“Златен скункс” за поклоните пред монумента със златните букви на благодарност за чуждата окупация

http://gospodari.com/защо-министерство-на-правосъдието-получи-&quotзлатен-скункс&quot-video126026.html

Гледам и наистина не вярвам нито на очите, нито на ушите си: “златен скункс” заради жеста на преклонение от страна на българското (?) минитрество на правосъдието пред Монумента на на окупационната червена армия МОЧА!

https://demontirane.org

Демонтиране на паметника на съветската армия

ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ МИТА ЗА “ОСВОБОЖДЕНИЕТО” Е ДЕЛО НА СВОБОДНИТЕ

При това репортерът Ваклинов спомена ( за първи път в българския национален ефир от десетилетия, ако не и изобщо- без да се броят изявите на “маргинали” като моя милост), че мнозина българи смятат тази армия за окупационна.

Това е толкова невероятно, че вероятно ще има отзвук сред господарите на Кремъл.

А защо слагам въпросителен знак , когато споменавам българското(?) министерство на правосъдието?

Защото министър Мария Павлова не слага кавички, когато се оправдава, че почита “деня на отечеството”. Руското отечество , очевидно! А и като говори за жертви, тя би трябвало да знае, че този монумент е символ на окупацията, чрез която България е превърната в жертва на съветския колониализм, чиито метастази се виждат и днес по върховете на българските министерства.

15 мнения за ““Златен скункс” за поклоните пред монумента със златните букви на благодарност за чуждата окупация”

 1. Човек не трябва да се учудва,та нали знаем че и до сега вече 27 години всички министерства- та и призедент и премиер са си бивши комунисти и блюдолизци на Москва. Всички лочат от една копаня да не говорим и за правосъдието. Свалям шапка на господин Инджев за написаното и показаното което е факт!IIC…..oIL.

 2. ЛЕДЪТ СЕ ТРОШИ, ГОСПОДА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ!
  ТОКУ-ВИЖ И АЗ ВЗЕМА, ТА ОТПРАЗНУВАМ
  СЕДМИ НОЕМВРИ … 2017-та ГОДИНА!
  САМО ЗДРАВЕ ДА Е! АКО НЕ СТАНЕ ТАЗИ ГОДИНА, ТО ЩЕ ДА Е, ЗА ДА ИЗЧАКАМЕ РАШКИТЕ. НЕЙСЕ – И С 2018-та ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯ!
  🙂

 3. Весело ми става, като си помисля, че такива като алэксандр сымав пак ще трябва да сменят резбата.
  Този път само 20 точки няма да стигат – ще настояваме за поне 100, поради които ОТНОВО е заобичал Америка.
  🙂

 4. Въпросната “министърка” е следователка и подчинена на ЦацАров в битието си на следователка. Едва ли можем да очакваме достойно поведение от човек приемащ безропотно бечинствата на “главния прокурор” на България, яростен защитини и крепител на модела #КОЙ!

  Да се надяваме, че даването на гласност на гафа на Министерството на правосъдието под ръководството на Павлова ще отпуши демонтажа на МОЧА!

 5. Служебната чиновничка в сградата на министерството на правосъдието е поднесла венец на……венец на…..венец на ЧУЖДА армия. И не просто чужда , а…..ВРАЖДЕБНА и ОКУПАЦИОННА!
  Само 3 седмици преди това беше деня на поклонение пред жертвите на колониалните слуги и на самата Червената армия, но там нямаше такива венци.
  А не се забелязват такива и на деня на българската армия – 6 май!
  Но кой се интересува да поднася венци на датите на някакви си жертви и на армия?!?
  Важно е да се поднесат венци на армията-окупатор , която не е дала и една жертва на българска земя. Но пък е допринесла за убийството на 50 000 души без съд и присъда , само за година, а от монтираният от нея колаборационистки колониален режим за 45 години са убити и затворени в лагери още стотици хиляди.
  Партийната “армия” на болшевиките , която е виновна за десетките милиони жертви на партийните тирани на КПСС в СССР ……… и по света.
  П.П. Г-н Инджев е поместил в предходният материал от Фактор, в който се твърди ,че изчезването на 4000 белогвардейците след 1944г.. е българският Катин. Но българският Катин е започнал още на 9.9.1944г. ,когато само за няколко седмици са убити 10 пъти повече “фашисти”. Които са 2 пъти повече от убитите в Катин поляци.

 6. Но как няма тези скотове в тоги-най-мръсната пасмина в България- да му поднасят венци? Как няма да лижат смрадливите сапоги на монголоида, как няма да коленичат пред шмайзера му!
  Че нали този шмайзер 73 години ги храни оБилно, че нали ги е затрупал с всички привилигии -тях, които в нормална страна не биха взели и за чистачи на пуБличен кенеф!

 7. Тия глупаци,рускосъветските подлоги,не могат да разберат,че от проблема им с МОЧА отърваване няма. Той винаги ще виси над тях със страшна сила до единственото му решение,което няма да е в тяхна полза.

 8. ИВО, в увода има пълно повторение.
  Колкото до обръщението към чиновничката не вярвам да вдене и 10% от посланието.
  И от кЪФ зор точно вефката на МП е решила да се хвърли на килима пред т.н. братушки и то на дата на която според самият Ленин нищо не се е случило колкото и да се напъвам не разбирам.
  Явно е плод на примитивен битов русифилистизъм. Паднало й се е на другарската с парите на дънокоплатците да “влезе в историята” създавайки работа на екипа на Господарите на ефира.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 9. Отново наивност,отново несериозност,отново …вече нищо ново!

  Може ли при такъв текст и поставяне на въпроси да не се назове вида на документа-въпросник и протест съответно????

  Може ли да не се предостави копие на Министъра от “Нотата на Съветското правителство за обявяване война на България”.

  Да,датата е правилно цитирана- 05 септ. 1944г. но точно на прависти-неграмотни комунисти, трябва да се припомнят неоспоримите факти по т.нар. “освобождение”.Кой,къде и на кого връчва този официален документ в България? Кой,кога ,на кого и къде връчва копие на Нотата на Българския посланик в Съветския Съюз Иван Стаменов?

  Трето,държава “Съветска Русия” към 05 септ. 1944г. не съществува.

  И при такива пропуски кой е този юрист,дори министър който ще обърне внимание.

  Безборй пъти съм казвал-към сериозните неща в живота,историята и политиката се постъпва сериозно-сериозна и юридически издържана фразеология,а не импровицзция.

  Що за наивност е фразата-“мнозина българи смятат тази армия(РККА) за окупационна”.

  Бравос,мнозина са сичтали,а другите как да я считатаслед като не знаят че съществува Нота на Съветското правителство и текста й.

  Ами всяка армия,която навлиза в друга държава е ОКУПАЦИОННА и то не на основанията на емоции и считания,а на основата на самия документ.Отделно от това самите Съветски войски се наричат ОКУПАЦИОННИ,както и ОКУПАЦИОННИЯ режим,който се носи от Военната комендатура към Щаба на Трети Украински фронт.
  Сичтали някои,браво бе,а други не считат…..

  Ама не се издържа вече…да не говорим че неназования документ третира само един от паметниците на Червената армия,нима другите 83 не са символи на окупацията на страната,нима Съветската армия е окупационна само за София и софиянци??????

  Споменаването на комунистическия режим тук не е уместно,има обявяване на война от чужда държава,окупация и окупционен режим на държавата Царство България.

  Това касае само Съветския Съюз и РККА,както Нотата,така и Съглашението за примирие.

  Да,комунистическия режим е следствие от Съветската окупация,но това е свързано със самите български комунисти.Тук става въпрос за чужда окуапция и симвилите на съшата окупация.

  При това не е отговорен нито един Министър на Правосъдието,Държавния глава и Народното Събрание са отговорни за съществуването на цяла верига от символи на Съветската окупация.

 10. И как да тълкуваме букета с червени розички ?? Министерството на правдата се преклони пред силата на Комунистическата Червена Армия !! Браво Другарки! Евала! Очен Хорошо!!!
  Значи ние Българските граждани да сърбаме супата а ?????

 11. Зяпнах от учудване! Това същество /т.н. министър Павлова/ наистина смята руско-съветският празник “ден на отечеството”, за български празник!

  Такова тъпоумие не бях срещал! Тази изпревари и жабуняков, и сьимов!

 12. От Министерството на правосъдието са изпратили венеца заради поканата на н.пр. Анатолий Макаров лично до министъра Мария Павлова.

  В поканата било посочено къде министерството би “могло да изрази отношение към официалния в Русия празник чрез полагане (изпращане) на венец, като мястото на изпращането бе изрично определено в поканата”.

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/04/12/2952702_pokana_ukazala_na_pravosudnoto_ministerstvo_da_prati/

 13. Само с едното обявяване на война на Царство България,СССР-Сталин осигурява прехраната и издръжката на една 300.000 армия за сметка на българския народ,заграбва трийсетина тона злато,фабрики,мини,продоволствие ,тютюн и пр.за изгладнелия Съветски Съюз,поставя на власт продалите му се комунисти.И още венец ще им се поставя.Срам за такъв българин/българка/.

 14. ПОРЕДНО ПАДЕНИЕ!
  ПОРЕДНО БЕЗОБРАЗИЕ!
  Хора без национална идентичност, Без самочуствие, Без уважение към себе си и страната си, Без поглед към историята, Без размисъл в главата.
  НИКЪДЕ ПО СВЕТА няма такива стотици руски паметници, стотици преклонения, хиляди венци и песни, стотици имена улици, църкви, села, институти с руски имена – на УБИЙЦИ и ДИВАЦИ, ЛИКВИДАТОРИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!
  НИКЪДЕ!
  НИКЪДЕ!
  Дори Сърбия, която е много по-последователен съюзник на Русия и сега отново се въоръжава с руско оръжие и въобще скоро Няма да влезе в НАТО, централният й храм в Белград – като нашия “Ал. Невски” – се казва “Свети Сава. Не “Свети Невски”. Сава/Растко e сръбски духовник, просветител, юрист, дипломат, борец за издигане на сръбската национална и духовна идентичност, влияние и т.н.
  Т.е. той е Нашият ИВАН РИЛСКИ.
  НЯМАМЕ ЛИ НИЕ ТАКИВА ХОРА ЗА ПАМЕТНИЦИ, ЗА ИМЕНА????
  КАКЪВ е този съветски паметник?
  КАКЪВ е този “Пирогов” – нямаме ли един добър български хирург?
  ИМАМЕ!!
  ИМАМЕ!!
  НОООО!!
  АМАН от Червен Боклук да е Затлачил българската духовност И ДОРИ ЗДРАВ РАЗУМ!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.