Московски фак(с) за Булгартабак

От много години от Москва пристигат всякакви изнасилващи България заповеди, но рядко някой тук си го признава. http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/02/01/2910852_dps_i_faks_ot_moskva_provalili_sdelkata_za_bulgartabak/

Лидия Шулева призна най-после причината за спряното през 2005 г. раздържавяване на изключително важния ( най-вече за политическия монопол над турските гласове на балансьора в българската политика ДПС ) Булгартабак, продаден в крайна сметка на руската ВТБ от Бойко Борисов през лятото на 2012 г. без никаква съпротива срещу изнасилването от страна на похотливо притихналата московска пета колона.

Имало е фак(с) от Москва.

На Сакскобургготски, премиер на (уж) суверенната България по онова време, му извивали ръцете. Той, както излиза, се предал. И не се е оплакал от изнасилването досега. Ще да му е харесало, май, което окуражава изнасилвачите да продължават да изнасилват България безнаказано.

Няма да превеждам от английски какво означава на мадридско-банкянски въпросният фак(с).

Който разбрал, разбрал…

13 мнения за “Московски фак(с) за Булгартабак”

 1. Перфектен ИВО ИНДЖЕВ,баце отново за кой ли път в качеството на,, най-умен от умните,, и царцето мони доказали своята братска и синовна обич към своите,,освободители,,харизаха Булгартабак на КРЕМЪЛ.царчето- доволно, има защо,БОЙКО и ИЛИЙКА ПАВЛОВ го върнаха на бял КОН в БОЛГАРИЯ на мутрите след продължително ,,изгнание,,

 2. Скоро дискутирахме този въпрос. за ДПС най-подходящо е определението на Иван Костов: “Тумора на България”. Цифрите по проекто-сделката от BritishAmerican Tobacco говорят сами:
  1. Цена платима в брой (без дългови инструменти, без приспадания, без вторични платежни инструменти и т.н.) 250 милиона.
  2. Изкупуване на продукцията/тютюна от онези хорица от Родопите
  3. Пазарна ориентираност: ЦЯЛА Югоизточна Европа (Балкански полуостров+Турция+Румъния) и дългосрочна цел: Бившите републики от СССР
  4. Отзвук на доверие към инвеститори от целия свят за България като инвестиционна дестинация

  С факсове от Москва,с комунистите от ГЕРБ,БСП,ДПС и МВРО – сегашния резултат,а и естествено Иван Костов и Уинстън Чърчил са виновни

 3. Защо го разказва сега, а не тогава? Защо не го е дала поне в една, ако не и в няколко медии? Борис III се е обърнал в гроба си(където и да е).

 4. Пълният текст на пространното излияние на Шулева.

  https://www.actualno.com/politics/shuleva-prez-2005-g-zaradi-ruski-faks-dps-provali-privatizacijata-na-bulgartabak-news_591284.html

  12год.(!) по-късно изплува истината. Спомняте ли се финалните реплики на култовият роден филм “Кит”. Цитирам по памет, смисълът запазен 1:1.
  -Истината рано или късно ще излезе.
  -Но ще бъде твърде късно.
  Много извъртливост в обясненията на ексминистърката на икономика. Всички против от “царското” правителство, вкл. и умиращият да го наричат премиер на ръбъ ММ (мадридският мошеник) “ваше величество”, и сегашният служебен МП сдава поста си-тогаз шеф на парламента но резИлтатът е налице. “Имаме сделка” по кремълски сценарий.

 5. Не е по темата но стига да не са “изгубени в превода” две отлични новини от тази нощ.
  Като прибавим, че “нашите победоносни войски” не само. че удържат на бесният натсик на хибридните сепаратистко-кацапски сили но и успешно контраатакуват и завземат позиции които по начало съгласно минските споразумения им принадлежат в Авдеевка, денят ни почва силно.

  http://rusjev.net/2017/02/02/ssha-ne-priznayut-kryim-chastyu-rossii-postpred-ssha-pri-oon/

  http://rusjev.net/2017/02/02/tramp-soglasilsya-chto-s-rf-neobhodimo-razgovarivat-tolko-s-pozitsii-silyi-stoltenberg/

 6. Министър да оттегли подписа си след факс от неизвестен номер?? На Министър Председателя му извивали ръцете??
  Тъжно и Жалко! РБ явно не значи Република България а Робиня България!!

  Казвам Браво на г-жа Шулева, която въпреки, че казва нещата със закъснение, все пак го прави и се оказва по-голям мъж от други в чиито вени уж тече синя кръв. Колко ли още народни синковци със синя и червена кръв – отбор VIP другарки са си свалили гащите мълчаливо и безропотно, за да имат мир с дявола…

 7. Късно е наистина ,но е важно,че първоизточникът го каза.
  И сега при всички разговори с президента Радев и петоколонниците за добрите отношения с Русия,трябва да се повтарят примерите с грабителството й.
  Да се направи списък на грабежите и винаги да се повтаря – *отношения с Русия да ,но грабеж -не и се изрежда списъка.
  Това трябва да се повтаря с повод и без повод за зелените глави на русолюбците.
  А хора като Шулева трябва да се подкрепят за смелостта не зависимо къде са в политическият спектър.А така също и Мехмед Дикме.
  Родостъпникът и руски паразит Доган *проклятието на България трябва да бъде цитиран точно така.Също и Симеон Сакскобурготски.
  Колко прав беше Костов още преди 15 години да го нарече с това име.

 8. Ако знаете какви ги е вършил бащата на ексминиктърката, косите ви ще се изправят! Гарантирам!

 9. Какви ги е вършил бащата е ясно.Като всички комунисти.Но Шулева каза истината и затова моите уважения.
  Ако не е вярно засегнатите да я реплекират,а бащата е друга тема.

 10. Булгартабак е най-типичният пример за социалистическата “промишленост” и индустриализация.
  Булгартабак е по-скоро с голямо етнополитическо значение досега, отколкото има значимо икономическо. Още от времето на соца той служи предимно за осигуряване на някакъв “поминък” на мюсюлманите, които след 1989г. бяха дадени като феодално притежание на доган по наследство от БКП и ДС.
  Можеше да се търси някаква икономическоалогика в Булгартабак ,ако се приватизираше от някаква голяма международна компания, но така доган щеше да загуби феодалната си партия, защото друг щеше да влияе на производството на тютюн. И по-скоро не самият Булгартабак е била причината за факса от Москва, а оцеляването на доган и ДПС. А както всички знаем те са продукт директно на КГБ , обслужван от по тяхна заповед от ДС и БКП.
  И с всяка година международната конкуренция понижава “стойността” на Булгартабак, след Шулева. В добавка и към ограниченията поради здравословни причини , налагани в много държави.
  Булгартабак и производството на тютюн щяха да фалират досега ,ако нямаше субсидии за производителите за тютюн , с които са поддържа някаква приемлива цена тютюна и за Булгартабак ,и за тютюнджиите. Но истинска конкурентноспособност на Булгартабак можеше да има само ако беше приватизиран от голяма компания с големи пазари.
  Но фак(с)а от Москва е целял не толкова “спасяването” на Булгартабак ,а да може доган да раздава порции още 10 години.
  Булгартабак беше “приватизиран” ,след като етнополитическото му значение намаля. Също както бяха “приватизирани” и всички заводи през прИхода – след като бяха източени преди това по схемата “и на входа ,и на изхода”.

 11. В такъв случай защо не се задейства Цицерон?! Това си е за разследване.

 12. Цацаров, извинявам се. Пиша от телефона…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.