Божидар Димитров на промоция на 3 март

От всички предстоящи инициативи по повод празника на руската победа над Османската империя  преди 140 години на територията, която победителите наричат “задунайска територия” и я обявяват за окупирана, избирам като най-окупираща вниманието ми иницитива в чест на руския триумф обявената аудиенция от директора на Историческия музей Божидар Димитров. Цял час щял да раздава автографи и да си продава книгите с 50 процента намаление.

“Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров пък ще раздава автографи от 12-13 ч. на 3 март в музея, обяви самият той в съобщение до медиите. Музеят ще работи, а всички негови исторически книги ще бъдат намалени с 50%”, пише “Дневник”.

Смятам, обаче, че най-маститият експонат на музея,  на който от незапомнени времена е несменяема директорска емблема, е проявил излишна скромност. Трябваше да обещае нещо “по-така” в стила на неговия политментор дон Борисов. Като да му целуват ръка ( от сутрин до вечер).

ПРОТОТИПЪТ, ОТ КОЙТО БОРИСОВ СЕ Е УЧИЛ:

Резултат с изображение за Борисов целува ръка на Доган снимка

 

И  ДНЕШНОТО МУ ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

Прошка от Борисов.

 

12 мнения за “Божидар Димитров на промоция на 3 март”

 1. Утре,3-ти март най-странния народ в света ще празнува свой “Националне празник”.
  Утре,най-сбърканата държава в света ще празнува победата на една държава срещу друга.
  Точно на този ден се подписва Примирието между Руската и Турската империя.Двете империи са водили 11 войни помежду си,но сега са в дружески отношения.
  Та този народ и тази държава имат за Национален празник ден-дата,когато този народ,ТОГАВА нито е имал ДЪРЖАВА,нито държавата е имала НАЦИЯ.

  Това е уникален случай в световната история и тази уникалност се определя от елементарната логика-на този ден две държави-империи си уреждат отношенията-от военни стават мирни и ТОЧНО ТОЗИ ДЕН е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на трета държава.

  Такъв случай няма,такъв случай не попада в никакви класации,анализи и презентации и точно поради тази причина,той не може да попадне в нито една позната рубрика на сайта,пък и извън него.

  Да се определи тази държава и този народ като наивни е изключително наивно,да се определят за глупави е доста глупаво,а да се определят на идиотски е съвсем идиотско…..,такива държави и такива народи просто няма.
  Или ако има,те не са истински,това не може да бъде вярно,това не е възможно!
  Да,но за това население е възможно!
  И става много по-тревожно като някой си представи предстоящите Руско-Български забави…

  Това население ще празнува заедно своето умопомрачение на своеобразно увселение,заедно с вековния си окупатор-съвременния Руски куратор!

 2. В коментар към статията “Путлерюгенд” дадох линк към фейсбук страницата на Иво Беров, където е качено клипче на путлерюгедчета. Посочвам го отново, нищо че не е точно по темата, но е много показателен докъде води рашизма.
  https://www.facebook.com/ivo.berov

 3. “Искат ли руснаците война?” (Хотят ли…)
  От началото на “нова” Русия, 1991 г., поне 6 войни:
  – 1992 г.: Презднестровието (рум. Nistreană) – Молдова;
  – 1994-1996 г.: „първа” Чеченска война – Чечения;
  – 1999-2009 г.: „втора” Чеченска война – Чечения;
  – 2008 г.: Южна Осетия, Абхазия – Грузия;
  – 2013 г.: подпомагане на Талибаните в Афганистан срещу присъствието на НАТО;
  – 2014 г.: Крим, Донбас и др. – Украйна;
  – 2015 г.: Сирия;
  – 2016 г.: проникване и проваляне на мрежи в САЩ за изборите, Демократическата партия и др.;
  – постоянно: информационна (хибридна) война, пропаганда и лъжи, и т.н.
  Това последното не го правят дори комунистически Северна Корея и Китай, но пък го лапат добре у нас “български” социалисти и комунисти. Включително Гоцэта, Калфи, Курлелии и “български” генерали начело на държавата.

 4. До Антикомунист: Държавата България наистина е уникална с най-древната си история, с победата над римската империя, с умове като свети Кирил и Методи, с поети като Ботев, с военноначалници признати в цял свят но не и в днешна България, като ген Владимир Вазов, ген Колев. (За всичко няма да ми стигне деня ). Но днешното положение не е уникално. То е следствие от колониалното ни робство, наложено с много кръв и репресии. Време е да се освободим с дружни усилия. Максимално просвещение от всеки към всеки. Тук в този блог има предостатъчно светлина, която трабва да се пръсне, разбира се като се споменава източника.
  A в сайта на НОВА РЕПУБЛИМА има съвсем пресен случай за тотална цензура.

 5. Вижте рецептата, за лечение, която написах в статията за съветския колониализъм и българското село.
  Сякаш е правено за нас и ще се сбъдне, когато Светията, който ще дойде, измоли милост за България! На него се целува ръка и на Спасителя, защото са чисти!

 6. Днес (2 март)в интервю по Нова ТВ Борисов каза (по въпроса с целуването на ръце за прошка),че това било неговото семейство (младежкия ГЕРБ).В Сицилия за това си има термин ma filla !
  Друго голямо разкриване на “миролюбивата” му същност беше ,когато се заплете в оправданията си по повод Флотилията инициирана от румънския президент .
  С тази инициатива за флот на трите натовски държави в Черно Море(Румъния,България и Турция )се целеше да се даде ПОСТОЯННО наличие на възможност за противодействие на възможни руски агресивни действия в района.(Между другото вече в Крим са инсталирани ракети Буг ).В момента има времеви ограничения за пребиваване на военни кораби на държави извън Черноморския басейн .Фактически “миролюбеца” Борисов бламира в полза на Путин тази възможност,като едновременно твърди най-нахално ,че действа като лоялен член на НАТО .

 7. Тато ди тути капи(питалисти) се раздава на пълна “промоция” предизборно от промоутърите му и от БСП, и от ГЕРБ. Макар че Тато ди Тути Капи да не промотираше , ТОЙ правеше само Директна Разпродажба. ТОЙ още преди 50 години предложи за директна разпродажба НРБ, като 16 республика на СССР, със 1000%(ХИЛЯДА процента!) намаление.А след това още няколко пъти увеличаваше намалението на 10 000% и повече процента, до 1989г.!
  След 1989г. , неговите наследници от БКП и ГЕРБ научиха ,че на запад се промотират стоки, и решиха да приложат този “челен опит”. И решиха да промоутират РАЗПРОДАЖБАта на НРБ от Тато (им) ди Тути капи(талисти) преди 1989г. Остава само да решат какъв да е процентът на промоуцията на РАЗПРОДАЖБАта този път?!? Защото през прИхода след 1989г. се натрупа инфлац….., пардон! , промоуция от 100 000%, и един долар струваше над 3000 лева. Като ги добавим към процентите на РАЗПРОДАЖБИте от Тато (им) ди Тути Капи, от по 1000% и повече проценти , от преди 1989г., то се получават кръгло 1 000 000 000%(МИЛИАРД процента) на промоутираните РАЗПРОДАЖБИ след 1944г..
  Явно, Тато (им) ди Тути (им) Капи(талисти) е бил добър разПРОДАЖНИК на НРБ, след като неговите наследници го надминаха, и сега не само разпродават , а и промоутират разПРОДАЖНОСТта им – и неговата , и тяхната!

 8. Драги колега Станев,
  Благдаря ти че си обърнал внимание на коементара ми за Българската държавна и народна уникалност.

  Ще започна отговора си с едно припомняне от миналата седмица на друг колега тук,той каза “има руснаци и руснаци”.В един сръбски филм един от георите цигани казва същото “има цигани и цигани”,на мен остава да кажа също две неща “има българи и българи” и “има уникалност и уникалност”.

  Към списъка на посочените от теб български уникалности биха могли да се прибавят още десетки и стотици подобни примери,дори на световно ниво.
  Да се обърнем към най-свежия поне за мен-публикуваното есе преди няколко дни тук от Цветан Стоянов.Уникално до невъзможност,убийствено уникално,разобличаващо уникално,което днес е толкова валидно колкото е било когато е писано и поне аз не виждам деня ,когато няма да бъде уникално.

  Но колко автори като него е имало и има у нас.Георги Марков и…..аз не мога да посоча други.Стила и дълбочината на анализа на Цветан Стоянов са неповторими,думите му са така подбрани и композирани,че и най-наглия комунист едва ли би им се противопоставил.

  Шаячните мръсници са все още тук и няма никакви изгледи нито да се оттеглят,нито да свалят шаяците си….

  По отношение на самата дата 3-ти март ето някои мисли.

  Това е подписването на Сан-Стефанския мирен догор-примирие.
  За всеки междуднароден договр има поне две страни,сиреч две държави,а в нашия случай две империи-Руската и Турската.
  След като някой толкоз много цени този двустранен договор,той трябва да цени и двата фактора(двете страни,двете държави),защото и двете “слагат” подписа си.Без едната да го сложи нямаше да има примирие-договор и българите нямаше да имат този ден за национален празник.
  Логиката пита-а защо се признава за важен само подписа на единия фактор -Руската империя.Тя е победител несъмнено във войната,но договора си е договор на две държави.Защо българите не признават и другата държава,като важен фактор за освобождението на голяма част от териториите населени с българи,пък и не само българи.Турците са могли да се откажат от договора и да кажат че продължават войната,значи и те са съпричастни към освобождаването на някои територии от тяхна власт.

  Да се върнем към многото български уникалности.Най-много и на световно ниво са по време на ВСВ,въпреки че България не участва във войната…И когато Съветския Съюз й обявява война,тя(Държавата в лицето на Министър-председател) казва на съветския представител,връчил Нотата на Съветското правителство-влизайте господа,няма да имате никакви проблеми,вашите войски ще бъдат подпомогнати да заемат набелязаните от Командването на фронта локации,има Указ на Министерския Съвет да не се оказава съпротива на вашите войски,така че нашето правителство няма нужда от никакви ноти,всичко е регулирано предварително,заповядайте.
  Димитрий Яковлев остава като вцепенен и се изчервява,бута документа на бюрото на Константин Муравиев,последния му го връща,Яковлев пак го плъзга,Муравиев пак го връща,тогава руснака моли министър-председателя да го приеме,та да може да отчете изпълнението на служебните си задължения-връчване на Нотата за войната на Български представител
  Накратко казано-Съветския Съюз ни обявява война,ние не я приемаме и я отхвърляме,отхвърляме я с предварителна готовност жертвата да помага на палача да я окупира… Значи българите не искат война и не искат и не искат,дори след два часа търсят примирие от агресорите.И вместо примирие-следва окупация.

  Някой у на сда се е впечатлил от тази уникалност????
  Да не говорим за хилядите истински и достойни герои като Илия Минев,Георги Заркин,Володя Славов,Красимир Пеев,хилядите горяни и др.
  Но цялата тази плеяда от униклани герои днес се игнорира,унижава и буквално унищожава от комунистическата смрад.Включително и тези уникалности,които ти изброяваш.

  Днес България е уникална със своята доброволна неспособност да цени истинските си уникалности.Днес Българското население съвсем доброволно приема руското мрачно осветление,днес българчето сияе в захлас от комунистическите отрепки,които са взели силна преднина към бъдещите успехи.

  Докато Държавата и Народа празнуват победата на друга държава,както и нейната тотална доминация в страната,наивниците всеки ден се тресят от търсене на “дясното” и “десните”.

  Е,хайде сега драги ми Станев посочи го това “дясно” утре.

  Комунистическото ще го видим,руското и проруското също,ха да водим и това “дясно”.

  България е уникална и с него,няма нито една страна в света,която да се тресе в търсене на дясното,никъде никой не пише така обширно за дясното,едни десни се оказват че не са дести,едно десни се оказват че са комунисти и т.н.

  Надявам се да си разбрал поне малко за Българската уникалност-тя е по-уникална от всякави други уникалности!
  С уважение:Антикомунист!

  P.S.Въе втората част на отговора ми до теб ще посоча и уникалността,при това съвременната на нашия сайт,аз без него не мога да пиша.

 9. Втора част към отговора ми към колегата Станев.

  Драги Станев,явно не ме познаваш като читател и коментатор а сайта на Българския журналист,публицист и писател Иво Инджев,не си и длъжен да познаваш неизвестни хора като моята далечна незначителност,но все пак и аз се нядвам да съм допринесъл поне с малко за научното ниво на сайта. В тази си борба попучих много ирония,упреци,квалификации,категоризации и пр. Бях зачисляван към комунистическата смрад,към агентурата й,към чекистите в Москва и др. Вдигах ръце и се предавах….,само мир да е.

  За теб казвам следното-аз съм изключително примитивен,първичен и консервативен човек,придържам се към стойности,които са реализирани по повод най-голямата трагедия на човечеството и разбира се на нашата страна България.Това е комунизма и комунистите,предимно българските и руските.
  Моите антикомунистически убеждения се оформиха напълно самостоятелно по средата на 60-тте години и досега са със същите стереотипи.
  Те бяха доработени и канализирани точно от сайта на Иво Инджев.
  Огромната му дейност към историята и политиката в България,Съветския Съюз и Русия има стойност на научни открития,поне в няколко науки-история,политология,държавно право,психология,дори и в медицината.

  Открития от него “течен способ” в отношенията на Съветския Съюз и Русия към НРБ и РБ са повече от уникални.Аз го ползвам като лакмус за да откривам всяка една мизерия на руските и българските комунистически смрадове,меко казано.
  Моята любезност към комунистическите мърши в двете страни е изключително слаба по отношение на тяхната същност.
  Защо се придържам към постулатите в този сайт:

  Отговорът е еднозначен и универсален-вчера,днес и утре,способът на “течната дружба” е валиден и неоспорим.Поне аз не понзвам никой който поне малко да се е усъмнил в него,дори от страна на комунистите.
  Защо съм такъв категоричен противник на тезата за “дясното” и “лявото”.
  Ами не съм аз виновен за това-просто в книгите “Течна дружба”,както и във фотографията горе вдясно,моя милост не намира нищо “ляво” и “дясно”.Ако съм пропуснал нещо “дясно” ,посочено в тези книги,моля да бъда коригиран.
  Но никъде Иво Инджев не е препоръчал “дясното” като противоотрова на “течната дружба” и на стойността на Моча.Поне аз не съм прочел нещо подобно,а именно,че “десните” ще съборят 84-тте Мочи и Альочи.

  Следователно “десните” не са фактор в борбата срещу комунистическо-руския гнет и наглост.

  Какво означава всъщност каузата на Иво Инджев?????

  Най-меко казано това е персонален протест срещу две държави и тяхната мърсотия.Иво Инджев издига своя глас срещу демоните на злото и мърсотията.
  На осноавата на тази “течна мърсотия”,която си е кристална комунистическа помия,аз твърдя скромно,че Русия и България са мръснишки държави.

  Защо ли?-ами защото техните официални държавни взаимоотношения попадат без никакви корекции в границите на научния способ за “течната дружба”. Засега не съществуват никакви, дори и хипотетични причини аз да се откажа от неговата обективна и научна стойност.Който се опитва да ми противоречи,нека първо Иво Инджев да го разобличи,аз съм лесен и неизвестен,плюс това далечен….

  Поне според мен,повтарям за да не досаждам,аз твърдя и само аз,че всеки българин,който игнорира основните приципи в сайта,основните способи,основните тенденции на анализ и пр.,не може да постигне дори минимална победа над злото.А злото за българското и руското население са тчоно тези две мръснишки държави -Република България и Руската Федерация.За излекуване от тях е нужна цялостна ампутация.Да,ама не,няма и елементарен знак,че въобще има някаква операция.

  Защо смятам,че доктрината “Иво Инджев” е правилна ,достойна и честна???
  Отговрът е само един-нито той стои зад гърба на някого,нито някой стои зад неговия гръб.

  Като за начален стадий на съветско-руско-агресорската мърсотия ще посоча спомените на един комунистически бандит,достигнал до звание “адмирал” от Военно-морския флот на БНА в НРБ.Като командир на терористическа комунистическа група в района на Варна,той описва действията на съветските окупатори при морския десант на Варна и Бургас.Без да иска Иван Добрев прави на пух и прах тезата за “освободителната мисия” на Съветския Съюз.

  Къде е неговия внук-в Русия,Китай,Северна Корея,Куба….не,нищо подобно,Радомир живее от дълги години в държавата,срещу която близо половин век неговия дядо се е борил-САЩ.
  Кой пее на празника по случай 90-гпдишния юбилей на комунистическия бандит????

  Ами Маргарита Хранова… Възхищават се и уважават комунистически мръсници само други комунистически мръсници.

  Сега,след три седмици терориста Добрев ще навърши 95 години,все ще се намери още някой мръсник да му припява на комунистическата забава.

  Драги Станев,отвори който и да е сайт на военнослужещи от БНА-всички до един са комунистически и проруски.

  Е,срещу това умопомрачение може ли “десните” да се преборят? Те и не знаят за него…
  Да се върнем след това лирическо отклонение към моето за сайта мнение.

  Всеки политик следи медиите в България,както и персоналните сайтове.Повечето от тях са несериозни,наивни и необективни…
  Но има една или две дузини сайтове ,чиито автори са сериозни изследователи и коментатори.Сред тези дузини,има поне пет-шест,които са много качествени.Сред тях аз поставям и сайта на Иво Инджев.

  Не допускам,че има Български политик,който да не е чувал за този журналист.
  Това се отнася и за т.нар. “десни”.До този момент поне аз не съм регистрирал нито един “десен” да изрази каквото и да е отношение към неговата дейност.Да,навярно тези “десни” знаят много неща за политиката и историята,но показват недвусмуслено че не знаят повече от Иво Инджев.
  Как поне един от тези десноискрящи момчета не се впечатли поне от една-две тези,разработвани тук.
  От изкаването на един от най-известните “десни” чета,че неговата партия щяла да “промени функционирането на държавата”. Тази мисъл е със същата стойност,каквото казва и лидерката на Компартията г-жа Нинова.Тя каза :”Ние социалистите (комунистите-б.м.) искаме да накараме народа да ни повярва че говорим истината”.

  Една партия иска да “накара народа” да й повяврва,друга партия иска да “промени функционирането на държавата”. Без коментар….

  Ето и поредната пасивна наивност в България и от страна на Българската държава и Българския президент.

  В текста на Протеста на Русия до Правителството на Република България се казва,че Паметника в Пловдив на съветските окупатори е “Паметник на съветския воин освободител…”

  И всичко в България мъчли по списък.И никой не казва,че съвсем не е възможно една държава да обяви по възможно най-официален и традиционен начин война на друга и нейните войници да изпълняват освободителна мисия в окупираната вече държава-жертва.

  Да не говорим,че само на този сайт сме поставяли въпроса “Кога (от кой момент,по време на кое събитие…) Съвестките войски изпълняват освободителна мисия в Европа”.

  Доколкото знам,нито една държава не е искала освобождение от Съветския Съюз.Както и никога Съветския Съюз не е публикувал официален документ че предприема освободителни действия в Европа.Както и никога Съветския Съюз не е обявявал че започва борба(война) срещу някакъв фашизъм или нацизъм.

  Като съвсем последен пример на обективната валидност на “течния споссоб” посоочвам специално за теб драги Станев случая от 23 февруари.

  Вече казах някои неща в няколко коментара.Ето в синтез цялото чекистко представление,което е поредното за българчето заблуждение и разбира се падение.

  Какво казват русите на българските комунсти и на властите в Комунистическа България:”Другари,в днешна Русия имаме официалне празник наречен “Ден на защитниците на Отечеството”. Той замества Деня на Съветската Армия,защото такава вече не съществува,поради смъртта на вечния,непобедимия,нерушимия и неделимия Съветския Съюз(къде ли е горкия СЪЮЗ). И понеже в Република България комунистите не сте имали време на построите паметник в памет на “Руските защитници на Руското Отчечество”,ние молим комунистите от БСП и други комунистически партии,както и комунистическите власти да ползваме по този повод съществуващия от 60 години в София ПСА -Паметника на Съветската армия-освободителка на “Бългаския народ и държава”. Надяваме се ,че няма да имате нищо против това да правим докато властта не построи специален паметник на “Защитниците на Руското Отечество”. По този начин ще осъществим съвместимост между “българското освобождение” от 1944г. със “защитата на Съветското и Руското Отечества”.Пък може и да не строите друг паметник,така ще ви излезе по-евтино!.Но по недоглеждане,изглежда че докато сме ви освобождавали,ние Отчеството си сме защитавали”.

  Какъв бе отговорът на Българската държава Република България????
  Няма да казвам,тук бяха публикувани снимки,както и линкове с други снимки.

  Просто Държавата Ръ.Бъ. изпълни молбата на Русия и така беше реализирана още една комунистическа мърсотия.

  Как реагираха срещу нея нашите “десни”???Не са я забелязали,не са чули,не са видяли…???
  Айде де!

  Драги Станев,да виждаш неспазване на научния способ на “течната дружба”?
  Нищо подобно,мърсотията тече ли тече……и едва ли някога ще се запече!

 10. Провалът на руснаците да окупират България ги принуди да я представят войната като Освободителна. България не бе окупирана благодарение на българските революционери и намесата на Великите сили. Независимо, че България не беше окупирана все пак руското влияние забави доста европейското ѝ развитие в първите 10-15 години.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.