Не го е срам Цацаров – сам си го казва

1397693370_119-20-01-Cacarov

От нищо не се страхувам, защото от нищо не се срамувам”, заявява главният прокурор  на България Сотир Цацаров http://www.dnevnik.bg/politika/2017/05/19/2974108_cacarov_ot_nishto_ne_se_strahuvam_zashtoto_ot_nishto/

Това не е просто изказване. Това е претенция за сентенция. И тя е наистина квинтесенция на обяснението на явлението, с което се сблъскваме.

Колкото трябва да си повярал в своето всемогъщество ( и безнаказаност), за да кажеш , че от нищо не се страхуваш”?

Ти, читателю, ако не се мислиш за супермен или сумерматушка, можеш ли да заявиш откровено, че от нищо не се страхуваш?  Нормалният (човек се страхува от много неща и не грях, нито признак на слабост, да си признаеш истината. Да се страхуваш от нещо ( болести, бедствия, смърт, предателства и т.н.) не те прави страхливец, а човек.

Корнелия Нинова може да не е критерий за каквото и да било, но дори и тя, правейки се “мъж” ( нали така предизвикваше Борисов предизборно, преди той да й предложи политически брак по сметка след изборите). Но дори и тя си призна наскоро в няколко интервюта, че се страхува само от змии. И това е нещо, човешко е.

Цацаров обаче е нечовешки храбър. Стряскащо е да узнаем, че един толкова овластен и безконтролен “велик инквизитор” в държавата няма страх от нищо, т.е. от никого също.

За хастара на самочувствието му говори не по-малко и втората част от от изречението му, започващо с “от нищо не се срамувам” и завършващо на “защото от нищо не се срамувам”.

Това вече е нещо, в което сме склонни да му повярваме. Липсата на страх може да  е вид лудост ( в каквато не го подозирам, а по-скоро смятам, че ни демонстрира усещането си за изключителност), но липсата на срам е нормално човешко самопризнание на един самозабравил се индивид, който не само е поставен над и извън закона с връчените му провомощия да векува на поста си, но искрено си признава безсрамието. Полага му се по закон и той се възползва от правото си да бъде циник така, както го разбира.

Може би ще бъда репликиран, че главнокомандващият прокуратурата е имал предвид само казуса около “цумгейт” – един вид, че няма страхове и притеснения именно във връзка с отправените към него обвинения. Както вече отбелязах, не го подозирам в лудост или малоумие, а в многовластие, което го е покварило. Ако искаше, можеше да се изрази достатъчно конкретно. Но си е повярвал и прибягва до с обобщение, което дава повод за горните ми размишления.

Обявявам се за невинен във връзка с тях поради очевидната вменяемост на заподозряния от мен в главозамайване от прекомерна власт Цацаров.

image1

 

41 мнения за “Не го е срам Цацаров – сам си го казва”

 1. “От нищо не се страхувам, защото от нищо не се срамувам”

  На друго място, по същия повод написах, “Напълно прав е.
  Срамът се появява единствено у хората и то на определено културно ниво.”

 2. Според прекрасно информирани източници, пожелали анонимност, има си хас да не се сетят, д-р Тони Филипов твърди (неопровергано), че единствено към цацаров, баце се държи унизително-уважително. Защо е тъй, те си знаят, ние само се догаждаме.
  Та, след като башбабаитът на републико наша здравей, се мазни на цацата-над него небе, правете му сметка колко насериозно се е взел главнио.
  ДГД, от една долна, мръсна гад!

 3. Извън темата. По повод репликата на Стопанинът на БЛОГА НИ към Любо в предишната статия изпратих я на миниум 50 сънародника. Случаят го знаех, т.е. влизам в 1% и то съвсем отскоро, има-няма 2-3години. А родната история ми минава за голяма слабост. Правете му сметка за народонаселението ни. Всичките мои адресати минават за миниум средностатистически информирани но предполагам, че максимум 1-2 знаят за съдбоностната случка. Предлагам на всички коментатори да я разпространят до колкото се може повече свои близки, приятели, познати. В наше време това е лесно и практически става за нула време.
  Ето я въпросната реплика.
  “Живеем в държава, чието общество е системно и победоносно ( видно от стотиците монументи) манипулирано с лъжите за руско-съветските “освободители” , но едва ли и процент от българите знаят, че България буквално дължи оцеляването си на американския президент Удроу Уилсън, който предотратява нейното унищожаване. Ден преди одобрения вече от френския президент Клемансо “план Венизелос” за “разпределяне” на България между Гърция, Румъния, и ( бъдеща) Югославия, 28-ят американски президент се намесва и налага вето със следните думи:
  “По-скоро ще напусна конференцията и Париж, отколкото да се съглася на подялбата на един народ със самостоятелна държава и минало”
  Така Уилсън спасява България, което е позорно неизвестно на повечето днешни българи.
  Ние паметници на българските исторически величия нямаме- защото са “заместени” от съветско-руски, та на “някакъв” си американски спасител на България ли ще благодарим!”

 4. Че тоз екземпляр ако имаше срам пожарникарят Бойко Борисов нямаше да си го избере за главен прокурор на републиката (му)!

  ЦацАров е известен с липсата на срам и морал! Спомнете си, че като съдия в Пловдив беше декларирал придобит имот на многократно занижени цени (за да си спести данъци естествено) и когато се оказа, че имотът му е продаден незаконно, и трябваше да го обезщетяват ЕДВА ТОГАВА ЦацАров и жена му декларират реалната стойност (за да го обезщетят на високата цена естествено!).

  Та да чакаме срам от ЦацАров е като да чакаме второто пришествие!

 5. И в тази връзка от няколко дни ми се върти идея която искам да споделя. Догодина-2018г. на 3 март се навършват 100 години от Брест-литовският мирен договор. Където болшевишка Русия капитулира и пред България с която в рамките на ПСВ воюва 2 и половина години, търпейки поражение след поражение.
  Предлагам да обмислим инициатива и да отбелижим подобаващо великата историческа дата. Институциите, подложени на натиск също не трябва да се разсейват.
  Най-малкото на кремълското психо който ще е официален гост, самопоканил се, на тържествата по случай 140г. от края на руско-турската война ще му се вгорчи пребиването. Нека разбере, че има и друга България която, както каза, леко го перифразирам Макрон по друг повод но пак за него: “Не е очарована от него”. А съм и убеден, че не знае, че матушката е капитулирала пред България.

 6. Прилича на Африкански БИВОЛ- само че му липсват РОГАТА .Затова цацата няма страх а и няма срам!IIC…..oIL.

 7. Цацаров.
  Брънка от огромната верига. Олигархия. Пост/комунизъм. Хидра Метастазна. Продължение на руската хидра.
  ИВО ИНДЖЕВ
  ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
  АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ
  РАДАН КЪНЕВ
  ТРАЙЧО ТРАЙКОВ
  СЪБИ СЪБЕВ
  АТАНАС АТАНАСОВ
  ВЕЛИЗАР ШАЛАМАНОВ
  СТЕФАН ТАФРОВ
  Това, такива трябва да са нашите:
  ПРЕЗИДЕНТИ
  ПРЕМИЕРИ
  МИНИСТРИ
  ИНСТИТУЦИИ
  МЕДИИ
  ЕФИР И ДИСКУРС
  ОРГАНИЗАЦИИ
  Всичко е на ОБРАТНО.
  На 180 градуса!
  НО НЕ СПОМЕНАТИТЕ СА “ОБРАТНО”.

 8. Цацаров вече се отъждествява с главният пост в сталинистката прокуратура на НРБ?!? Няма нужда от такова “персонализиране”! Един пост няма нужда да притежава някакви персонални характеристики и “слабости”, в това число и поста на генсек на прокуратурата на НРБ. Но тъй като прокуратура си е останала още от времето на соца, то си следва “традициите” от тогава. Няма някакви нови правила за нея след 1989г..
  П.П. А остава и другият въпрос – “срамуват” ли се от нещо в “законодателната”, “изпълнителната” и съдебната “властИ”. А пък т.нар. “четвъртата” “власт” , тя от какво се “срамува”???
  Цацаров поне не е лъгал избиратели, като Винету. Вече за 11-ти или 12-ти път ,станаха. Или пък коалиционите му патрЕотари в парламента.
  Цацаров в момента е в “достойната” компания във всички “власти”, натъпкани само с популисти и “партийни” “калинки”……….. , също както и в “медиите”……..

 9. Това нещо от и за Удроу Уилсън (1913-1921) трябва да се знае от ВСИЧКИ Българи. Да е известно добре и залегнало в учебниците. Не комунизма, Путин и Правец. Да се пише и коментира.
  Разрових се в българския нет, и намерих единствено 1 (една) публикация по въпроса, от една пловдивска журналистка, в тази пловдивска медия: http://trafficnews.bg/istoriya/news/32566/. Другаде няма. Е, има преповтаряния и цитирания. Но няма солидно писано за този момент в нета. Или, може да има, но не се открива, или пък аз не търся добре.
  Ако някой НАМЕРИ НЕЩО – БИ ЛИ СЛОЖИЛ ТУК ЕДИН ЛИНК В КОМЕНТАР? НА БЪЛГАРСКИ И НА АНГЛИЙСКИ?
  Предварително благодаря!
  Уилсън има огромна роля за възстановяване и на Арменската държава. “Уилсъновата” Армения с договора от Париж и после от Севър след Първата световна война става 3-пъти по-голяма от сегашната, но основно заради Русия бива провалена. Затова е и част от “смисъла” на болшевишката “гражданска война”, да се оправи със съседните на земи “поновому”. Уилсън има огромна роля и за създаване по онова време на ОН – предшественикът на ООН.
  Президентът Теодор Рузвелт (1901-1909) пък казва през 1913 г. когато Българските войски превземат Одрин: “Поздравявам българите, върнали Одрин обратно на цивилизацията, загубен от 14-и век за нея от турското нашествие в Европа” (това вече го имам).
  А КАЗАЦИТЕ казват “Всяко тържество на България е смърт за Русия!”.

 10. Като често говорим за Сенатора Джон МакКейн:
  Освен едно добро продължение на Рейгън, не виждам как с една дума да го опиша. Само дето няма да се кандидатира и стане президент. Вече отмина периода и неуспеха от 2008-а. Има онова нещо на бузата си, един мускул, който не се оперира, но нищо.
  Дядо му има същото име, Джон МакКейн, баща му има същото име. И двамата са били адмирали от флота.
  МакКейн е бил пилот, бомбардирал комунистическите виетнамци – за съжаление останали недовършени. Свален от руска ракета над Ханой, пада с парашут, със строшени ръце и крака, пленен, държан 6 ГОДИНИ в плен, до края на войната. ИЗТЕЗАВАН. Има белези и недостатъци, които още го мъчат.
  За да изглеждат МИЛИ ХОРА и си направят пропаганда, комунистите предлагат той да бъде освободен и върнат, НО ТОЙ ОТКАЗВА заради такава причина. Той отказва и заради причината, че по същото време баща му Е КОМАНДВАЩ НА ВСИЧКИТЕ АМЕРИКАНСКИ СИЛИ ВЪВ ВИЕТНАМ. Отказва и заради това, че казва на Виетнамците, а те не приемат: “Ако ще ме освобождавате от пандиза, тогава да освободите и всички останали американки военнопленници, пленени преди мен!”
  ИМА ЛИ ГО ТАКОВА НЕЩО ТУК – ИЛИ В РУСИЯ – с мамините синчета? ИМА ЛИ ТАКАВА ДОБЛЕСТ! ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ТАКОВА ХОРСКО КАЧЕСТВО ДНЕС!
  След войната влиза в Републиканската партия. Има син Джон МакКейн, който е също някъде в армията, женен за жена пак от казармата, и неговият син май пак се казва със същото име.

 11. ====================================================================================

  ================================================================================

  Най-големите убийци на 20-ти век:

  1. Joseph Stalin – 42 672 000
  2. Mao Zedohg – 37 828 000
  3. Adolf Hitler – 20 946 000
  4.Ching Kai-shek -10 214 000
  5.Vladimir Lenin – 4 017 000
  6..Pol Pot – 2 397 000

  ================================================================================

 12. Поради това ,че живея близко до Цацаров мога да потвърдя ,че не го е срам по нова година наши фирми като Лукойл и други да слагат в джипа му подаръци за да поддържат неговата независимост.

 13. Само за протокола. Нали се водя “нещатен” спортен дописник на БЛОГА НИ. Току що Московитията загуби с 4:2 полуфинала срещу Канада на световното по хокей на лед. До началото на третата третина ватниците дърпаха с 0:2 и ми образуваха лек сърцетуп. Последното по любимата тъща. Но после кленовите листа се взеха у ръце и изпратиха “сборная” да се бори запиринча.
  Поздравления за Everyone else

 14. Re: Venizelos plan https://goo.gl/X4GPd2
  Проф. Стефан Панаретов е начело на дипломатическата мисия по същото време. Нямам дневника му под ръка, но би било интересно да погледнем и в неговото око.

 15. Към AWACS:
  Информацията, която посочвам донякъде се припокрива с намереното от Вас за ТОМАС УДРОУ УИЛСЪН, но все пак тя притежава и своята оригиналност.
  Ето Ви нещо от ФБ:
  https://www.facebook.com/adolf.stiga/posts/1652143748147706,

  Ето Ви нещо, НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, от нашия Университет:
  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjBnPbp6v7TAhVBLFAKHbWeBcsQFggpMAE&url=http%3A%2F%2Fivo.bg%2F2015%2F11%2F26%2F%25D0%25BF%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B0%25D1%2588%25D1%2583%25D1%2582%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BE%25D0%25BC%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B7%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0-%25D0%25B8-%25D0%25BD%25D0%25B5%25D0%25B2%25D0%25B5%25D0%25B6%25D0%25B5%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B2%25D0%25BE%25D1%2582%2F&usg=AFQjCNEsq8hHDh_-6dDbE2nvAUH9L5qdMg

  Поздрави!

 16. „Свободни да виждаме истината”…Гледайте утре сутрин по нова таварьиш Сидерович в предаването “Събуди се”.
  Отсега се обзалагам какви удобни въпроси са му подготвили, какъв медиен комфорт (за събуждане) и какви лакейски усмивки ще има;)

 17. прокурорът се изживява като надзорник – началник на българския политически живот.
  Един вид, държи в ръцете си лостове за управление чрез зависими от неговия глас на гръмовержец т.нар. “политици” с нечисто поведение пред закона и с гузна съвест и затова в негово подчинение.
  Това само по себе си е своеобразно обсебване на власт, каквато не му се полага по Конституция.
  Това е крайно опасно ръждясване на демокрацията!
  Но не затова искам да пиша, а за една особено важна статия, обръщаща ни внимание за речта-капитулация на путин(нарочно с малка буква), която силно напомня на прочутата реч-капитулация на бай Тошо – “соцЯлизъмА е ено недоношче”:
  https://inforesist.org/putin-vyines-prigovor-rossii/
  Приятно четене и ако желаете, мога да я преведа на новобългарски.

 18. Грешка, feuille d’érable трябваше да напиша, че с тоя ‘лист’ съвсем ще раздразня руснаците в града.

 19. @ГАНЧО БОНЕВ

  Re: Сталин
  Понеже се върнахме към този разговор, най-високото число е на Виктор Астафьев – по думи в неговите писма – ‘най-правдивото и страшно’ число е 47.000.000.
  Ще дойде време, и ще разберем дали е прав.

 20. На шопара би трябвало да му се обясни, че срам изпитват само хората, които имат съвест!

 21. Драги EVERYONE ELSE:
  Такава територия приблизително е искала Гърция от България в края на Първата световна война:
  В съответствие със своята Мегали идея:
  Български земи на юг от градовете Дупница – Самоков – Подбалкана – Сливен – Бургас. Всичките ни големи планински масиви и по-важно плодородни земи.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Megali_Idea#/media/File:ParisPeace-Venizelos-Map.png
  Какво да правим, и в двете войни сме били в губешите коалиции. Унгария например е загубила от Първата световна война процентно повече територии от България – Триатон – техният Ньо. Унгария е в същата ни коалиция, с Германия. Чърчил е предупреждавал българското правителство през 1930-те: “Не се построявайте до Германия!” Но точно това и сме направили.
  И още има мръщенки от мнозина, че Американците ни били бомбардирали. Ами ще ни бомбардират, като сме в едната коалиция и воюваме срещу другата коалиция. Няма да дойдат с камиони с уиски, цигари и шоколади да ги раздават безлатно. Плюс това, бомбардировките са решени на киоалиционни заседания на представителите на генералните щабове с такива от Русия. Има книга с протоколи от такива съвметни заседания, в които Русия става съюзник и участник веднага след нападението на Германиеая през юни 1941 г. чак до 1945 г. Съвместни решения – съвместни действия. Румъния е била много повече бомбардирана от България от американците, заради големите нефтени съоръжения и цистерни, даващи гориво на Германия.
  Друг е въпросът кое е по-справедливото и поне малко по-моралното, което да се открива в някои действия, и още повече в края на конфликтите, когато са решенията и прекрояванията, засягащи страните.

 22. Нестинарски танци до МОЧА,днес – езически ритуали на езическо капище!
  Поредната политико-пропагандна глупотевина,организирана уж от разни фондации
  и културни центрове с подмолната цел да събере едва ли не на поклонение пред
  този унизителен паметник стотици българи на интересно зрелище и приятни емоции,
  гарнирани с богата фолклорна програма.Контекстът е ясен:Свиквайте,братя българи,
  с позора си,защото той винаги ще бъде пред вас и част от вас!
  Поздрави за кметската управа и културните институции за уместно избраното място
  и дано не се сбъдне желанието на организаторите на събитието да го превърнат в
  ежегодна проява – тогава позорът ще бъде безкрай!

 23. Драги ТЕРВЕЛ,
  Благодаря за линковете. И за усилията за ровенето!
  Да – Нашият Университет! Така е!
  Поздрави и от мен!

 24. Чета и се умопомрачавам. В Русия работят върху законопроект за легализация на врачките. Кремълските аналитици са ангажирани с тънки, интуитивни разграничения между «маг», «колдун» и «экстрасенс».
  Ей, и тук сме изостанали! Нашенските управници мандати наред поддържат едни такива терминологични неясноти… Б.Б.?

 25. ВНИКВАНЕ

  Радой Ралин

  Всеки има свои страхове,
  непонятни или пък понятни.

  Що от туй, че те са му понятни,
  щом от тях
  не може да се отърве?

  Страховете някога предпазват,
  страховете често и наказват.
  Те са като някакъв недъг –
  радиус на земния ни кръг.
  Даже и в безгрижния ни смях
  се прокрадва този ловък страх.
  Даже в тържеството, в радостта
  пак ще скърца някаква врата.

  Лесовъдът тръпне, щом сади –
  коренчето да не навреди.
  Шибат майчините страхове
  връз сърцето
  като силни ветрове
  за детето! За детето!
  Свои близки има си моряка,
  има и пилота.
  Не е лесно да се чака,
  да минава в страхове живота.

  Плаши се селякът от гърма
  не за себе си, а за житата.
  Плаши се овчарят за стадата.
  Гълъбът се плаши от шума.

  А пък мен ме плаши лекотата.
  Лесно ли стихът ми се удава,
  значи, туй сърце не преживява,
  само по-чевръста е ръката,
  значи, не живея, не изгарям,
  само нещо казано повтарям.

  Лесно ли започвам да живея,
  постепенно почнал съм да тлея.
  Лесно ли започвам да обичам –
  своя свят и себе си отричам.

  Има разни страхове човешки:
  рискове, съчувствия и грешки.

  Има още други страхове,
  за които няма стихове.

  1959

 26. Като отворихте дума, г-н Инджев, за “безстрашието” и безсрамието на Цацаров, организацията Инициатива “Правосъдие за всеки” организира на 23.05. от 18.30 ч.
  “Марш за европейско правосъдие”
  https://www.facebook.com/events/1355524727871278/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&pnref=story

  С участието си да покажем на Цацаров, че мястото му не е в прокуратурата!

 27. Като гледам само какви погроми върху общественото съзание на българите е нанесло пускането без бой на ВРАГА на 8 септември в Родината ни след което той одрисква и до ден днешен милата ни Родина я е направил на нищо сичко мириши по площадите седат на групи рашъни и са наговарат ка да ни напраат втори Крим ма те вече загреват мотоцкилетнити батальони в Прибалтика и ша има пак Щурмгешуц във гъзуц

 28. Драги AWACS, пред биографията на СЕНАТОР ДЖОН МАККЕЙН съм стискал зъби и юмруци от омраза към мъчителите му, просълзявал съм се от ВЕЛИЧИЕТО на ГЕРОЯ и въпреки цялото зло на света съм си казвал- ВСЕ ПАК ИМА И ХОРА КАТО МАККЕЙН!

  Че съветизираната ни “историография” мълчи за Удроу Уилсън -нулева изненада! Че трябва да бъде почетен –
  ето задача за интелигентната демократична общност и политици. Заслугата на този спасител на България е и в нещо, което той успява да наложи в историята на дипломацията като практика -публичност, журналисти, няма тайни интриги и пазарлъци!

 29. Драги СТАМБО,
  И аз се надявам да е така, вярвам да има, Трябва и Има!
  ТАКА трябва да се вярва и има!
  Иначе, дяволът е по-устойчив, по-жилав, по-опростен, по-труднопреодолим.

 30. “От нищо не се страхувам, защото от нищо не се срамувам”, заявява главният прокурор на България Сотир Цацаров.
  Казаното от цацаров е отличен и безупречен критерий за недопускане в съдебната и държавната власт, или тяхното отстраняване от там, на лица с такова мислене!

  За силата на свободните хора:

  В едни от най-мрачните години в началото на Студената война, Уилям Фокнър изнася кратка реч в Стокхолм, след като е получил Нобелова награда за литература. “Аз отказвам да приема края на човека,” казва Фокнър. “Аз вярвам, че човекът не само ще издържи: той ще възтържествува, ще победи, ще господства. Той е безсмъртен, не защото единствен от живите същества има неизчерпаем глас, но защото има душа, има дух способен на състрадание, на саможертва, на издръжливост. ”

  На мюнхенската конференция тази година сенатор Джон Маккейн използва тези мисли, заявявайки:“ Аз отказвам да приема смъртта на Запада….“

  Изглежда, че такива мисли са оказвали въздействие и върху мен или може би ОРЕНДАТА на БЪЛГАРИТЕ, но аз винаги съм си казвал: Отказвам да приема смъртта на БЪЛГАРИЯ, и вярвам, че един ТЯ ще бъде възстановена.Такава каквато е била по времето на нейните КАНОВЕ. Независима, силна,уважавана от другите и справедлива и щедра към народа си.

 31. Само един самозабравил се горделивец може да каже “от нищо не се срамувам”. Един от коментаторите вече обърна внимание, че да се срамува човек, е положително качество, защото е признак, отличаващ го от животинския свят. Бих добавил още, че отрицателното качество е противоположното на срама, а именно – гордостта. Последната е в същност безсрамие, а не достойнство, за каквото често се представя. Истински достойният човек винаги намира за какво да се срамува и избягва да демонстрира достойнство. Защото добре разбира, че подобна демонстрация е израз на гордост, считана за грях от всички по-развити религии и от съвременния общочовешки морал.

 32. към ABH:

  Явно е много важна статия и си заслужава повече хора да я прочетът на български! Аз се заемам с разпространението!

 33. Към АВН:
  Горещо благодаря за линка!
  Мисля, непростимо би било този

 34. УКАЗ НА ПУТИН да остане незабелязан, непрокоментиран! Напротив – трябва да се тиражира, да се популяризира!
  Това е началото на АГОНИЯТА!
  Съдържанието на този указ буквално припокрива прословутия доклад на петър младенов на пленума на БКП, официализирал решението за свалянето на тодор живков.
  Впечатли ме и портретът на путин. Вгледайте се в лицето, в очите – този човек е вече психясал! Очите! Очите са зърнали вече предстоящото, неизбежното инферно!
  Наистина – 2017-та е, часовникът на Бжежински тик-така!

 35. Ами обикновено така се изказват най-големите страхливци.А че има за какво и от кого да го е срам – то е ясно.Въпроса е ние кога ще се отсрамим, натиквайки ги тези гадове зад решетките.Защото си мисля, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ , трябва да се срамуваме от този безсрамник, заел поста на гл.прокурор, а изпълняващ действително поста на бухалка на Пеевски.

 36. Да, обаче заглавието на статията няма нищо общо със изреченото от Цацата! По скоро е журналистически каламбур на някой зевзек. И не бива да се правят генерални изводи за страховете и греховете на който и да е.

  Това което е казал Другаря Цацаров е:
  “Не очаквайте от мен да разкрия битовите подробности на тази среща. Кой кога влязъл. Кой кога излязъл, дали твърденията на този или онзи били верни. Не защото ме е страх от нещо – по простата причина, че няма от какво да се страхувам, защото няма от какво да се срамувам.”

  Според мен той си знае много добре от кого и от какво трябва да го е страх. Най-вероятно не му пука наистина с кого се среща или пък отдавна му е писнало да се крие. Г-жата Курнелия и тя добре се е ориентирала но страха от животните е нищо пред страха който трябва да има от човеците змии, които са на всички важни постове в държавата. По-скоро не да я е страх а да я е страх, да не стане като тях и да знае, че това са истинските врагове.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.