Борисов вече не смогва да нарече “идиот” всеки, прозрял връзката му с Пеевски

“ Борисов и Пеевски са в едно изречение”. Този път не го казвам аз, а политологът Първан Симеонов. https://www.actualno.com/cite/po-vajnijat-fakt-e-che-borisov-i-peevski-stojat-v-edno-izrechenie-i-tova-shte-se-napomnja-ot-opozicijata-news_612154.html?utm_source=direct&utm_medium=cite_right&utm_campaign=webground

За подобно ( първо по време) твърдение бях удостоен с благоволението да бъда откроен “пред строя” и руган лично “по телевизора” от Борисов преди 3 години. Очаквам да видя, дали и Първан Симеонов ще бъде наречен “идиот” от него. По-скоро не- “тайната” за топлата връзка между двамата отдавна е нещо повече от обект на шепот по ъглите, в които клечат добре запознатите с истината “източници”.

”Идиотите” сме повечко напоследък и Борисов вече не смогва да уважи всеки един от нас с височайшата си персонална ругатня.

А снимката, показваща как двамата се разминават в парламента ( за да се срещнат нейде на терена на поделянето на порциите в мазната баничарница “България” ), говори допълнително за двамата “непознати”, на каквито се правят.

BB_Peevski

 

 

 

 

 

 

image1

 

21 мнения за “Борисов вече не смогва да нарече “идиот” всеки, прозрял връзката му с Пеевски”

 1. Първан Симеонов едва ли ще бъде наречен “идиот”, защото е от ГАЛЪП-Сънчо-Кънчо, а и напоследък бая се мазни в коментарите си за ГЕРБ и лично за “вожда и учителя”. Обаче, за да няма празно, Б.Божеството вече е окачествило като “идиоти” много други хора. Посъветвал бил “маломерните” партии, които не са в НС, да не се месят на съдебната система. “Посъветвал” трябва да е евфемизъм, щото като му знам маниера на Простака, отнапред ми е ясно, че направо ги е наругал фалцетно. Какъв е изводът: ако е маломерна партията, но е в Парламента- давай, бой по съдебната система без ограничения. Ако е отвънка, независимо, че за нея са гласували около 300 000- налага се да “молчать и не рассуждать”. Иначе си идиот от всякъде. Дали пък не е донякъде ласкателно, Главният Игнорантин да те нарича “идиот”? Все е по-добре, отколкото да ти вика “Винету, братчето ми”.

 2. Боко: Колкото му по-нагоре носа, толкова му по-надолу ума.

 3. Сполучлива корица на Тайм, както винаги – този път “жив” колаж:
  “Кремъл превзема Белия Дом!”:
  Като къртица, отвътре и отдолу.
  (Путин в гащите на Тръмп – май отзад.)
  https://twitter.com/TIME/status/865188944627064834/video/1
  Тръмп вече стана за смях…
  Ще му духнат под опашката накрая. ЦРУ и ФБР са се заяли сериозно. А и той от първия си ден започна едовременно да ги цака и да ги подминава.

 4. А ето и тежко четиво за уикенда – вижте как действа всепризнатата служба-шампион по лов на руски шпиони-естонското контраразузнаване! Единствената от Източна Европа, призната като 100%-ов партньор в обмен на информация на британските и американските съответни структури.

  https://www.kapo.ee/en/content/annual-reviews.html

  file:///D:/User/Downloads/Annual%20Review%202016.pdf

 5. 8.3.2016 г.
  Б.Б.: “Имам рядката привилегия да не ги чета медиите на Пеевски.”

  Ама разбира се, Б.Б.! то е като да вдишваш собствената си пр.дня, чиято химия познаваш в детайли.

 6. Не е по темата, но тъкмо гледам повторението на предаването на Дремджиев (“агент Богдан”) и познайте какво-съществото ивайла кальфын ни бе представено като специален съветник на комисар Гюнтер Йотингер!

  Случката става още на 4 април того, в последните часове премиерстване на служебното клепоухо нищожество огнян “запека” герджиков.

  Думата е за същия гражданин кальфин с “дълга политическа кариера” в бкп, Евролевицата, външен министер (тройната коалиция), евродепутатин (2009-2014) и втори най-главен рАЗИЯтски газолизец в АБВ на гоцэ пырванав. Да, и кандидат-президент на опита за държава Задунайски Милиционеристан срещу Плевнелиев. Действащо лице на ред рАЗИЯтски хибридни филми, ТВ предавания и медийни изяви, в които стръвно оплюва родината си, европейския ни цивилизационен избор и самата Европа. Запомнен с фразата, че който не обича рАЗИЯ, не обича България.

  И сега тази твар ще дава акъл по бюджета и човешките ресурси на комисар Йотингер. Дивя се що напира да се мъчи в същата тази гадна Европа, а не иде да съветва някого в любимата си рАЗИЯ, “где так вольна дъйшит челавек”?

  Дивя се и в тази ЕК съвсем ли чавки са им изпили акъла, та си назначават такъв виден рубладжийски хибридник на съвсем не случаен пост? Явно “синдромът Шрьодер” се задълбочава и поразява все повече звена и институции в Брюксел.

  Добрата новина е, че договорът на съществото е за 1 година, после може отново да му се радват в перачницата корпорация “Развитие”. Но в устата на човек остава вкусът на сдъвкан рАЗИЯтски ке.неф-клекало с две тухли за стъпване и стени от оплетена върба и торфени чимове…

  Иначе, респект на Стопанина!

 7. Борисов за нас тук е ясен: кремълски проект. Партията също във върха е повече изпълнена с бивши агенти от бсп. Но какви са останалите “десни за медиите” по върховете на партии, движения и др. лидери:представители на Русия. Факти? Ето: С изключение на лидерите на НОВА РЕПУБЛИКА от останалите борци срещу “мафията” никой с някакви действия е показал че е срещу газпром, лукойл, Белене.
  Противодействие на тази картинка: Обединение с НОВА РЕПУБЛИКА на всички които искат да спасят България и след натрупване на качествено количество лидери, и поддръжници общи действия с международната общност за истинска медия с национално покритие. Тогава истината ще ни направи свободни. А доколкото трябва да се търси вина за настоящето,аз мисля че не е водещ човешкия материал защото вие тук и аз не се чувстваме по долу от другите народи. Причината е размера на руските “инвестиции”.

 8. – Политиците и пелените трябва да се сменят често – и то по една и съща причина.
  – Понякога се чудя дали светът се управлява от умни хора, които се ебават с нас, или от идиоти, които толкова могат.
  – Представете си, че сте идиот. След това си представете, че сте депутат. Но вече се повтарям…..
  Марк Твен

 9. Знам, че вече ви досадих с моята любима РОДЕЗИЯ, страст ми е! Но изгледайте този клип-обективен журналистически репортаж от края на 70-те. Да се убедите, че са ни заливали с бълвоча на 100% лъжлива комунистическа пропаганда! Вижте (в сравнение с припадащите от глад деца по чиновете днес в Зимвабве) -от 4.05- – как са изглеждали смесените детски градини, колко са по улиците чернокожите полицаи, войници и офицери!,как общуват двете раси..) Накрая- вижте домовете на чернокожите и чуйте констатацията, че РОДЕЗИЯ е най-образованата и с най-високо равнище на здравеопазване…
  И така…но уникален световен концерт дипломатически злодеи, за процъфтяващата РОДЕЗИЯ

  ..измислиха всякой по една секира,
  да уморят всичко, дето не умира..

  Няма да платят цената -нито те, нито онези (кекавите картъровци), които напъхаха Иран под властта на чалмите, (уотъргейтъджиите) -Югоизточна Азия под комунягите и т.н. Докато и нас някой близък ден подобни какавани ни натикат отново под миризливия ботуш на монголоида..

 10. Пак са посегнали на паметника на Роналд Рейгън в южния парк. Полицията си има друга работа. А “демократичните ни медии” няма да излъчват материали в праймтайма за ролята на ВЕЛИКИЯ РОНАЛД за ОСВОБОЖДЕНИЕТО на половин Европа от червената чума.

 11. Като говорим за консерватизъм:
  Добър отзив в американско издание за откриването на бюста на Рейгън в Южния парк оня ден. Идва от консервативната “Фондация Млади Американци” от Вирджиния, дала подкрепа:
  “Статуя на Роналд Рейгън за почитане на победата над комунизма издигната в столицата на България”
  Само да ни знаят:
  – колко е статуя;
  – колко е победен комунизмът тук;
  – колко и кои дойдоха на откриването;
  – колко внимание се обръща на бюста.
  – колко прозападно е правителството ни;
  – какви руски отрепки продължават да ни управляват и ляган НИСКО на Москва.
  Пак нашенската хитрост надхитри – без снишаване дори.
  СЪВЕТСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ продължават да стърчат със страшна сила.
  Докато не бъдат СРУТЕНИ, ИЗРАВНЕНИ СЪС ЗЕМЯТА СЪВЕТСКИТЕ паметници и заменени с БЪЛГАРСКИ или с паркове – България остава руски КОЛЕНОПРЕКЛОННА.
  http://www.yaf.org/news/bulgarian-capital-unveils-statue-ronald-reagan-honor-victory-communism/

 12. Днес Борисов си позволи да нарече “няколкото малки партийки”визирайки ДСБ и ДаБГ- “кърлежи”, които се били впили в снагата на съдебната реформа, която той правел. Нищо вече не ме учудва в изказа на този самодоволен, нискоинтелигентен, самозабравил се илитерат! Ако помните причината според него за негативния евродоклад за съдебната ни система беше “постоянните доноси, които няколко малки партийки и НПО-та пишели до ЕС за страната си”! Лошото е, че покрай дебилите, които си го избраха страдат и малкото читави хора все още останали в България!

 13. АЭРОФЛОТ, няколко зловещи неща видях днес, но това за кальфин отиде на първа писта.

 14. Драги СТАМБО,
  Като говорим за онази част на Африка:
  “1948-1994: когато в Южна Африка белите управляваха (основно англо-холандци по произход), в страната имаше под 200 убийства на година”
  “От 1994 г. насам: когато там дойдоха другите на власт, има годишно над 20.000 убийства”.
  Вчера ми казаха, познати от Ю. Африка, че това е малко пресилено. Но тенденцията била вярна. Само в Лондон от 1994 г. и след това имало над 1 млн. души избягали от Южна Африка, при това не само бледолики.
  https://twitter.com/GregMontfort/status/846083330860822530/photo/1
  Разбира се, НЕ подкрепям расизъм и апартейд. Трябва да има демокрация и в таз страна, и проблемите й като убийствата да слегнат.
  Съветска Русия негласно ПОДКРЕПЯШЕ Южна Африка. Защото бе недемократична, апартейдна, и оттук антиамериканска. И защото такива като Рейгън я критикуваха всеки месец – чувал съм го по VoA.
  ЗАТОВА и нашите русоблизки, комунистически правителства и ДС-та, си мълчаха, а и докараха в България – по руска “санкция” – ако се сещате, Онази австрийка група, Супермакс (“It ain’t easy: http://bit.ly/2rmArPq). Защото групата бе приятел на режима в Претория. Правеше обиколки и турнета в Ю. Африка, режимът на Питър Бота бе доволен, похвалваше я. Но в демократичния свят групата влезе в Черни списъци, забранена да влиза.
  ЗАТОВА пък тя цъфна по телевизията ни.

 15. Президент США Дональд Трамп во время встречи с главой МИД России Сергеем Лавровым заявил, что увольнение экс-директора ФБР Джеймса Коми сняло с него «большой груз давления», пишет The New York Times со ссылкой на источник в Белом доме.
  «Я только что уволил главу ФБР Джеймса Коми. Он был сумасшедшим, реально поехавший тип. На меня было оказано сильное давление. Теперь его нет», — сказал он (стилистика автора сохранена).

 16. До GEORGI NIKOLOV:
  Точно така, това излезе в Н. Й. Таймс преди час и веднага тръгна между съмишленици:
  https://www.nytimes.com/2017/05/19/us/politics/trump-russia-comey.html?_r=0
  Между другото, и там има подхвърлянки и инсинуации при външни коментари. Например, че Коми е висок 2,04 метра, а Тръмп е висок 1,88 м (което е така за двамата), поради което президентът го уволнил заради височината му, получавайки “комплекс за нискоценност”.
  Но не е така.

 17. Драги AWACS,

  Напълно съм съгласен с нюанса, статистически богата литература по въпроса “как да убиеш южноафриканския просперитет” (цитирам заглавие на чернокожа авторка) след “о-о-о-о-у, Мандела-а-а-а”, вече има колкото искаш. 200% увеличение на престъпленията над деца!, например! Аз само подчертавам, че, за разлика от ЮАР, в правовата система на РОДЕЗИЯ на ЯН СМИТ апартейдни закони и разпоредби няма установени на никакво равнище. И другото, най-важното -КАКВО би била Африка, ако поне в повечето страни имаше по един ЯН СМИТ? КОЛКО страдания щяха да бъдат спестени, колко проблеми на света?

 18. Драги СТАМБО:
  Аз не отричам, само допълвам, с още една страна.
  Ян Смит и екипът му искаха накрая да ИЗПРЕВАРЯТ развитията в страната си. И да организират за нея една възможна демокрация. Да ги изпреварят преди решения от Лондон и преди действия от населението на Родезия.
  Но не стана.

 19. AWACS, благодарско за диалога, това със СУПЕРМАКС наистина ми се мержелееше като сюжет от онова време-помниш как пекотаковмакодакоянчо, ли, какъв беше, им ръмжа за кръстовете!Иначе хард-доктрината РЕЙГЪН-КЪРКПАТРИК постави нещата на местата им- антикомунист да е, вътрешните проблеми с демокрацията се оправят!

  АЭРОФЛОТ, и аз изстинах, но Йотингер е типично олицетворение на Путеринг, в значението, което използваме термина в Блога!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.