове на Иван Костов които опонират активно от евроатлантически позиции.
  В Дневник-Капитал се подвизават със сигурност няколко трола с поне 30-тина виртника. В събота и неделя когато мдераторът е в почивка се включват инцидентно атакисти- откровени псувачи.
  За останалата част от поста, абсолютно съгласен. Същите наблюдения и изводи отдавна и аз съм ги направил.
  Надявам се, че съм бил полезен.
  С уважение Георги Николов

 10. Този списък е само на една ГО на БСП. Такива списъци се изготвят за всички окръжни нива. Един от списъка е “началник” и при добре свършена дейност се повишава в длъжност. Плаща се само на тези които имат минимум 5 подчинени трола….и т.н.т…фабрика за тролове с лазеша в геометрична прогресия заболяемост. Това сме го коментирали преди 5 години…и без факти стигнахме до тези изводи. Орките лазят нагоре по израненото тяло на България… и няма спиране, ще има барикади много скоро.

 11. Симеоне, за всичко съм съгласен, освен столичното оределение СЕЛЕНДУРИН.Това, че София е град на мечтите,че 1/3 от българското население живее там, а другото – “провинциалнто”, СТАНДАРТНО СЕЛСКО си мечтае за средна заплата над 1000 лв? Разбира се, че столицата е най управляемия интилектуален ресурс, но всички ли тябва да жинвеем в столицата? И разбираш ли понятието децентрализация в структурите на на управлението на една държава, подобно на Германия? Не може да има прогрес, ако се разграничаваме като граждани и селяни. Гражданското общество включва всички нас, но не че сме родени в селото или в столицата. Гражданин значи да тъгуваш за родината, за великите възрожденци, които съхраниха България, с всичките и заблуди и грехове. Гражданин е определение, коието, ти Симеоне, кръстен на един от царските династии, трябва да преосмишлиш.

 12. Двата линка са от украинските активисти от IformNapalm:
  https://informnapalm.org/32361-katehon-i-novorosinform-kak-my-lovili-rossijskih-propagandistov-v-promyshlennyh-masshtabah/
  https://informnapalm.org/bg/ukrainskite-hakeri-i-novata-kiber-realnost-za-stranite-ot-nato/
  Вторият материал е на български, а първият все още не е преведен.
  Вижте как украинските приятели се противопоставят и имат успехи срещу ватните тролски примитиви на путлер.
  В сайта има материали ,които са получили при разбиването на пощите на Сурков и Фролов, както и други хакнати материали от пропагандистите и слугите на путлер!

 13. Г-н Инджев, може би трябва да покажете списък и на “тролчетата” и в “нашия” сайт, които се появяват и изявяват (макар и не толкова явно и често)! На първо време се сещам за един Издислав (с никове и БЕЗ НИКове), който се опитва да насочва коментарите в посока, която той да определя и да оценява!

 14. @г-н Тодоров,

  не се засягайте от думата СЕЛЕНДУРИ . Има един много тьнак нюанс, който всеки роден и израснал в София знае и усеща. Така наричаме простаците по улиците , нямащи представа, какво е културно и вьзпитано поведение в обществото. Тя , думата, няма нищо общо с обикновените труженици от село , дошли по някакьв повод или живеещи в София.

 15. @ТОДОРОВ: Селянин и селяндур са 2 различни понятия. Едното е местоживеене, другото е манталитет,ценностна с-ма и т.н. Жив и здрав

 16. Това което е написал Симеон трябва да се учи в училище. Затова реформаторката кунева си е руски трол. Троловете активно се подпомагат от всички власти. Да повторим “десния” ББ неколкократно каза че България е обявила война на ссср но нито един журналист не го поправи. Тая сплащваща грамада МОЧА (по Иво Инджев) продължава да мъти съзнанието на Българите и на европейските гражданите посещаващи безпрепятствено България (за сега). Храм паметника Кирил и Методий продължава да рекламира на цял свят и на Българите “освободителката русия). Правосъдие, службите по скоро преследват говорещите истината. Пак ще припомня за плочата в храм паметника на пъпа на София, където пишеше кратката история на храма. Подчертавам с ДАРЕНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ПАМЕТ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ В РУСКО-………. ВОЙНА 1977-1978 БЪЛГАРСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ, ФИНЛАНДЦИ, УКРАИНЦИ,РУСИ,РУМЪНЦИ,СЪРБИ……. И сега емблемата на България се представя признателността на България към русия.
  Ето затова ТРОЛОВЕТЕ не се приемат като някакви ненормалници и намират почва в все по немислещото българско и чуждо население.

 17. до Т. ТОДОРОВ
  Думата “селендур”, или “селяндур” в никакаъв случай не се отнася за хората, живеещи по селата! Пример за такъв “селяндур” беше един с ушанка, когото запитаха какво е неговото отношение по повод поставените противогази на различни паметници на велики българи в София преди няколко дни, когато същият този “селяндур”, живеещ в София каза, че това било гавра с паметта на тези велики българи?! Той беше 100%-ов “чукундур”!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.