Грозното лице на един садист, обявен за “икона” от русофилската пропаганда у нас

Проруската пропаганда у нас героизира със задна дата убития на 8 февруари сепаратистки военен командир в Донбас Михаил Толстих, по прякор Гиви. Бил герой, легенда, икона, любимец на жените.

Грозното лице на войната обаче далеч не е толкова красиво, както го описват нашите русолбюци.

Ето за какъв садист става дума във видео, заснето очевидно като реклама на “качествата” на тази “икона” от камери на телевизия, заснели опиянението на Гиви от властта му над вързани хора. Озверелият Толстих бие с дръжката на пистолета си в лицето вързани пленници, реже им пагоните и ги кара да ги гълтат, заплашва ги с мачете и те очакват всеки момент той да го употреби за целите, заради които го размахва …Можем само да си представим след това садистично перчене пред камерите какво се случва с ужасените пленници зад кадър. https://www.facebook.com/Divanna100/videos/1868689573349325/?autoplay_reason=user_settings&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Понеже и най яркото доказателство за диващината на един терорист не е в състояние да преубеди фанатиците, които ще го оправдят на принципа, че и другите са “маскари”, припомням каква е разликата между украинците, които стоят зад каузата на националното освобождение и онези срещу тях, които гузно крият собствените си жертви. Тази разлика се вижда от почестите и масовата, наистина всенародна скръб на украинците за техните жертви и гузния начин, по които в Русия бързат да заровят тайно труповете на своите сънародници, загинали като завоеватели на чужда тертория.

http://www.ideyazabulgaria.org/aktualni/ot-facebook/4900-4900

38 мнения за “Грозното лице на един садист, обявен за “икона” от русофилската пропаганда у нас”

 1. Почти по темата – припомням едно видео, което разбива на пух и прах опорните точки за оправдаване на анексията на Крим от Русия

 2. Много съжалявам за смъртта на Гиви. Трябваше да лежи доживот… Ако първата роля на наказанието му – възмездието, се оказа слабичка, то дано поне втората – превенцията да се окаже ефективна… А най-вече дано главният виновник за всичко това накрая да не се прани на мъж и да не се отрови, като предшественика си…

 3. На кучето, кучешка смърт.
  Колкото повече, толкова повече.
  Един по един, до един.
  На всички фенове на изрода Гиви по света и у нас, ДГД от една долна, мръсна гад.
  Има три основни версии кой е помогнал на садиста да отпътува за по-добрият от световете.
  1. ФСБ ликвидира неудобните свидетели пред наближаващият неизбежен процес в града Хага. Според Билд той знае много неудобни факти и обстоятелства по свалянето на малайзийският самолет през лятото н4 2014г. А и други интересни нещица в този порядък.
  2. Вътрешни разборки в бандформированието Сомали, чийто главатар беще мт.
  3. Работа на ДРГ (диверсионно-разузнавателна група) на “нашите победосни войски.
  При всички положения е важен крайният резултат. Гиви-то на грил.
  Да се готят ВРИД-ете на Лугандон – захарченко и плотницки.
  Слава на Украина!

 4. Руските медии имат наглостта да наричат специалните операции на украинските сили на украинска територия – терористичен акт. Така беше обяване новината за смъртта на Гиви – “загинал при теракт”. Що за извращение е крадецът да вика – дръжте крадецът?

 5. Ха-ха-ха-а-аа-а! Да се пържи в катрана мръсният руски бандюга! Хич не ми дреме за хуманизма-за такива изверги и за башибозушката сган след тях куршумът, мината и снарядът са много меки и неадекватни хуманни решения.
  НАПАЛМ, НАПАЛМ ТРЯБВА за тях!
  Да “замирише на победа”, как говорит тов.олывэр стоун в мосфильмовския.., пардон!- в холивудския си блокбастър, достоен за Ленинска, Сталинска, Брежневска и Путинска государствена награда вкупом…

  Само напалм ги оправя- ей така, като във Виетнам! (сиктирдосайте коментарите и граченето на “пацифистите” (той на тов. Авдеев татко му генералът от КГБ им е носил шоколади, че и лично на др. Ащън -сердечен подарок от московските трудяшихся, то друг въпрос, че баш за тях в СССР го няма ни шоколада, ни хляба!)
  ЕЙ ТАКА!

 6. Ото фон Бисмарк:
  „Договорите, постигнати с Русия, не струват дори хартията, върху която са написани”
  „Никога не се доверявай на руснаците, защото те самите дори не си вярват един на друг”.

  Карл Маркс:
  „Московската (Руската) политика е неизменна. Московските похвати, тактики, са се променяли и ще продължават да се променят, но пътеводната звезда на московската политика – да завладее света и господства над него – е и ще бъде неизменна. Московският панславизъм е само една от формите на московкото завоевание. Целта на московският панславизъм е не свобода и независимост на славянските народи, а унищожаване на всичко това, което е създала Европа за хилядите години свой културен труд. Московската мечка заграбва с хищна сила всичко, докато знае, че европейските зверове не са способни да оказват съпротива. Московията не залага толкова на собствената си сила, колкото на страхливостта на европейците. Тя постоянно плаши Европа и поставя пред нея възможно най-голям брой искания, за да може после да има от какво да отстъпва и така да показва, че е отстъпчива и миролюбива.”
  (Karl Marx, Enthüllungen zur Geschichte der Diplomatie im 18. Jahrhundert, 1858, Suhrkamp, Berlin, 1987, 143 p
  https://www.amazon.de/Enth%C3%BCllungen-zur-Geschichte-Diplomatie-Jahrhundert/dp/3518110470)

 7. Сенаторът от Републиканската партия нарече нонсенс думите на Доналд Тръмп в интервю за FoxNews, че Съединените щати и Путин си приличат.
  Става дума за част от интервюто, в която водещият пита Тръмп: „Нали сте наясно, че Путин е убиец?, а новият американски президент отговаря: Има много убийци, и ние имаме много убийци. Мислите ли, че нашата страна е толкова невинна?
  По време на заседание на Сената сенатор Маккейн направи остро изявление по повод внезапното и мистериозно заболяване на руския опозиционер Владимир Кара-Мурза, който вече пет дни е в кома. Кара Мурза е отровен с вещество неизвестно на лекарите и те не са в състояние да предприемат каквото и да било лечение. Това е вторият опит за убийството на Кара Мурза от кремълските спецслужби.
  „Кара Мурза знаеше, че Путин е убиец. И той е убиец. Не може да бъде сравняван този касапин, главорез, полковник от КГБ със Съединените щати. Твърдението, че между „империята на злото“ и САЩ има каквато и да било морална еквивалентност е или ужасна дезинформация или невероятна необективност“, заяви Маккейн.
  Това не е първият път, в който сенаторът нарича Путин „убиец“. В интервю за Дойче веле той заяви директно:
  „Ето какво мисля аз – Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейган: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата“.

 8. И едно друго грозно лице на садист, обявен за икона – Че Гевара. Не по-малко отвратителен и не по-малко почитан от онези недоразумения. Потрес!

 9. Хора без цел в живота стават насилници. Мотивите им се въртят около идеята, че освен техния собствен, се налага да опропастяват нормалното съществуване на всичко живо, което им попадне в полезрението.

 10. Изключителен човешки отпадък!
  Просто нямам думи. Тоя боклук трябваше да го ликвидират още преди година

 11. Днес установих още един проблем. Повечето редови русофили са зле и с географията, а не само с историята. Всъщност те си мислят, че Донецк, Луганск и другите части на Източна Украйна с в Крим. Следователно те не могат изобщо да разберат момента със завоюването, защото всичко там си го обясняват с Хрусчов и Крим. Просто те друго не са разбрали от цялата работа, освен за Крим и Хрусчов.
  Няма да се учудя, ако има хора, които си мислят, че и Сирия е в Крим…

 12. На техническа вълна съм, извън темата, извинете

 13. Няма много поводи за радост,като ги трепят тези изроди,защото по всяка вероятност това са операции на руското ФСБ,което избива потенциалните свидетели на трибунала в Хага!
  Мисля,че Гиви е десетия по ред ликвидиран главатар на терористична групировка в Лугандон.Преди него бяха Арсений Павлов-Моторола,Мозговой и прочее други отпадъци.
  Който се интересува от точната статистика да погледне линка:

  http://gordonua.com/publications/spisok-likvidirovannyh-ubitye-glavari-boevikov-donbassa-164346.html

 14. Руснаците са нервни и то много:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=589D6EAAA0A0F
  В тази връзка направо ми е смешно как американците си играят с тях:
  https://www.nytimes.com/2017/02/09/us/flynn-is-said-to-have-talked-to-russians-about-sanctions-before-trump-took-office.html?smid=tw-share
  Тоест успели са да ги врътнат да не отвръщат на последните санкции на Обама. А от Обама по слаб президент във външната политика едва ли има. Дали няма да се опитат да ликвидират някой пак както беше с Кенеди?

 15. GEORGI NIKOLOV @13:31

  Точен обзор, който посочва едно впечатляващо качество на републиканската партия. То е, че републиканците политически чувствително наблюдават/ надзирават критично самите себе си. Някой беше казал: ако имаш проблем с груб републиканец… просто се обади на друг републиканец. Това е качество, което сенаторите Маккейн, Рубио и Греъм чудесно демонстрират напоследък.

 16. ЗДРАВКА,
  вярно че двамата изверга си приличат, само обаче др. бокова да не изостане с издаването на мемоарите на този руския изверг, че да обогати световната литература, както направи с драсканиците на изрода чэ гэвара.

  EVERYONE ELSE, дето е рекъл ЖОРЖ НИКОЛОВ- Сhapeau за най-точната специфика на Републиканската партия! Противно на политическата логика за “единството”, разбирано в болшевишки смисъл, тя винаги е била силна именно с многото си (неформални) ФРАКЦИИ и видими течения (за и против аборти, гей-бракове и пр.), без обаче да губи ЦЕННОСТНИЯ СИ ФУНДАМЕНТ- Русия-долу, Капитализмът – завинаги!
  По същия начин у нас бихме си представили партия, (за която тук мечтаем), която да обединява доста широк спектър идейни течения (соцдемократи, либерали, консерватори, народняци, които непробиваемо са убедени в гибелната роля на Русия, в незаменимостта на евроатлантизма с други “сигурности”, “неутралитети”, “европейски отбранителни идентичности” и пр. идиотизми, във върховенството на юдеохристиянската цивилизация и пазарнодемократичния капитализъм.
  Дано, дано, дано…

 17. Рублофилите обслужват по пълна програма , и срещу заплащане.
  Те преди година бяха върли врагове на султан Ердоган, а сега са готови и него да обслужат по пълна програма. Това зависи само от кагебисткият им сводник. Те са само негово средство за обслужване и “удоволствие”.
  А колкото за поредният бандит ликвидиран от КГБ, то това си е вътрешни бандитски отношения за тях. КГБ е престъпна организация номер едно, и те винаги действат престъпно.
  И съвсем не е нужно да отдаваме някакво (НИКАКВО!) значение за ликвидацията на пионките на путлер в Донбас. Тяхната смърт няма да окаже никакво влияние за войната в Украйна. Защото там воюват редовните банди от “армията” на путлер.
  Фигурантите ,като Гивитата и Моторолите са само за прикритие на истинските престъпници облечени в руска униформа.
  Те нито могат да воюват , нито могат да управляват “республиките”. Тяхното отсъствие няма да се забележи от никой и в Украйна, и в Донбас, и в путлеристан. И служат само за отвличане на вниманието от истинските престъпници, които им дърпат конците. Те са само донбаските троянски коне на путлер. Те са от “една порода” с троянски матрьошки в НРБ, и няма как да не се подкрепят взаимно – троянският путлеристки ген ги “свързва”!

 18. В Беларус се надигало желание сред населението за отиване доброволно да се бият на страната на Украйна заради опасенията Беларус да бъде нападната от Русия след последните изпълнения с натиска на Путин върху Лукашенко, прекосяванията на руска военна техника и настояването за руска военна база на нейна територия:
  http://belsat.eu/en/news/many-belarusians-want-to-fight-for-ukraine-as-our-country-may-be-attacked-next-volunteer/

  “Следващата цел на Русия ще е по-скоро Беларус, отколкото Балтика”:
  https://jamestown.org/program/will-belarus-be-putins-next-target/

 19. Следя ВАТА ТВ от известно време,голям смях пада!Всеки ден!

 20. Г-н Инджев, с най-голямо уважение към Вашия труд и време, отделено за работа всекидневно с талант и чувство за хумор на коментарите Ви за злободневни теми от деня. Чета Ви, но от известно време не мога да коментирам. Не вярвам, че това се дължи на нещо с което съм променила Вашите мисли или съм засегнала някой от коментиращите. Моля да ми дадете някаква причина за моето “блокиране” или да потърся обяснение в “помощници”, които пречат на лоялни към Вас и Вашите достойни коментатори.

 21. Маккейн и и тръмп бяха партия,на предишни избори…ерофеев ”вятърът на промените се оказа едно срамно пърдене”

 22. Гиви не е героизиран от БКП със задна дата – още преди 2 години Дума е напечатала статия с красноречивото заглавие “Командир Гиви – донбаският Че Гевара”.

  Под статията се твърди, че е “по материали от немския печат”. Разрових се и открих, че около две трети от статията наистина е преведена от немския Ди Цайт. С тая разлика, че в Ди Цайт се твърди, че Гиви е военнопрестъпник, а в статията на Дума се твърди, че е герой и че западните журналисти, които са го интервюирали, благоговеели пред него с особена “подчиненост”. 🙂

  Ето статията – http://www.duma.bg/node/103734

  Надявам се вече мнозина да разбират какво трябва да направим с червените другари.

 23. Към Тодорова:

  Не съм Ви блокирал. Как става това избирателно блокиране- не знам. Знам само, че някои коментатори спряха да пишат, бидейки убедени, че съм им спирал нарочно коментарите.”Готина интрига”, няма що.
  Днес и други коментатори се оплакаха от същото. След време , както виждам, пак прописаха тук. “Нещо” или “някой” се меси, но това е само мое подозрение, което не мога да подплатя с технически доказателства.

 24. Какви бяха идолите на другарите- наши ФИДЕЛ КАСТРО,ЧЕ ГЕВАРА сега като сложим редом до тях и ГИВИ и картичката блесна с пълна сила -УБИЙЦИ на убийците,ех другари и ДРУГАРКИ, това ли е вашият ИДЕАЛ, на Това ли УЧИТЕ младите червени другари, с този ваш,, МОРАЛ,, стигате до онази ТОЧКА от която няма връщане.БЪДЕЩЕ на Алюзии ,примитивизъм,ЛЪЖИ и ФИНИШ към към ада.

 25. Госпожо Тодорова,
  Случвало се е и с мен-че и близо седмица няколко пъти.Сървърът дава различни обяснения от Ерор 404 до изчаквам отговор и т.н.- Сървър… – ама от същия корен са и сърванти, как се сетих!- служители, значи, – такива едни с чисти ръце, хладни умове, горещи сърца и шумолящи рубли в карманите!

 26. ТОДОРОВА
  И аз имах преди време този проблем.Изчезна ми регистрацията в Гугъл хром.Направих си нов меил и чрез G mail се регистрирах отново в Гугъл хром и сега нямам проблем.
  Съветвам ви да направите същото.Този меил го ползувам само за този блог.

 27. “Продължаващи нарушения от Русия в Украйна на международното право и открито незачитане на принципите на ОССЕ и ангажиментите си”: Доклад на ОССЕ, на която е член и Русия, и България.
  https://osce.usmission.gov/ongoing-violations-russia-ukraine-2/

 28. Както вече знаете, тов. профф. ыва хрыстав (т.н. социолог) вече е водач на листа на бсп в Пловдив, а тов. ʘома ʘомав (журналист-международникът, синът на комунистическия палач и садист, който вилнее из концлагерите) – в Благоевград. Това е много хубава новина- маските падат, ясно е кой активира докрай антиевропейския си “кадрови ресурс”. Но аз лично смятам, че несправедливо е пренебрегнат нашият съблогър тов. любамыр каларав. С невключването му руководството на БэСэПэ демонстрира направо русофобски акт и може решетката и тов. посол Макаров да им се карат сериозно.

 29. @ Тодорова

  И аз имах същия проблем преди около седмица, споделих го с Иво, мисля, че онези, които не могат да прокарат постовете си, не трябва да си мълчат и да се обиждат(защото това е целта да се изпокараме и да загубим доверие един в друг),а да предупредят поне домакина на сайта, за да се знае от всички пишещи тук и с общи усилия и повече ПУБЛИЧНОСТ да намерим решение.

  Мисля си, че това е предизборно предупреждение към нас да си “налягаме парцалите”, защото, ако искат…могат да ни запушат устата.
  Обаче и ние можем да ги идентифицираме и изложим !

  Ако е персонален блокаж, опитайте чрез промени: сменете мейл адреса, от който пускате постовете си, сменете браузъра, сложете някой знак повече в ника си. При мен помогна. Засега! 🙂

 30. Терористическият альфа-бандит путлер се грижи ,както за шиитските СИ ислямисти на марионетката си Асад, така и за ислямисткият си сунитски башибозук от ИДИЛ. Ето как им доставя униформи за ИДИЛ, а сигурно и всички оръжия от “антиислямисткият” си военторг:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58942C9B59E72&section_id=50A6C962A3D7C
  П.П. Веоноргът на путлер снабдява всички терористични и ислямистки бандити – от Донбас, през Иран,през Сирия и до талибаните.
  За това тероризма ще изчезне – когато изчезне и путлеристан. Изходът е само един – КОКОМ , и едновременно с това тотално ембарго и изгонване на ватниците в сибирският им православен рай(Х).

  “”Забележка: Да се проследи линка на първия ред от материала на Каспаров.ру!!!! Защото някои сайтове не се зареждат ДИРЕКТО от блога на г-н Инджев, и трябва да се ползват линкове към тях от други сайтове ,които се зареждат безпроблемно тук!!! Ако се ползват директни линкове към тези проблемни сайтове в постовете ни,които пишем тук, то се изхвърля и целият пост написан от нас,заради тези проблемни линкове! Което налага да се ползват препратки към тях от сайтове които не се изхвърлят автоматично от сайта на г-н Инджев!!!!!””

 31. След като се разбра че Гиви е циганин от Иловайск , аз не мога да разбера как един местен циганин успя да организира отбраната на града и да вкара украинската армия в обкръжение , като в последствие украинците претърпяха едно наистина тежко поражение в Иловайск . Украинското командване по някой път показва непрофесионализъм . За съжаление .СЛАВА УКРАЙНЕ !!! ГЕРОЕМ СЛАВА !! Да се надяваме че руските агресори скоро ще бъдат натирени от Донбас

 32. СТАМБО, благодаря ти за текста на Т. Николов. Ще го прочета днес, докато синът ми плува.
  И да знаеш как ме зарадва с написаното за проф. Н. Георгиев. Да е жив и здрав още дълги години върху писалището!

  За техническите проблеми със сайта: те са чести, но не са Проблем. Не ги споменавам, приемам ги като предизвикателство. Вчера сутринта, а и през предишната нощ (затова включих на техническа вълна) изобщо нямаше достъп до сайта. Но намесата им/му/й не беше консистентна, успях да вляза и да коментирам. Има начин, решенията са винаги различни; за мен е повод да се уча.
  Колкото до параноята, че ИВО/ г-н Инджев блокира съобщения. Не би ми хрумнало. Ако има проблем с написаното, той би го посочил. Вярвам на приятели и съмишленици. Не вярвам отпуснато да наблюдават как се забатачвам в смислово тресавище… Ааа-а а а..
  Дръпнете ме за ръкава поне.

 33. Комунистите в България бяха дори по-зли от посочения бандит.Интересно дали той е имал време поне да разбере,че живота му приключва,жалко ако не е усетил нищо….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.