Рашизоидите вече бият евреите у нас

Днес моята 10 годишна дъщеря се обади уплашена, че  на бул. “Христо Смирненски” в София , където тя е била наблизо, младеж е бягал с викове “полиция”. Наложи се да отида и да я прибера, защото не смееше да върви по същия централен софийски булевард.

Оказва се, че се е случило развитието на нещо , което точно на същото място ми се случи ( и по същите причини) на 29 май май 2014 г., когато в близост до площад “Журналист” ми преградиха пътя, обиждаха ме кресливо и навикваха поне 5 минути като “американски шпионин” със закани от сексуално естество към покойната ми майка (с цел да им дам повод за физическа разправа) три пияни русофилски мутри. https://ivo.bg/2014/05/29/нападнаха-ме-русофили-маскирани-като/.

Въпрос на време беше толерираната от властта омраза към толерантните българи, обвинявани в това, че са прекалени европейци, да премине границите на заплахите. http://clubz.bg/51955-emil_djasim_ot_da_bylgariq_e_bil_napadnat_i_bit_dnes

Днес спрямо Емил Джасим. Утре по отношение на други евреи в нашето все по-рашизоидно государство.

22 мнения за “Рашизоидите вече бият евреите у нас”

 1. По същия начин бе набит (по жълтому “пребит”)Красимир Кънев на Българския Хелзинкски Комитет през октомври 2016 г. пред х-л Радисън. Активно мероприятие на ДАНС или на нашенски “патриоти” или “националисти” – което е все едно и също, все ченгета – преди изборите. За стягане на редиците, отливане на гласове от демократското и отиване към червеното.
  Ако забелязвате, винаги по-тъпичкото, в България, Русия и къде ли не, е и повече червено и националистическо. Изразява се и в повече антисемитизъм, античовешки права, антидемокрация, антисвобода, антиинтелигентност и тъй нататък, каквито неща, съответно, ги няма при хората на демокрацията и свободата.

 2. Курлелия, във Фейсбук, към ИВО:
  “Г-н Инджев, материалът Ви е очевидно платен, за разлика от моите.”
  21 март в 17:12

  Още едно доказателство за кухата червена логика.
  Аз мога да напища три пъти по критичен материал, значи съм три пъти повече “платен” от Иво.
  А тя не само е купена от КГБ и Русия, но, по-важното, сама се е Продала да защитава руски интереси пред тези на България, ЕС и НАТО.
  А и нищо не казва по темата, насочвайки злоба само към автора й. Както казва поговорката Hit the message – not the messenger. Но пък за какво да знаем английски, та да ни влиза западна култура в главите, по-добре руски, та да си държим топлата връзка с Москва.

  Но пък е намерила отговор във Фейсбук на достоен читател:
  “Simeonova Viyara: И как ще го докажете? Знаете ли, в България все още има хора които четат, помнят, могат да мислят самостоятелно и са изградили усещане за свобода.”

  “Свобода” и “Самостоятелно мислене”. А бе, за каки ценности говорим? Какво означават те за нея и ретроградната й партия. Кога ги е коментирала, каква представа има за тях, освен за “взелата” демокрация и “далата” комунистическа власт?
  Боже, опази!

  Браво на вас, Viyara от Фейсбук!
  Дано сте сред читателите и коментаторите тук! -:)

 3. рашъните са стари майстори на еврейте нали още Тифлиския пладнешки хайдук Йосиф Джугашвили изби всички еврей, съратници на другия голям терорист . ВеИЛенин, а после се оправдаха с германцити че само те били ги избивали и се скриха зад дръжката на мотиката, която самите те бяха настъпвали нееднократно. Много еврей развиха Стокхолмски синдром като Анжел Вагенщайн например като се прислониха под крилото на уморения си от кръв убиец – БКП, партията която няма никаква заслуга за опазването на българските евреи, а точно обратното – избива организаторите на това опазване в лагера Белене и Ловеч, където Тома Томов е възпитаван като български журналист.

 4. Всичко е следствие на т.нар. “хибридна война” на Путлер, путлероИД(ОТ)ите и путлерастите му. Но истинската същност на хибридността е ОМРАЗАТА. Войната е на ОМРАЗАТА! И двете световни войни са войни на ОМРАЗАТА.
  И докато ЕС и САЩ не започнат своя собствена ВОЙНА на ОМРАЗАТА срещу пурлерасткият райх, той няма да получи адекватен и точен отговор на своята хибридна агресия на ОМРАЗАТА срещу Запада. РОНАЛД РЕЙГАН не случайно нарече СССР ИМПЕРИЯ на ЗЛОТО.
  Запада трябва да намери адекватен отговор не на “хибридната война” , а на хибридната ОМРАЗА на Путлер. Трябва да се отговори с масирана ПРОПАГАНДА срещу това и със още по-големи САНКЦИИ.
  ЕМБАРГО!
  ОМРАЗАТА вече разпали две световни войни и една “СТУДЕНА” война. Разпали Холокостта и арменският геноцид. Разпалии етническите прочиствания след “СТУДЕНАТА” война при разпада на СССР и СФРЮ, и по другите континенти.Защото нямаше адекватен отговор на ОМРАЗАТА от авторитарните и тоталитарните режими, заедно с техните инсталирани марионетки по света и у нас, които се крепят само на ОМРАЗА дори и към “врага с партиен билет”.

 5. В Киев е убит поредният критик на Путин, бивш депутатът от руската Дума Денис Вороненков. Той бе свидетел в делото срещу бившия президент на Украйна Виктор Янукович и този четвъртък е трябвало пак да дава показания в съда. Досега е казал ценни неща. Гръмнали са го и заради критика срещу олигархията на Кремъл и анексията на Крим (за разлика от ДУПЕДАВСКОТО мнение на Радев и Нинова).
  В Украйна има избягали много руски депутати и други такива да се спасят от режима и преследванията.
  http://www.dw.com/en/kremlin-critic-voronenkov-killed-in-kyiv/a-38098204
  Не вярвайте на лъжите на нашите медии за Вороненков като “Блиц” и подобни: там го описват като “мошенник”, укрил се в Украйна, в цинична статия с още по-цинични кървави снимки, все едно е имало бандитска престрелка. Ретранслация на кремълските лъжи от т.нар. преса у нас.
  “Блиц” са ченгета от ДС и ДАНС ведно с Дебелия Задник Делян.
  Задник е и неговият интелект, с който той стана шеф на ДАНС и предизвика протесна на Нормално Мислещите у нас.
  http://www.blitz.bg/svyat/strashna-gledka-prvi-snimki-i-video-ot-razstrela-na-deputata-denis-voronenkov-krvta-mu-se-lee-pred-khotel-v-kiev-18_news498344.html

 6. Изразявам съчувствие и подкрепа за Емил Джасим!
  И към битите-които и да са те!
  И се извинявам, че ще бъда циничен, но май би било по добре да са били набили я, MIKA, я NELLI. Белким щеше да има по-голяма полза, ако им направят още някоя гънка в мозъка!
  Фашизмът от миналото е рашизмът от настоящето!
  Обикновен фашизъм на 21-ви век!
  Такива ИНЦИДЕНТИ/засега!/, само ни показват, че в неделя ни предстят НАЙ-ЛЕСНИТЕ избори!
  Рашизъм/фашизъм/ или цивилизованост/благоденствие/-ТИ ИЗБИРАШ!
  За вечен сателит на кочината Русия с № 10 и №11 на БСП и ГЕРБ
  Или за благоденстваща България в цивилизована Европа с № 4 на НОВА РЕПУБЛИКА!
  ТИ ИЗБИРАШ!
  НАЙ-ЛЕСНИЯТ ИЗБОР!

 7. Мислех да напиша, как ламята БКП се е Мутро-изродила след падането наСеСеСеРеТо. Едната и глава се казва Герб и с нея говори за западни ценности (пари) но е забравила да си махне милиционерската шапка. Другата и глава се казва БеСиПе. С нея говори на старите си Другарки, изпаднали в потрес от разпадането на Великата Червива Империя. Подклажда мечтите им за нова серия от междузвездни войни в която Империята отвръща на Удара! Двете глави, като наближат изборите почват да се хапят, и да си говорят лошо, ахаа и шамар да си ударят, за да събудят изнемощелите под краката и избиратели и да ги накарат пак да дадат още малко кръвчица за старата ламя да продължи да ги мачка! Има и още няколко главички но те са по-мънички и служат за разнообразяване на Цирка, та да няма ни един поробен незадоволен!!
  Обаче видях тук един коментар в който се говори, че Омразата можела да спаси света от Омразата!?? И се замислих… Може ли 1 + 1 = 0 ??? Не не може Господине!!!
  Истината е че човек има два пътя в живота си! Единия път е пътя на Любовта! Другия път е пътя на омразата!! Това са безкрайно дълги пътеки, минаващи през върхове и падини и много животи, в които човек като живее, получава различен опит, награди и титли но в края на едната, те чака Спасителя а в края на другата те чака Смъртта!!!

 8. Значи, обеднелите “патрЕоти” успяха да се съберат и сега доволно потриват ръце за третото място в изборите, предвкусвайки двуцифрен резултат, а българските ДЕМОКРАТИ не успяха да изгладят неособено съществените различия между себе си, разпиляха се, забравяйки Кубратовия завет и сега ще ги бият, ругаят и “отстрелват” поединично – натам вървят нещата!
  Защо се получава така?

 9. Мобилизирайте се !!! Политизирайте се!!! Помогни на бъдещето на децата си!!! Избери #4 НОВА РЕПУБЛИКА.

 10. Инджев, ама глей как съм ги резнáл руснаците, да не пишеш после, че им траа! И за Крим казáх, ама не можеме да не кажеме за туристите, повече трѐбва да идат, да купуват, нали рийш, имоти по морето, както аз ги урѐдих на Камчия, говорúх и с мойте кметове, да не дразниме руснаците, требва като Портных паметник некой на тоа графа Игнатиев, на нѐкой адмирал, па като бех при русофилите вчера, казáх- и на подводничарите може да дигнеме още паметници, борúли са се, тръгнáли са да ни освобождават от фашизъма,като заедно с Аржентина и НАТО обавихме война на СеСеСер… Сега тука е тоа Лопес от ЕНЕПЕТО, малко трѐа да скръцнеме на Русия, ама не мое да губиме пазарите, нал рийш..

  https://www.24chasa.bg/novini/article/6132836

 11. Политическият идиотизъм на този голям политически идиот е и следствие, и причина за творческо бездарие и пропадане! Да възхваляваш цял живот предателството и омразата към АМЕРИКА, която ти е дала всичко, да се лиготиш и мазниш пред най-отвратителните сатрапи в съвременния свят, и да ни си продумал бъкел за жертвите и страданията на милиони невинни хора под терора и зверствата им -все пак има някакво Възмездие Свише!
  Дано това леке повлече крак и за цялата холивудска лява измет, начело с олывэр стоун!

  http://www.168chasa.bg/article/6131189

 12. Популярен е един цитат от немския свещеник Мартин Ниймьолер.
  Когато нацистите прибраха комунистите,
  аз мълчах, нали не бях комунист.
  Когато арестуваха социалдемократите,
  аз мълчах, нали не бях от тях.
  Когато задържаха профсъюзниците, не протестирах, не бях от профсъюзите.
  Когато прибираха евреите, аз мълчах отново, нали не бях евреин.
  Когато прибраха мен, вече нямаше кой за мен да протестира…

  По-малко е известно, че той всъщност е бил симпатизант на НСДАП, докато през 1937г. не е арестуван, осъден и изпратен в концентрационен лагер.

 13. Тази територия дали си има Главен прокурор?
  Цацаров не отговаря и на най-занижените критерии за такъв!

 14. Като кажеш на някого по курортите ни е пълно, а и не само там с руснаци, повечето заселени по анклави, той ти отговоря : Какво от това. Аз искам да е заселено с руснаци. Извода: медиите, паметниците, фалшифицираната ни история, пленената държава са си свършили работата. Благодаря на sms който в коментарите много точно вижда тихата пълзяща колонизация, която напоследък не е и толкова скрита. В за ведение на Витошка компания от трима мъже и две жени говореха дълго и със силни гласове, със самочувствие на руски.
  Спасението НОВА РЕПУБЛИКА
  с бюлетина #4

 15. България на ДОГАНизма става лика прилика на Ресия на Путин.

 16. Наблюдавайки предизборния цирк, унизителен за интелигентността на народа ни, всеки път си задавам един и същи въпрос:

  Всички познаваме достойни българи, умни и почтени граждани, искрени родолюбци, които знаят как и много бързо биха измъкнали държавата ни, която затъва все по-дълбоко в московските блата, но ЗАЩО ли те никога не се кандидатират за властови позиции в държавата, нито пък онези, които си дават сметка за капацитета им, поемат отговорността да ги предложат за водачи?
  Обръщам се точно към тези достойни българи: Знайте, че когато е заложено бъдещето на България, на децата ни, няма място за скромност, даже скромността е сравнима с престъпление, все едно да наблюдаваш опит за убийство и да не се намесиш, за да дадеш някакъв шанс на жертвата!
  Пред нас е примерът на Апостола, като експлозия в аквариума на безвремието, в което живеем! Време е да го последваме!

 17. Протежето на Корнелия Нинова – Крум Зарков, което се изгаври с болката на милиони българи в ефир, явно най-после е било накарано да се извини за зловещата си “закачка”: “Закъснях за предаването, защото с едни ченгета от ДС се чудехме как да измъчваме нечий дядо”.
  Припомняме, че при тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори с кикот, вместо още тогава да го скастри..
  Едва днес, след всеобщото възмущение от пишман-“кръволока”, шегуващ се с факта, че комунистите и Държавна сигурност почерниха хиляди семейства при атентата в “Света Неделя”, след Народния съд, в Белене, той пусна във фейсбук скалъпено покаяние.
  Ето какво написа Зарков, чийто дядо логично не е бил измъчван от комунистите, а е бил техен прокурор и следовател.
  “Не се страхувам от заплахите на “Лични”, нито от агенциите, които само чакаха повод да “разкрият” подлата ми същност, нито от “толерантния и добър” Борисов дето ще ми реже ушите.
  Притеснявам се обаче, че с едно изречение, без да го искам, нараних хора, събудих у тях мъчителни спомени. За това – съжалявам!
  Генът е важен. Родовата памет също. Насилието е неприемливо, независимо дали идва от фашисти, комунисти или мутри. Моите детски спомени не са свързани единствено с ритане на топка и бране на джанки от съседния двор. Много от рано се сблъсках с безмилостно насилие. Но не съм бил насилник. И не мога да приема ежедневно да ме наричат кръвопиец, мъчител и какво ли не, само защото съм член на БСП.
  Не че е важно, но Леонид Кацамунски /споменатият от Борисов мой дядо/ не е работил в ДС, а е бил прокурор, криминалист и следовател. Шеф е на Следствието след 1989г. и е подписал първите спогодби на България с Интерпол. Хората го уважават и обичат. Обичам си го и аз!
  Нито Сорбоната, нито Science Po ме подготвиха за дебата, в който сам се въвлякох. Но фактът е факт. Извинявам се на хората, които засегнах. А на онези, които се възползват, за да ме уязвят или сплашат им пожелавам много здраве.

 18. Към СВЕТОСЛАВ:
  “И не мога да приема ежедневно да ме наричат кръвопиец, мъчител и какво ли не, само защото съм член на БСП.”

  Минавало ли вие през ума следния въпрос? Какви са били причините му, за да бъде член на бсп, партията продължителка във всичко на бкп.

 19. aх, Сорбоната, ах Science Po… oh Mon Dieu… Poivre Rouge

 20. SKYSPIRIT, условието на задачата не е 1+1=?, а е 1+(-1)=?, все пак!
  Освен това 1+0=1 , т.е. също не е равно на 0(нула)!

 21. И така, както бях обещал отпреди седмица, ще напиша онова, което написах на 11 февруари, предчувствайки предстоящия тъжен изборен погром на автентичните демократи.
  “Витае усещане за “голямата” коалиция.
  “По необходимост”, както се казва…”За да не дойде ДПС на власт” – за вътрешна консумация. И за “да не влязат в управлението популистите и т.нар. “патреоти”” – за пред западните ни партньори и приятели. Около месец и половина преди изборите имах надежда, че “Нова Република” и “Да, България!” ще превъзмогнат неособено големите си различия(поне видими такива) и пред все по-реалната опасност тези близо 250 000 българи, дали своя вот за г-н Трайчо Трайков, да останат без парламентарно представителство, ще направят една мощна коалиция!
  Защо не, и заедно с Обединение ДОСТ и НПСД, за да пробият и в т.нар. “смесени райони” крепост на Сараите! Нищо по-логично и естествено не би трябвало да има от това широко обединение.
  Но…за съжаление, това не се случва. Приятели, вярно в София има един милион избиратели, но София не е България!
  Даже и да постигнете всеки поотделно двуцифрен резултат в София, това никак, ама никак няма да ви е достатъчно да минете 4% бариера в национален мащаб! Не съм фен на Кънчо и Стойчо, точно обратното, но май натам вървят нещата…Ще е жалко, наистина.
  Очаквах, надявах се на такава голяма и силна коалиция.И да бъде медийно подкрепена, достатъчно и силно.Лидерите и да започнат кампанията си, посещавайки три знакови места: (1)Остров Белене – и да отдадат почит пред хилядите жертви и страдалци на комунистическия режим. (2) После да минат и да се поклонят на Шипка – пред паметта и саможертвата на българските опълченци, пред загиналите украински, руски, беларуски, румънски и финландски воини за нашата независимост. Да изземат инициативата на т.нар. “патриоти” на кремълска хранилка у нас по тая тема! Да отидат на Шипка всичките, със знамената на България, сините знамена на надеждата, и сините знамена на НАТО и Евросъюза до тях редом до националните трибагреници!
  И (3) Да завършат своя поход в село Корница – да отдадат почит на убитите и пребити хора през събитията от зимата на 1972-1973-та година, отказали да сменят имената си и да предадат родовата си памет под давление на престъпната БКП, МИРНО отстоявали седмици наред в студа своята позиция и чест!
  Ето това очаквах от лидерите, за които винаги съм гласувал вече 27 години!
  Един единствен път прескочих – при избора между Гоце и Сидера…и не съжалявам, че тогава си останах у дома!”
  ——–
  И така ПРИЯТЕЛИ и СЪМИШЛЕНИЦИ – очаква ни поредната ТЪЖНА политическа вечер!
  “ПатрЕотите” празнуват – събрани заедно…
  Българските ДЕМОКРАТИ не успяха да преодолеят “огромните” си различия, и сега ще са извън НС с малко.
  ——
  Значи, обеднелите “патрЕоти” успяха да се съберат и сега доволно потриват ръце за третото място в изборите, предвкусвайки двуцифрен резултат, а българските ДЕМОКРАТИ не успяха да изгладят неособено съществените различия между себе си, разпиляха се, забравяйки Кубратовия завет и сега ще ги бият, ругаят и “отстрелват” поединично – натам вървят нещата!
  Защо се получава така?

  Posted by Българин | март 24, 2017, 08:43
  Боже, Боже, какво ли още ни очаква оттук насетне?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.