Нинова отрече претенцията на Борисов да е по-близо до позицията на Кремъл от нея

След като вчера Борисов се похвали как е обслужвал руската политика срещу стратегията на НАТО в Черно море и упрекна “сегашните”, че мълчаливо козируват на западните съюзници, “сегашните” го опровергаха. Министерството на отбраната съобщи, че казаното от Борисов не е вярно, защото под негово ръководство е била удобрена тихомълком въпросната стратегия, която той уж бил блокирал.

В наддаването кой има право да е най-близо до позицията на Москва Корнелия Нинова нарече със задна дата Борисов “ястреб”- обвинение, което Борисов отправяше към двамата си министрия Ненчев и Митов и дори ги “пращаше да носят служба” на военни кораби, щом толкова искали да се създава обединена флотилия ( срещу Русия) в Черно море.

За повече образност в тази буря от 9 ала-бала, която се разрази между състезателите за вниманието на Путин, Корнелия Нинова оприличи своя конкурент Борисов на злополучно врабче- бил ястреб, пък се правел на врабче. Но нямало да му се получи ( щото Нинова пак ще го разобличи що за граблива птица е, май).

В такива случа обикновено се казва “ да се смее или да плаче човек”. Предлагам трето: да се разгневим!

Русофилският парад на суетата на натегачите пред Москва вече до такава степен се е превърнал в основно представление за петата колона в България, че отделните дивизии в русофилската армия откриват приятелски огън  една срещу друга. Вярно, с халосни патрони, но пукотевицата става все по-голяма. Накрая, когато си поделят русофилския вот и си прокарат фаворитите и фаворитките в новия парламент, участниците в днешната бутафорна битка за първото място в списъка на отличниците по обслужване на Кремъл ще се прегърнат като братушки в името на националните интереси ( на една нация, която не е бългаската).

20 мнения за “Нинова отрече претенцията на Борисов да е по-близо до позицията на Кремъл от нея”

 1. Мястото на слугите на Кремъл НЕ Е в българския парламент, а в затвора! Така нареченият “народ’ i “гласоподавател” няма ли да поиска сметка на рублифилските лакомници-лапачи на порции?! Крайно време е!

 2. Объркването на тези двамцата е взаимно. Накрая ще се укротят като се разцелуват.

 3. Комунистите от БСП и ГЕРБ са напълно ненормални същества,те са отнесени от вихъра на Москва и изглеждат като палячовци

 4. Господи, тези започнаха да се надпреварват кой е по-голям антинатовец

 5. Изобщо в момента в рубладжийската кохорта гоцэта, карнэлыи, ывы грыставы №1-№2, волэны, каракачаны, гэрбавы и пр. си разменят следната реплика на Алековия герой…

  Ти ще цалунеш ръка (на макаров- бел. ред.), аз – двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз – краката; ти ще цалунеш на друго място, аз – на още по-друго място…

 6. БОКО е гълъб,КоРнилия е Ястреб,БМБ ряпа да яде,лодки,пладноходки ала бала,все разпознаваеми съдове,няма как да обиди КРЕМЪЛ,ние петоколонниците си знаем урока,да му мисли КОРНИ.Уж сме съотборници,а борбата е безмилостно ЖЕСТОКА,кой пръв да коленичи пред ВОЖДА на РАССИЯ.РАДЕВ зе да се прави на НАТОВЕЦ,кде го чукаш,где се пука,що е то-руска рулетка.

 7. Прочетете това…,

  http://www.mediapool.bg/mugabe-navarshva-93-godini-a-pritesnenite-zimbabviytsi-se-pitat-koi-shte-go-nasledi-news260448.html

  погледнете това…,

  https://www.youtube.com/watch?v=7St45lDJED8

  И СРАВНЕТЕ С ТОВА, КОЕТО Е БИЛА ПРОЦЪФТЯВАЩА РОДЕЗИЯ-СТРАНАТА НА МЕЧТИТЕ МИ, КОЯТО В ИМЕТО НА АНТИКОМУНИЗМА ЖИВЯ В ГОРДА САМОТА И БЛАГОДЕНСТВА ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ЯН СМИТ-ВЕЧНА МУ СЛАВА И ПАМЕТ!, КОГОТО ДО ДНЕС ОПЛАКВАТ ЧЕРНОКОЖИТЕ Жертви на вампирясалия идиот и дърт комундел мугабе:

  https://www.youtube.com/watch?v=0S2NKlMW0vc

  И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ КОМЕНТАР ПОД ФИЛМА:
  Jesus, does anyone actually know that in Rhodesia the Blacks had the highest standard of living, healthcare, and housing in Africa? There weren’t apartheid laws there like in South Africa. If anything, it was just the Western fear that the whites would be racist to the Blacks and the communist backed armies of a couple assholes (like Mugabe) that shredded this country_

 8. Българския политически животец толкова се е сдъфкал, че ако искаш да си останеш нормален, просто не трябва да го следиш или да го следиш от позицията на изследовател на дребни и гнусни паразити, забравили от къде са тръгнали и на чий гръб грозно грачат.
  Другарката Борисова и Другарката Курнелийка вместо да се карат коя е по по най-наведена е добре да знаят че един ден шантавите им мутри ще бъдат изучавани в час по литература от разказите на някой нов Алеко.

 9. Иво,виж коментара на Стамбо – когато преди половин век слушах от тебе вицовете за
  Бай Ганьо и Тодор Живков,не си и помислях,че още много дълго,предълго време(не се знае докога)
  ще трябва да търпим,макар и надсмивайки се над тях,подобни герои.Горещо подкрепям
  праведната ти човешка мисия и неслучайно свързах твоето име с Алековото.Господ здраве да ти дава,
  както и да укрепи още повече силния ти дух за народна полза и благо!

 10. Имам обоснавани предположения, че ДРУГАРКАТА ЛЪЖА, кУрнелия нинова е минала по реда си след осичката мая манолова. За последната “двете каки” ни информаха, че цяла София била хаберлийка за “закачката” й с банкянското слънце. “Надцакаването” по оста кн-баце кой е по и най-рублояден е за пред матРияла.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  И сега нещо което не може да не носи положителни чувства в БЛОГА НИ. Поредният силен играч в екипа на Тръмп.
  Хърбърт Макмастър

  http://www.svoboda.org/a/28322636.html

 11. Вчера по “дясната”, “синята” ТВ Европа:

  “Борисов:ГЕРБ отстоя да НЯМА флотилия на НАТО в Черно море”

  Дето се вика, и най-слепите да прогледнат, и най-глухите да почнат да чуват!

 12. “Българския политически животец толкова се е сдъфкал, че ако искаш да си останеш нормален, просто не трябва да го следиш или да го следиш от позицията на изследовател на дребни и гнусни паразити, забравили от къде са тръгнали и на чий гръб грозно грачат.”-Скай

  Някой да се впечатлява от това неотразимо мнение???Не,нищо подобно,логиката тук е също неотразима и непреодолима,но наивниците гледат в “дясното” и “лявото”,които ги няма,просто ги няма и никога няма да ги има,както и социалситическото съревнование го нямаше,имаше само наивници които се съревноваваха. Както сега няма и капиталистическо съревнование….

 13. Българската държавица толкова се е сдъвкала,че ако искаш да си останеш нормален,прпсто не трябва да я следиш,или да я следиш от позоцията на изследовател на дребна и гнусна държава,забравила откъде е тръгнала и на чий гроб грозно грачи.
  Несъменео гробът е Съюзът на Съветските Социалистически Републики(СССР).

  Граченето продължава съвсем успешно …

 14. След справедливите вопли във форума под филма за РОДЕЗИЯ НА ЯН СМИТ като What a great country Rhodesia was!- се замислих за една прекрасна история в условно наклонение.
  Ако във всички колонии на Африка и Азия действаха хора с разума, визията, енергията, морала, АНТИКОМУНИЗМА, хуманизма и управленския талант на ЯН СМИТ, днес мигрантските и бежанските потоци нямаше да заливат Европа, ами май ние щяхме да потеглим натам!
  Че какво му е- климатът малко по-топъл от Южна България, лозята и виното-същите, пък комунизма- СТРОГО ЗАБРАНЕН!
  Но този рай бе трън в очите на всички- на източните комуняги и на западните политкоректни “деколонизатори” (ни груба, ни точна сметка не може да посочи милионите преки жертви на това левичарско безумие-Конго, Нигерия/Биафра, Чад, Руанда, Уганда, Централноафриканска република, Етиопия, Еритрея, Сомалия, Южен Судан- плюс средно 35% заразени с ХИВ днес!, доволни ли сте от пъкленото си дело, бе, другарчета?). И тъй, дето е рекъл поетът “измислиха всякой по една секира/ да уморят всичко, дето не умира…”

 15. Валери Жаблянов от БСП днес говори пред Нова ТВ като истински руснак, защитавайки само руския интерс и за пръв път ясно изговори новата опорна точка на Кремъл за петата колона в България:
  КУРС КЪМ ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО!
  НИЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗАПЛАШЕНИ ОТ МОСКВА, НИЕ НЕ СМЕ КАТО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ, ГРАНИЧЕЩИ С РУСИЯ!

  “Ние не сме като другите държави, граничещи с Русия. Ние не се чувстваме заплашени от Москва. Ние имаме друго отношения към Русия, тя ни освободи. Който се чувства застрашен от нея, да участва в тези учения. Българската държава е член на НАТО по силата на договор. Дали трябва да бъде преразгледан този договор, това е въпрос на национален консенсус. Ако този съюз ни задължава, ако създава опасности, ние можем спокойно да преразгледаме този договор.
  Той за първи път разкри истинските намерения на ръководството на Столетницата.
  БСП, други български политици, които мислят по този начин, трябва най-откровено да го заявят на партньорите ни в НАТО, смята Жаблянов.
  Какво каза г-н Тръмп – НАТО е остаряла организация, архаична. Членството на България беше решено извън България, в резултат на разпадането на Варшавския договор, каза още Жаблянов, който се вживя силно в ролята на адвокат на Москва. Имаше официална позиция на Русия, която категорично заяви, че разполагане на войски на НАТО в Европа е неприемливо.”

  http://www.faktor.bg/novini/balgariya/95708-bsp-postavya-pod-samnenie-chlenstkvoto-v-nato.html

 16. Отнех ви от времето с идиота мугабэ, неговия “зимбабвийски социализъм” и това, че като всеки комундел- е съсипал цветуща страна поради една аналогия. Освен него и двамата кимовци в Северна Корея, друг случай в избори да участват мъртъвци, не ми е известен. Та- хубаво, че за тези избори бэсэпэ се грижи за внуците на комунистическите деребеи, но да не пренебрегва и дядовците. Например- водач на листа в 25 едн. изб.район- жора мастыката, в ловеч- газдов, в шумен-васыль каларав, в Бяла Слатина- цола драгойчева, в Червен бряг- Пеко, и нататък – Тако, Мако, Дако – както си му е редът!
  А, др. Нынова, вот идея!

 17. А пък НИККИ ХЕЙЛИ,постоянен представител на САЩ в ООН,каза,че санкцийте остават до връщането на Крим!!!Ха да те видим др.Жаблянов,какви жабета ще дъвчеш?

 18. SMS , не трябва да обръщаме никакво внимание на рублофилските морални дегенерати и откровени генетични СПИНозни(по Кутев!) проститу_ки от БКП!
  Платени наложници от путлеристическият харем, даже гасударят ги смята за стока за която си е платил , и която използва в кратък й срок на гадност. Дори в истинските мюсюлмански хареми наложниците са с по-висок статус от православните държанки на Путлер , които дори сами не са си поставили цената, а той си избира колко и дали да им плати. А който сам е продал, като стока не заслужава никакво уважение дори от този ,който с отвращение го използва за самообслужването си.
  П.П. И ако Жабов има нещо против НАТО и ЕС – то да попита своят (п)РЕЗИДЕНТ Гоцье – защо подписа договора за присъединяване! Дали няма нещо общо с фнансирането на вечно прости_уиращата му партия БКП ,която тогава се финансираше от “гадните капиталисти”, и трябваше да се “усвоят” едни грантове за БКП, която тогава беше приета ПОД ГОЛЯМО УСЛОВИЕ в ПЕС. И ако ЖАБОВ излезне от НАТО, това директно означава изчезването на пости_утките от БКП и от ПЕС и от всякакви връзки с левитв в ЕС, а също и изритването на потомственият комунист с чуждо гражданство Станишев от шефското място в ПЕС! А пък от сводника им Путлер могат да получат само една голяма безплатна “ексКУРзия”
  в сибирските му публични домове и ГУЛАГовски лагери, за да му изкарат някоя и друга “валутна рубла” , с която да му платят за сводничеството му.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.