Мигрантските караконджули щели да изчакат изборите у нас, за да ни налазят пролетно

Вицепремиерът по подготовката за българското председателство на ЕС Деница Златева прогнозира на заседание в Брюксел вчера, че на пролет може да се очаква засилен мигрантски натиск – поради по-благоприятните за мигриране климатични условия. 

Няма как да знаем, дали тази прогноза за бремето няма да се окаже като онази на премиера Борисов, който прогнозира в навечерието на 2016 г. , че има-няма към 10 ( десет) милиона мигрантски пълчища се канят да прегазят Майка България. 

Нищо  подобно не се случи. Напротив, не само България запази привилигирования си статут на най-отблъскващата за мигрантите дестинация, но и в края на 2016-та  институциите признаха с голямо прискърбие, че никой не се натиска да идва в най-негостоприемната за мигранти страна в ЕС. 

Междувременно, въпреки антирекламата на статистиката срещу очакванията за ужаса да ни превземат многомилионните пълчища, страната ни получи 160 милиона евро за борба с призрака им, който може и да броди из Европа, но не припарва тук. Дойде жива пара, мигрантове за борба с призрака, който броди из Европа.

Голямата печалба от мигрантския призрак обаче не се измерва само с тези мигрантове на стойност 160 милиона евро – колкото и да е впечатлавяващ този транш. Разкешиха, кешираха, реализираха печалби русолюбивите здрави сили у нас, които засилиха влиянието си в борбата с мигрантския призрак- доказано от резултата на президнтските избори. А това е дългосрочна инвестиция на  руското влияние тук.

Ето защо е новина да чуем от вицепремиера Деница Златева, бивш депутат от БСП и водещ фактор във формирането на външната политика на партията, че новата мигрантска вълна и евентулните мигрантове в резултат от нея се очакват едва след парламентарните избори. Как да разчетем тази политическа провокация спрямо всички, за които крясъците срещу чужденците носят евтини дивиденти чрез привличане на безплатни гласове в скъпоструващата предизброна кампания?

Или Деница Златева се е объркала, или има задачата да обърка сметките на патриотарската конкуренция на БСП, която се оказа адски успешна в каракчанското страхуване ( по Делян Пеевски от речта му на 14 юни 2013 г. в Народното събрание) на електората с караконджули.

 

10 мнения за “Мигрантските караконджули щели да изчакат изборите у нас, за да ни налазят пролетно”

 1. В България все като стане зиме, и започват приказки, “а бе напролет голям ужас ни очаква, потоп, земетресение, цунами, трагедия, небето ще се изсипе върху земята, всички ще пропаднем вдън надолу”, все някаква апокалиптика. Като пък стане пролет, тогава се почва, “а бе наесен така тика”, като пък стане есен, “я, през зимата ни очаква мъртвило студ минус 100 градуса, всинца ще изпомрем”, или пък “я да отложим нещата за догодина пролетта” и т.н.
  Иначе, няма бивша “социалистическа”, депутатка, Деницката си е соц-жена, примерна като такава.
  А пък Дебеличкия Делянчо, ей, не се ебавайте с него де, той си е интелектуалец. За шеф на ДАНС беше назначен, няма да всемат така-току някой за таа служба, я (показателно за нивото на ръководството й, за самата служба и за това, че Делянчо си е служител отпреди на ДС, иначе няма да го вземат за шеф, да не е човек от улицата, пък и в ДПС изпълнява задачки – то ДПС-то по зачатък си е цяла проект-резидентура на ДС).

 2. В Русия през 2017 г. се очаква въвеждане на купонна система за граждани по магазините, която ще струва 4 млрд. долара, или 240 млрд. рубли:
  http://www.bbc.com/russian/features-38902932
  Айде пак…

 3. БОЙКО-СЛЪНЦЕТО на банкя и на РБ даде прогноза онлай, преди години,как ще браним майка България от мигранския поток на СИРИЯ.Прогнозата на нашия оракул в близко бъдеще е с точка Х-или една голяма 0.За кой ли път ударихме греда,колко репераж е необходим за нашия ВОЖД, да стреля по мишена на злото, нашите евросъюзници, за да угоди на кремъл.

 4. При една широка коалиция от комунистите от ГЕРБ+БСП+ДПС+Марешки+Патриотите и смокинов лист РБ2 изобщо не ни трябват терористи или мигранти.Колкото по-широка коалиция,толкова по-безотговорна. Ще досъсипят България по-успешно и от ДАЕШ + Асад взети заедно.

 5. Болни мозъци са всички, които “прогнозират” наплив от мигранти – и от Б(К)СП, и от ГЕРБ, и от фашистката “патрЕотична” “коалиция”. По нашите земи мигрант отдавна не вирее – тук има благодатна почва само за руски мекерета и произвидните им!

 6. Само една лека корекция: на 14.06 2013 беше речта на д.п.

 7. За мигрантската вълна беше казано в блога – “тури му сняг”… Все пак трябва да се забележи, че в сняг до колене трудно се върви в полето, така че формулата “тури му сняг” определено е фактор. Естествено, че като се стопи снегът, ще има засилване на потока. По-интересно е, другарите и другарките как точно изчислиха, че това ще се случи през Април?

 8. @+SMS @21:14

  Да, сега очаквам серия от руски пощенски марки с морави дами.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.