Путин и Ердоган си размениха сочни комплименти в Сочи

Политическата мода в България, налагана от кроячите на шапки(те ни) в Кремъл, диктува правила, които дизайнерите на русифицираната ни пропаганда не могат да си позволят да обяснят на публиката, зарибявана с посланието за ползата от ушанките. Продават ни ги като най-подходящото охлаждане срещу глобалното затопляне с внушението, че (само) Ердоган е злодей, който ни мисли злото в името на амбициите си да възстанови имперското си влияние над нас.

Една четвърт от българската икономика е обвързана с Русия. Това е ясно доказателство, че сме сме колония на Русия в областта на енергетиката, кръвоносната система на всяко национално стопанство. Факт, а не “намерение”. Обаче факт(ор)ите от този род не пораждат тревожни коментари сред онези рашизоиди у нас, които  са избрали за водеща тема турското чучело, за да се опитат да скрият зад него руското плашило.

Турското плашило и руското чучело в същото време се прегърнаха в Сочи.

Сочни комплименти си размениха. Те са продължение на руско-турската дружба, прекъсвана през вековете от войни, както се полага между пехливани, които се борят за надмощие на имперския евразийски тепих.

Българофобите би трябвало да се опитат да обяснят параметрите на руско-турската дружба в обстановка на антитурска истерия у нас. Но едва ли ще им позволят. В харема, където консумират сладострастието на отколешната руско-турската тройка (  третият в този любовен триъгълник е обслужващият двамата български теляк), това е забранено.

asia/putin-otnoshenijata-mejdu-rusija-i-turcija-sa-napylno-vyzstanoveni-news_609339.html

11 мнения за “Путин и Ердоган си размениха сочни комплименти в Сочи”

 1. “Когато атовете се ритат, магаретата теглят”. А когато атовете се любят, какво става с магаретата?…

 2. ДРОГАРИ Радев, Боко, Ниновица, “патреоте” – Какви са вашите коментари за химическата атака в Сирия след вече съвсем ясните разкрития?
  Само Ердоган се сещаме се да хулим, нали?
  Щот’ сме дали дума на Путьин да браним РУСИЯ навсякъде и във всичко – „Да радваме Кремъл” и „не да го дразвим!

  Доклад на Хюман Райтс Уоч (HRW) от 1-и Май за Атаката с Нервно-паралитичния газ зарин в Сирия през април:
  „При атака на сирийски самолет е използвана съветската авиобомба ХАБ-250. Остатъците от такава бомба на място заедно с показания на местни свидетели и със симптомите на жертвите идентифицират Зарин като използвано химическо оръжие. Това е установено на място от представители на Организацията на ООН за химическо разоръжаване и от френски и турски правителствени експерти. Сирийски самолет е пуснал такава бомба, произведена в завод (не в моя гараж). Бомбите ХАБ-250 и ХАБ-500 (химическа авиационна бомба) са съветски бомби, конструирани умишлено за зарин.
  https://www.hrw.org/sites/default/files/styles/946w/public/multimedia_images_2017/syriachem0417_remnant_graphic-01.png?itok=0BVzJ6gj
  Новите доказателства за използвания зарин:
  https://www.hrw.org/news/2017/05/01/syria-new-evidence-shows-pattern-nerve-agent-use

 3. @Johnny, или както казва старата българска поговорка, когато двама си мерят ония работи, не си навирай задника по средата.

 4. ЦИНИЗМЪТ НА РУСИЯ:
  Избягал в Германия полковник от ФСБ:
  “Чрез тайни операции, Русия изпраща в Европа свои хора като ‘бежанци'”. “Те са основно от Чечения”. Нали Чечения е притежание на Р. Кадиров, а Кадиров е притежание на В. Путин. “Русия ги осигурява с фалшиви паспорти и чрез тях създава свои ШПИОНСКИ МРЕЖИ в Европа”.
  Самият Кадиров през февруари разказва как мюсюлмани от Русия като чеченци, подготвени в център на руски специални сили, са изпращани и стават бойци в Ислямската държава”.
  http://uawire.org/news/a-former-fsb-officer-spoke-about-russian-spies-disguised-as-migrants#

  ДЖИХАДИСТИ ОТ РУСИЯ (говорещи на руски) на Ислямската Държава разстрелват в тила сирийски граждани:
  Предупреждение: КОШМАРНИ кадри:
  https://www.liveleak.com/view?i=dd7_1394828679

 5. Велизар Шаламанов
  3 май 2017 г.
  Терминал 3

  ” Напоследък „хибридните заплахи“ придобиват все по-голямо значение за развитие на способностите за отбрана и устойчивост на страните. Когато през 2014 във „Визия 2020: България в НАТО и европейската отбрана“ за първи път в документ на българско правителство бяха посочени тези заплахи като част от оценка на средата за сигурност и необходимостта за развитие на стратегии и способности, част от българското общество реагира негативно, особено в контекста на потенциалните източници на тези заплахи – Русия, „Ислямска държава“. Сега – 3 години по-късно – България се присъедини към усилията на НАТО и ЕС (това е и важна сфера на сътрудничество между НАТО и ЕС) и с натрупания опит може да играе важна роля в развитието на европейския отговор на хибридните заплахи. В общия контекст на хибридните заплахи ролята на киберпространството е много сериозна, но в по-широк план тези заплахи са свързани с управление на кризи и възстановяване – основа за устойчивостта на инфраструктурите и държавите като цяло. ”
  ————————————-

  От 1984–1998 г. Велизар последователно служи като офицер в поделения на Българската армия, в това число и в Института по системи за управление на Генералния щаб като началник на сектор „Военни интелигентни системи“ и в Главния щаб на Сухопътни войски – управление „Разузнаване и електронна борба“. В периода 1998–2001 г. е заместник-министър на отбраната, а през 2014 г. стана служебен министър във втория кабинет на президента Плевнелиев. Съосновател е на Сдружение „Джордж Маршал“ – България и на Асоциацията на офицерите от резерва „Атлантик“.

 6. Точно за “день победъй” трябва да се разпространи от достойните хора доказателствата за химическата атака в Сирия. И проспериращите държава трябва да обявяват за престъпление против човечеството индивиди и организации които работят против свободата на словото и печата. Ние там сме назад и е време за задължителна международна намеса. Пораженията които се нанасят от липсата на свободата на словото и печата са идентични с една война с оръжия за физическо унищожаване.

 7. към AWACS:

  Имаме потвърждение на това, което казвате и в най-новата си история – атентата на бургаското летище.
  Както разказа шофьора на таксито, двамата терористи разговаряли на отличен руски. След като излезе на яве руската следа, случая някак си се потули.

 8. Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм… Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими „антиислямисти” от Атака,МВРО и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият “Троен Пакт“ е факт-Масква,Анкара,Техеран…!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

 9. “Единственото от което има нужда злото за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо!!”-Едмънд Бърк

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.