Георги Чунчуков:

http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/ot-ruski-i-savetski-botush-po-otechestvoto-ni-ne-ostana-i-edno-kyoshentse-nashe-balgarsko

16 мнения за “Георги Чунчуков:”

 1. Буца в гърлото и стиснати юмруци… това трябва да е реакцията на всеки български патриот след прочита на този убийствен текст!

 2. Ама, Инджев, тва мноо хубао с теа паметници, дето са ни освободили от фашизъма руснаците, хем ние ги нападаме, и през 1916 и през 1941, от Божо знам тва, учúл ме е.. Повече за Камчия требваше да пише тоа Чунчуков, нали с Лужков я направúхме..Аз лично съм ги харесáл сичките теа кметове по морето, мноо печени момчета, мноо добре работат с руските имоти, сега им казвам оня ден на майтап, като се отчитаха пред сезона и си говориме, нали, да си сложат и по едно руско име като Портных, повече руски туристи да привлечеме, значи, на морето, платноходки, яхти, рийш..

 3. Тази сутрин към 08,30ч по Нова ТВ ПРЕЗИДЕНТ Росен Плевнелиев в прав текст посочи русия,като единствената държава,която стои зад кибер атаките срещу интернет сайтове на български институции!!!
  Той зададе и отговора,защо въпросната мракобесна държава няма интерес от това 2 (два) милиона българи в чужбина да упражняват правото си на глас.
  Всички знаят за МЕГА скандала,който сътвори наместника на рашизоидите в България румен радев с предложението си за въвеждане на уседналост-една законодателна инициатива,на която той няма право!

 4. Драги Тъпанарко,
  пак тази сутрин от устата и другите смрадливи отвърстия на една “топ-журналистка”, командирована в Санкт Петербург, която не знае името на въпросния Санкт Петербург през сесесерския период(!), по една “топ Бг ТВ” се понесе такава пропутинска пропагандна воня покрай живеещите в Русия българи (вече не бях много сигурен за етническото им съзнание), че Дума, Земя, Русия днес, стадния бюлетин болхарские руссофилы и пр. са се гърчили от конкурентна завист.
  Не съм с мозък ограничен от шпертплатови прегради, както всички от блога, начело със Стопанина следя с интерес новини и анализи на руски теми с всички гледни точки, и винаги ги споделям с колегите. Въпросът дори не е в непрофесионалното отсъствие на такъв баланс в отразеното от събеседниците и в коментарите на топ-ТВпроститутката, всичко под знака на колко е прекрасно в Русия, как велик е Путин , че какво лошо е имало в СССР и пр-. а в нейното поразително невежество!

 5. От приятел в Майми ми беше предложено да си купя вила в землището на Балчик, България, само за 70 хиляди лева с басейн, която се намира в съседство с вилата на моя приятел в щатите и аз се навих и миналото лято отидох с него в България, за да оформим продажбата но на място ме чакаха проблеми. Къщата трябваше да купя директно от себственика, който обаче се оказа някакъв пенсиониран руснак, който макар и пенсиониран се оказа действащ ядрен инженер, който работи и до ден днешен като консултант по руските ядрени реактори в България, които поради капризната си природа постоянно се нуждаели от неговата намеса, тъй като всеки момент по думите му можели да гръмнат и само той знаел как да ги държи в режим. Къщата беше голяма с хубав басейн и ниската цена се дължеше на факта, че собственика бил вече много болен, от погълнатата с годините радиация, и държал да продължава да живее в къщата за гости, разположена в рамките на имота и да ползва басейна и барбекю ериата, а също и да се дава достъп на местната прислуга и кеъргивърката, която обслужваше руския бей. Също така условията включваха и допускане по всяко време в къщата на неговите приятели и колеги, някои от които от кагебето, които постоянно действали в сферата на енергетиката и туризма, а също и на охраната му, която идвала на повикване от разположен наблизо руски младежки лагер от затворен тип. Всичко това ми дойде твърде много и затова купих един един ефтин апартамент в Слънчев Бряг и се прибрах обратно в щатите, където е чисто и прилично, защото още при първите работнически бунтове 1919 година летящи групи от щатски шерифи са инвестигирали и арестували всички анархисти преди да се превърнат в комунисти, тоест крадци с идеология. Така се спасих от вероятността да издържам с американски пари руски енергийно-кагебиски имот на Българското Черноморие,където гъмжи от такива.

 6. Текст и снимки които трябва да сигнат до максимален брой българи. Ето какво каза по съвсем друг повод 3 дни преди рещаващият първи тур но аналогът със случващото във Велика Франция и в бедна България се налага от само себе си. Цитирам встъплението на речта на площад Република в Париж на загубилият към него момент всякакви шансове кандидат на традиционната левица, левият социалист-идеалист, хуманист, европеец Беноа Амон: “Граждани! Граждани! Събудете се. Защото само вие можете да помогнете на Франция да избегне кошмара!”
  Повече и за него и за останалите 4-ма основни кандидати, техните програми и отношението към раззия по-долу. За да разберете сами колко е прав БА. Само заглавието е тиражно, под всичко останало се подписвам с цялата си клавиатура. И още за очертаващият се “спасител” на Европа, геният Емануел Макрон.
  Въпреки, че ако преставителят на класическата левица беше се калсирал за балотажа само заради още по-твърдата антипутинска политика щях да Фърля за него. Призова безусловно левицата на 7 май да подкрепи ЕМ. Много приятно ме изненада, поредният нож в гърба на кремълският гном, Франсоя Фийон. 100% за Макрон на балотажа.

  https://www.novayagazeta.ru/articles/2017/04/22/72255-velika-frantsiya-a-vybirat-nekogo

  https://www.novayagazeta.ru/articles/2017/04/24/72262-emmanyuel-makron-nichego-luchshe-frantsiya-poluchit-ne-mogla

 7. Чета “анализа” на саша сьмав във Фактор и се чудя и се мая до какво степен може да падне идеологически обременена кратуна при това с нисък интелектуален капацитет. “Брилянтен резултат” било постижението на клоуна меланщон. Толкова брилянтен, че се чудеше каква по-голяма глупост да изтресе малко преди полунощ изнервен до истерика, че и официалните резултати на които толкова много явно разчиташе, не могат го изкарат на балотаж. А механичното събиране с резултата на Беноа Амон говори единствено какъв аматьор е и в политологията бг другарят на франсето. Тези малко над 6% за кандидата на класическата левица и посмъртно не биха отишли при ЖЛМ. Имат огромни различия до степен нулева съвместимост в отношението към Европа, раззия, НАТО, Сирия и др. А и в социално-икономическата част съвпаденията са пренебрижим фактор. За Беноа Амон, самият той идеалист за разлика от въжеиграча меланшон гласуваха млади и идеалистично настроени избиратели. Между тях и щерката. Истината е, че 23 април 2017г. е лебедовата песен на “старият боен кон”-на 65г.е. Минещ ли 70-така тук шансовете ти стават нищожни. Да пита “идеологическият” враг Жан Мари льо Пен. С чиято крайнодясна дъщеря имат препокриване на програмите им над 50% във вътрешен план и на 100% във вънщен. За финал, жлм е влюбен във воср и спирам дотук.

  http://www.faktor.bg/bg/articles/aleksandar-simov-brilyanten-rezultat-za-melanshon-posledniyat-naroden-tribun

 8. Сергей Пинчук*: Граф Игнатиев е баща на българската нация

  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/sergey-pinchuk-graf-ignatiev-e-bashta-na-balgarskata-natsiya

  “…Има голяма разлика между Крим и Русия, и Македония и България. За разлика от Македония, в Крим от края на XIX век се е сформирала РУСКА етническа територия, където абсолютно доминират руснаците, а останалото население е станало рускоговорящо или рускокултурно.
  По този начин в края на XX век Крим окончателно се превръща в руска етническа територия.”

  Същите процеси са в ход в момента по все още Българското черноморие

 9. Виктор Суворов много точно беше казал:”Не може едновременна да бъдеш умен, честен и комунист.”Наличието ва две от изброените качества правят невъзможно наличието на третото.Ще си позволя нов прочит на тези думи специално за България.НЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН, ДА ОБИЧАШ БЪЛГАРИЯ И ДА БЪДЕШ РУСОФИЛ.

 10. …Вести бяха ужасни – Фийон и Меланшон напълно разбити, армиите им бягат, обозите пленени, победоносните европейски войски бастисали маршалските им жезли, самите те са се оставили на милоста на победителя. Льо Пен спряна под Париж и обкръжена от всички страни…
  Повече, по-долу, ама на сАвеЦки.
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58FDE69939419

 11. Драги САРОЯН,

  Разказът Ви е направо сюжет за втори том на “Руският съсед” на Михаил Вешим. Точно от Балчик наскоро чух много сходна история от колега, който има виличка там, а и на мен не ми липсват преки наблюдения. Случайно лятото взех на стоп за 5 км до Камчия едно добиче 25 годишно от Добричко някъде май-охранител в комплекса в Камчия, който гангстера за евроазиатско разнебитване на България хариза на ушанките. Подведох го с въпроси, как е работата при “братушките”, тъпото говедо се разприказва-вярвайте ми, то беше готово да мре за Русия, за Путин, за Крим, няма да сме слуги на американците- те и СПИНА, и шистата- пропагандата беше набита в канчето му точка по точка. Срязах го със стандартните забивки- в каква валута му плащат, каква кола кара, какъв му е телефона, ходил ли е на 100-ина км от Москва? И тук беше подготвен-с мухъла от хрушчово време- и те могат тези работи, но нали заради американците (и световния мир, де) трябва да заделят за пушкала… И това нещо- млад човек…
  Целите на мужишката напаст по Черноморието са ясни, отвратителното е, че няма никакво противодействие откъдето трябва!
  С Плевнелиев си отиде последната бариера пред монголоидната сган! Проклети да са онези, които лишиха България от този достоен държавник!

 12. Да почерпим челен опит :
  ————————————-
  Украина приняла закон, согласно которого, теперь мы можем официально и законно очистить свои города и улицы от памятников тоталитарному режиму

  http://fakeoff.org/socium/pamyatniki

 13. Семества, почиващи редовно в Балчик и околностите, споделят с тревога, че в близките села, най-вече село Тюленово са се заселили тихомълком голям брой руснаци, които са си закупили там имоти на безценица. “През деня човек не ги вижда, но привечер масово излизат на брега, “на набережная” както се изразяват.”
  Освен живописните крайморски скали и легендите за тюлените в Тюлееново, през 1951 г. там е открито първото нефтено находище в България. През 1954 година се създава предприятие за добив на нефт и газ, наречено „Течни горива”. Според геоложките проучвания добивът трябвало да продължи 15-20 години, но и до днес в близост до Тюленово са разположени действащи нефтени сонди. При добива на петрола помпите вадят и лековита сярна минерална вода, която засега изливат в морето. Горещата течност е много полезна срещу невралгии и бъбречни заболявания.
  Няма спор, изключително успешно от стратеигическа гледна точка, даже отлично се ориентират руските орки КЪДЕ да си купят “недвижимость в Болгарии” !

 14. @СТАМБО,
  Изпревари ме с поста си за вонящата рублофилска помия, плисната върху беззащитния български зрител от говноядката (по израза на Виктор Суворов) БенатовНа! Тъкмо се чудех откъде и с какво да започна, за да изразя възмущението и потреса си от този родоотстъпен PR, целящ да МАНИПУЛИРА постепенно наложилото се негативно отношение на българите у нас и по света към всичко руско.
  За да внуши мащабите на руската култура и “аристократизъм”, съдържанието на манипулиращото творение е представено на фона на руския химн “Россия великая наша держава…” и носталгични песни на Висоцки.
  А по отношение на САМОСЪЗНАНИЕТО на интервюираните “български” студенти, избрали да учат в Русия, на бъдещите еничари, които ще налагат руските интереси в България, няма място за съмнение, то е изцяло РУСКО!
  Възторг от обучението си пред камерата на Бенатова първо сподели едно българско селянче (както само се представи), говорещо със силен руски акцент, плод на смесен брак; след него се включи внук на номенклатура, преди това учил в Италия, който подготвял магистратура на тема “Енергийните политики на Евразия”, газовият хъб на българска територия и, както вметна интервюиращата, “следващият енергиен министър на България”; а някаква Веселинка, също плод на българо-съветската дружба, на въпроса диктатор ли е Путин войнствено заяви, че не трябвало да се занимаваме с тях и да се бъркаме във вътрешните работи на чужда страна, защото “НИЕ(!) тук сами ще се оправим”! А Путин се грижел както може за страната си.
  Авторката на филма сподели съжалението си, че в Санкт Петерсбург нямало сформирана българска общност и повечето студенти, дошли да учат тук на издръжка на руската федерация, категорично отказвали да застанат пред камерата й. Защо ли ?!

  Безспорно, най-впечатляващата част от този срамен видео документ за слугинажа и предателството на български журналист бяха кадрите за финансираните от руски фондации военизирани лагери, където чуждестранните студенти във военна униформа тренират техники за самоотбрана и получават “патриотично” обучение за сплотяване на СЛАВЯНСКАТА общност.

 15. SMS, това е отвратителната реалност!
  Освен продажно рублолизство смрадлата мыра бэнатовная демонстрира и наглост, и журналистическо бездарие.
  Покрай атентата зяпаше заглавия на вестици от будките и ги предъвкваше, но явно целта на шматкането й в Русия е била друга.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.