КОЙ се бори с борците срещу корупцията в Москва?

Невероятно, сензационно, бомба !
Вижте тази снимка на Ройтерс, на която се вижда как охранени охранители на Кремъл се борят като прасе с тиква с някакъв очилат младеж в Москва, дръзнал да бъде сред хилядите протестиращи срещу корупцията в Русия в десетки руски градове.
Разпознахте ли крайният вдясно? Да не би да се окаже, че Бойко Борисов е бил прав, когато ни съобщи от висотата на своята осведоменост като премиер, че Делян Пеевски е напускал България?

 

21 мнения за “КОЙ се бори с борците срещу корупцията в Москва?”

 1. Едва ли пеефски може да охранява няКОЙ, още повече пък в Москва! Не случайно банкянският дава по 6 милиона лева годишно на НСО за охраната на двамата с Доган . Отделно си имат и охранители и охранителни фирми , на които си плащат.
  А след като Боко охраняваше тато и цара, сега може да охранява и за тях, ако нещо не спечели изборите.
  А ,колкото за протестите в Москва , то утре ще протестират и тираджиите. Като могат да организират и някоя блокада на някои пътища, които и без това са малко ,и в лошо състояние, заради “успешното” несменяемо управление на путлер през последните 20 години.

 2. И преди края на гласуването е ясно, че с антивната помощ на Ердоган и Путин в парламента влизат 240 разбойника.

 3. Не е по темата,но съм провокиран от думите в заглавието.Много повече ме вълнува един друг въпрос:
  България има на разположение 2 (ДВА) месеца за да предоговори цената на природния газ с Масква и с подкрепата на ЕС (НЕ заради Тиквата, Червен Овч, Конната вещица, нито тримата глупаци – патриоти или някой друг, а ПОРАДИ гадните европейци).
  До момента не виждам НИКАКВИ индикации затова, напротив: КЕВР говори за 30% УВЕЛИЧЕНИЕ на природния газ.Освен вдигане на сметките за парно себестойниостта за производство на стоките ще се увеличи средно с около 13% (как производителите ще прекалкулират това увелечинеие е друга тема).
  От сега се обзалагам че нито Тиквата, нито Конната вещица, нито тримата глупаци – патриоти,НИКОЙ освен НОВА РЕПУБЛИКА няма да се сети да спази сроковете за предоговаряне и по този начин да се спестят в бюджета около 4 МИЛИАРДА лева годишно. НИКОЙ освен НОВА РЕПУБЛИКА няма да протестира и напомня за това. Просто ще се окаже че ПАК сме изпуснали златен шанс и срок, че ПАК някой не е свършил ЕЛЕМЕНТАРНО служебно задължение, че ПАК е виновен Иван Костов, световния империaлизъм, евреите, соросоидите и американските грантаджии и разбира се изборните автобуси от Турция.

  Всеки може да сметне какво увеличение на пенсиите са 4 милиарда лева. На всеки разумно инвестиран лев в инфраструктура (без кражби разбира се) възвръщаемостта е около 4 лева. Не ми се изчислява в момента колко километра рехабилитация на пътища и тунели могат да се направят БЕЗ увеличение на данък автомобил.
  И на последно но по значение място – Закъснял отговор на въпроса “Е как така Русия води войни на 2 фронта и не фалирва”. Ето така: От нашите джобове!

 4. Чувствително око има г-н Инджев.
  За делян пеевски може да се говори само с алюзии. Недостижим е, възвишен, отвъд сетивата. Все пак, поемам риск да кажа, че го разпознавам на снимката. Не намирам аргумент срещу. Онтологически е зададен като неограничен. ‘Пук’ пуканка- явява ни се. Виртуозно-грациозен в света на корупцията, и едновременно с това плува изненадващо здравословно (за всеки доктор) в собствената си лой! Няма естетическа, политическа, нито пък морална пречка за това монументално битие.

  off:
  http://www.irishtimes.com/opinion/ossetia-to-be-latest-focus-of-russia-s-uneasy-relationship-with-eu-1.3005536

 5. окончателните резултати“. Но независимо от тях ще се наложи да търсим позитивното….
  Въз основа на вековната мъдрост на шопа „Не е важно на мен да ми е добре….“ може да се каже, че всички си получиха заслуженото. Бойко – за това че не подкрепи Плевналиев от самото начало на руската агресия (а чак завчера замънка нещо в негов стил). БСП – за това че си бяха навирили носа след президентските избори. А когато много си навириш носа, тялото описва дъга и носът може да се окаже на неподходящо място (както в реалния, така и в политическия цирк). Патриотите – за това че бадева се правиха на клоуни по границата. ДПС – е тук ми е проблемът… тези май никога няма да си получат заслуженото по смисъла на НПК. Марешки – на него тепърва ще му гледаме сеира, но за евтини лекарства и бензин – толкова.
  Накратко – горе главата! (то и за това кога трябва да си с високо вдигната глава народът беше казал нещо, ама историята на изборните резултати ме кара да не му вярвам много…)

 6. Борбата не е библейска-Давид срещу Голиат.
  Борбата не е гастрономична- свинята срещу тиквата.
  Това е борба за принципи, справедливост и ред!
  Някакъв гнил интелиген с очила тръгнал да протестира! Няма значение срещу какво !
  Такива очилатковци, Пол Пот и Йенг Сари ги резстрелваха на място!
  Няма значение, от много четене на какво, носят очила!
  Четенето е зловредно и опасно за живота!
  Трябва да има ред и справедливаст!
  И всички да сме равни- да не виждаме и да не чуваме!
  И най-вече- да не протестираме!
  240-121-61!

 7. Изглежда, че поставената задача на “Да, България” е не да влезнат в парламента, а да отклонят десни гласове, за да не влязат “Нова България”. И както се вижда, май са изпълнили заданието добре. Дали са им платили предварително или имат друга уговорка може и да не узнаем.

 8. Извинявям се!
  Пропуснал съм началото на коментарчето по-горе

  На молбата за коментар загубилите изборите обикновено отговарят „Нека да изчакаме окончателните резултати“. Но независимо от тях ще се наложи да търсим позитивното….

 9. Извинявам се, че използвам Вашият блог, но ако задам въпроса директно към Г-н Радев, той не би обърнал внимание, но съм сигурна, че неговите съветници (вече без Гарелов) Ви четат.
  Въпроси към Г-н Президента:
  Имате ли коментар?
  WSJ: Москва помогала президенту Болгарии в ходе предыборной кампании
  24.03.2017
  http://graniru.org/Politics/World/Europe/d.259719.html#comments

 10. И така, както бях обещал отпреди седмица, ще напиша онова, което написах на 11 февруари, предчувствайки предстоящия тъжен изборен погром на автентичните демократи.
  “ Около месец и половина преди изборите имах надежда, че “Нова Република” и “Да, България!” ще превъзмогнат неособено големите си различия(поне видими такива) и пред все по-реалната опасност тези близо 250 000 българи, дали своя вот за г-н Трайчо Трайков, да останат без парламентарно представителство, ще направят една мощна коалиция!
  Защо не, и заедно с Обединение ДОСТ и НПСД, за да пробият и в т.нар. “смесени райони” крепост на Сараите! Нищо по-логично и естествено не би трябвало да има от това широко обединение.
  Но…за съжаление, това не се случва. Приятели, вярно в София има един милион избиратели, но София не е България!
  Даже и да постигнете всеки поотделно двуцифрен резултат в София, това никак, ама никак няма да ви е достатъчно да минете 4% бариера в национален мащаб! Не съм фен на Кънчо и Стойчо, точно обратното, но май натам вървят нещата…Ще е жалко, наистина.
  Очаквах, надявах се на такава голяма и силна коалиция.И да бъде медийно подкрепена, достатъчно и силно.Лидерите и да започнат кампанията си, посещавайки три знакови места: (1)Остров Белене – и да отдадат почит пред хилядите жертви и страдалци на комунистическия режим. (2) После да минат и да се поклонят на Шипка – пред паметта и саможертвата на българските опълченци, пред загиналите украински, руски, беларуски, румънски и финландски воини за нашата независимост. Да изземат инициативата на т.нар. “патриоти” на кремълска хранилка у нас по тая тема! Да отидат на Шипка всичките, със знамената на България, сините знамена на надеждата, и сините знамена на НАТО и Евросъюза до тях редом до националните трибагреници!
  И (3) Да завършат своя поход в село Корница – да отдадат почит на убитите и пребити хора през събитията от зимата на 1972-1973-та година, отказали да сменят имената си и да предадат родовата си памет под давление на престъпната БКП, МИРНО отстоявали седмици наред в студа своята позиция и чест!
  Ето това очаквах от лидерите, за които винаги съм гласувал вече 27 години!
  Един единствен път прескочих – при избора между Гоце и Сидера…и не съжалявам, че тогава си останах у дома!”
  ——–
  И така ПРИЯТЕЛИ и СЪМИШЛЕНИЦИ – очаква ни поредната ТЪЖНА политическа вечер!
  “ПатрЕотите” празнуват – събрани заедно…
  Българските ДЕМОКРАТИ не успяха да преодолеят “огромните” си различия, и сега ще са извън НС с малко.
  ——
  Значи, обеднелите “патрЕоти” успяха да се съберат и сега доволно потриват ръце за третото място в изборите, предвкусвайки двуцифрен резултат, а българските ДЕМОКРАТИ не успяха да изгладят неособено съществените различия между себе си, разпиляха се, забравяйки Кубратовия завет и сега ще ги бият, ругаят и “отстрелват” поединично – натам вървят нещата!
  Защо се получава така?

  Posted by Българин | март 24, 2017, 08:43
  Боже, Боже, какво ли още ни очаква оттук насетне?

 11. http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/mihaylov-rezultatat-ot-tezi-izbori-e-evraziysko-mnozinstvo-v-sledvashtiya-parlament

  Михайлов: Резултатът от тези избори е евразийско мнозинство в следващия парламент

  “Това, което постигна ДОСТ на тези избори е, че бе отнета поне една трета от силата на ДПС да управлява чрез обръчите си от фирми България. Постигнатото от ДОСТ е една малка стъпка към обединяване на демократичните сили, за да се преборим с комунистите. ДОСТ показа тази смелост. Надеждата ми е в следващите избори, когато всички заедно – българи и турци, християни и мюсюлмани – да преборим опасността България да бъде извадена от ЕС, обясни позицията си Евгени Михайлов.”

 12. @ЗДРАВКА

  А аз си го обяснявах с това, че Христо Иванов е зле с математиката и процентите.

 13. Май можем да си честитим новия ни проруски парламент, и направо новия министър председател на България товарищ Путин.

 14. Очертава се парламент, съставен само от русофилистици: герб, бсп, дпс, болния, дебелия и скатото! Цяло чудо ще е, ако не тръгнем по пътя на Венецуела! Но пък точно днес в русия народът започна да проглежда:

 15. Da Balgaria na Hristo Ivanov razbi desnite! Bravo Hristo! A I kato ti pro4etoh biografiata mi stana iasen-zaedno s vnuka na Peko Takov – golemi ste demokrati!

 16. Извадка от кв.Изток
  ГЕРБ 152
  БСТ 123
  Реформ. 24
  Нова Реп. 42
  Да Бълг. 49
  и тнт.
  Персона с най-много преференции (20 бр.)- Томислав Дончев.
  Ако той беше издигнат за Президент на ГЕРБ, Радев щеше да загуби гонката.
  Сега трябва да е благодарен на Бокот!

 17. Честито на Банкянското Човекоподобие и ‘мъдрия’ му български народ. Получих очакваната буца в гърлото. Но докато будувам тук, един енот се изкатери на перваза на прозореца… и гледа втренчено в лицето ми. Добър знак, някак напук на изборните резултати.

 18. ГОСПОДА-честито ви новото старо правителство. И преди бях написал ( герб или бсп) (ДС или БКП) и май че така стана. Нали знаете (кучето си лае кервана си върви). Оказа се че и с помоща или без помоща на кремъл нашия народ е мазохист- обича да бъде ритан с подковани ботуши!IIC…..oIL.

 19. до STR
  секция от район “Оборище”:

  ГЕРБ -84 гл.
  НОВА РЕПУБЛИКА – 58 гл.
  БСП -48 гл.
  ДА, БЪЛГАРИЯ -47 гл.
  РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК – 21 гл.

  !!!(58+47+21= 126)????

 20. До Българин. EVERYONE ELSE
  Радостта на тези които влязоха в Парламента ще е за кратко.Задава се нова икономическа криза, а у нас в частност и фалит на следващата пеевска банка, а оттам валутен борд и протести.Както каза и Илиян Василев -тези избори нищо не решават , само силни протести ще променят нещата.А това,че не влязоха в Парламента и оттам в правителството Нова република е и добра новина, защото тези така ще се провалят,и путин няма да ги спаси.Колкото до Хр.Иванов и тюрлю гювеча около него – явно това искаха.

 21. Тодорова,въпросът Ви е напълно правилен и уместен,но на погршен адрес.

  Ако един вестник знае как е проведена комунистическо-руската конспирация в България през лятото и есената на 2016г.,редно е този въпрос да бъде зададен на бившия Държавен глава Г-н Росен Плевнелиев.

  Не е възможно чужденци да знаят нещичко,а Президента на страната да не знае.

  Казва той няколко пъти че Русия се намесва в България,но не казва кога и как е установил тази намеса.

  И още по-лошо,никой не го пита,явно и това е достатъчно на наивниците…
  Така че не разчитайте конспиатора Румен Радев да Ви(ни) отговори на въпроса.

  Правилните въпроси преди всичко се задават на правилните хора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.