Москва да връща Крим, а туземните ни московци – поръчката

Тръмп изненада неприятно ( ако не и фатално вече)  кримнашистите с призива си Русия да върне Крим на Украйна. Москва се чудят как да преглъгнат тази горчива чаша на разочарованието, без да срутят цялата си пропагандна конструкция, построена на лозунга “кримнаш”.

Мутантите на руското облъчване в България, винаги в крак с руската маршова музика, също малко поизбързаха с радостта си от победата на “техния” Тръмп.

Влюбени в Мутантушката или дундуркани с траншове от нея, пак ще трябва да скочат в обичайните траншеи на рашизма, наследени от комунизма и да се върнат към обобщаващата омраза на антиамериканизма.

 

Иначе казано, новините от лагера на Тръмп, който им се видя като новия побратим и съюзник на Путин , почти като Хитлер за Сталин през август 1939-та, са на път да накарат домораслите ни тръмплиери ( както сами се нарекоха в превъзбудата си), да “връщат поръчката”, след като Тръмп каза на Москва да връща Крим.

 

Сега е моментът възторжените ( до вчера) почитатели на Тръмп от първите редици на московската пета колона да бъдат канени и съчувствено попитани дали се чувстват прелъстени и изоставени. Но нещо не се забелязва подобен ентусиазъм- нито сред тях, нито от страна на любезните им медийни домакини.

Положението с изчакването на инструкциите напомня на вица за тъпото ченге, което се жалвало на началника си: “шести, шести, тук седми- онзи , когото следя, ме следи, какво да правя?”.

Български почитатели на Тръмп създават общество
 22/01/2017 


В София беше сформирано Европейско Тръмп Общество, когато 45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп положи клетва във Вашингтон.

Новата организация е “неформална общност на интелектуалци, общественици и граждани, които споделят необходимостта от разведряване в международните отношения и промяна в света”, съобщават основателите.

Сред тях са служители на тайната комунистическа полиция Държавна сигурност, както и ръководители на български русофилски организации.

Сред присъстващите бяха шефът на Шести отдел на ДС Димитър Иванов, известен като Митьо Гестапото, Илия Лингорски, бивш заместник-министър на финансите, издателката Светлана Шаренкова, Александър Томов, който беше кандидат за президент, Любчо Нешков – журналист и собственик на информационна агенция, както и много други общественици и симпантизанти на Тръмп.

Стартът на Европейско Тръмп Общество в София беше даден и с представянето на книгата “Доктрината “Тръмп” на Борислав Цеков – бивш депутат от НДСВ.

По думите му влизането на Тръмп в Белия дом е началото на един исторически и идеологически обрат. Тръмп има ясно изразени политически възгледи, а не е непредсказуем политик, както се опитват да го представят неговите опоненти, посочи авторът.  ( Кафене.нет)

 

 

28 мнения за “Москва да връща Крим, а туземните ни московци – поръчката”

 1. Г-н Инджев , тази тема много ме дразни , защото е показателна за цялата ни калпава управия !
  ……………………………………………
  240 тюфлека гласуваха безумието , гласуване по избор с машина.
  ЦИК не посочи на време това безумие като поредна политическа глупост.
  След това демократи много държащи на изпълнението на законите – дори и глупави и вредни , за да се направят на много активни , заостриха вниманието върху тази глупост на съда .
  Съдът , понеже е сляп за житейската логика , а изпълнява глупостите натворени от тези 240 тюфлека( във вид на закони) , които хем са други и се сменят , хем са същите поредни некадърници, няма друг избор освен да се съобрази с приетото.
  От подобни на вид малки безумия “само “ за 18 милиона лева, може да се подобри инфраструктура, да се направи пътна отсечка- вземаща жертви , да се укрепи язовирна стена – потенциална опасност.
  След това от тези ,безумия следват големите грешки , наводнения ,катастрофи , фалит на банки 1997, зърнени кризи , КТБ, Белене .Глупостта на тази територия лети като гълъб и осира всичко отгоре .
  Не,… не дъжд , а коришки от натвореното валят върху главите ни.
  …………………………………….
  Защо машинното гласуване по избор е безумие?
  …………………………………….
  Не е ясно каква е целта на това алтернативно подаване на вота , чрез бюлетина и химикал или чрез машина и бутон.
  Ако в една секция се осигурят 100 % бюлетини за избирателите (както трябва да бъде ) и се осигури 100 % възможност за гласуване с машина , то се прави разход за една и съща цел два пъти.Ако в секцията гласуват 100% само с бюлетина , то разхода за машинно гласуване е пълна загуба и обратно.
  Тоес ако разходът по изборите е 50 милиона , то 25 милиона са гарантирана чиста загуба , защото всяко гласуване по единия начин , е загуба за другия начин.
  Гласът на всеки ще струва двойно ,независимо как гласува.
  Всичко можеше да се преглътне , ако това не беше само един физически акт(за който се пръскат двойно пари ) , кръстче с химикал или натискане на бутон израз на по-важното – решението в главата което не може да бъде заместено, нито с бюлетина , нито с машина .
  В случая парата отива в свирката , а не в просветление на кратуните , както винаги у нас !
  Но не е само това открити са два фронта за пробив на сигурността , през бюлетините и през машините и разходи за защита по тази дейност , което пак е двойна работа.
  Сега тези които искат да злоупотребяват имат не само избор от къде да пробият , но могат да атакуват и на двата фронта.
  Резултатите от това могат да са само поредна българска какафония и оправдания след това !

  Машините трябва да се съхраняват , обслужват ,транспортират, проверяват , а това е голяма грижа и разход, на средства и хора.
  Защо Китай , световен производителна тази техника , не ползва тази техника , въпреки че е милярден!
  Защо находчивите японци , не ползват този метод масово.
  Отговорът е — защото не решава нищо , а само усложнява.
  Решението е в човека , с работещ мозък и химикал в ръка – само това е достатъчно.
  …………………………………………………..
  Тези машини са едни големи чукани със специфично ползване само в един ден на 4 години.
  Както се разбра ще струват 1500 лв/бр
  За тази цена се купува тупуз на който не му е нужна мощност по-голяма от тази на 10 годишен компютър.
  За тази сума може да се купи елитен лаптоп , с процесор i7.
  За тази цена може да се сглоби компютър с убийствена мощност.
  …………………………………………………..
  Клавиатурата на един лаптоп се подменя за 2 минути , от стандартна в такава с 6 бутона ,за нуждите.
  Твърдият диск с инсталирана програма за целта , с елементарни алгоритми , се подменя , за 2 минути .
  Общо време 5 минути са нужни за да превърнете един стандартен лаптоп в машина за гласуване.
  Може и без клавиатура , само с мишка , но може и без мишка , само с тъч-пада, да се гласува.
  Принтер подобен на касовите апарати се присъединява към usb порт, другите са блокирани.
  Вземат се мерки за изключване възможности за манипулация.

  Стандартен лаптоп с принтер би струвал 300 лв в поръчка на едро към производителя.
  Доставката е за 16 дена.В 36 милионния Гуанджоу всичките бройки ще ги произведат за 1 ден.
  През това време се разработва елементарна програма .
  Време за изпълнение на цялата процедура не повече от месец ,но за германци – при българи 5 години няма да стигнат защото е” много сложно” .
  Видяхте по телевизията Герджиков, каза че е “много трудно” да си премиер- от сутрин до вечер носи камъни горкия , затова !

  След това лаптопите се дават на училища , болници за ползване или се продават от по интернет -магазин на населението .Така се възстановяват разходите дори с печалба.
  При следващите избори се купува ново поколение лаптопи за целта ,по същата схема.
  Така целия материален ресурс се ползва пълноценно .
  Ама ,тя работата българска и тук това не може да се случи ))!
  Кой да я свърши , носещи тази тежка служба, “смазаните от отговорност” политици ли ?
  Или “изнемогващия” от отговорност Герджик- синдик ?
  Затова , над нас ще продължава да се рее гълъбът на глупостта и да ни обсипва с дъжд от коришки .
  Поне в една област сме световни водачи , първенци по некадърност на управниците си!
  Народ с желязно търпение,….. или разбити авари !

 2. В дурдумата бавно и полека започна процесът на повръщане на шампанското щедро разлято от вездесъщият клоун Жирик на 9.11, м.г. в чест на победата на тръмпнаш. В негово лице виждаха прероден първи секретар на т.н. от самите тях вашингтонският обком с удоволствие играещ по свирката на “царя на многоходовките” джуджи 1.
  Да, ама не! ДТ “предаде” американците!
  Осветяването на кремълските пудели в администарцията на Тръмп е в самото си начало. За по-нататък, ще да видим.

  http://rusjev.net/2017/02/15/v-gosdume-obyavili-chto-tramp-obmanul-rossiyu-i-svoih-izbirateley/

  http://rusjev.net/2017/02/15/senat-ssha-nameren-rassledovat-kontaktyi-pomoshhnikov-trampa-s-rossiey/

 3. Допускам, че Президенът Пенс ще разговаря с Путин преди междинните избори. Москва вече се подиграва с Тръмп след като руската връзка му подейства втвърдяващо.

 4. Няма нужда Русия да връща Крим на Украйна.Кримчани сами ще се присъединят като още малко изгладнеят.А Русия да иде да си връща Аляска от американците.Тръмп явно има пропуски в образованието и не е научил уроците за Русия и нейната завоевателна политика през вековете.
  Накрая Тръмп ще гледа като Иванушка дурачок какво му е отмъкнал Путин и до какъв хал го е докарал в света.
  Ще разбере защо Прибалтика,Украйна,Беларус плачат с кървави сълзи и се плашат от Русия.
  А нашите българомразци ,рублофили да прочетат по задълбочено историята на Русия в България и специално съдбата на много *приятели на Русия*,застигнати от руски куршум.
  Българските путинофили,приятели на Тръмп.
  Боже,прибери си вересиите.ПРОСТИ ХОРА.

 5. Руските гадости се градят само от блъфове и открити лъжи.Логично е путинистите и путинистките да останат жестоко разочаровани.

 6. Русоробите от организацийката с гръмко име “Европейско Тръмп Общество” веднага изградиха опорната точка:

  “Изявлението на Белия дом относно Крим е за вътрешнополитическа консумация в САЩ. Проблемът с ген. Флин, който подаде оставка е сериозен – има законова забрана за това ниво на висшата администрация да комуникира с чуждестранни представители без да разкрива изцяло съдържанието на комуникацията пред президента или оторизирани от него длъжностни лица. Ген. Флин е сторил точно това – не е информирал в пълнота за съдържанието на разговора си с руския посланик в САЩ Кисляк. За разлика от марионетни държави като България, във великите сили (САЩ, Русия, Китай) всяка сериозна индикация за външна намеса или пък за нерегламентирани контакти с чужди представители е сериозен проблем. Най-малкото – подрива доверието в способността на управлението (в случая на администрацията на президента Тръмп) да управлява суверенно делата на държавата. С оглед на създалата се ситуация, президентът Тръмп е длъжен да даде силен знак пред американската общественост, че решенията му не се влияят от външни фактори. Затова е нужно тактическо втвърдяване на тона по горещите въпроси в американо-руските отношения. Това не променя общата линия на разведряване и партньорство с Русия, но заедно с това изисква и ясни знаци от руската страна за готовност за подобно партньорство. Темата за Крим не е затворена, нито пък Доналд Тръмп ще следва агресивната политика на Обама и Хилъри Клинтън.”

  Разбрахте ли сега, Бай Тръмп бърбори, колкото да не ядоса пиндостанците. Ще поживеем, и ще видим доколко пародията Европейско Тръмп Общество ще успее да се разкрачи, преди да се разчекне. Аз лично се забавлявам искрено с реакциите на путлеристите.

 7. 1. Въпрос: Дали има нЕкой от теа Тръмписти у България да знае добре английски език и разбира какво въобще става и какво е това Америка, какво е американската идея, американската обществена и политическа традиция и какво е американската политика при Тръмп, нищо че тук се преекспонира само нейна появила се моментно проруска черта, добре дошла за Кремъл?
  Отговор: Почти всички не знаян този англо-американски империалистически език, начело с псевдоинтелектуалци като Гестапов, Шаранкова. Но пък знаят руски.
  Ще рече, че и това “общество”, под прикритие на “Европейско” (като “гражданите” за европейско предателство) е създадено по подшушване от Кремъл.
  То в Москва бе инсталиран Тръмпометър на центъра й да измерва колко дни и часове остават до победата на проруския белодомски кандидиат до 8 ноември 2016 г.
  Ако толкова са се трогнали какво става в Америка, къде им е на тези “евро-общественици” Джордж-Вашингтонското или Томас-Джеферсънското или Теодор-Рузвелтското общество?? Всъщност, те въобще не знаят за какво става дума в тези редове.

  2. Въпрос: Като не знаят обобщено английски и си нямат и д/грам представа от американска политика, начин на живот, общество, ценностна система, конституция (която не е променяна от създаването си през 1776 г., за разлика от руската и българската червени “традиции”, а само допълвана и то в нейния дух), партии и т.н., каква ценност най-много от Тръмп и Политическа компания те биха цитирали и биха изповядвали като близка до тях, например като тяхно мото?
  Отговор: По-скоро никаква, защото интелектът им и представите им са колкото на един прост офицер от ДС, с хоризонт колкото до под мустаците на др. Ленин, а иначе (и заради това), Лобоф към Русия.
  Която любов обаче ще се окаже накрая да не е това което е.
  Множество сенатори вече много добре притискат Тръмп и компания заради неговото руско залитане. В прокълнатата от червените Америка сенатът и президентът са 1 към 1 в политическите игри, и той никога не може да стане по-силен от дори няколко сенатори, обединили се добре с уместна инициатива.

  ОЩЕ ПО ДРУГА ТЕМА:

  Миналата седмица „българските” комунисти (Движения Комунисти и Че Гевара) имали конгрес.
  Според програмата си, комунистите са:

  – несъгласни сме с К.рлелия нинова, защото искаме да реализираме леви идеи, пък тя ни излъга, и заедно с Герб е върхушка на страната която реализира капитализъм у нас, което е в разрез със същността и първооснователите на Партията, от която „Б”СП твърди, че произлиза (м ’че прави са хората);
  – на предстоящите избори ще вземем властта в България (бре!);
  – като вземем властта ще прекратим участието на България в „ остарелите” и „ вредни” (! яа) структури ЕС и НАТО;
  – ще изградим справедливи двустранни отношения с миролюбивите държави (кои ли са те – е, да де);
  – ще премахнем очернянето на българската история за периода 1944-1989 г.;
  – ще променим икономическия курс и въведем държанво управление;
  – ще въведем държавен (т.е. комунистически) контрол върху банките;
  – ще анулираме всички договори, ощетяващи достойнството на България;
  – ще прекратим насаждането на българофобия, американизъм…

  http://bultimes.com/eto-zashto-komunistite-napusnaha-koalitsiyata-na-korneliya-ninova/

  Комунистите, също така, се отделили от коалицията си с „Б”СП, със следното становище:
  „С огромно удоволствие напускаме коалицията, а на К.рлелия пожелаваме лични печеливши контакти с едрия капитал. А когато тя окончателно ликвидира „Б”СП, може спокойно отново да се преметне, както в миналото, в друга партия”.

  На същия конгрес на комунистите е присъствал руският полковник Анатолий Макаров от КГБ, под прикритие на посланик в София. (преди това полковник Макаров срещнал и шушнал „мноoго важни неща” на напърчения от срещата банкянски таралеж генерал Бойко: http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/ruskiyat-poslanik-oglasi-mnogo-vazhni-novini-sled-sreshchata-si-s-borisov_news470897.html)

  Както е видно, подкрепата от Русия за комунистите у нас продължава, безрезервно. А каквото е видно да прави „подкрепата” чрез такива „посредници” е само напън за катурване на правителства и преврти от петоколонни хора на Москва: за справка, комшийските Сърбия, Черна Гора.

  3. Извод: Поредното отечественофронтовско червено “общество” ще се сгромоляса един ден точно пораид причината, че не въплъщава нито една вечна и универсална ценност, които да пребъдат в поколенията, каквито са европейските, американските и други по света, но не руските, а следва само руски внушения на използване на момент в американската политика.
  По същия начин се прославяха до небесата 1917-а и 1944-а година, но после се “оказваха” най-черни моменти в историята, както и “перестройката” и “гласността”, които бяха изобретени във вътрешностите на ЦК като помийни заместители на “свобода, свободно, слово, общество и демокрация” докато се спаси върхушката и премине в капиталистическа, и накрая си отидоха безславно.
  Но Берлинската стена падна завинаги!

 8. Ох , кеф .
  Вече изпищяха на умряло .
  А-спекто качи уж анализ ” Неоконите и дълбоката държава” . Като отидеш на оригинала виждаш георгиевска лентичка – това ми е достатъчно повече да не чета . Интересно , че за а-спекто това е един мнооого дълбок анализ . Като го четеш все едно е дошъл края на света .
  Конгресмените му казваха на Тръмп да уважава разузнаването си и да не върви на война с него. Той уж ги послуша . Да ама не – първата жертва/Флин/ си отиде . Дойде и първият антируски сигнал , най – накрая . Все повече си мисля , че ФСБ наистина имат досие за Тръмп и че службите им обезвреждат тази опасна бомба чрез медиите .

 9. В Донбас украинците установили много танкове руско производство, използвани от сепаратистите в конфликта, които танкове обаче не са били на въоръжение в украинската армия:
  http://proua.com.ua/?p=73274
  Ще рече, че руснаците през границата подаряват на сепаратистите и танкове, та конфликтът да става повече ожесточен и безкраен, а иначе отричат и този факт, както редовно го прави др. Пясъков, прес-ташакът на Хуйло.

 10. ОГНЯН ГЕОРГИЕВ
  Поспри малко,избърши морно чело.Нерде Ямбол,нерде Стамбул,а най паче Масква.
  Който е казал *а* ще изреди азбуката.
  Аз гласувам винаги машинно и искам всички да го прават.Твойте доводи са от времето на комунизма*защо да се харчат пари,като могат да се открадат*.А ние да си живеем в 20 век/Ех ,какво хубаво беше.

 11. Проблемите на неразбирането у путинофилистите и втрещеността им от обрата на събитията е в неразбирането на президентската република в САЩ и “мадър Раша”. Мислят си, че както Путин е цар бащина в Русия, така и Тръмп ще бъде. Винаги забравят, че в САЩ има нещо, което феодално-крепостна Русия няма да има в близките хиляда години: Здрави институции, върховенство на закона, конгрес и най-ценното независими медии. Вчера CNN го попиляха Тръмп…

 12. ЧУДЕСНИ НОВИНИ И ОТ ЧЕРНА ГОРА!

  Премиерът на Черна гора Душан Маркович поиска Русия и нейните привърженици да престанат с опитите за дестабилизиране, правени с цел да прекъснат процеса на влизането на страната в НАТО. Това съобщи радио „Свободна Европа”.
  „Тези, които организират и финансират безпорядък и протести в Черна гора да си държат ръцете далеч от нас”, казва премиерът и уточни, че решението за влизане в НАТО е вътрешна работа на страната. Тези негови думи идват след като спецпрокуратурата на страната поиска от парламента да лиши от депутатски имунитет двама опозиционни лидери.
  От своя страна, обвинените в заговор срещу държавата Андрей Мандич и Милан Кнежевич призоваха своите привърженици да излязат на протести пред сградата на парламента. Според властите, тези прояви се насърчават и финансират от Русия, която не иска Черна гора да стане член на НАТО.”

  ЕТО МАЛКО ПРЕДИСТОРИЯ И ЕТО КАК ОТГОВАРЯ НА РУСКИТЕ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯ ЕДИН ДОСТОЕН СЛАВЯНСКИ, ПРАВОСЛАВЕН И ДЪЛГИ ВЕКОВЕ-РУСОФИЛСКИ НАРОД!

  http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ruski-prsti-u-destabilizaciji-crne-gore

 13. Голям смях, новината на деня е – РУСКИ ДЕПУТАТИ ИЗБЯГАХА В УКРАЙНА. Двама депутати от руския парламент, единия от партията на Путин единна Русия, а другия от комунистическата партия, избягаха в Украйна и получиха украинско гражданство. Според тях Русия е нацистка държава и прилича на Германия по времето на Хитлер.

  Материали по темата

  http://censor.net.ua/resonance/427681/eksdeputat_gosdumy_denis_voronenkov_situatsiya_v_rossii_kak_v_natsistskoyi_germanii_ne_hochu_jit_vo

  https://meduza.io/feature/2017/02/14/byvshiy-deputat-gosdumy-denis-voronenkov-uehal-v-kiev-vzyal-ukrainskoe-grazhdanstvo-kritikuet-rossiyu-kto-on-voobsche-takoy

  http://www.svoboda.org/a/28308895.html

 14. Лошото е,че паk ще се червим Утре ще има интервю с Радев по евронюз,kъдето нашият експерт по международни отношения застъпва пак тезата си за вредните санкции срещу любимата му Русия.Интервюто разбира се е взето преди последните събития в Bелият дом.Голямо гърчене ще падне,очаквам с нетърщение каk ще се извърти

 15. Г-н ОГНЯН ГЕОРГИЕВ, защо предполагате ,че “”демократи много държащи на изпълнението на законите – дори и глупави и вредни , за да се направят на много активни , заостриха вниманието върху тази глупост на съда””?!?!
  Според вас ЗАЩО няКОЙ ще иска машинно гласуване?!?
  Какви са причините “активните демократи” да искат машинното гласуване?
  Може би, има някакви причини, за последните 27 години през прИхода?!?!?
  П.П. И, не само и единствено машинно гласуване трябва. Трябва и съкращаване на “избирателните списъци”, заради неадекватността им.
  Освен това трябва да се въведат всички видове гласуване ЕДНОВРЕМЕННО , които могат да гарантират максимална прозрачност и избягване на фалшификации и манипулации.
  Има и още една голяма причина , и тя е в т.нар “съдебна система”, която позволява на не особено “адекватни” спрямо законността хора, пряко и “непряко” да участват в “изборите” и избирателният “процес” в НРБ от 27 години.И не само им “позволява”, а и това е “основната й дейност”.

 16. Кой нарежда Русия сред “великите” държави?!Русия е изключени от Г8, а и величието не се налага, то трябва да се признае.Колко средностатистически европейци или американци искат да работят или живеят в Русия, а колко руснаци чакат за американски и шенгенски визи? Отговорът на този въпрос ще ни покаже “величието” на путинските ватници. Докато американците и европейците работят за бъдещето и създават все нови и нови технологии, руснаците чакат Тръмп да дойде и да им признае “величието”, щото тука “еврогейците” и “пиндосите” не искат да си “играят” с тях.Жалка работа,уж велика страна а чакат със затаен дъх кой ще оглави “прогнилите” САЩ. Ооо.. но като се сетя и с каква еуфория приветстваха новия президент на Молдова, а бе не са за пример,още повече пък велики.

 17. До г-н Огнян Георгиев. Господине отношението Ви към г-дата от НОВА РЕПУБЛИКА които изискаха да се спази закона с машинното гласуване е да се слагат всички политици в един кюп. Да не следите с интерес шоуто на Слави? Вашето “добре аргументирано IT мнение” го отправяйте точно към управляващата коалиция от проруски партии (по WP), а не да слагате в бързината единствената проевропейска и пробългарска НОВА РЕПУБЛИКА.

 18. Официално Майкъл Флин подаде оставка признавайки, че е подвел вице-президента Пенс, като спестил информация относно разговорите с руснаците. Обективната причина е, че американското разузнаване разкри Флин като 100 процентова заплаха за националната сигурност на САЩ. Бившият генерал е истинския човек на путин в Белия дом. Цялата дандания около путинофилството на Тръмп, който като безскрупулен търгаш успя да се възползва от това, беше да се отклони вниманието от Флин. В тази връзка и на българските рублофили им беше наредено да създадат Тръмп Общество. Последвалата свръх бърза развръзка ще предизвика изключителни последствия. Бледния молец Фаса, който в последните седмици беше готов да преглътне каквото и да е ( предложи дори Сноудън като подарък) само и само да бъдат премахнати санкциите, ще разкрие отново истинската си примитивност пропита от злоба, дива путинска злоба подхранвана от усещането му за собствена незначителност, когато опитва да се съизмерва с Америка.

  Българин

 19. Аз съм рационален и здраво свързан със смисъла на нещата!
  Това е защото всеки ден си изкарвам сам левчета.И всеки ден започвам от нула.Вероятно голяма част от вас са на заплата , която някой им дава или пък пенсионери !Аз не съм от тези ,които касае увеличение или намаление на заплати- няма кой да ми я даде , разчитам само и единствено на себе си!
  А вие сте предубедени !Отърсете се от тази отборна запалянковщина и мислете с главите си , уважаеми!
  Нито аз, нито вие сте критерии за истинност!
  Стига с тези рефлекси от миналото !
  И като четете какво съм написал се опитвайте и да разсъждавате!

 20. Дали ще се мине само с крим, при Рейгън беше повече.

 21. Аз вече казах и на хоста тука, и на всички да не бързати с Тръмп да го оценявате, защото ако погледнете назад в близката история, ще видите точно по време на ГОП президентите Раша е яла най.голям пердах и даже се и разпадна техната терористична организация есесер. Предният голям ГОП президент Рони Рейгън гътна Бирлинската стена, сегашниият май се цели в Кремълската!!! Тези дни е разпоредил построяване на нови над 100 бойни кораба за Американския флот с които ще можем да дебаркираме където си искаме за нула време, защо не и в Бургас. Тези дни шефа на ДоД Матис заяви на държавите от НАТО че вече го няма майстора щатите да ви пазим от Путлир а вие да си поддърати разни Библиотикарски институти които да праат ПОДМЕНЕНИ ПРЕХОДИ и Мутренски управления на пишман мицове. Затва не са чудети една утрин ако видите навън да марширува НЕЙВИТО и рашъните от вашта махла да лежат подредени до бурдюра

 22. На, връщане подлежи и Кьонигсберг.И Абхазия,Южна Осетия,Приднестровието,Курилите територии от Карелия.И ще стане.Аз например не си представях,че СССР ще изтегли войските си от ГДР,Полша,Чехословакия,Унгария,а стана.

 23. @ОГНЯН ГЕОРГИЕВ:
  1. Никъде в закона не се посочва какъв тип точно МАШИНА трябва да се използва.Пише машинно гласуване т.е. НЕ с хартиена бюлетина.Предложението Ви е напълно смислено и резонно с всички посочени предимства.
  2. Не съм съгласен че всичките 240 депутати са били тюфлеци.Повечето от тях – да,но не всички. От 15 години насам съм радетел на идеята за образователен ценз при гласуването на каквито и да е избори и съм го пред с тавял доста пъти в ДСБ. Не може човек който няма средно образование т.е. НЕ МОЖЕ да чете и да пише да гласува: най-малкото не може да прочете бюлетината.
  3. Ако целта Ви е била виртуално да се ядосате спирам дотук.Според мен най-прагматично и удовлетворяващо за Вас е да отидете в Нова Република по местоживеене и да изложите идеите си и представите предимствата. Само с виртуални изблици и призиви не се получава нищо.Не съм го измислил аз, такъв е живота. Уверявам Ви че в Нова Република не са тюфлеци.

 24. уважаеми г-н Simeon
  Съгласен съм с това което казвате , но аз партиен член никога не съм бил и няма да бъда.
  Привърженик съм на Нова република и споделям възгледите им !
  Дори в блога на господин Инджев по време на Орешарски , споделях мнение , че държавата трябва да се основе наново(тоес нещо като самото име Нова република) , от нула да се започне .На гнили основи нищо здраво не се гради !
  Аз съм за нещо повече от без смисленото машинно гласуване (защото възмоността за гласуване с бюлетина го обезсмисля ) ,дистанционно и интернет гласуване е най-доброто решение . То е възможно технически , но има две спънки.
  1.Населението не е дозряло за тази отговорност.
  2.Политиците трудно ще изпуснат контрола от ръцете си.

  Но със сигурност това време ще дойде , някога !

 25. @ОГНЯН ГЕОРГИЕВ: Къде точно в моята публикация Ви карам да ставате член на Нова Република? Споменах да отидете и предложите идеята си която е перфектно аргументирана при това.
  А за електронното гласуване + по пощата сме на едно мнение

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.