За(д)явка за нерадостното бъдеще на рашизоидите

Българските путинофили се очертава да бъдат сред най-големите нещастници в близко бъдеще, когато разкритията за падението на руския грабителски властови клан смъкнат управлението на днешния режим в Кремъл. http://clubz.bg/52171-i_medvedev_si_imal_orion_naemal_40_000_dekara_sreshtu_063_evro

Снежната топка на разкритията за размера на грабежа, съотвестващ на мащаба на самата Русия, рано или късно ще се превърне в лавина.

Проблемът на Русия е, че е извънредно богата на природни ресурси и този факт изпада в (брато)убийствено противоречие с обстоятелството, че тя в същото време е унизително бедна на човешки (управленски) ресурс.

Руснаците като народ са формален притежател на пещерата на Али Баба с нейните диаманти, злато, петрол, газ и т.н., но в преобладаващати си част тези акционери по рождение са бедняци, яздени от кастата на най-големите грабители в най-голямата по територия държава  в света.

В бездънните джобове на неорашистките грабители се стичат богатства за милиарди, докато крепостните граждани на Руската федерация теглят хомота на все по-непоносимата за тях мизерия на всекидневието.

Очаквайте продължение на този сюжет.

25 мнения за “За(д)явка за нерадостното бъдеще на рашизоидите”

 1. Кога ще доживеем у нас публично да се казва истината за Русия??
  Не може едновременно “добра освободителка”, незаслужаваща санкции, и “лоща окупаторка”, заслужаваща санкции.
  При две взаимноизключващи се истини – ЕДНАТА Е ВЯРНА!

  Унгарски служител от контраразузнаването, работил в Будапеща срещу ШПИОНАЖА НА РУСИЯ:
  “В руското посолство в Будапеща има достатъчно шпиони на КГБ/ФСБ и ГРУ”.
  “Те работят основно срещу ЕС и НАТО. Вижте само неотдавнашния пример с Черна Гора, където бяха подготвили убийства и преврат и други “черни работи”. Те поддържат постоянна готовност да предприемат действия в интерес на Русия срещу дадена страна”.
  “Често търсят контакт с крайни националисти (“патриоти”). Крайно националистическото сътрудничи с Русия. Крайните националисти от различни страни периодично провеждат “съвместни тренировки”.
  “Освен това, в страната Унгария, извън посолсвото, има нелегални руски шпиони (в България?). Те се ръководят от отделни дирекции на ФСБ и ГРУ и са заложени в страната за 15-20 години напред. Интересуват се от политиката, енергетиката, МВР, отбрана, наука, медии и др.”
  “Руските медии се дирижират от тайните служби и затова разпространяват лъжи, част от които са против държавите в Източна Европа”.
  “Служителите на руския шпионаж постоянно се опитват да повлияват местните тайни служби, в случаи успяват, ВКЛЮЧИТЕЛНО С ПРОНИКВАНЕ В ТЯХ, и подхванатите от тях започват да работят за тях, което е сериозен проблем”! Включително шефът на унгарското контраразузнаване”!.
  “БЪЛГАРСКО-РУСКА връзка: Български специалисти по сигурността правят тестове на полиграф на унгарски колеги, и резултатите попадат В РЪЦЕТЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ!”
  http://index.hu/belfold/2017/03/21/hungarian_secret_agent_reveals_how_serious_the_russian_threat_is/

  Президентката на Литва: “РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА!”:
  http://foreignpolicy.com/2017/03/24/russia-lithuania-nato-grybauskaite-putin-trump-interview/

 2. С ТОЗИ ФИЛМ ЗАПОЧВА НАЧАЛОТО НА СВАЛЯНЕТО ОТ ВЛАСТ НА ПУТИН И МЕДВЕДЕВ:
  Он вам не Димон
  Секретные дворцы, виноградники и яхты Дмитрия Медведева — https://dimon.navalny.com С гордостью представляем вам самое большое на сегодняшний день расследова…

 3. от Алексабдър Йорданов /фб/
  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОТЕСТА ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ

  “Както информирах вчера, днес в 18.00 ч. проведох протестна акция пред посолството на Руската федерация в столицата. Благодаря за моралната подкрепа на представителя на Движение “Обществен натиск”,както и на всички, които ме подкрепиха във Фейсбук.
  На протеста издигнах следните два лозунга:

  1. Русия ще бъде свободна!
  2. Свобода за Алексей Навални!

  Алексей Навални е опозиционен лидер, един от стотиците задържани от верните на режима на Путин специални части при масовите протести в Русия на 26 март.
  Протестът продължи 35 минути. Охраната на руското посолство извика спешно жандармерия, принуден бях да предоставя за проверка личната си карта. Наложи се да вляза в творчески диалог с жандармерията, която бе повикана по спешност. Мисля, че офицерът, на който ще спестя името, разбра същността на протестната акция и дори останах с чувството, че ми симпатизира. След това с колегата от “Обществен натиск” прибрахме плакатите и си тръгнахме по живо, по здраво. Не съм призовавал за масовост. Правилната позиция никога не е масова. Тя по-късно придобива масовост. Ние сме свидетели на открита намеса на Русия във вътрешните работи на България. Който не разбира това днес, ще се мъчи и утре. Свидетели сме, че тази намеса се осъществява от държава, в която са погазени всички демократични принципи и която е първата държава агресор през 21 век. Срещу управлението на Владимир Путин гражданите на Русия вече открито говорят и открито протестират. Наш морален дълг е да подкрепим техните протести Защото нашият национален интерес е да развиваме приятелски отношения с демократична, а не с Путинова, Русия. Позволете ми като бивш председател на Народното събрание да защитавам националният интерес на България така, както го разбирам и чувствам.”

 4. Каквито и режими да има в Русия,който и да е президент там,българските комунисти вонаги ще са слуги на руснаците.
  Дори и най-свестните руснаци да вземата властта,Мочите и Альочите в България ще си останат непипнати-светещи и ослепяващи простотията.

  Да не би нашите комунисти да са останали много ибидени на руснаците,когато прекратиха комунизма и закриха Съветския Съюз.Те си минават по параграфа “новата линия”,която си е пак “течна”.

 5. Кратка, стегната и ВЕЛИКА статия!
  Вижте сега как големият украински аналитик Виталий Портников е разчел неделните ни парламентарни избори.
  Само дето са изтипопосали, то и трудно е да се намери друга, много неевропейска снимка на баце.
  http://newsua.one/mneniya-blogosfera/bolgarskaya-korrektirovka-i-pirrova-pobeda-putina.html

 6. На времето соц-велможите така се разпореждаха с благинките и резиденциите, които уж бяха собственост на държавата, но не и на “простосмъртните” граждани…
  Но не им стигаше това, ами и бъркаха дълбоко в кацата с (финансовия)мед, и затова днес синчетата и щерките на червената върхушка са преуспяващи бизнесмени…

 7. Русия с това си управление не може да създаде икономика, но за сметка на това се видя че може да колонизира майсторски. Ценности и са ценностите на златната орда. Но унинието е един от смъртните грехове. Всеки да помага с каквото може. По малко доброволно става много. Трябва да се явиме посредници на чужда сила с която поне правосъдието да се възстанови, а после медиите и т. н.
  Скоро беше спечелено делото за скриване на информацията за собствеността на акцизните складове. От това биха могли да произтекат лавина от събития, но сега като нямаме нито един депутат, как ще се развият нещата не знам. Освен чрез евродепутат.
  И все си мисля че не може русия да води ХИБРИДНА война с мащабите на колониализация , а цивилизования свят да бездейства. За последната теза фактите от отминалите избори са многобройни. Работи се с изключително мощен финансов ресурс, осигурен от огромните кражби.

 8. Някой да има линк за интервюто на Решетников в което той казва се БСП са съветофили а ГЕРБ са истински русофили и приятели на РУСИЯ

 9. До Георги Николов: Напълно съм съгласен с анализът на Портников. Коментарът ми към предишна статия на Иво goo.gl/ugeYFF е с на практика идентична позиция.

  Г-н Инджев е отличен журналист и съблогърите са като цяло много ерудирани и умни хора.

  Единствената моя забележка (която е изцяло субективна естествено) е прекомерният песимизъм, който по някой път се промъква и в статиите и в коментарите.

  Портников е прав. Потвърден беше прозападният вектор. Че Борисов е “всички знаем какво” е ясно, но че по ред причини е много по контролируем от Запада, отколкото зависимата изцяло от Москва БСП, е безспорно. Възможно е и това да е старта на инфлация на електората на БСП.

  От тук натам има много работа, но има добре известни методи за реакция от такива ситуации. Не искам да пиша трактати, но за професионалните аналитици това е напълно “игрова” ситуация. Прозападните политици трябва да се отърват от аматьорщината си и да работят заедно с think tank-ове. Точно това е, което върши РИСИ за БСП и ГЕРБ също работи с аналитици (доколкото знам не РИСИ). Но най-важното е, че както казва Портников ключов момент бе преминат без фатален избор, и вече цялата игра предстои.

 10. Неумолимо приближава октомврийската годишнина от ноемврийската революция, седемнайста година!Българските рашизоиди /челите от тях Бжежински/ да се готвят за “пълната победа на белите”…
  Съдбата на “путинката маша и медвед” полският ястреб явно е сметнал за дребнотемие. Нищо не е писал и за българските говнояди. Опасявам се обаче, че гъвкавата и обтекаема червена пасмина отново ще оцелее – ще спретне един нов “култ към личността” на довчерашните кумири, ще ги олее в помия, ще се отръска като мръсна, мокра кокошка, ще подмени колорадските георгиевски с бели лентички /златно-двуглави/, резбата ако се наложи ще обърне и името си /за кой ли път?/ ще смени и пак ще си остане неопетнена и столетно ламтяща за власт!
  И /болно ми е, като си помисля/ отново ще се намерят лумпени-нешастници и селяндури-андрешковци да застанат под кървавите ѝ знамена!

 11. До Иван Константинов! Иван свалям ти шапка за филма за един от руските БАНДИТИ МЕДВЕДЕВ макар че е даван и от други от блога на господин Инджев. Но би трябвало да бъдат типосани в такъв филм и нашите ОЛИГАРСИ които обраха и ще обират и за напред народа ни и държавата ни .Бог да пази България и Българският народ!IIC…..oIL.

 12. 240-121-61!
  Много песимизъм след изборите-дори и в този сайт!
  И не говоря за диверсанстващите тук под различни НИК-ове, с цел да внушават безсилие, безизходица и апатия.
  Но и няма да викна като на Шипка „Грабвайте телата!”
  Нито ще зова за саможертва – всеки не може да бъде Левски!
  Нито ще ви вразумявам като оня който му дошъл акъла, чак като го качили на кладата и в миг на просветление изкрещял: ” О, свещена Простота!”
  Само ще попитам: И какво като не влязоха десните в парламента?/Доколко са автентични е отделен въпрос!/
  Добре би било, за да имат някаква трибуна, но кой сега ти гледа „Парламентарен контрол”.
  А медиите/повечето руска собственост/ ще ги изтипосат както си желаят- и да са В, и да са ИЗВЪН Парламента!
  240-121-61!
  Но сега само малко за 61- играта на опозиция и управляващи в българският парламент.
  Същинско мъпет шоу- нали публиката трябва да се забавлява!
  Ако искаш да приемеш важни , РАДИКАЛНИ закони са ти необходими 121 гласа, но да си живурка НС и да приема всякакви други закони са достатъчни и 61/ШЕСТДЕСЕТ и ЕДНО/ бутончета. /За златните пръсти при кворума-друг път/.
  За да улесни приемането им , т.н. опозиция може „възмутено” да напусне залата и после да трупа политически „активи „ пред баламите”.
  Същото могат да направят и управляващите , за да подпомогнат някаква „група за натиск”, за приемането на някакъв безсмислен закон /например С КОЛКО да се глобяват монополите с 1лв. или с 2лв./, което после ще служи за оправдание на едните, и за гордост на другите!
  И всичко това да се покаже като епична битка и героични пози!
  А това си е обикновено Мъпет –шоу/не се извинявам за повторенията- умишлени са!/ в което повечето депутати – бутончета , командвани от 4-5 тартора, даже не осъзнават че играят и ИСТИНСКИ страдат!
  / Уверявам ви 100% в истината. Ако сте забелязали, почти никога не говоря „ този ми го каза” .Просто съм много стар и съм говорил с много депутати, от много парламенти от най-различни партии. Уверявам ви, че е много лесно – пробвайте. Дали ви лъжат? Когато говорите лично веднага се разбира- и не само по очите!/
  Даже и да бяха влезли „десните” в НС, щяха ли да имат 61 бутончета?
  Та даже и ГЕРБ и БСП/фантазирам си/ да искаха да изиграят Мъпет-шоуто в полза на опозицията , са в невъзможност да го направят!
  Така, че в НС или под натиск от улицата-121 бутончета,!Но да се знаят исканията. Но да се знае ПРОСТО И КОНКРЕТНО само 5-6 РАДИКАЛНИ неща които се искат, а не празни приказки, лозунги и чаршафи- програми за леви и за десни ! И както при АБСОЛЮТНОТО мнозинство при Костов- пак да ни изментят!
  Какви са тези неща? Сигурен съм, че повечето от посещаващите блога ги знаят , но по конкретно- друг път!
  Засега! Горе главите и „кураж дружина- вярна, сговорна!”
  И извън парламента можем да бъдем малките камъчета в червените им обувки. И не да ни се надсмиват ехидно, а да не могат да стъпват на земята българска!
  240-121-61!

 13. Драги КЛЮКАР,
  Много уместен и смислен призив! И поглед върху нещата.
  Поздравления!
  We never, never, never, never give up!
  Както Чърчил го е казал.
  4 пъти.
  Не както пияните казаци казали нещо.

 14. А ние тук в България чакаме новата перестройка, за да мръднем напред (или нанякъде).

 15. AWACS намерих я статията от 28 .03.2017 в сайта ФАКТОР

 16. @клюкар

  Интересен коментар. Само това не разбрах:
  “И както при АБСОЛЮТНОТО мнозинство при Костов- пак да ни изментят!”

  АБСОЛЮТНО означава 50% +, надявам се, не го бъркате с “квалифицирано” мнозинство (2/3)?

  И как точно ни “изментиха”?

 17. @ SIR SVEN /или който и да си/

  1. Ако сте проумели какво казвам с 240-121-61 предвид Конституцията , някак си е нелепо да се надявате да бъркам абсолютно с квалифицирано мнозинство.
  2.Ако не сте видели, че комунистите два пъти се скриха в миша дупка/първият-след Луканов, когато само мухи и паяжини имаше по рафтовете в магазините,
  вторият след Виденов, когато вноските за лека кола се изпариха и от 1500лв, станаха 1,5лв, а пинсиите-3долара/ и два пъти възкръсваха,/ след Ф. Димитров и след И.Костов/ каквото и да ти обяснявам , пак нищо няма ти е ясно. Докато сам не си го обясниш. Или поне констатираш ФАКТА, че бяхме “изментени”- “целокупният български народ”.
  3.Ако мислиш да ме използваш за О.Т. “Иван Костов” с която се разлайва синьото и червеното стадо- сбъркал си адреса! Да оставим Иван Костов да си гледа внуците и теменужките! Било каквото било!
  Всяка истина с времето си!
  Толкова от мен по въпроса!Засега.
  4. Жив и здрав да си! Ти и всички
  сини, червени и всякакви цветни и безцветни българи- ние всички сме ОСЪДЕНИ да живеем ЗАЕДНО в майка България!
  И всичко ще бъде наред-всеки ще си заеме мястото, което заслужава. Ако си казваме кой, кой е и за какво се бори, а не изборите да са манипулация и шантаж , в Парламента да е мъпет- шоу, и накрая- животът ни да е бутафория!

 18. Репликирах ви, защото ми се струва, че съм чел доста смислени ваши коментари, а и доста забавни вицове.

  Сега, важен е детайлът кой ни е “изментил” – комунистите, ОДС, или правителството на Костов? Важно е да се изясни че ако човек не признава факта за успешното правителство на Костов, то този човек не е десен. /Нали Дясното приватизира, Лявото национализира/. Ерго, критиката към приватизацията, външната политика на Костов и цялостната политическа ориентация на страната може да е само от леви поцизии. Толкоз. С две думи – мен Костов не ме е “изментил”, въпреки че не беше /а и нямаше как да бъде/ Супермен.

  Защо е важно това да се казва – защото наследството на Костовото правителство е позитив, а ние допуснахме враговете на България да подменят този факт, да очернят най-доброто постижение на рационалното дясно действие на българското общество досега, и да го изкарат негатив, като за целта дори внедриха руския израз “криминална приватизация”.

  Тезата “Иван Костов имаше АБСОЛЮТНО мнозинство но направи такива лошавини, че видите ли, мъдрият, десен български народ се отврати от демокрацията”, не е само че е глупава, ами и ужасно вредна, освен всичко друго и с това, че отблъсква и сега малкото добронамерени политици от това да правят реформи. След толкова кофи с помия към единствените истински реформи, кой би се опитал да направи нещо НЕПОПУЛЯРНО, но необходимо за доброто на нашия народ и държава?! С една дума, настоящото ни развитие е лесно обяснимо.

  И не на последно място, – аз не съм ОСЪДЕН да живея в България. Не знам за вас, но за мен това е съзнателен избор, макар и труден. Живял съм в чужбина, и то много добре, мога да замина пак, но мисля, че вече е дошло времето да си стоя тук, да се боря с малкото което мога за Европейска България, а пък “комунетата” и русофилистиците – ТЕ да си стягат багажа!
  /Колкото и трудно да изглежда това на фона на последните избори/.

 19. Изразил съм се неправилно – исках да кажа:
  -Тезата “Иван Костов имаше АБСОЛЮТНО мнозинство но направи такива лошавини, че видите ли, мъдрият, десен български народ се отврати от Синята идея”

 20. @ SIR…
  Колкото и да си сменяте НИК-ковете, познавам ви още от първото изречение. Сърбал съм ви попарата във всички варианти и преди и по време на т.н. демокрация!
  Аз съм на много години и животът ми е бил винаги много “интересен”.
  Занимавали са се с моята скромна личност и преди, и ти тук, защото винаги говоря ИСТИНАТА/според мен/
  А на вас нещо МНОГО ви се говори за О.Т “Иван Костов”. Защо ли?
  Обиждаш точно този сайт!
  И по принцип е смешно в ерата на Интернет да се занимаваме с Опорни Точки на когото и да са те – всеки САМ може да провери истината. Но явно интернет-грамотните не решават изборите. Освен това явно сте на принципа: ” Всяко добро нещо може да се използва и за ЗЛО” С пушката можеш да защитаваш дома си от разбойници, но с пушката можеш и да ограбиш дома на съседа-като правят “братушките”! Въпрос на съвест и морал! Който ги има…
  Същото е и с Интернет- може да се използва и за ДОБРО, и за ЗЛО!
  Ти си направил своят избор, аз моят.

  Бъди жив и здрав, и не се занимавай ПЕРСОНАЛНО с мен под различни НИК-ове!
  Подушвам ви и през телефонната слушалка преди, и през компютъра сега. Животът е изострил нюхът ми- пък и вие имате специфична миризма…
  ЧАО!

 21. ПП. Аз съм в този сайт НЕ за да просветлявам някой с МОИТЕ истини, но още по малко да се занимавам с такива като теб !
  Нямам време! Даже понякога се чудя, как съм могъл да доживея толкова много, и много “интересни “години.
  Аз съм в този сайт заради чудесните статии на г-н Инджев, някои от които са шедьоври/според мен, без да претендирам за компетентност/
  И за някои много добри коментари и отлични препратки, които също чета с удоволствие! И няма как да почерпя /те ще се познаят кои са/, но съм им много благодарен!

 22. Драги господине, ще се съобразя с казаното от вас за възрастта ви, и ще отдам на нея неоправданите страхове, които ви измъчват. Никога не съм сменял ника си, и никога не съм ви писал, на 49 години съм, и само защото на моменти ми звучите като майка ми, ще ви кажа за последно едно нещо – миризмата, която долавяте от телефона и компютъра ви, е миризмата на собствената ви параноя..

  Извинявам се на автора на блога и на всички четящи тук, надявам се, че не съм досадил на никого.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.