В. “Стандарт” вече официално премина в лагера на руската хибридна война срещу България

Сайтът на колегите от бившата секция на БиБиСи в Лондон оцеля и се прероди в леко изменена по форма платформа, но без да изменя на себе си в съдържателно отношение. Една добра медийна новина за България, макар да идва от чужбина!

https://kafeneto.wordpress.com

Извън България, както информира Kafeneto, също долетя една “добра” новина за България. Падна една маска ( за да не кажа едни гащи, които бяха твърде прозрачен смокинов лист).

Патетичният по своето открито путинофилство от много години насам вестник “Стандарт” официализира каналджийството си на проводник на руска пропаганда у нас. Главната редакторка Славка Бозукова, която петата колона лансира за държавни отличия както никой друг “журналист” в България ( подхлъзнаха в това отношение дори и президента Плевнелиев) е възнаградена сега за старанието си направо в Москва. Там се е състояла церемония по осиновяването на “Стандарт” от един от най-агресивните руски държавни инструменти за износ на кремълска пропаганда – агенция “Спутник” ( на който Емануел Макрон забрани достъпа до събития от предизборната му кампания за президент на Франция).

НА СНИМКАТА: Бозукова- център на внимание в  Москва при осиновяването на “Стандрат”

a5d2218ddf09f0ac64685ae53d702cd8_600x460

 

 

 

 

 

 

 

Читателите могат да ме заподозрат в “лично отношение” заради свинщинките на този вестник, извършени по мой адрес, сред които беше злорадството от факта, че напуснах БТВ през октомври 2006-та след сблъсък с президента Първанов в знак на протест, че работодателите ми застанаха на негова страна. Това стана стана повод за стандартни подигравки ( както и в други слугински медии, като в. “24 часа” и в. “Труд”, където на първа станица Валерия Велева написа  коментар в стил “така му се пада” на Иво Инджев и украси мнението си със собствена снимка). “Стандарт” се гавреха със следното заглавие:

“Американското посолство” отменя Иво Инджев

От неделя предаването “В десетката” на Иво Инджев по Би Ти Ви излиза във ваканция. На негово място националната телевизия на Мърдок пуска драматичния комедиен сериал “Американското посолство”.

Ако беше само проява на атисолидарност чрез подритване на падналия, едва ли щях да се връщам към онова време- още повече, че в личен план напускането на БТВ се оказа щастливо събитие в моя живот като журналист, който се изправи навреме срещу статуквото през 2006 г., тъкмо преди да започне главоломния спад на свободата на словото в България, измерван от авторитетни международни организации. Много пъти обаче съм давал “Стандрат” като пример за подмазвачество, вкл. по отношение на московския мафиот Лужков, при(по)знат като такъв дори от Путин и Медведев, които го прогониха позорно от кметския пост в руската столица буквално дни след триумфа в България, споделен от премиера Борисов. https://ivo.bg/2010/09/10/путин-не-дойде-и-този-път-лужков-освети/

Българските журналисти от световния еталон за високи стандарти в професията, каквато е БиБиСи, се оказаха вкупом сред борещите се гласът им да бъде чут, докато опозореният със системно погазване на журналистическата независимост “Стандарт” е взет на буксир от руската държава, където журналистика отдавна е натикана в стаята за слуги на Кремъл.

Българската секция на БиБиСи, както подобните й в САЩ “Гласа на Америка”, “Дойче веле “ в Германия и френският им радиоаналог бяха закрити поради схващането на Запад, че в България вече има демокрация и не се налага тя да бъде подкрепяна отвън.В нишата обаче отвън се настаниха “братушките” с калните си пропагандни ботуши.

В този смисъл откровението с московското попечителство над “Стандрат” е подигравка с безсилието, проявявано срещу руската хибридна война у нас. На Запад напоследък най-после прозряха необходимостта от създаване на специални органи за самоотбарна. Тук тече обратният процес: руският марш в българското медийно пространство вече е огласен от официалните фанфари на Кремъл.

IMG_1375

39 мнения за “В. “Стандарт” вече официално премина в лагера на руската хибридна война срещу България”

 1. В 44 парламент няма народни представители. Има представители на Газпром,Лукойл,Путин(чрез Нинова,ББ и Доган),Пеевски,Гергов,Ковачки.
  Делегирани от чалгасяли,оскотели олигофрени.

 2. За мое съжаление, разликата между двете страници е достатъчна, за да не ги последвам на новия адрес.

 3. пееФските мИдии неуморно, с пот на челото, копаят на мах дъното на “журналистиката”. Невероятна, лъжлива, елементарна посредственост. Мотото е, че за всичко си имат опорни точки. “Алтернативни факти” за “алтернативни истини”. Отврат, гнус, омерзение.
  ДГД от една долна, мръсна гад.
  Долу давам линк от статия посветена на светинята на светините им в исторически план. Защото в наше време сал кремълският психопат за тях е всьо и вся. Бас ловя, че няма и за миг да Фанат иронията в нея.

  http://www.solonin.org/article_tovarisch-stalin-sgorel-na

 4. Много точно уловен момент и послание от ИВО.
  Жестоко трагично и с Опасни последствия за бъдещето у нас. Особено, ако примерът на стандартните бъде последван. Разпространяването на истинността и свободата на информацията е Ключово за всяко общество.
  Дáли само начален тласък, западните (медии) ни изоставиха, мислейки, че българчетата сами си продължават по Естествения път на свободната и демократична преса. Но инстинктът и непокътната ченгеджийница и в пресата накрая довеждат нещата обратно в руслото на Руската им връзка.
  Да, тук тече Обратният процес! Май във всичко той тече!

  “Стандарт” си бе поначало една от Ченгеджийниците, свързана с техните медийни резидентури, а и с “царо” ни Симеончо, който пък също е пратеник на КГБ. Той бе в проект, повече руски, отколкото български, да предотврати/подмени синьото и дори приемането ни в НАТО, срещу което той бе отначало подчертано “против”. Но после, като се разбра, че има “добро” от Москва за страните от Балтика до Балканите да влязат в НАТО – но не за Украйна, Беларус или Кавказците – тогава бе нает Мончо Паси да тръби, че инициативата е изцяло негова и на “царското” правителство.

  Успех на “Кафенето”, още повече успех!
  По-точно казано, още повече читатели, популярност, чувеамост срещу Лъжите!

 5. Понеже е доста рано тук и кафето още не беше заработило с пълна сила вместо каналджийство, прочетох кавалджийство. Но и с погрешното прочитане, смисълът е един и същ.

 6. Определено се чувствам безкрайно натъжен, ощетен и безутешен заради това, че много отдавна не чета тази медийна боза (да не кажа по-тежка и вярна дума, която определя основната храна на една често срещана група бозайници от разред чифтокопитни – Sus scrofa domestica)!
  😉

 7. Не съм пипал българския “Стандарт” от много дълги години. Мисля, че са около 20, че и повече. Последният път когато си го купих прочетох заглавие на съобщение, което гласеше: Баба пада от балкон, убива войник. Това ме отказа окончателно от четенето на “Стандарт”. Явно не са си вдигнали нивото от тогава.

 8. Положението е отчайващо и нароиха протестни движения и партии които ги рекламират като борци за България.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ С НОВА РЕПУБЛИКА И ЯСНО ДА СЕ ОБЯВАТ ЛИДЕРИТЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА ДОЙДЕ.ВСИЧКИ МЕНТЕТА ДА БЪДАТ ЗАКЛЕЙМЕНИ И ДА ИМ БЪДАТ СВАЛЕНИ ГАЩИТЕ И ПОКАЗАНИ СРАМОТИИТЕ.ТОВА ГО ПИША ПО ПОВОД МАРША НА ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ.ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ : ОБЕДИНЕТЕ СЕ С НОВА РЕПУБЛИКА И ЗАЕДНО НАПРАВЕТЕ МАРШ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.

 9. Преди време споделих, че МЕТАЛУНГС показаха как може да се прави от българи нещо световно в жанра, в случая го наречете симфонична готика, готик-метъл и пр. Точно обратно на хибридния продукт от Евровизията.
  Вижте обаче злобата и дивашката завист на голяма част от руските коментари под клипа (има и много възторжени, признавам)- сред милионите гледания и хилядите коментари от ЦЕЛИЯ СВЯТ! На това може да се каже БРАВО БЪЛГАРИЯ!

 10. Пък като е за музика, аз удрям един клепач под звуците на тази носталгия (с младежката ми мечта да се озова накрая там- в обетованата за 100% вия антикомунизъм горда и благоденстваща страна) Та чакам да бъда обвинен в расизъм,колониализъм, фашизъм, ксенофобия… Сменям тениската – с образа на ЯН СМИТ!

 11. Пикливото ни Тръмп-„общество” е сбирщина от „български” Чекисти и мафиоти. Което е все едно. И е подкрепяно от Радев, Боко, Ниновска, Сидеров – нима сте чули Критично мнение от тях за „тръмпистите”?
  Ето тук едно критично мнение.
  (Малцина знаят, че Онзи Льонка Панталеев е пръв чекист, доносник и убиец на ГПУ/КГБ. Облогодетелстван за предана служба. Под прикритие на престъпник, да влезе по-дълбоко в слоеве на обществото и намира врагове за Елиминиране. Нещата са ЗАЛОЖЕНИ в ЗАРОДИША!)

  Подробности за връзките на Тръмп и екипа му с Русия.
  Разследване от екип на американски конгресмен:

  „Тръмп сам подреди хората около себе си да са свързани с Русия”:
  Доналд. (Donald J. Trump) – Президент. Много преди президентството пътува редовно до Русия, развива бизнеси там, иска руска парична помощ, получава я, и с нея купува недвижими имоти в САЩ.
  Флин. (Michael Flynn) – негов пръв съветник, по Националната Сигурност, преди директор на NSA, излъгва вицепрезидента Пенс за редовните си контакти с руски дипломати и други представители, т.е. Шпиони, и като се разчува, принуден е да подаде оставка.
  Тилерсън (Rex Tillerson) – външен министър / държавен секретар, с големи фирми и проекти в газ и нефт и големи очаквания за техни печалби в Русия.
  Кушнер – Зет, мъжът на Иванка – Редовно в руски компании. Зависим от хора-контакти на Путин, включително шефове на големи руски банки.
  Синчето Доналд – В Париж се среща с руски представители да „оправят” вътрешноамерикански, близкоизточни и други проблеми. (Същото правят Радев, Сидеров, Ниновска за България – по-точно те са и з в и к в а н и на срещи.) Не възразява на откъсването на Крим! Сам споделя как в бизнесите на баща му ТЕКАТ пари от Русия, където и той е ходил много пъти.
  ….
  http://bit.ly/2m4meAR
  http://bit.ly/2myzMIJ
  ….
  Чак в Нова Зеландия пишат, че правителството на Тръмп го очаква Раздрусване: http://bit.ly/2pCvemz
  Пълен напред! – за разследването.

 12. @Georgi Nikolov

  Путин е класа над Сталин!
  Нe ликвидиране… намаляване.
  Si sophistiqué!

 13. Германия е на последно място на Евровизия.ПАК. Да ги питам с какъв акъл се гордеят с Германия и че са немци.
  Аз пък се гордея с метросексуалния келеш от Евровизия ‘щото е наше българче.Гордея се че ултра-мега-гига чалга звездата Фики Стораро показа на онези некадърници от White Snаке че не се пее “Is this love”,а се пее Издислав. Гордея се с Кубрат Пулев ‘щото как само бие разни негри търкалящи се кюфтета,а Кличко като го бие като маче у дирек обвинява ръкавиците на Кличко+намята българско знаме и “продължава напред”. Гордея се с БГ премиер с прякор Тиквата/Пунта Мара и всичките му знайни и незнайни калинки, лилита,десита+всякакви откровени бандити ‘щото магистралите ги ремонтират 1 година след построяването,а пък полицията и прокуратурата не могат да вкарат и средно голям кокошкар в затвора.Гордея се с мазните,потни,мръсни тениски щамповани Ботев и Левски ‘щото така са патрЕотични. Гордея се с Валери Симеонов ‘щото бие бабички по границата но подарява на ГАЗПРОМ,ЛУКОЙЛ и вся осталная сволоч милиарди от горници по договори.Гордея се с Хърсев, Пеевски,Ковачки и всякакви други ултра-мега-гига бизнесмени дето трябва да понаучат Гейтс, Джобс,Брансън, Илон Мъск и разни други смотаняци как се прави бизнес.
  Гордея се че мамин Делянчо ще прави магистрала за 2(ДВЕ ХИЛЯДИ) лева на МЕТЪР,а в Норвегия с нейния специфичен терен,климат и в пъти по-високи заплати струва 2 пъти по-евтино ‘щото те норвежците са прости, а не като нас с най-висок коефициент Ентелегентност.
  Гордея се че имаме преподобна Стойна и пророчица Ванга ‘щото сме Богоизбран народ (по Ванга)+когато разни американски,немски,японски,френски народи, абе направо всичкото серсем народи като изчезнат от планетата само ние ще останем ‘щото сме с уникален геном (по преподобната Стойна).
  Гордея се че по “братско-славянски” плащаме най-скъпия природен газ, най-скъпите горива, АЕЦ”Белене” ни е 3 (ТРИ) пъти по-скъп от аналогичния такъв във Виетнам.Гордея се че рашистите като империя,СССР и Русия ни клатят обаче ни харесва ‘щото е по славянски. Гордея се че църквата ни е 80% доносници от ДС и обявава католицизма за ерес и мълчаливо гледа как заплашват католически свещеник с убийство.
  Гордея се че паметника на Левски в Пловдив е наврян под сапогите на Альоша и се гордея че в София има паметник на Окупационната Червена Армия но на основателя на българската държава Аспарух – няма.
  Не се гордея с Българаската ЕКЗАРХИЯ(не Патриаршия)+Екзарх Антим I и Митрополит Стефан които навремето спасили българските евреи
  Не се гордея с Георги Марков защото половин Европа изучава произведенията му,но у нас – не
  Не се гордея с Васко Василев: първия чужденец концерт-майстор на Лондонската Филхармония
  Не се гордея с хилядите успяли българи в чужбина за които не знаем и няма да научим заради “професионалните” медии
  Не се гордея с децата които редовно обират златото от международни олимпиади по математика, информатика, биология а даже вече ги канят да говорят на английски език в театъра на Шекспир. Обаче се гордея че държавата троши десетки милиони за олимпийски надежди, а тези деца се справят БЕЗ никакво финансиране ВЪПРЕКИ,а не ЗАРАДИ държавата ни.
  Не се гордея с Тео Ушев че стига до Оскар от Канада ‘щото с Вежди Рашидов имали кОлтурни различия.
  Едно ми е гордо……..

 14. Симеон, тесктът трябва да стигне до всеки БЪЛГАРИН. Само не знам-как-90% от медиите са пееФски. Говоря за написаното в 20,26ч.
  А по повод на мнението от 11,32ч.да споделя, че според моя “къртица” само енергичната намеса на японската компания Мейджи милк е спасила ЛБ Булгарикум, чийто принципал е държавата от приватизация която да направи маминият дебелак неин законен чорбаджия.

 15. Драги SIMEON,
  НАПЪЛНО споделям унизената гордост на протеста ви!

 16. Стамбо, обличай тениската… нямаш проблем, дай малко растер и няма да го разпознаят. Виж, ако отпечаташ на гърба “Smith for PM in Bulgaria” и се врътнеш пред третия кабинет на цар Боко, тогава сме я вапцали.

 17. ДРАГИ СИМЕОНЕ,

  Коляно и шапо! Коляно и шапо! Коляно и шапо!
  Хубаво е, че става и за творчески добавки.Например, аз горя от гордост, че духовния живот на страната ни налагат именити класици-абонати на основното меню или огризките при всяка властова трапеза – от Непрежалимата Като Огън (аз и с нея много се гордея, да знайш) насам- Дончо, Антончо, Цончо… Гордея се и с болхарската си идентичност на руска братушка, дето Ленин бутнал малко гражданката и й дал азбука, вот!
  Противно на евразийският лабораторен експеримент от Евровизията, който уж имал проблеми с идентичността, аз нямам нито с етническата като българин, нито с политическата – като духовен поданик на Republic of Rhodesia. А, на! Близки сте ми, ще ви призная, че покрай вчерашния родезийски политсонг и шърта с образа на моя любим политик, в просъница нахлу нещо, пак ми се яви страната на копнежа, усетих младежката си мечта, въображаемия маршрут до Хараре, започващ от Резово… Бях момче с близка до американската пехотинска физика и подходяща школовка. Нямаше да ям хляба на ЯН СМИТ бадева, стигаше ми само да доживея мига на разплатата и възмездието. За всичко- от отровеното пред очите ми кученце, защото било буржоазно да се има, до унищожаването на България под мръсните им цървули и сапоги. Зану, Ману, Фрелимо и пр. просъветски шайки главорези вилнееха, ръфаха цъфтящата страна, в която чернокожите вече бяха притежатели на акции от всички държавни инвестиции.
  Но сега, АНТРОПОЛОГИЧЕСКА ЗАДАЧА- вижте ЛИЦАТА на ХОРАТА, направили с труда и морала си тази някогашна райска градина. Изродът мугабе ги изгони и гладът коси наред. Ето какво каза ЯН СМИТ в последното си интервю.
  “Мубаге е терорист и комунист, на който изобщо не трябваше да се дава власт.Ние бяхме прави и светът ще види, че това е абсолютна катастрофа”.

 18. Еveryone else, в края на краищата и тя “оправдава” очакванията. В случая, че без нея, Америка и оттук планетата си заминава.
  Ако знаеш тук колко маски паднаха след избирането на Макрон. И всички ще го играят “конструктивна” опозиция. Наужким, де. Само дето, живи и здрави да сме и дано оправдае очакванията ЕМ. 10 години той им издърпва килимчетата на които удобно си редяха, на първо място собствените игрички. Па после работеха и за Франция, в името на която инак сите се кълнят с ръка на сърцето, блясък в очите и пяна на уста. А периодът на срока на двата мандата в наще време са страшно много време. Да се допитат до синът ти да им изтълкува къде отива всичкото туй време.

 19. P.S.А най-много се гордея с петте лъча (петолъчката) на стабилността: Комунистите от ГЕРБ+БСП+ДПС+патрЕотетЕ+прокуратурата

 20. Извинете, никакво Хараре, промъкна се досадно- Резово-СОЛСБЪРИ бе маршрутът…
  Сега обаче подхващам предишната тема. Как при целия катастрофален пейзаж Путин си гарантира обществената легитимация и подкрепа?
  С микс от всички митове и лъжи. Най-крещящата от онзи ден- на тенекиените „ветерани”. Ясно е, че вече такива почти няма- мобилизираният през май 1945 г.18 годишен днес е точно на 90 години, но радостта от самозаблудата прави лъжата истина! Който знае значението и функциите на “сватбен генерал” в руската традиция, ще отсече- вапрос на органичен манталитет. Има и друго- емоционалната истерия. Вижте на коя песен плаче Путин заедно с публиката. „Балада за майката”.https://www.youtube.com/watch?v=Knh4coJ8UQo Не сме кютюци, разбираме, хора са, имат загинали, жалят. Само че се оказват неспособни да разберат, че никаква победа не е имало- настъпил е просто нов цикъл на терор.
  Така. Путин плаче за майката на Алексей от далечното село.. Защото, виж, на Джон, когото убиха във Виетнам, майка му от ранчото в Тексас не плаче и не жали никак- и един американски президент разплакал ли се е публично на „Traveling Soldier ”?
  Онези като мен, които плачат на тази песен, са войнолюбци, ред-неци, тесногръди.
  Сълзата не би ли казала на света „Ние се бихме във Виетнам не за петрол, газ и диаманти, а в името на велика, хуманна и справедлива кауза срещу най-голямото зло-комунизма. Чест и слава на американския войник!” А вместо това върху този ВОЙНИК – в гроба, на инвалидната количка, с патерици, сляп, сакат…се стоварва цялата гнусна смрад и помия на „пацифистките” леволиберални помияри, голивууд, чомскы, рейнбоу-коалишън, уроди мръсни, интелектуални „гурута”, медийни “авторитети” и т.н..
  Путин има Михалков и Говорухин. ИМА си ОБАЧЕ и олывэр стоунь! И Фр.Ф. Копола си ГО има. В кармане! Рейгън имаше ли 1 американски, ама 1 едничък световен творец твърдо зад себе си?

 21. Скъпи Еveryone else,

  То като сцена по Бунюел ще излезе!

 22. А видяхте ли снощи как пристъпва чинно зад др. Йотова един свят мъченик на демокрацията и само малко нещо придворен хвалител на Банкянския, една икона на моралния протест, един непримирим, непокорим, неустоим, неустрашим борец срещу злото, досущ Свети Себастиян същи, който обаче осребрява всяко свое свято страдалчество с прилични суми? Че и сега- 4000 евро за синекура не са за изпускане, остави, че и на стари години!…

 23. Подготвил съм ви ужасяващ видео-документ и за латино-мугабето, мъдуро. Същата история, че и с боливара. Ей, ще си умра, но няма да спра да се учудвам на комунягата- ти да направиш 1 яйце 15 000 000 000 зимб.долара-какво трабва да си? Та ядат се във Венецуела вече котки, кучета, мишки, гълъби.. На ред са корите от дърветата…

  https://www.youtube.com/watch?v=THPe3D69vJ0

  Всеки ден по демонстрациите във Венецуела загиват хора, убити от комунистическите копои. Да чухме нещо световното прогресивно обществено мнение? Левите активисти?
  Интелектуалните авторитети? Антирасистите? Колкото ги чухме, когато изродът мугабе развихри расисткия терор над белите фермери! В Ютуб има доста клипове – да се просълзиш, спират хората да се простят с гробовете на предците си, оставят къщи и градини като ЛЕГО, да ги грабят глутниците на изрода – и на ЛЕНДРОУВЪРИТЕ с по два сака!
  Ето защо цинизмът и моралната низост на западната левица винаги са ми били много по-отвратителни дори и от съветизма във всичките му версии.

 24. “Качествата, които ценим у човека — доброта и щедрост, откритост, честност, разбиране и чувство, — всички те съпътствуват неудачите в нашата система. А ония черти, които презираме — нетърпимостта, алчността лакомията, низостта, егоизма, — те са пътят към успеха. И макар хората да се възхищават от стойността на първите, те всъщност обичат плодовете на последните.”

 25. Катрин Макаров: Болшевизмът промени психиката на руснаците, затова търпят кагебешника Путин
  Интервю с Катрин Макаров – Потомка на Белогвардейци, родена и израснала в Париж
  Финалът на интервюто:
  – Вие сте открит противник на режима на Путин, но въпреки критиките и санкциите на Запада, той удържа властта?
  – Съпругът ми, който е бил политически затворник по време на режима на Тодор Живков, казваше: Какво може да направи един човек от КГБ? Ами Путин е просто един мафиот. Вероятно българите не са гледали  филма “Who is Mr. Putin”. Беше показан в Москва само по един канал и то в 2 часа през нощта преди 2-3 години, а след това бе спрян и забранен. В него е разказана цялата биография на този човек –  дете от Ленинград, което е спасено от неговата учителка да не стане разбойник, защото родителите му са не са упражнявали никакъв контрол. Израснал е на улицата. Учителката му го кара да чете книги, да учи, да следва. През 1990-та година, когато в Русия има недостиг на продоволствия, Путин е бил забъркан в афера. От Запад изпращат камиони с храни, като безвъзмездни помощи. Патриархът на Русия и той е бил замесен тогава, но в търговията с цигари. Получават  тези продоволствия от западните страни безплатно, а в Русия – всичко това се краде и разпродава. Така Путин създава състояние, заради което по-късно е следствен. Във филма го показват като едно малко, безлично и срамежливо момче. После някой го препоръчва на Елцин за негов заместник. Путин тогава не знае дори как да се държи в Кремъл и трябва едно друго човече да го учи на обноски. Но той винаги е бил поддържан от КГБ. Работил е като кагебешник в Източна Германия. А щом си бил в КГБ, ти не излизаш от КГБ. Бил си комунист – оставаш комунист завинаги. Можеш да се  наричаш по друг начин, но на своите убеждения не можеш да измениш.  Още повече това се отнася за един човек от службите, той остава свързан с тях. Но и Путин  няма да бъде вечен, сега се страхува, защото изборите в Русия ще бъдат много скоро. Той чувства, че вече има голяма опозиция срещу него и управлението му. Правителството в Русия е просто едно комунистическо правителство. В тази страна промяна не се случи.
  – Но рейтингът на Путин остава все така висок, въпреки опозицията в Русия?
  – Това  е така, защото той разиграва картата на национализма. Ние сме голяма нация, ние сме велика нация. Нищо, че хората живеят все по-зле и по-зле. Приятели от Русия разказват, че цените се повишават, повишават, страхуват се как ще живеят. Но проблемът  на руснаците е, че не живеят добре, но търпят. Същото беше и в България – 45 години търпяхте комунизма, а в Русия всичко продължава вече 100 години. Променена е психиката на няколко поколения руснаци, тя е деформирана. Да мислиш по своему, да имаш критически поглед – това се възпитава от родителите. Затова трябва да преминат едно-две поколения, за да свикнат децата да мислят по друг начин. Но най-напред Русия трябва да се раздели с този режим в Кремъл. Хората, които не са удобни на Путин, ги унищожават.

  Цялото интервю:
  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/katrin-makarov-bolshevizmat-promeni-psihikata-na-rusnatsite-zatova-tarpyat-kagebeshnika-putin

 26. Драги Стамбо:съгласен съм че сме живи хора,от войната всички са пострадали-затова е Световна. Само че шваби,кравари,ингилизи,жабари,джапанци помнят миналото с думите:”никога повече”. Рушняците живеят само с миналото си защото нито настояще имат,нито бъдеще. А ние щом НЕ искаме да имаме настояще ерго няма да имаме и бъдеще

 27. Пряко по темата!

  НЕЧУВАНО!ЧУТОВНО!БОМБА! ЕКСКЛУЗИВНО! САМО В ПИК!
  СКАНДАЛНО ЗАГЛАВИЕ!

  “Протестърски и рубладжийски журналисти засмукват европейски милиони в БНР”

  http://pik.bg/разкритие-на-пик-протестърски-и-рубладжийски-журналисти-засмукват-европейски-милиони-в-бнр-news658376.html

 28. MIKA | МАЙ 16, 2017, 13:10
  And now that you don’t have to be perfect, you can be good.

 29. Posted by AWACS | май 15, 2017, 23:02
  Драги AWACS-да, сюрреалистичен абсурдизъм.

 30. Стамбо, за кученцето. имаме общ спомен. Нечовешка, сатанинска история.

 31. Скъпи EVERYONE ELSE,

  Не мога да забравя!…Ей заради това,събрате, бях решил да си запея Soldier Of Fortune, след като научих какво е РОДЕЗИЯ от един някогашен анархист, авантюрист, обиколил света, а истерията по “нрб-СМИ” ми беше достатъчен ориентир. Казвах си, поне веднъж, поне някъде, поне за нещо да си платят от всичките им зверства в България и по света.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.