Европейските колонизатори ни натрапват по-евтини телефонни услуги

Европейският парламент гласува да отпаднат таксите на дребно за роуминг в страните от ЕС.

Решението влиза в сила на 15 юни 2017 г. – черна дата за червено-черната пропаганда на онези с черно – кафеникаво-оранжавеещите т.н. георгиевски лентички ( с каквито из София дефилират автомобилите на руското посолство, украсени отвътре на огледалата за обратното виждане – ще познаете возилата по червените им номера, започващи с 68.., но не очаквайте да бъдат москвичи, волги, лади или прочее руски извращения на западните прототипи, на които в СССР и Русия така гротесктно подражават вече повече от половин век в автомобилоподражанието).

Европейски съюзници, т.е. всички ние, гражданите на ЕС, ще можем да се обаждаме, да изпращаме текстови съобщения и да прехвърляме данни в друга държава членка на ЕС на цена, която плащаме в своята държава. Ще можем да си проверяваме електронната поща, да използваме пътни карти, да публикуваме снимки в социалните мрежи без допълнителни такси.

Искам само да знам дали българските борци срещу европейското иго, попаднали в европейския парламент, са сред онези евродепутати, одобрили

максималните цени на роуминга на едро. Гласувалите “за” са 549 гласа, против са били 27 несъгласни.

Копнея да узная дали има нашенец сред борците срещу европейското робство измежду тези 27 “против”(ни) шизофреници, пребиваващи срещу баснословни заплати в институцията, срещу която не просто злословят, но и се борят с всички средства , отпуснати по евразийска линия срещу единството на Европа.

13 мнения за “Европейските колонизатори ни натрапват по-евтини телефонни услуги”

 1. Добро утро мистър енд мисис Америка и всички кораби в морето и всички ТОМАХАВКИ в задника на Путин! Ето че накрая Тръмп обърна малко внимание и на Путлер! Нали се надяваше толкоз време джуджето ето че получи и първото съобщение от Донълд Тръмп, във формата на педестина ТОМАХАВКИ в кагебиския задник!

 2. Всички русофили и пропагандатори на руската “душа” ТРЯБВА да продължат да плащат високите цени на роуминг! Тези промити мозъци заслужават да си останат в кочината на съветската икономика с всички придобивки, които Кремъл им предоставя, но извън ЕС срещу който се борят в угода на мъника заседнал вече 18 лета там.

 3. Вчера се върнах от Франция. Роумингът ми (всъщност, надценка на цената, която плащам тук, у нас) е 0.108лв/мин. за изходящи и 0.024 за входящи. За мене, дефакто са тези цените, заради тарифния ми план. Притеснението на моите приятели се оказа не просто напразно, а всъщност, ние им се обаждахме по-често, което тях ги учудваше.

 4. Не е по темата.
  Тази нощ Тръмп показа, кой кара влака на планетата. И джуджи1 научава от новините какво се случва в съюзническа Сирия. Дет казаваще поета: “Лошият, с ножа по главата”.
  Туй е положението драги ни петоколонци и полезни идиоти. Нищо друго не ви остана освен да преглъщате наедро.

 5. Сега всички ще се разбягат оттук в Русия, на по-евтините разговори…

  А номерата на чуждите дипломатически коли в България, дадени през 1980-те като червени (http://bit.ly/1M3QEgq), казват следните простички неща:
  – като се сравнят номерата тук с номерата на чуждите дипломатически коли в Русия, те са с почти същото подреждане като там (http://bit.ly/2p894E6). Ще рече, че и в този сектор, на номерирането, “българското” ДС пак е работело ташак-за-ташак заедно с КГБ. Празно нЕма;
  – както в Русия, така и в България, първият номер 01 е даден на (съединеното кралство) Великобритания, а пък втория у нас на САЩ. Ще рече, че е започнато с “англо-американския империализъм”, по другаря В. Ленин. Също така, първите 10, с нулите отначало, дето по-лесно се помнят в дс-главите, и веднага след тях, са на “капиталистически страни от НАТО”. Ще рече, че така те са били цанени, та да могат да бъдат лесно спомняни и бройкани отдалеч;
  – единствена Русия разполага с две цифри. Ще рече, че Русия има най-големите резидентури в България, съответно най-много коли (оперативни машини) на шпиони, прикрити като дипломати, търговци, аташета и други. Цял свят знае, че във всяко посолство има резидентура на КГБ и на ГРУ. Плюс, единствена Русия има консулство в Русе, още от турско време. За какво й е такова там, освен да осигурява военно предмостие, заедно с това/тази във Варна, за поредно идване на “освободителна” вълна, дирижирана от Москва.

 6. Русия вече играе толкова Мръснишки срещу НАТО, че подпомага Главорезите талибани в Афганистан срещу алианса.
  От 2013 г. има споразумение Русия-Талибани за редовни контакти, поддръжка, предоставяне на разузнавателна информация срещу присъствието на НАТО, а и сега навярно материална помощ. Вече има жертви заради това, причинени от талибаните в Афганистан. Един ден, могат и Български Войници да загинат там заради това.
  “Главнокомандващият на НАТО: Русия помага на талибаните”: http://uawire.org/news/nato-commander-suggests-that-russia-has-been-helping-the-afghan-taliban
  “Руски генерали на посещение в Пакистан, в района на талибаните”: https://www.samaa.tv/pakistan/2017/03/russian-military-delegation-visits-waziristan/
  Пакистан дирижира талибаните, тъй като те са етнически пущуни, от които половината са в Афганистан и половината в Пакистан.

 7. Сигурно информационните стратези на Путин са в тих ужас. Каква опорна точка да измислят сега. Като разположиха свръхмодерната противовъздушна отбрана С-400, тръбяха, че това е ужаса на НАТО, че може да сваля самолети, ракети, дронове. Сега 59 Томахоука, които са доста бавни (дозвукови) долетяха и разбиха базата ползвана и от руснаците.
  Хайде да залагаме, каква ще бъде стратегията този път, пълно мълчание, ще кажат, че са могли ама не са искали или …….

 8. Здравейте г-н Инджев,искам д направя едно уточнение автомобилите на посолството на РФ започват с 68,с 05 започват номерата на посолството на Република Турция

 9. Г-н Инджев,

  Невероятно! Поне на този фронт няма наши борци против европейското иго (е не всички са участвали в гласуването).

  Резултатите от гласуванията на Европейският парламент са публикувани тук:
  http://www.europarl.europa.eu/plenary/en/votes.html?tab=votes

  Има два документа от 6ти Април: “Results of votes available” и “Results of roll call votes available”

  Results of votes available посочва номера на гласуването:
  4. Wholesale roaming markets ***I
  Report: Miapetra Kumpula-Natri (A8-0372/2016)

  Results of roll call votes available показва поименно гласовете:
  страница 14 – 6. A8-0372/2016 – Miapetra Kumpula-Natri – Am 21

 10. Към Георги:

  Лелее, пак съм объркал Путин с Ердоган !

  Фройдистка грешка, какво да се прави.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.