В България цари проруска реставрация до степен на лустрация на нелоялните- резултат от (не)намесата на Борисов

Употребатата на истини, вплетени в лъжата, са класика в политическата демагогия и Бойко Борисов се оказа нанадминат в този “спорт”. Което не значи, че конкурентите му не се опитват да го надскочат – със столетен овчарски прът или с националистическа гега.

Все по-често напоследък Борисов напомня калко млада партя е ГЕРБ. Само на 10 годинки. Върна се към мрънкането от зората на своето политическо прохождане, когато уж нямаше интерес към политиката и се подмазваше на телевизионните зрители със скромничене от рода на “много съм малък, за да коментирам” ( например някое изказване на детронирания вече, но стряскаш го все още Иван Костов).

Вярно ли е, че ГЕРБ дори не е на гимназиална възраст, което е невръстна възраст в сравнение със столетницата ? Вярно е, разбира се. Същевременно е манипулация да се търди, че ГЕРБ страда от непорочност и невинност поради това, че е отскоро на терена на раздването на парции. Тъкмо напротив.

Фактът, че Борисов се връща към позабравените негови хватки на тепиха на мазните борби в подмазването на избирателите не е изненада. Той си и пехливанин и не се е променял, въпреки опитите на други подмазвачи сред коментиращите го да внушат, колко бил помъдрял, как се бил успокоил и променил. Защото мимикрията не е промяна, тя е обратното на промяната- опит да бъде скрито това, че той не се променя, макар понякога да разнообразява средствата в своята агитация и пропаганда.

Издайнически за неговите страхове звучат подновените му анонси към миналото с въпросите защо другите ( т.е. и сини, и червени) не били построили нещо, което той бил направил след тях, че да му придирят на него сега.

Пеленачето ГЕРБ пак гази онова “ако”, което историците отричат. Условното наклонение в миналото не важи в оценките за фактите. То намирисва от пелените ГЕРБ с миризмата на адреналина, покачващ се пред реалния въпрос, но в бъдеще време: ами ако се провалим за втори пореден път?

Пеленачето, което плаче за бой в много отношения, апелира отсега : “не ни бийте, ние сме невинни по рождение и сме много малки , за да ни вините за каквото и да било”. Това обаче в политиката не върви- веднъж да се перчиш, че си най във всичко, а когато ти натрият носа ( поради това, че си го вирнал прекомерно), да започнеш да гукаш по бебешеки нечленоразделно.

Ако си спомняте, Божрисов нахлу в парламента и изпълнителната власт с гръмовни обещания да размаже, да накаже не просто “предишните”, а именно комунистите измежду тях. Един през друг корабокрушенците от потъналите сини гемии се качваха на победния му кораб и той не само ги допускаше, но и ги коткаше със всевъзможни примамки на своята въдица.

Какво обаче стана на практика? Дълго е да се прави преговор, но най-краткият отговор се вижда по безспорен начин: комунистите се оказаха така “размазани”, че му смачкаха фасона по невиждан начин на президнтските избори, които лично той загуби абсолютно навсякъде. Такъв разгром никой никога в българската политика не е търпял.

И защо стана така? Ами защото той си ги отглеждаше и дундуркаше, мазнеше се на техния избирател по същия начин, както и на всички останали. Само че червените , колкото и да си го припознават за свое момче, все пак си гласуват под строй, когато им свирнат – особено, ако свирката е московска. Това е доказано и с поведението на БКП в крак с обратите на болшевишко-нацистките отношения в периода 1939- 1941 г., така и с превратите от 1944-та и 1989-та в България. Няма причина да вярваме, че нещо се е променило в техния манталитет и те ни го доказаха.

В момента, когато пиша това, пред Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) в София текат руски тържества в чест на съветското тържество в България. Нарочно влагам елемент на репортажност от едно събитие, на което не присъствам, за да подчертая значимостта му по следния начин: свидетели сме на небивала ескалация на руската демонстрация на доминация. Защото знам, преди снимките и истинските репортажи от мястото на събитията, че руското посолство организира честването на руския празник със съветските корени ( “Ден на защитниците на отечество”) по небивал досега начин- чрез призив към българските граждани да се включат в руската демонстрация.

Това е ескалация на руските подстрекателства в България. Никога преди руски посланик не се е обръщал към българските граждани, склонни да склонят глава пред зова на чуждата матушка. Досега руското посолство редовно поднасяше цветя в компанията на дипломати от сателитни държави и шепа доброволци от ляво-русофилски организации. Сега, през главата на българската държава и в нарушение на “обичайното право” в дипломацията, посланик Макарв реши да демонострира провокативно влиянието на Русия върху българските градани, обръщайки се пряко към онези от тях, които са готови да следват подобно възвание.

Тази ескалация също стана възможна благодарение на всичко, което (не) направи Борисов. Вместо демонтиране ( например на мрежата от зависимости и откровен руски шпионаж в българските институци), наблюдаваме сега тяхното циментиране. “Строителят” Борисов е този на когото днес трябва да ръкопляскат от Москва за този фундамент, върху който вече демонстративно марширува петата колона.

Борисов много иска да бъде запомнен като строител на магистрали, обаче по дефиниция си признава, че не можел да надмине своя кумир Живков с негововите “две България”. Излишна магистрална скромност ( думата “магистрално” беше сред любимите купешки фрази на късния Живков). Надмина го в реставрацията на старата комунистическа България по твърде печален показател- върна на власт управленци, за които основното и най-важно условие за допуск до кабинетите им е да са лоялни на Москва. Цари пълна лустрация на нелоялните към Кремъл.

Вчера разговарях с пратеник в София на един от най-влиятелните вестници в света му предложих да провери моето твърдение за тази лустрация с един много прост тест: при всяко интервю с днешен български управник може да го попита за отношението му към западните санкции, породени от руската агресия в Украйна. Предложих му дори бас на каквото иска, че ще получи един и същ угоднически спрямо Кремъл отговор. Колегата не пожела да се басираме – очевидно, не смяташе, че има шанс да спечели , въпреки моята горчива, но искрена шега, че трябва само да назове сумата, заложена за баса.

Лоялността към Москва беше задължителна и в  НРБ, но днес изглеждаше трудно постижимо в една натовска държава, член на ЕС. Борисов се справи отлично със задачата – с европейски камъни ( фондове ) по нашите европейски глави. По нищо не личи да се разграничава и да съжалява за това злодейство, което е най-безспорното доказателство за неговата, меко казано, съпричасност към тази реставрация на руската доминация.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ( и с еда добавка към написаното- героят от статията Копринков не само е стиснал здраво руско знаменце, но и се е закичил с т.н. георгиевска летничка, днешния  руски еквивалент на сърпа и чука по времето на комунизма) http://kafene.net/news_and_analysis.html?fb_33654253_anch=37251196

35 мнения за “В България цари проруска реставрация до степен на лустрация на нелоялните- резултат от (не)намесата на Борисов”

 1. Ами, той нали той, Решетников, открито го каза пред медиите, че те (Кремъл и руснаците) имали много по-голямо доверие на ГЕРБ, отколкото на БСП!

  Плачът на Борисов тези дни за платноходките, водните колела и руската газовата тръба край Варна за пореден път го потвърждава. Ще продължи да подпира МОЧА, докато го избираме и търпим унижението да се подиграва по мутренски с интелигентността на българите.
  Дано на тези избори да го “опраскаме”!

 2. Имало “очаквания” за “сблъсък” между Курнелия от БКП и “аз съм прост”.
  Ето как би трябвало да протече един подобен “сблъсък”.
  СИКАджията:
  – Аз съм по-голям комунист от теб!
  Решетникова (Курнелия):
  – Не ми говори на ти! Аз съм най-голям комунист. Лично занесох цвета на паметника на другаря Живков!
  “Охранителят” (да не се бърка с проста МУТРА!):
  – Ха-ха. Цветя. АЗ лично го пазех нашия кумир, когато вашта партия БКП го беше изключила от редиците си. Постри ви две Българии на вас, Кореком ви направи, а вие го изключихте. И докато ТИ беше в СДС при Костов, АЗ требеше да го пазя човека.
  Комунисткова:
  – Ха, пазел го бил. Че от какво го пази, бе?! Хорато го обичаха така силно, както обичат и Русия.
  “Десният политик”:
  – А, не намесвай Русия! Видя се кой обича повече “братушките”. Че вашият Орешарски спря най-изгодния поток, та само една КТБ ни остана на нас от ГРАБ, ъ-ъ-ъ ГЕП, ъ, абе мойта партия. И другаря Решетников ЛИЧНО каза, че ние сме по-лоялни на Русия и другаря Путин от БКП.

 3. Текстът е съвършен. Тук-там дребни бързописни опущения, вкл. веднъж и при изписването на главният герой на прехода наш-боЖрисов-лесно изправими.
  Само не съм съгласен, с определението …”европейски”… в предпоследното изречение. Дет редеше друг класик- “Европейци, европейци, ама не чак дотам”. Балкански и дотам. Засега.
  Ех, ако знаеха отговорните фактори сред петоколонците и полезните идиоти, че е в ход пълзящ преврат срещу изглеждащият им вечен кремълски гном сигурно друга песен щяха отсега да запеят.
  Игор Яковенко вече е подал “опорните точки” на митичните 86%.

  У него (путин) не может быть ни малейших сомнений, что в тот момент, когда под ним рухнет кресло, вот ровно в этот момент и не секундой позже вся армия путинистов разделится на две части. Одни дружными рядами вольются в мгновенно созданное Владимиром Соловьевым народное движение по преодолению тоталитарного наследия путинизма. Другие будут недоуменно спрашивать: “Кто – Путин? А кто это?”.
  Илюстрация на смелото ми твърдение е “странна” на пръв поглед квалификация употребена по държавен телканал и то на 2 пъти от влизащият в тройката раззийки пропагандисти солавьов.

 4. Ето обещаният клип, дано излезе верният и най-вече цитатът на Стамбо от онзи ден.
  … Не благообразната ЕНП, а ЗВЕЗДНИТЕ ВОЙНИ на РОНАЛД РЕЙГЪН видяха сметката на СССР и ни дадоха свободата!
  Но и путерингите днес са разтревожени. Че то, хич биля, не е ли за тревога работата?- Цели 60 години само добруваш мирно, хапваш сладко, пийваш хладно, спиш спокойно, мръдваш с чуждо – пък синовете на ДЖОН И МЕРИ- онези там, бе, глупавите redneck-и кравари от тексаското ранчо или памукчии от АЛАБАМА -ти пазят задника от ноктите на руския хищник! Че умираха и умират за теб и за твоя рахат с хиляди по света, че и в ковчези ги връщат…

 5. Той ,Винету е ясен за всички в НРБ. Но, тези които го подпират в ЕНП трябва да осъзнаят, че ГЕРБ работи за БСП директно , и ПЕС индиректно. Ако не го осъзнаят – скоро ЕНП няма да има и 1-2 депутата в Европарламента от такива “десни” , като гербаджиите. Винету директно се надпреварваше с БКП за комунистическият рублофилски “хелекторат”, вместо да се стреми да укрепва дясното пространство в НРБ,и с това да укрепва и влиянието на ЕНП.
  И колкото по-рано ЕНП подкрепи наистина десните партии в НРБ – толкова повече депутати ще има в Европарламента.
  А да се разчита ,че Винету най-накрая ще загрее какво представлява истинска дясна партия е нереално, след два провалени мандата.Няма такава възможност – това е многократно доказвано и за най-непредубедените в десният политически спектър. А тези ,които все още се правят на десни, и искат да се коалират въпреки всичко с Винету – то това вече не е по партиен признак,а е…….. само за желание за докопване на всяка цена до властта. И тук вече няма деление ляво-дясно, а обединение само и единствено в името властта.С което никак не се различават от БКП, а още по-малко от ГЕРБ.
  То както е тръгнало и тези избори вече са купени. На всякъде се номинират разни недоклатени журналисти, спортисти чекисти и други непотребни таварищи и друзя ,които няма да свършат абсолютно НИКАКВА работа в парламента. А служат само за предизборна агитация и манипулация, която да осигури максимален брой заблудени и купени гласове. Примери?!?!….
  Например Бинев, който от патреотар сега е станал малцинствено “чувствителен” , и е пристанал на кешовочувствителната банда ДПС, или пък може си е платил за този “лукс”, както вероятно е правил и досега със Сидеров и НФСБ. Но той не е изключение. Всички партийни централи желаят напълно некомпетентни за парламентарна работа журналисти и спортисти в парламента , за да могат да си гласуват за всякакви лобистки и частни интереси(които са си платили за това!), без това да предизвиква някакви разногласия сред “полезните идиоти” ,които са номинирали, и им служат само за привличане на повече гласове за изборите. А някои даже си плащат допълнително за влизането в парламента.
  П.П. След като Путлер си поставя в условията НРБ,макар и всяка година да краде по над 10 милиарда лева от търговският дисбаланс и вторично от еврофондоете, то трябва и ЕС да постави своите изисквания, и да лустрира рублофилите ,които крадат еврофондовете, а служат на антиевропейските тирани. Нека да останат “на издръжка” от тях, щом им слугуват!

 6. Един от говорителите на тази реставрация не беше ли “по-малкото зло” Цецка АЕЦ-ка с лакърдиите за “Огонхок” и Окуджава? за един приятел питам?или оня русофилис тик Делчев с ексурзиите си до Копринка?Баш говорителя ясен с лакърдиите за платноходки и лодки?

 7. България не заслужава членството си в ЕС, а българите не възприеха европейските ценности за свои. Гласуваха за откровено проруски президент, а сега празнуват руски празници в София. Ами да предложат референдум за излизане от ЕС и НАТО , та след това да разберат какво ги чака.

 8. Как няма да е така след като Сакса, Цветелина Бориславова и други проруски бизнесмени като Валентин Златев /Лукойл/ и Сашо Дончев/Овергаз/, лансира Бойко Борисов и ГЕРБ в политиката. Така този изкуствено създаден ГЕРБ “уби” десните СДС и ДСБ и зае тази дясна част от политическото пространство.
  Комунисти и царисти : Най-големите глисти

 9. Извън темата,но по случай 23 февруари…Днес на военното летище в Бобруйск/Белорусия/се е запалил и катастрофирал поредния МИГ 29.Летецът е катапултирал.

 10. Летете с МИГ 29,докато не са се свършили.

 11. Абсолютно точно казано-налице е тотална реставрация на старите съветски и комунистически стереотипи в пропагандата на БСП.
  Уникалното при комунистите е това че те са свързали и подчинили своята организация на друга държава.Каквато и да е държавата на руснаците, кой и да е президент на Русия, това няма никакво значение за комунистите.
  Тяхната дейност се определя от държавата Русия.
  Както всеки вижда, компартията не общува с някоя “сродна” политическа партия в Русия, тя е прескочила целия политически живот там и се е пласирала в разпореждане на Руската държава.
  Това го няма в нито една друга държава,затова казвам безброй пъти че комунизма се състои от две компоненти-идиотизъм и бандитизъм.Втората компонента е поизоставена, но идиотизма на Българските комунисти идиотизира изключително голяма част от населението.По този начин посочената от Иво Инджев реставрация всъщност е синоним на комунистическта идиотизация.

 12. До г-н Георги Николов
  С позволение, добавям към Вашия клип в памет на тези достойни воини на Западната цивилизация и следния:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ibxt2LITGI4
  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  Чуєш, мій друже, славний юначе,
  Як Україна стогне і плаче?
  З півночі чорна постає хмара,
  Рикає хижо московська навала.

  Приспів:
  Ми сміло в бій підем за Україну
  І голови складем за Землю Рідну.
  Ми сміло в бій підем за Русь Святую
  І як один проллєм кров молодою.

  Ворог лукавий йде на Вкраїну
  Щоб обернути Край Наш в руїну.
  Лава до лави станьмо як криця
  На герць кривавий з ворогом бицця

  ❤СЛАВА НА НАШИТЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ❤
  ТЕ ЗАЩИТАВАТ НЕ САМО УКРАЙНА, А И ГРАНИЦИТЕ НА СВОБОДНА ЕВРОПА!

  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿

 13. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/02/23/2922173_bulgarskiiat_voinski_sujuz_kum_dnevnik_ne_se/

  Въоръжената руска агресия срещу България е въпрос на време, а с тези уроди от линка се тренира стария сесесерски номер от 1939-40 г.- “да помогнем братски на борещите се (полски, фински, естонски, латвийски, литовски и молдовски пролетарии срещу експлоататорите- фашисти”. Още през 1920 монголоидите се юрнаха да освобождават Полша от “робството на белополските панове”(?????????), но ЛЕГИОНИТЕ НА ГЕН.ЮЗЕФ ПИЛСУДСКИ РАЗМАЗАХА ОТ БОЙ ордите на бездарния мерзавец и палач на собствения си народ тухачевски (виж. какво пише ВИКТОР СУВОРОВ за неговите “подвизи” срещу беззащитни руски и украински селяни.)

  Да чакаме намеса на прокуратурата е безнадеждна работа.

 14. https://www.youtube.com/watch?v=L0084EqyLFo
  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  Слава Україні!

  Україно, ти далекою була
  У неволі посивіла голова
  На Сибіру і в Мордовських таборах
  Прославляли тебе в думах і піснях !

  Приспів:
  Слава Україні, та її синам !
  Запорожцям і УПІВСЬКИМ воякам,
  Гайдамакам і Петлюрівським полкам !
  Вічна Слава ! Вічна Слава ! Вічна Слава !

  Дні і ночі проти вражої юрби
  Ми боролись на Донбасі і Дніпрі
  Дні і ночі у Карпатах і степах
  На катів московських наганяли страх!

  Рідна Ненько, нас мільйони полягли
  Дай з долонь напитись чистої води
  Всю Європу боронили як могли
  Проти нечисті азійської орди!
  ❤СЛАВА НА НАШИТЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ❤

 15. Проти нечисті азійської орди!

  ✿⊱•╮❤╭•⊰✿
  ❤СЛАВА НА НАШИТЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ❤

 16. С бегъл поглед по медиите прави впечатление максималното скриване на НОВА РЕПУБЛИКА. Иначе и оплюването е пак реклама. Изводите води се театър на маx за да не се види НОВА РЕПУБЛИКА.
  Иначе НАСТОЛНА статия за гербери.АЛО ГЕРБЕРИ ТОЯ ЩЕ ВИ ЗАКАРА В РУСКАТА КОЧИНА И ПАК ВИКАТЕ ЧЕ СТЕ В ЕВРОПА.

 17. Всички го знаете, но аз пак ще напомня!
  В Беларус, въпреки че като ССР е била част от СъвеЦката армия
  Демонтират паметниците и?
  България ФОРМАЛНО не е била ССР, никога не е била част от СъвеЦката Армия и не е загинал нито един Червеноармеец на нашата територия –
  цяла България е осеяна с паметници на СъвеЦката армия?
  А знаете ли ,че …има решение на СОС, НЕОТМЕНЕНО и до днес,
  за демонтаж на МОЧА,
  което в нарушение на закона
  не се из пълни от кмета Борисов,
  не се изпълнява и от кмета Фандъкова.
  А Прокуратурата-крепост на червената мафия в България
  се прави на ни лук яла, ни лук мирисала…
  ………..
  -Г-н Борисов, защо никой, никога, никъде
  не ви е виждал на публичен дебат с
  г-жа Нинова на каквато и да е тема?
  -Че какво да дебатираме?
  Нали заедно ръкопляскахме на
  Тезисите на др. Живков!

 18. Този … водач на ГЕРБ наближава своята 60-та годишнина, но приказките и поведението му са като на някой, наближаващ 16-тата си годишнина. По отношение на своите близки е повече от арогантен – грубо, рязко и просташки се държи с тях. Когато стане въпрос за други проблеми, изведнъж става страхлив, мълчалив, скрива се и най-лошото – демонстрира абсолютна некомпетентност. Като малък тинейджар се крие и се чуди как да му се размине. Не знам кой му обяснява как да се държи и какво да говори пред хората, но най-добре е да му обясни, че той никога не е бил действителният министър-председател на България и никога не е изпълнявал пълноценно задълженията на този пост. Просто е бил фигурант, който се е ползвал от привилегиите на позицията и се е возил на лъскава кола. Този малоумник пропусна толкова възможности за държавата, а като страхливец допринесе за толкова много проблеми! Жалкото е обаче, че и това няма да разбере никога! В своето безхаберие до края ще си живее щастливо и ще се перчи пред огледалото си в къщи.

 19. Голям кеф е да гледаш по телевизията как всички участници от свитата на Боко се хилят угоднически на всяка негова поредна лъкардия.

 20. “Лоялността към Москва беше задължителна и в НРБ, но днес изглеждаше трудно постижимо в една натовска държава, член на ЕС. Борисов се справи отлично със задачата…”

  Ама и журналистите много му помагат… Щях да сложа “журналисти” в кавички, но се сетих, че тогава у нас ще останат само няколко ЖУРНАЛИСТИ без кавички, и то почти всички лустрирани.

  Не може Корнелия да пита “Защо има натовски кораби в Черно море?” и нито един журналист да не ѝ отговори “Защото Путин анексира Крим”. “24 часа” разказва бегло какво е казал Порошенко, представя обстойно и другата гледна точка и накрая завършва, че Крим е станал част от РФ след референдум, който Киев не признава. И забравя да добави поне, че и Генералната асамблея на ООН не го признава, ако не им се вдига ръката да напишат, че почти никоя държава не го признава…
  Въпреки това не съм склонен да наричам всички гласове за Радев (и изобщо негласувалите за Т. Трайков) проруски. Спомнете си, че на предишните парламентарни избори само Атака беше проруска и едва влезе в парламента. Пропутинската част от електората не е голяма, но от политиците – огромна.

 21. Няма ли Путин да прояви интерес към анексиране и на новооткритите планети в Проксима? Нали звездата им е “Червено Джудже”??

 22. Отговор: Само ако референдумът на тамошните амеби се обяви за присъединяване на Руската Космическа Федерация

 23. В днешното издание на помощната рубрика “Чудесата в България” ще се спра на нещо поне според мен нечувано и невиждано.
  За пръв път високпоставен и дългогодишен комунистически функционер,сътрудник на ДС,а според някои и на КГБ,излючително ерудиран и информиран журналист съвсем официално определи комунистическия режим като кървав.
  Става въпрос за Г-н Тома Томов.
  Той каза съвсем недвусмислено,че “ръцете на баща ми не са изцапани с кръв”.Такава искреност и категоричност моя скромна милост не е чул досега от нито един български комунист независимо от нивото му в комунистическата номенклатура.

  Какво казва всъщност Г-н Томов пред хората и комунистите:

  1.По време на комунистическата диктатура е имало кръв,което според елементарната логика означава ,че комунистите са убивали,пребивали,изтезавали,наранявали и пр. мирни хора,но разбира се след 1948г. и стотици комунисти-редови,терористи,генерали,офицери и др. от МБР и БНА,както и от разузнаването.
  2.Казано с други думи,по време на мирното строителство на комунистическия строй са убивани и наранявани хора.
  3. Казано със съвсме други думи,по време на съединяването на пролетариите от целия свят,българските комунисти са убивали и изтезавали.

  4. Казано пак с други думи,,по време на всеобщото социалистическо съревнование комунистическата власт е убивала и изтезавала невинни хора.
  5. Казва,че служители на МВР са убивали и наранявали хора.
  6. Казва че в затворите е имало убийства на затворници от служебните лица.
  7. Казва,че просто неговия баща не е убивал и наранявал хора и по тази причина не може да бъде определен като убиец и насилник.
  8. Казва,че други бащи са убивали и изтезавали затворници пък и не само затворници..
  9. Казва,че комунистическия режим,донесен от Съветския Съюз е престъпен и кървав.
  10.Казва че окупацията на България от Съветския Съюз съвсем не е освобождение,а агресия с последваща комунизация на страната.Все пак не може едно освобождение да донесе диктатура,при това наричана народна и работническа(пролетарска),

  Така че в стремежа си Г-н Томов да отхвърли всякакви обвинения срещу баща му,той го представя като напълно добронамерен човек и ненасилник.Тези около него са били насилници и убийци,но баща му,който е псоочен от него като комунист не попада в това число.

  При тази комунистическа искреност,редно е Г-н Томов да продължи да изнася още информация за комунистическия режим.Ако за баща си няма какво повече да каже,защото явно човека е бил добър,остава да доразкаже кои са били с “оцапани с кръв ръце”.Не е възможно при това твърдение,той да не знае поне една дузина кръвопускатели,сиреч убийци.

  Затова,аз смятам,че ако Г-н Тома Томов бъде избран за народен представител,тогава в Народното Събрание ще има възможност да изложи пред хората и комунистие в България тезата за “цапането с кръв”.По всичко личи,че Г-н Томов е искрен и се различава от мнозинството от комунистите.
  Използвам възможността и позволението на редакторския екип на нашия сайт Г-н Томов да бъде поздравен официално от нашия сайт и понеже той го чете ,да се надяваме да реагира на нашия поздрав за проявената от него непозната комунистическа искреност.

  И да отправим официална покана към него да намери начин и малко време да разшири анализа си за “цапането с кръв” от страна на комунистите.По този начин той ще докаже,че думите за промяна в комунистите на лидераката на компартията БСП не са празнословие.И дано Г-н Томов бъде последван и от други комунисти,чиито бащи също не са “с оцапани в кръв ръце”,но може пък и на някои да са оцапани.

  Засега Ръководството на Компартията не е реагирало на справедливата искреност на Г-н Томов.Да му пожелаем и в бъдеще да бъде така искрен и един ден да каже,че не може една държава да обяви война на друга и да счете своята агресия за освобождение.
  Всеки знае че Г-н Томов е специалист по воийни,военни конфликти,тероризъм и др.
  Сега е много уместен момента когато бе проведена поредната комунистическо-руска операция посветена на Руски празник.
  Но може и да направи това по повод датата на подписване на България за влизане в Тройния пакт-01-ви март 1941г. Но задължително да припомни на публиката че този акт е бил и просъветски,тъй като към тази дата Съветския Съюз и Германия са в изключително близки отношения и военни съюзници още от лятото на 1939г. Редно е Г-н Томов да припомни че на 13 април същата година(сиреч след 01 март 1941),Съветския Съюз подписва и с Япония специален договор в Москва,а както всички хора и малко комунисти знаят в този момент и Япония е била член на Тройния пакт,опрделян за “фашистки” и “милитаристичен”…
  И по този начин ако някой се реши да обвини България за влзизането й в Пакта,какво би се казало и за Съветския Съюз…
  Така че всички антикомунисти в България могат на този етап да разчитат на комунистическата искреност на Г-н Томов.
  Дано да бъде избран в Народното Събрание че да можем да чуем още интересна информация за комунизма.
  С уважение: Антикомунист!

 24. До Клюкар
  Тази огромна лъжа- паметниците. Чрез нея искат да ни поробят. Не трябва да се уморяваме да я припомняме. В момента тя става все по важна. Народа е лишен от всякакво просвещение и доведен до полуда. Голяма част от населението говори че има и друга гледна точка за окупацията ни през 44 от ссср.
  Напоследък едни пенсионери са се изтупали и се разхождат по кафенетата, като взимат руската гледна точка. На въпроса : Деца имаш. Отговор: Да.КЪДЕ СА В МОМЕНТА?(100℅ ОТГОВАРЯТ) САЩ, КАНАДА. ХОЛАНДИЯ И Т . Н.

 25. БАЦЕ-любимеца на ПРАВЕЩКИЯ САТРАП-ПАЗВАНТА НА БГ.ВОЖДА и ДР.КУРНЕЛИЯ в БИТКА,КОЙ е по-НАЙ,КОМУНИСТ-ПУТИНИСТ,БОРБАТА е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА,КОЙ ЩЕ ПАДНЕ-ПРЪВ.БОКО-ТИКВОЦИЙ-С намазаната филия,преглъща здраво,все пак играе джетламент но и МЪЖ,КОРНИ иска да се разберат като МЪЖЕ,на кого да повярва човек,познай от 3-пъти,надяваме се БАЦЕ да свали гарда в името на РАССИЯ, нашата ,,ОСВОБОДИТЕЛКА,,.

 26. Без заръката на ‘братската’ Европейска Народна Партия, проруското управление на ГЕРБ не би било възможно. На какво се надявахме (от Европа), а какво получихме. Аман от шибани братя.

 27. Случайно погледнах едно интервю за новия филм на Анжелина Джоли в Камбоджа! Това, което е ставало в Камбоджа е едно към едно и в България!
  Обезличаване на традиции, вяра , култура, човешки качества със много терор и жестокости. Червените кхмери и червените партизани са едни и същи черни сатанински духове, пуснати от ада за да потопят земята в кръв и ужас!

  http://www.bbc.com/russian/features-39022321

 28. България влезе в ЕС да но не излезе от орбитата на влияние на червените престъпници. Техните синчета, дъщери и внуци, сега са на върха на хранителната верига в джунглата от беззаконност, която те създадоха и нарекоха “демокрация”, за да се подиграят с измъчените си сънародници!
  Не може да има развитие, докато те Господарстват в България!!

 29. Червените престъпници са комунистите,защо е нужно да не се посочва точното им название.

 30. След прочитането на статията във вестник Труд веднага забелязах две наивности, първата е че някой искал да води “агресивна политика срещу Русия”. Това не е само комунистическа простотия, това е пълна деградация , в която вярват изключително много наивни и. И не искат да си представят как би реализирала една малка и безпомощна държава като комунистическа България с президент-руски резидент и с население от около 6 милиона агресия срещу най-гплямата страна в света с население от над 140 млн. и армия с въоръжение от най-висок клас.
  Втората наивност че една партия бива наречена “политически проект”.
  Както разумните хора в България знаят,такива “проекти” не съществуват в света. Проектирането на наивности и глупости в България продължава.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.