Рашизмът на Крюела де Нин предателски обслужва друга нация

Корнелия Нинова се прояви вчера като прокурор от времето на процеса срещу Трайчо Костов, наподобявайки висш партиен фунционер от онзи безроден период, когато в изнасилената България е наложена съветската мода всеки противник на съветската окупация и болшевизма ( явен или набеден за такъв) да бъде обвининяван в “национално предателство”. Точно така прозвуча нейното обвинение, че гласувалите в Европейския парламент български депутати в полза на търговското споразумение с Канада били “национални предатели”.

Няма да обяснявам тук по същество абсурдът откриването на нови перспективи за търговия и свободно придвижване с една от мечтаните като модел за подражание демокрации със завиден за целия свят стандарт на живот да бъде таксувано като нещо вредно. В случая ще се огранича на терминологично ниво с въпроса какво означава употребата на клеймото “национален предател” от устата на лидера на партията, която става и ляга с поклони на Изток като правоверен следовник на Кремъл и неговия пророк Путин.

Личната злоба на нашенската Крюела де Нин не ме вълнува. Символиката на думите й обаче е повече от “вълнуваща”.

Ще ви изненадам, но не толкова “предател”, колкото “наци…” в словосъчетанието е истински значимата камбана, която би трябвало да събуди асоциациите и да бие тревога, макар Крюела де Нин да не си дава сметка за това. Тя влиза все по-агресивно в състезанието за “нацията” с други потребители на този политичски инструмент, оказал се толкова печеливш на последните президентски избори.

Ако си спомняте, по времето на съветската диктатура в България “национализмът” беше по-яростно заклеймяван и преследван от капитализма като понятие. С капиталистите комунизмът си шушукаше – я да изкрънка някой долар чрез търговийка, я да открадне някоя технология за своята “планова икономика”.

Капитализмът някак си беше чуждо явление, изкоренено от съветските другари в България до степен, че дори мизерните дребни частни работилнички ( пекарни, бозаджийници, шкембеджийници) у нас бяха смачкани чак някъде ( по мои детски спомени) в началото на 60-те години като вреден атавизъм от идеологически отречения капитализъм. Докато национализмът изначално се схващаше като най-голямата вътрешна заплаха за комунизма с неговия ялово еднополов интернационализъм. Пък и срещу кого би възразил един български националист по време на съветската окупция, ако не към чуждата окупационна нация и подставените й лица – както се случва навсякъде в цялата човешка история?

Изкореняването на национализма беше приоритет, който може да се състезава за първото място по репресии само с преследването на антисъветизма. Националистите от времето на кобурггската монархия автоматично и вкупом бяха етикетирани като “фашисти”, макар в огромната си част да са били именно националисти – ако щете и шовинисти, но не непременно “фашисти”.

В началото на т.н. преход, когато съветските слуги в България загубиха за кратко почва под краката, първата им реакция беше като на Сталин пред лицето на външната германска опасност: изоставиха интернационалната дрешка на закачалката в олющената комунистическа баня и набързо прегърнаха национализма за целите на оцеляването ( си).

Най-големият им успех, който , обаче,  се изплъзна тогава ( и сега продължава да не се осъзнава ) от вниманието на обществото, беше трансформирането на робската вярност към СССР в любов към Русия. Изглеждаше малко странно при видимата разруха на сгромолясалата се империя, но инвестицията се оказа плодоносна за наторяването на обеднялата българска проруска почва – например чрез прескачането от един нац. празник в подобен нац.празник, не просто свързани с една и съща чужда нация, а изцяло породени от нея. Нямаме подобни в това отношение в целия свят.

С идването на Путин в Кремъл дремещите клетки на руското влияние бяха активирани и организациите, работещи публично за него не просто живнаха, а пуснаха пипала навсякъде. Върховно е в това отношение творението, което генералът от КГБ Решетников не спира да хвали като единствено по рода си в света, под формата на Нац. движение Русофили- чак и “Ню Йорк таймс” му обърна вече внимание. https://www.nytimes.com/2017/02/04/world/europe/bulgaria-trump-russia-putin.html?_r=0

Имаме си Нац. движение, претендиращо да обединява членска маса от десетки хиляди български граждани по един единствен признак: според преклонението им към чужда държава.

Ето това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, поставящо на първо място интересите на чужда нация.

Оглавяваната от Крюела де Нин партия е в пълна симбиоза с това предателско явление. БСП все по-трудно може да бъде различена по свята реторика от националните предатели, действащи в полза на чуждата държава. И не само по приказките си личи това, но и от фактите.

Както вече съм отбелязвал, главното кадрово изискване за заемана на висок пост в президентската или правителствената администрация в момента в България е лустрацията по проруски признак – няма нито един промъкал се новозначен българин или българка в екипа на президента Радев или в служебния му кабинет, който може да бъде заподозрян в нелоялно отношение към Москва.

Следващият стадий? Той вече настъпи. Вижте листите на БСП за предстоящите избори и ще ви стане ясно, че в новото българско Народно събрание след някой друг месец ще доминират яростни адепти на рашизма в България както никога досега от времето на съветското иго между 1944 и 1989 г. Тези нахъсани рашисти са като руски мини, заложени вече от БСП и от други руски сапьори, използвани да взривяват пътя на България към просперитета, постигнат от съюзници, като Канада. Защото на Путин и компания не им е нужна силна и богата България, а такава с кратери от руските мини по европейския й път, на която да се подиграват ( безнаказано) рашистките пропагандатори като на най-бедната в ЕС ( макар доходите на българите вече да са двойни спрямо средните за Русия).

“Наци” русофилството е национално предателство, за което лична вина си навлича и Круела де Нин.

 

НА СНИМКАТА: Крюела де Нин в естествената й среда на русофилско сборище

Резултат с изображение за Корнелия Нинова Копринка снимки

13 мнения за “Рашизмът на Крюела де Нин предателски обслужва друга нация”

 1. Другарката ЛЪЖА е тъпо парче което извън спуснатите от главанаците на решетников или там който му се води приемник опорни точки няма капацитет да измисли нещо свое. А и освен че, няма време от вътрешнопартийни интриги и разиграване на театрото с ГРОБ-“Сблъсък на конфронтациите”, последното по ЦВЪЧКО, я мързи да направи справка с историята.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Четиво за домашно на Другарката ЛЪЖА и бг Тръмп обществото.
  1. Демонстративное молчание Трампа на развязные комментарии Путина о наличии компромата на Трампа, сделанные на пресс-конференции 17 января.
  2. Отказ Трампа говорить по телефону с Путиным в течение 8 дней после инаугурации несмотря на бесконечные дипломатические и беспрецедентные публичные запросы, осуществлявшиеся Д.Песковым.
  3. Отказ Трампа от немедленной/скорой/близкой (самое позднее – в феврале) столь желаемой встречи с Путиным. Ныне на уровне слухов обсуждается возможность проведения встречи через 6 месяцев, но, учитывая нынешнюю динамику двусторонних отношений, не исключено, что такая встреча и летом может не состояться.
  4. Отказ от продления договора по ограничению стратегических вооружений, о котором Трамп сообщил Путину во время телефонного разговора 28 января, что стало для собеседника своего рода ударом ниже пояса.
  5. На фоне единственного и явно не очень плодотворного разговора с Путиным Трамп уже дважды говорил с президентом Украины П.Порошенко. Более того, сообщение пресс-службы Белого Дома о разговоре с Порошенко от 4 февраля информирует о возможной встрече Трампа с Порошенко в “ближайшее время”. В аналогичном сообщении о разговоре с Путиным никакого упоминания ни о времени, ни и о самой возможности встречи с ним ничего не говорится. Иначе, чем унизительным для Путина, такое положение назвать трудно.
  6. Заявление 2 февраля представителя США в Совете Безопасности ООН Никки Хейли о том, что санкции не будут сняты с России до тех пор, пока она не вернет Крым Украине.
  7. Публичное де-факто согласие Трампа с мнением журналиста О’Рейли о том, что Путин – “убийца”, и авторское уточнение, что таких “обычных убийц” “много вокруг”.
  8. Отставка 13 февраля прокремлевского помощника президента США по национальной безопасности М.Флинна.
  9. Целый ряд заявлений пресс-секретаря США Ш.Спайсера на пресс-конференции 14 февраля (см. ниже), суть которых сводится к тому, что Трамп требует возвращения Крыма Украине.
  10. Сегодняшний (15 февраля) твит Трампа, прямо утверждающий, что Крым был ЗАХВАЧЕН Россией.

 3. Добавка: Нинова е национален предател заради:
  * “държавна подкрепа за Белене+ 1 или 2 нови реактора в Козлодуй” – руски естествено
  * “директна газова връзка с Русия” – даже няма вече термина газов хъб
  * “нефтопровода Бургас-Александропулис”
  1.ГЕРБ е национален предател поради укриването на фактите предоставени от БИВОЛ че площадката в Белене е негодна за изграждане на АЕЦ.ако бяха използвали този аргумент нямаше да платим реакторите за които също има съмнение че са марка “Издялано в СССР”
  2. Владислав Горанов в “Панорама” петък 10.02.2017а ни праща да заминаваме в Румъния след изнесените данни за за икономическия им растеж и повишаване на доходите им
  3. Национален предател е Фандъкова от ГЕРБ която е дала съгласието и започва подготовка за ВТОРИ паметник на граф Игнатиев
  4. Национален предател е Каракачанов заради подкрепата си за паравоенните формации по Черноморието за които се твърди че са обучавани от руски инструктори
  5. Национални предатели са БГ клона на “Нощните вълци” които са големи българЕ, само дето надписите “Болгария” им са на руски.Щели да пазят Червен Радев-от кого и от какво?
  6. За националните предатели от ДПС няма смисъл да споменаваме
  7. Последното поредно национално предателс тво на Първанов е агресивното повтаряне и лобиране да бъде поканен Путин у нас
  Единствено НОВА РЕПУБЛИКА не са национален предател,а обратното: България като част от Европа

 4. “Както вече съм отбелязвал, главното кадрово изискване за заемана на висок пост в президентската или правителствената администрация в момента в България е лустрацията по проруски признак – няма нито един промъкал се новозначен българин или българка в екипа на президента Радев или в служебния му кабинет, който може да бъде заподозрян в нелоялно отношение към Москва.”(Иво Инджев).
  Изпълнява се командата:ДА СЕ ПРОЧИСТИ ПРОЗАПАДНИЯ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ. Много от Българите слугуват на проруските партии от страх да не загубят служба. В това число слагам и редовите полицаи които нямат пари за една екскурзия до Румъния за да им се отворят очите как колегите им взимат двойно и тройно спрямо техните заплати. Няма време за маяне. Всеки с каквото и както може да подкрепи смелите мъже и жени управляващи НОВА РЕПУБЛИКА ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ” КРЮЕЛА ДЕ НИН” ДРУГИТЕ СА “ПАТЕРИЦИ, ТРЪН В ОБУВКАТА, ПОДПИРАЛКИ, ИЗТРИВАЛКИ( по Радан Кънев).

 5. В тяхната цялост, българите са глупави хора. Като така и русофилите им са със същото отрицателно ниво на интелектуален потенциал- ще рече много глупави. Искаше ми се да добавя и неспособни, но се въздържах. Човек може да не е способен в едно нещо, а за друго да си е ОК. Нашенските русофили обаче са изцяло и неспасяемо неспособни във всичко, ergo са глупаци от най-чиста проба. Тия умилителни глупаци, както и да се пънат, да се “мятат и раздават”, НЯМА да допринесат полза комуто трябва. Нещо повече, с отчайващо неадекватното си поведение творят ежедневна антируска отврат, в количества, каквито и десет Ивоинджевци не могат да поднесат. За глупостта и КПД-то на П.Волгин писаха вече и други. Глупостта на Крюела / в чата на “Сега” й викат “Корни”, как па не измислиха нещо по-славянско така/ беше блестящо дезавуирана от самия Решетников. Какво друго, ако не изумителна глупост е да громиш гласувалите евродепутати за СЕТА, без да си попитал предварително предводителя им за неговото си гласуване. И после обяснения: ама не били компютри, били коНпоти, даже криви кюнци. Станишко си бил забравил очилата дОма и натиснал грешния бутон. Обаче той не е национален предател, той е късоглед, има си и медицинско за оправдание. Крюела не ни е показвала медицинско за далтонизъм, та ние основателно питаме: защо тази женица се облича… ами така, както се облича. И сигурно се гримира без огледало, но по съвети на най-добрата си приятелка- може да е госпОжата Йотова, може да е и новата президентша. В заключение предлагам доза оптимизъм- с такива адепти- недотепници руската кауза ще крушира по модела на “Курск”. Вервайте ми, ама наистина.
  P.S. : По повод употребената от мен дума “коНпоти”- тия дни едно девойче ми обясни, че сандвичите им са с пилешко, с риба и със “сьоНга”. Познайте да ли си купих.

 6. Г-жо Нинова, за руската нация ли говорите когато наричате евродепутатите подписали споразумението за свободно движение на хора,стоки,капитали и услуги между ЕС и Канада национални предатели.Ами вместо да се косите си вземете торбичката и опинците и право при вашите в Москва.
  Но преди това трябва да отидете на психиатър за да ви прегледа за шизофрения.Не може да сте изпратила сина си в САЩ и там да карате празниците,а нас да ни изпращате в Русия.
  По голям национален предател от Корнелия Нинов има ли,измести Сидеров.
  До сега Радев беше съгласуван с Москва,а сега като гледам цялата листа за депутати е от руски наемници.Чакат ни тежки битки.Или ние или те.Или ще я бъде България ,или ставаме руска губерния.

 7. Национален предател е Червен Радев – в качеството на какъв ще ми дискутира “проекти в енергитаката” на срещата с посол Макаров днес?!?
  Д. Tp. поне казва “America first” , а Червен Радев “Russia first”

 8. Годината е 2017, но електоратът на БСП отново ще има възможност да гласува за номенклатурните династии от времето на Народна Република България. По имената им ще ги познаете – това са мъже и жени на възраст между 30 и 40 години, със златни дипломи и знатни фамилии, деца, внуци и племенници на “заслужили другари”. Сега те попълват вакуума, който ще се отвори след принудителното пенсиониране на ветерани-парламентаристи като Михаил Миков, Ангел Найденов и Янаки Стоилов. Смяната на поколенията може и да се случи, но партийната политика си остана “семеен бизнес”. Сред новите кандидат-депутати на БСП е Иван Янчов Таков – внук на партизанина Пеко Таков, бивш министър на вътрешната търговия и заместник на Тодор Живков в Държавния съвет на НРБ. 37-годишният Таков е завършил финанси в Канада, директор е на компания за инвестиции в недвижими имоти, а през март ще се бори за мандат в Народното събрание от 24 МИР София. Две позиции след него се нарежда Ана Пиринска – дъщеря на бившия председател на 40 Народно събрание Георги Пирински и Клавдия Кашева, чийто покоен баща ген. Илия Кашев е дългогодишен началник на Пето управление на ДС – УБО. Пиринска е на 32 години, има диплома по политология от СУ “Св. Климент Охридски” и магистратура по “Политика и икономика на Евразия” в школата за дипломатически кадри на Русия – Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), през която са преминали хора като Андрей Луканов, Петър Младенов, Ирина Бокова. Номер 17 в листата за 24 МИР на “БСП за България” е Ана Ананиева – дъщеря на Нора Ананиева, бивш ръководен кадър в Института за съвременни социални теории към АОНСУ до 1989 г., вицепремиер в двата кабинета на Андрей Луканов, депутат от БСП между 1990-1997 г. През последните 10 години Ана Ананиева направи самостоятелна кариера в администрацията – започна като юридически съветник към Министерски съвет през 2006 г. в мандата на Сергей Станишев, през 2013 г. стана зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето, а от 2014 г. досега е зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане. В края на софийската листа, водена от Корнелия Нинова, са подредени още двама наследници на познати партийни фамилии. Под No. 20 е Тома Трайков – син на бизнесмена Марио Трайков (член на Националния съвет и на Контролната комисия на БСП), кръстен на дядо си – бивш началник в отделение Б на ДС от началото на тоталитарния режим. Трайков-младши се прочу по време на местните избори преди 2 години, когато на предизборната му диплянка се вееха едно до друго знамената на Русия и България. След него се нарежда Владимир Илиевски – син на Радослав Илиевски, който беше кмет на Долна Митрополия и депутат от БСП от 2001 до 2009 г. С номинация за депутатски мандат от Пловдив е и 34-годишният хирург Атанас Баташки, син на бившия народен представител от БСП и настоящ ръководител на МВР-Болница Илия Баташки. Кадър “трето поколение” е икономистът Стоян Мирчев – водач на листата в Силистра. Негов баща е социологът проф. Михаил Мирчев, който беше издигнат от БСП за кандидат-кмет на София през 2015 г. Дядо му е 86-годишният Стоян Михайлов, бивш ръководител на отдел “Пропаганда и агитация” към БКП и секретар на Централния комитет на партията до 1988 г., когато е отстранен от Тодор Живков. Това ще бъде втори депутатски мандат за 35-годишния Стоян Мирчев, който започна политическата си кариера през 2013 г. като началник на кабинета на Иван Данов – министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски. Водач на листата на БСП в Перник е Станислав Владимиров (38 г.) – племенник на дългогодишния ръководител на местната партийна организация и бивш депутат Ненко Темелков, потомък на известния активист на БКП от 20-те години на XX век Темелко Ненков. За Владимиров това ще бъде трети мандат като народен представител от 2013 г. досега. В листата за 21 МИР-Сливен е председателката на Младежкото обединение на БСП – Вероника Делибалтова (29 г., юрист по образование), чийто баща Атанас е пенсиониран полицай, общински съветник и лидер на градската организация на партията. Делибалтова беше част от червената “контрапротестна” група срещу Ранобудните студенти по време на окупацията на Софийския университет през 2013 г. Член на ръководството в младежката структура на партията от 2016 г. е и Мина Антонова Кутева. В Националния съвет на БСП влизат още дъщерята на покойния депутат Димчо Михалевски – Петя, дъщерята на бившия областен управител на Пловдив Тодор Петков – Ия Петкова-Гурбалова, и др. Няма как “децата на Партията” да не си приличат – те са представители на една и съща генерация, високо образовани, идеологически лоялни, родени организатори, партийци по кръвна линия. Тяхното политическо пълнолетие настъпи достатъчно късно, за да не изпитват угризения заради наследството от тоталитарния режим – но достатъчно рано, за да го помнят с добро заради известни фамилни привилегии. За разлика от бащите си, никога не са скандирали “Вечна дружба КПСС – БКП”. За тях е въпрос на престиж членството в ПЕС, ръководена от сина на Димитър Станишев – Сергей. Научени са, че “демокрацията ни сполетя”, но знаят как да се възползват от предимствата й. Вярно е, че повечето от тях получават по-скоро “почетни”, отколкото избираеми позиции в листите (за сметка на партийни журналисти като Александър Симов или безпартийни капиталисти като Петър Кънев). До преди 5 години нито един от тях не влизаше на Националния съвет. Някои са фактически членове на партията едва от няколко месеца. Появата им на преден план изглежда като резултат от конюнктурната случайност – в случая, заради поредната чистка на “неправилните” лобита. А и не всеки наследствен социалист успява в опита си да направи пробив с политическа кариера (справка: Достена Лаверн). Но сред тях вече има лица, в чиито CV-та е вписан поне един депутатски мандат или ръководен пост в държавната администрация. Корнелия Нинова няма нищо общо с тяхната генеалогия, но и няма друг избор, освен да ги използва – особено след отцепването на АБВ, тоталния организационен срив в края на кабинета “Орешарски” и след кръвозагубата на местните избори през 2015 г. По всичко личи, че рано или късно те ще получат ключовете от “Позитано” 20 след Живкови, Станишеви и Добреви.

 9. като гледам листата на другарите,наследници на тате,мама,вуйчо,свако,дядо- внуче,все проверени тавариши,грешка няма,ветераните дават път на комсомола.нищо ново под слънцето на РАССИЯ и КРЕМЛЯ,пътя е познат на др.ЛЪЖА-пак ни вкарват във филм на ужасите с постановка на кремъл от тав.ПУТИН.Това са нашите патриоти-РУСИЯ навеки и завинаги,а България кучета я яли,аман от подлоги.

 10. Тези представители в Европейския парламент са избрани от народа.
  Мама Гъзана е избрана за Партиен секретар на партия която още не се е явила на избори.

 11. Не виждам защо се учудвате. От 9.9.1944 година насам червената мафия гледа на България като бащиния. Всеки който противоречи на интересите им е предател по дефиниция. Всеки който не ги харесва е фашист. Тъпо е да се спори с аксиомите на чугунените глави. Тъпо е да се спори с тях изобщо. Има само едно решение – категорично отстраняване от власт чрез избори или протести, а след това и избори, както стана при Виденов и пълна лустрация до корен след това. Всичко останало са празни приказки.

 12. КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ГРАНДИОЗЕН ЧЕРВЕН БОКЛУК И ПОЛИТИЧЕСКИ “СЛЪНЧОГЛЕД”.НЕЙНАТА БЕЗПРИНЦИПНОСТ Е ПАГУБНА ЗА БЪЛГАРИЯ..!ВЪВ ВСИЧКОТО “ЛОШО”,ОТ НЕЙНОТО СЪЩ3ЕСТВУВАНЕ В НАШАТА ПОЛИТИКА ИМА САМО ЕДНО НЕЩО ДОБРО….ЧЕ ТАКАВА ЛАКОМА И НАГЛА ЛИЧНОСТ ,ЩЕ ДОУНИЩОЖИ ПАРТИЯТА СИ КЪМ КОЯТО ПОАНСТОЯЩЕМ ПРИНАДЛЕЖИ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.