Проевропейските демонстранти в Унгария протестират срещу Москва- къде сме ние

Онези, които се правят, че не виждат как Москва се разпореди в България така, че да имаме удобен за Путин парламент и президент, могат “най-после” да обърнат внимание на процесите в Унгария на Орбан, давана за пример за подражание у нас не от друг, а от най – яростните привърженици ( за да не кажа слуги, защото условието да си с Борисов е да му целунеш ръка) на българския му аналог Бойко Борисов.

На пръв поглед между Орбан и Борисов има една съществена разлика: доказаният като десен унгарски популист атакува европейското единство от десни националистически позиции, докато Борисов се изявява като крепител на европейското единство на думи и чрез подчинение на Брюксел в критични моменти, като при решението за “Южен поток”. Обаче и при Орбан, и при Борисов  Путин си прави каквото иска, разширявайки своето влияние в двете бивши съветски колонии именно благодарение на благосклонното отношение на лидерите в Будапеща и София.

От години твърдя, че основното разделение между българите минава по отношението им към Изтока и Запада. Така и не можах да разбера, защо лидерите на партиите с ясна прозападна ориентация не пожелаха да изведат тази обединителна за прозападните българи парадигма като основа за мечтаното консолидиране на българските демократи. Защото да бъдеш втренчен в Москва ( и нейните корупционни матрьошки тук) е гаранция за недемократичността на “влюбения” в руското влияние. То носи само корупция, корупция, корупция и още корупция – тя е в основата на всичко онова, което я съпровожда в амалгамата от отровни тежки метали, задържащи България на дъното на европейските класации по условия на живот.

В Унгария протестиращите срещу Орбан отдавна разбраха каква е същината на техния проблем и пренасят демонстрациите си на няколко преки от руското посолство в Будапеща. Полицията им забрани да митингуват пред сградата, но не конкретното местонахождение на акцията е важен, а нейната ясна символика. https://nova.bg/news/view/2017/04/25/180366/многохилядни-протести-в-унгария-срещу-влиянието-на-русия-видео/

Унгарските демонстранти все по-отчетливо скандират “Европа! Европа!” и “Да спрем Москва”. А българските лакеи на Борисов, които му препоръчваха да следва примера на Орбан, се изпокриха. В парламента…

Кошмарът за Борисов и неговото всевластие ще настъпи тогава, когато българите разберат, че той е основният гарант на безконтролния внос на руска корупция в най-зависимата от Русия европейска икономика , каквато е българската. Докато тази връзка не бъде “съзряна” , ясно посочена, а енергията на българските демократи не бъде канализирана срещу руското отровителство на българската европейска среда, вайкането за “провала на десните” и скубането на коси ( понякога взаимно) с въпроса “откъде ни дойде този кошмар”, ще продължи.

Отговорът е ясен и се чува от десетки хляди гърла от Будапеща: дойде ни от Москва. Но по наистина неразбираеми причини лидерите на партиите у нас с ясна прозападна ориентация събират храброст само да я заявят, но не и да я отстояват срещу очевидния източник за заплахата срещу нея от Изток, който един ден ще си оправи отношенията с ЕС ( днес вече се чуват гласове в Москва в полза на такава промяна), но вредителите от българската руска пета колона няма да се променят и да се откажат от завоюваните позиции на корупционери с бели якички и георгиевски лентички.

Тяхното изобличаване и отстраняване от ключовите позиции в управлението и в икономиката минава през осъзнаването на проблема и посочването на Борисов като техен закрилник.

Има ли в България аналог на русофилските организации, работещи открито за интересите на чужда държава, доказала при това своята атресивна, недомократична същност? Няма. Но Борисов, който иначе много обича да се представя за балансьор, афишира и без това видните си симпатии към таза руска безалтернативност чрез символиката на посещението си в централата на Наци(оналното) движение “Русофили”. Би могъл да откаже поканата най-малкото с анлогичния аргумент, че не иска да дразни еврофилите ( нали така обяснява проруските си залитания за Черно море като мирна зона- за да не дразни Путин). Но явно не е в кондиция да отказва онова, което е по-силно от личната му воля.

31 мнения за “Проевропейските демонстранти в Унгария протестират срещу Москва- къде сме ние”

 1. Изклюително навременна, съдържателна и насочваща статия за дневният ред на пробългарските партии с евроатлантическа ориентация.
  Питам се само кога, за дали не се и съмнявам ни най-малко и нащ баце е издал до службите аналогична заповед като неговият политблизнак Орбан.
  http://supervsenovosti.mirtesen.ru/blog/43044741761/Vengerskiy-sekretnyiy-agent:-spetssluzhbyi-Rossii-imeyut-polnuyu

  Вижте в каква кочина искат да превърнат ватниците всички страни, чиито петоколонци се “изкушават” да захлебнат от московското злато.

 2. Междувременно – En passant – Браво на Французите!
  Както и нормалните французойки (а и хубави-:))го казват, Марийчето Льо Пен не е и Никаква Консерваторка: предвижда като стане президент да национализира банките!! Това го правеше Чичко Владо Ленин. И тук комунягите го Попиваха Добре.
  НО, Няма тя да стане!
  https://twitter.com/ellencarmichael/status/856175089062076419
  Да оставим настрана, че тя не е и Никакъв френски “патриот”. Никакъв! Може ли да се цункаш и гушкаш с Владо Путин, да милееш за неговите пари и препоръки, да му одобряваш “хибридните” пробиви в Европа и Америка, и да си френски патриот?? Или друг патриот??
  Позната картинка от България, нали?
  Тайфата (резидентурата) на Кремъл, комбинирана от радевци, курлелиевци, “патреоте”, гоцэвци, сидеровци…

 3. “Така и не можах да разбера, защо лидерите на партиите с ясна прозападна ориентация не пожелаха да изведат тази обединителна за прозападните българи парадигма като основа за мечтаното консолидиране на българските демократи.”

  Иво, ти сам си дал отговора две изречения по-надолу.
  Корупция, корупция, и още корупция.

 4. И белгийската преса пише за това руските атаки към Макрон.

  http://www.lalibre.be/actu/france/emmanuel-macron-cible-par-des-hackers-russes-58ff1545cd70812a65a366a4

  В България обаче, руснаците няма кого да атакуват – президенството и парламентът са под руски контрол.

  И още инфо как Русия атакува запада:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170425_02850506

 5. Хайде да погледнем кои в България са лидерите с “ясна прозападна ориентация” – бивши комунисти, бивши служители и сътрудници на репресивния им апарат и(вече)бившите им министри и и отново бивши коалиционни партньори.
  Разбира се всеки има правото да се променя, но се чудя, защо тогава сме в това положение?

 6. Маджарите се Биха за СВОБОДАТА си срещу руснаците през 1956 г. Сражаваха се. Умираха. Проливаха кръв. Дадоха 3 ХИЛЯДИ жертви. Воюваха срещу Пияните Комунистически казаци, изпратени от Червения Кремъл да ги “освободят”. Разстреляха и Обесиха на центъра на Будапеща по клоните на дърветата с главите им надолу унгарските чекисти от тяхната Държавна сигурност. Която превзеха, заедно със сградите на правителството, министерства, радиостанции и всичко възможно. Сами, Без външна помощ.
  ТЕ ИСКАХА ДА СИ В З Е М А Т ТОВА, КОЕТО ИМ БЕ ВЗЕТО – ДАДЕНОТО НЕ ГО ЩЯХА!
  И си го взеха. Който не знае, Унгария ЕДИНСТВЕНА излезе за 10 дни от Червения Динозавър, Варшавския Договор, в края на онзи кървав Октомври. Това го обяви премиерът им Имре Наги от балкона си на централния площад. Който не знае него, значи нищо не знае. На 10-я ден, Микита Хрушчов изпрати танковете “да дойдат” срещу НАРОДНАТА РЕВОЛЮЦИЯ, наречена “контрареволюция”. Наги се скри в посолството на сръбска Югославия, но като излизаше (навярно предаден от братски сръбски комунисти), чекисти от Русия го арестуваха и отмъкнаха в замък в Румъния, техен таен обект за щаб и изтезания. Накрая той бе върнат в Унгария, “съден” в затвор, обесен и закопан като Мръсно куче в двора му. Като се разчу, бе ИЗКОПАН и препогребан в гробище извън столицата, но С ЛИЦЕТО НАДОЛУ, С РЪЦЕ И КРАКА ОМОТАНИ ЗА ТЯЛОТО С БОДЛИВА ТЕЛ: по нареждане на “разтопяващия леда” Хрушчов и КГБ за назидание на източноевропейските другари. Наги бе обикновено селско момче, станал унгарски комунист и дори руски комунист (като Георги Димитров) и отначало май се бе съгласил да работи за НКВД. Но той Прогледна и се Разочарова, и през 1956-а Доказа, че е преди всичко Унгарец и ПАТРИОТ.
  Така направиха и Чехите, повторно “освободени” за 20-ина години и притегнати за Русия. Поляците просто не преставаха.

  Маджарите сега имат свои патриоти и националисти, но те са УНГАРЦИ преди всичко. Сърбите, които за мнозина са русофили, са СЪРБОФИЛИ. Така и с гърците, преди всичко ГЪРКОФИЛИ. Не говорим за Румънците – и там това е смях, както при хървати, албанци и други. Всички те НЕ играят по руски свирки. Които се имат с Русия, те правят ПОЛИТИКА с нея. НЯМАТ ДВИЖЕНИЯ РУСОФИЛИ. НИТО БЕЛАРУС ИМА ТАКОВА – най-близка до Русия. НЯМА ТАКОВА ЧУДО НА ЗЕМЯТА! Е Д И Н С Т В Е Н О Е В БЪЛГАРИЯ.
  Няма и такъв като НАГИ сред “българските” комунисти, “Б”КП и “патреоте” – те са най-напред РУСОБЛИЗЦИ. Те Не се Разочароват – ТЕ ОСТАВАТ До края на света с Русия. Във всичките си превъплъщения.

  А в България който не знае Горянското Движение – също нищо не знае. НАШИТЕ ПАТРИОТИ. Навярно 2 хиляди партизани, 10 хиляди помагачи (ятаци) и други, в 200 групи, половината от които чети в планината. Дошли са БЪЛГАРИ от Европа и Америка тук, да хванат гората и се сражават. Най-активни са в Сливенско, когато, само при една операция на комунистическата власт през 1951 г. в Балкана са вкарани 13 ХИЛЯДИ души войска и полиция (милиция).
  Никак по-малко и по-слаби от маджарите.
  Нашите “патреоте” и “националисти” не могат да се преклонят на ГОРЯНИ, да им занесат венец и ВЗЕМАТ ПРИМЕР от тях. Те са просто РУСОФИЛИ.
  Днес ЗНАЕМ ЛИ ние имената на тези българи, както знаем “Графа”, “Аксаков”, “Толбухин” – българомразци, наложители на кървави антибългарски режими?
  ВАСИЛ ЗЛАТЕВСКИ, ГЕРАСИМ ТОДОРОВ, ГЕОРГИ СТОЯНОВ-ТЪРПАНОВ. Четата на Търпанов, “БЕНКОВСКИ”, е била най-голямата. Обградена от 6 ХИЛЯДИ ДУШИ ВОЙСКА, тя удържа поне два дни, някои успяват да пробият и ранени да се промъкнат надалеч.
  Има ли КРЪСТЕНА на името на ГОРЯНИН извесна улица, площад, фабрика, село?
  НЯМА кръстена. ЗАЩОТО има Много страхливост и слабост. Руснаците го виждат добре и използват. И след горянството, потенциалът и идеята на протест и свобода затихва повече от унгарци и чехи. Ако бе останал такъв, Нямаше да има такова съотношение на гласовете при избори днес, и щеше да се гласува за Когото Трябва.
  Руската гордост е пак гордост на българина. Руският лаф е български лаф. И това го няма в Сърбия и Гърция. НИКЪДЕ ПО СВЕТА. ХОРАТА уважават преди всичко СЕБЕ СИ. Тогава другите го забелязват – и ги уважават и тях.
  Българите исторически са били известни по света като “ГОРДИТЕ”. Онези БЪЛГАРИ, дошли от далекото на Изтока. Не тукашното население.
  Оставаме си от мьекия кашкавал с плява, заквасено с руска мая. Достатъчното мнозинство.

 7. Кремълския отбор хакери атакува ВСЯКА страна в Европа, Америка, по света.
  Обикновен пример също с Дания, и тя на прицел: Министърът на отбраната: “Руските атаки срещу министерството ни продължават от 2 ГОДИНИ, руснаците достигнаха дори до индивидуални е-мейли на служиетели”:
  http://www.reuters.com/article/us-denmark-security-russia-idUSKBN17P0NR
  У нас само ПРЕЗИДЕНТЪТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ отваря сериозна приказка за този Голям Проблем.
  П/резидентът радев е дал дума да държи руската страна. Само в Брюксел да дига ръчичка. Министерства сигур чакат освободители с благодарни погачи хляб и сол…

 8. ЖОРЖ, БЛАГОДАРСКО!

  от твоя линк попаднах на следния (малко позабравен бастион на допотопния сесесерски комунизъм- Приднестровската република.

  http://ubr.ua/gallery/3840051

  За разлика от Абхазия и Крим, номерът тук е, че Москва не я признава официално поради тънки (и чисто криминални) сметки, но и нейното съществуване трябва да ни е едно наум!

  (писах преди малко и по коментара ти под текста за игнатиев, тези дни се порових в една книга на правнука му Майкъл Игнатиев, имам я от 1994 г. Blood and Belonging: Journeys Into the New Nationalism-малко за поглед върху поколенията.)

 9. Точен паралел! А най-зловещото е, че дори и Маринката да победи, дори в Сената и Парламента да киснат 100% платени френски рубладжии, че и комундела Жорж Марше да вдигнеш от гроба, Франция ще си остане Франция в ОГРОМНА част, и в повечето сфери на живота- от вината, сирената и шансоните, да не говорим за език, литература, църква, култура и т.н. Същото важи категорично и за Унгария. У нас вече имаме на практика освен руска политическа система и руски медии, руска църква, пълна с руски ченгета от патриарх надолу, пълна и с женщини някакви с басмяни забрадки, по концертните зали грачат любэта и кабзоны ден през ден, русифициран език- 25 годишна мръхла с диктофон разправя за “ОСКОЛКИ” от бомба в Багдат, сякаш чувам тъп бойлер от 1974 г. с пагони и руска блядька за супруга, че и ТВ пачаврите взеха да ни пожелават все по-често

  “СПОКОЙНА НОЧь!”

  …след още един ден, прекаран под нетърпимата воня на окупаторския ботуш!

 10. Кремъл се е изцъклил над Marine Le Pen и диша тежко. Мъка, още мъка. Дано в оставащите две седмици кремълският гном не спретне нов атентат в Париж. Друг предвидим ход няма. Освен да забрани кроасаните, bien sûr.

  Re: видеото от Georgi Nikolov
  Някой беше казал: ‘Русия е страна, която загива в мирно време’

 11. Стамбо, имай ИЗпредвид, че обстоятелството, че ФКП е в основата на коалицията издигнала клоунът меланщон за президентин, “старият боен кон”-троцкист не посмя да призове подръжниците си да Фърлят за “крайнодясната камарадка” нащамаринка. Според проучване на Елабе 77% ще подкрепят “моят човек” на 7 май. Та, Стопанинът на БЛОГА НИ и за дясно-лявото в наще време е абсолютно прав.
  За разведряване една стара снимка но с актуален герой.

  https://i1.wp.com/defence-line.org/wp-content/uploads/2017/04/1.jpg

 12. Първият български комуникационен спътник е готов в американския завод. Отпътува към Флорида. През юни трябва да литне нагоре, застане в орбита. С ракета SpaceX, на оня Мъск ли е, какъв е, и той си няма работа.
  http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2017/04/22/2957838_purviiat_bulgarski_komunikacionen_satelit_e_gotov_za/
  А бе, нямаше ли да е по-качествен да го направим с руснаците?
  И да го изстрелят от Русия?
  Така де, за какво се бори Червения Румен да няма санкции, за какво се среща Ниновица с Руски Шпиони, на какви курфененции в Москва ходи Сидеров, кого Боко хвали постоянно?
  ЗА КАКВО е цялата тая галимация?
  А пък после – с американците.
  Душата – в Русия.
  Краката – в Америка.

 13. Банкерът Атанас Д. Буров за комунетата през 1946-48 г.:

  – “Вие, комунистите, правихте заговори от 9 юни досега, но не падна властта.
  Правихте атентати — не падна властта.
  Писахте списания и вестници — не падна властта.
  Пръскахте позиви. Убихте генерал Луков, полковник Пантев – не падна властта… Не дойдохте на власт.
  Но като се показа онзи, с големия мустак – властта падна и вие дойдохте на власт. …. Трябваше да се роди онзи с мустака и с калпака, че да дочакате властта.
  Без Русия вие сте нула.
  Ще ви пометат за два часа. … Ако на 7 септември Цанков бе взел властта, сега вие щяхте да лежите в земята или в гората.”
  “… Няма да съм жив, да ви видя аз вас, другарчетата, как хубавичко ще се охраните, какви хубавички коремчета ще отвъртите, как ще лапате на приемите, няма да го видя. Но то ще стане. Помнете ми думата – ще станете свине. Защото лакомията и властта правят хората свине.” ….
  – “Комунистите не обичат еретиците, свободомислещите, хората с далечни, стратегически цели. Те обичат властчицата, мазнинката, пържолката.Оня там с мустака бди и следи, защото България за цялата комунистическа империя е раят, тя е раят на земята.” ….

 14. Към MIKA
  Моля дайте имена. В противен случай повтаряте песента на комунистите от години, че всички са маскари.

 15. Часове не ми излиза от главата изречението „Така и не можах да разбера, защо лидерите на партиите с ясна прозападна ориентация…“. Та това е мой въпрос, който си го задавам от години. Симеон В. го тълкува с корупция, но си позволявам да не се съглася с него. Според мен това е отчасти неопитност, краткосрочна визия, импровизация на тема лидерство и може надценяване на избирателите. Няколкото последни избори тези с ясна прозападна ориентация ни предложиха добри програми. Но те са за тези, които четат и правят усилия да разберат. А те/ние сме 10%. Но изборите ги печелят останалите.
  „Така и не можах да разбера, защо..“ на избори се поставят десетки въпроси. Може би за да ни покажат, че знаят. ТОТАЛНО споделям призива на г-н Инджев „… да се изведе … обединителна за прозападните българи парадигма …“. По мой начин казано: на избори забий един слоган – „Искаме Европа!“. Най-много още един – „Не искаме корупция!“ (на тези избори имаме добър пример). И толкоз! На всеки въпрос се отговаря с „Искаме Европа!“ или с „Не искаме корупция!“ Който иска да пита защо отговорът е такъв. Който споделя тези искания, нека да признае, че досега е поддържал статуквото.
  Чака ни 100 г. от комунистическата революция – време за размисли. Очаква ни българското председателство на Съвета на ЕС – време и за очаквания. Ако и това стечение на обстоятелствата изпуснат нашите евролидери, не ни очаква нищо друго освен да въведем в речника ни термина еврофили, визирайки валутата.

 16. Боко е сложен от Златев, за да охранява руските интереси.Нали и Лукойл не е монопол , според комисия , назначена от Боко.

 17. Към ВЕНЦИ СТ.:
  Казвате да не “изпуснат нашите евролидери” момента, подсказвайки да извършат промяна.
  Те това нещо дали въобще са го здраво Хванали, дали го Държат, и дали го Искат?
  Дали са те всъщност Евролидери, след като са извън 10-те споменати евроатлантически процента.
  Ако България бе 90% БЪЛГАРИЯ примесена с Еевроатлантизъм и 10% русизъм и кючек, тогава и най-паметните ни паметници щяха да бъдат 90% български и 10% евро и нещо подобно – просто използвам един ясно видим материален пример. Както се казва, всичко върви като едно цяло. Европеизмът, Евроатлантизмът у нас остава само НОМИНАЛЕН в такива лидери и мнозина от нас. След като те се срещат с руски Шпиони, борят се за Падане на санкции, поддържат България над 90% придатък на Русия в енергетика, оръжие за армия и какви ли не още основни неща, НЕ МОЖЕ ДА СА ЕВРО и още по-малко АТЛАНТИЦИ.
  Ситуация, наречена още културна престореност върху идентичностна раздвоеност в полза на Русия.
  Няма скоро да настъпи отбиване от ОТРОВНОТО РУСКО ВИМЕ, закърмило и закърмващо милиони у нас.

 18. до E.GAVRILOV
  Изобщо не ме интересува дали мислите че пея “песента на комунистите от години”. Имате глава на раменете си, направете си сам изводите.
  А имената съм сигурен че ги знаете, а ако не, то няма смисъл да ви се казват.

 19. В България има дясно обединение и то се казва НОВА РЕПУБЛИКА. Това е и причината срещу нея да има неистова съпротива от всякъде, защото НОВА РЕПУБЛИКА е единствената заплаха за съществуването на неоколониалната политика на русия у нас. Тази неоколониална политика се поддържа с крадени от нас пари. Това са ПРАВОСЪДИЕ, ГАЗПРОМ, ЛУКОЙЛ, БЕЛЕНЕ, КУРОРТИ, ИКОНОМИКА. Защо не подкрепяте смелите лидери на НОВА РЕПУБЛИКА и около нея да се разрастне обединението, а се подвеждате от медийния картел: малко били, има и други. Няма други ( имам предвид партии). Достатъчно тестове имаше и продължава да има. Останалото са руски медии.

 20. Значи,

  Руското посолство на Андраши в Будапеща беше заградено на двете страни на по 150 метра, да не земе някой да замери малката им прогимназийка с нещо. Полиция повече отколкото на нормалните демонстрации. Независимо, събрахме се и освен плакатите, пуснаха един запис от Орбан, докато говори на митинг отпреди много години /не знам точно кога. В пламенната си реч от него време, този понастоящем умел манипулатор говореше САМО за това колко е важна демокрацията и европейските ценности. ТОчно тези, които в момента са му на прицел с всички средства, и подчинените му медии хвърлят кал и фабрикувани обвинения към протестиращите – я Гуяш Мартон, един от сегашните лица на протестите, бил гей, я демонстрантите били пияници, платени и тн… абе подобни неща като на тези които предполагам и многоуважавания наш блог домакин е (бил) принуден да усеща многократно на свой гръб.

  Пиша да знаят тези, които все още имат неоснователни симпатии към самозабравения диктатор Орбан. Знам че е много трудно осъществимо, но ако опитате да си представите говор с решителността и убедителността на Реджеп Ердоан от устата на Борисов, донякъде приближава… Жестоко е, но номера минава пред хората, за които самоувереността пер се е главното за да харесват водача, независимо от обещанията, целите, логиката и тн.

 21. На срещата на ЕНПартия в Малта, веднага след изборите ни през март, Борисов е получил “одобрение” за комбината с “патриотите”.
  Може би, за да не стане “социалисти”-“патриоти”.
  http://www.dnes.bg/izbori-16/2017/03/31/enp-dade-blagosloviia-gerb-i-patriotite-da-si-se-vzimat.336702
  Да не говорим, че няма нужда Русия открито да одобрява и казва, че се радва на такова нещо.

 22. @E.GAVRAILOV: “Не стреляй по пианиста,той толкова може”.
  Как очакваш да получиш имена и нещо смислено от овце чиято единствена силна стрaна е да блеят “Всички са маскари”, “Мая Манолова и прокуратурата ще свалят сметките за газта и парното, ‘щот разбираш ли Радан и Костов са виновни за това че имат гръбнак,а не кариера”

 23. SIMEON,
  Никога не съм казвал “всички са маскари”, “Мая Манолова и прокуратурата ще свалят сметките за газта и парното”, нито пък съм поставял наравно Костов с недоразумението Кънев.
  Явно вие сте от хората, които при липсата на аргументи прибягват до откровени лъжи, мислейки си че те по някакъв магичен начин ще променят фактите.

 24. @mika: С изхвърлячи на общи приказки неспособни да приведат един довод и да вземат позиция,а вместо да се изсулват като употребен капут -НЕ влизам в дискусия; има си архиви.
  Дискутирам само с хора,а не с овце мислещи с телевизора си,а не с главата си.Овцете ги пускам да пасат и блеят.

 25. @мика: Още повече че ме е гнус да споря с виртуални нищожества, чието занимание е да ритат падналия: първо Плевнелиев, после Кънев и т.н.
  Радвам се че аз,кръвни роднини+хора на които държа може да сме малцинство, но не сме от блеещото стадо.

 26. до SIMEON
  Ами ето го архива:
  https://ivo.bg/2017/04/10/сирийски-офицер-говори-руско-българс/
  Бихте ли показал къде казвам това, което вие ми приписвате?
  А Кънев и Плевнелиев ги атакувам, откакто първия пристана на комунистическата мутра (на върха на властта си), а втория (член на БКП естествено) още като министър при мутрата (далаверата “Корал”) а после като президент започна с лъжите си за приватизацията, което принуди ДСБ да го поставят на мястото му.
  Всичко това разбира се може да се провери, но знам че фактите не ви изнасят.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.