София – област осъмна с рашизоиден началник с надпис “РОССИЯ” на гърба

Не питам защо нацистоподобният националист Илиан Тодоров бе награден за своята рашизоидност с поста управител на София – област. Националгерберският му началник Сидеров вече обясни пред телевизионните камери, че лоялността на Тодоров, проявил се като пишман-охранител на лидера си край НАТФИЗ, е ценно за него качество ( не е като “третия пол”, каза Сидеров – не се сдържа да не се изхрачи на изчистената си от медиите напоследък репутация на “умерен”, чисто нов политик, рециклиран като за еврогерберска употреба). http://www.mediapool.bg/shturmovak-na-ataka-stana-upravitel-na-sofiya-oblast-news264300.html

Не питам защо, защото вече съм отговорил на този въпрос. https://ivo.bg/2017/05/12/ерекцията-на-пълзящата-рашизация-под/

Питам обаче с какво назначението на този рашизоиден екземпляр, който се разхождаше предизвикателно с надпис “РОССИЯ” около НАТФИЗ, се различава по същество като казус от онзи скандал с опита Делян Пеевски да бъде монтиран начело на ДАНС. ( надписът РОССИЯ на гърба на коженото му яке се вижда за миг в репортаж на Нова телевизия при извеждането му от полицията от НАТФИЗ https://nova.bg/news/view/2017/05/26/183335/новите-назначения-премиерът-с-чиста-съвест-за-областния-управител-на-софия/

НА СНИМКАТА ( Bugaria on Air):  Илиан Тодоров като самоходна реклама на рашизма с надписа РОССИЯ на гърба си при хулиганските му изяви на ул. “Раковски” в София на 25 октомври 2015 г.

18698345_10212965220306799_7548957078366220661_n

 

 

 

 

 

С това, че София- област е по-малко важна от ДАНС?

Или с това, че Пеевски е рашистки инструмент в ръцете на ДПС и в краката на Путин, докато Илиян Тодоров е фашиозоиден чепик на същите за нахъсване на електората на ДПС?

А може би да управляваш публично София-област от позицията на кремълска марионетка е по-малко скандално, отколкото ако ръководиш тайно и без това пълната с явни московски агентни система на сигурността в Болгария?

На въпрос на БТВ, свързан с хулганското му минало ( в кадър за малко се видя само предната част на якето му, но не и гърба, на който пишеше с големи червени букви “Россия”), рашизоидният Илиан Тодоров послушно имитира своя вожд Сидеров и смирено заяви, че вече се бил променил и щял до го докаже с работата си.

Така де, работата му е да подсили промосковската дейност на кмета Фандъкова, която бди над съветската символика в столицата като двуглава орлица.

А, да- питам още нещо. Защо вечно възмутената от ГЕРБ Корнелия Нинова и нейната столетна партия не се възмущават от всичко това?

Да оставим настрана, че атакизмът е разновидност на социализма, кръстосан с путинизма ( им). Обаче “Атака” и Илиан Тодоров са управляващи. БСП нали (уж) е опозиция? Няма ли от червения ъгъл на свирения  от Москва боксов мач да възразят срещу назначението на един толкова прононсиран нацистогербер, като Илиян Тодоров?

Отговор не чакам и поради това отговарям: защото всички споменати по-горе са “единни в труд и в бой”, както гласеше един от маршовете, под чиято музика ни гонеха като дресирано по съветски модел стадо да маршируваме пред мавзолея на съветския наместник в България Георги Димитров.

Мавзолеят го няма, но стадото явно си е тук. Възпроизвежда се и се размножава чрез партии, парии и паралии, които доят говедата.

768x

35 мнения за “София – област осъмна с рашизоиден началник с надпис “РОССИЯ” на гърба”

 1. Брилянтно!
  Изумително по форма!
  Възмутително вярно по съдържание!

 2. Днес София-област осъмна с рашизоиден началник с надпис “РОССИЯ” на гърба, утре София може да осъмне и с рашизоидна милиция.
  “В Москве полиция задержала читавшего стихи ребенка”
  https://tvrain.ru/teleshow/videooftheday/v_moskve_politsija-435691/

  Да имат едно на ум и всички протестъри от “маломерните партии” и кърлежи у нас, как се рецитира Хамлет на публично място.

  Ето и малко по-дълъг запис от бруталното задържане на момчето.
  https://www.facebook.com/irina.yatsenko.75/posts/1357959104293909?hc_location=ufi

 3. Збигнев Бжежински е починал, снощи.
  ПОКЛОН пред светлата му памет!
  Давам от оригинали долу, понеже нашите “медии”, винаги преписващи външните новини, все нещо недоглегждат и изкривяват.
  Не трябваше да умира. Поне още 20 години, или поне 10!
  Неговият син продължава делото, но не е точно като баща си.
  Збигнев е роден 1928 г. във Варшава. Баща му е дипломат, бил в Германия, после Канада. В тези страни той учи като ученик.
  В Канада ги заварва Разкъсването на Полша: окупирана от Германия, ОСВОБОДЕНА от Русия. Между другото, Германците никога не разстрелват полските военнопленници. Експлоатират ги в лагери, но не ги разстрелват. Русия РАЗСТРЕЛВА ВСИЧКИ полски военнопленници, заедно с професори, академици, общественици, писатели и целия арестуван елит, 25,000 ДУШИ – ДА, В КАТИН! Същото като 1917 г. в Русия – същото като 1944 г. в БЪЛГАРИЯ!
  От Канада, семейството отива в САЩ. Там той следва и се представя много добре. Първо той не е бил чуван като млад специалист. Но на по-наблюдателните започва да им правят впечатление неговите изказвантия и текстове по Русия, заплахата, Маркс, Ленин, Сталин и целия низ от Другари. И започват да го ЧУВАТ.
  http://wapo.st/2qm0g2l
  http://theatln.tc/2qYIrVD
  http://nyti.ms/2r6Adcv

 4. Ами целта да се разпалват страстите за азбуки, символи, кости, сенки, гробове, завети, македонизми и пр. личи и в този ПОЗОР! Смотано леке, което на 2 магарета сламата не може да раздели, уличен боклук и руска блядь -ето ти го губернатор! Вече не се търпи, наистина и не знам откъде да чакаме спасение за България!
  А кой го назначава? Вчерашното бръмване по балалайкин тон на Банкянския Стратег и отказът да се модернизира авиацията ни по НАТОвски стандарти вече трябва да отворят очите на всеки човек и патриот, че ни управлява руска марионетка, а не евроатлантик.

 5. Живея далеч от София,но не мога да не изразя потреса си.Да оставим ,за малко,настрана характерните атакистки прояви,но това момче има налудничав поглед.Вярно е , не съм психиатър.Неговият фюрер се прави активно на луд,но никога не можах да се усъмня.остана ни надеждата,че колкото по-зле,толкова по-добре.

 6. ФЪндъкова (“Лешникова”, в превод от турски) е само още една проруска пионка от целия “европейски”, наградéн екип.
  От всичките софийски такова в торбата, учителки де, по английски, Боко хвана учителката по Руски, завършила в Русия, и я Тури за Кметица.
  С този тодоров нещата продължават да пълзят напред в същата посока, както казва ИВО.
  Наистина Ниновица няма за какво да се възмущава – те всички са просто едно Коалиционна матрица. Всичко Все Повече започва да преминева през руската резидентност у нас. Трасето продължава пред другарите патреоте, Решетката, полковник Макаров, Путин и нататък.

 7. Гласят го за заместник на Волен или Бойко,пращан е целенасочено в Америка и Германия да учи в университети.след 10Тина години най вероятно ще е министър председател.

 8. Правилният въпрос е КОЙ е назначил калинковият атакист от четвъртият “пол” за областен управител? И отговора е в началниците му от ОП, и конкретно “журналиста” от петият “пол” – Сидеров, който от “статиите” си за американските “момчета” воюващи срещу Саддам, и нудистките си “фотосесии”, премина на директно “обслужване” на кремълските си началници от шестият им “пол”. Но ако оставим настрана “разнополовите” фантазии на сидеров, остава главният въпрос – КОЙ? е прекият началник на тодоров?!? И носи пряка отговорност и за назначаването му, и за “действията” му и за уволнението му?!?
  Отговора е вече “тривиален” – Боко!
  Боко използва държавните “служби”, “службички”и “службици” за да се самоОБСЛУЖва и “пазарува” с тях. По същият начин назначи и М.Манолова за “омбудсман” , по същият начин са и “назначенията” му навсякъде , и в повечето случаи с “калинки” на концесия с право на феодално (из)ползване!
  И докато едни си имат реформация от 500 години , в НРБ си имаме калинкова “реформация” от последните 70 години,и особено пък през последните 10 от тях.А сега и с калинки от всякакъв рашистки путлеристки “пол”.

 9. Човека е образован в америка и западна германия,а не като комунягите в любимата ви мАсква,,стига сте завиждали на кадърния младеж.

 10. Към fax ot kazan
  alelactaest@mail.ru

  Образован е, колкото и адвокатът му Казан- видно от пръв поглед. “Човека” не е за завиждане, а за зажиднане, но съмишлениците му явно споделят престъпния манталитет на хулиганстващия и го смятат за проява на висока образованост ( съдейки по себе си).

 11. FAX OT KAZAN , по принцип нямаме нищо към “кадърниците” от рашистката шайка Атака!
  Но тоя, тоя с нищо не е показал ,че е “кадърен” в нещо си, нито пък е показал че “учил” изобщо някъде си, нито че има за нещо си да му “завиждаме”!
  Няма нищо такова! Уви!
  Но ти му завиждай! Завиждай му!

 12. fax ot kazan:

  Защо факс? И боб ли няма вече в казана?

 13. Final Countdown….
  Започна обратното броене за любимата на “човека с анцуга” и новоизпечен губернатор россия….
  Фалитът на россия е неизбежен.
  Но това не бива да ни успокоява, напротив, точно заради това сме свидетели на российски хибридни напъни по всички фронтове на необявената война на россия срещу останалия свободен демократичен свят.

  http://www.faktor.bg/bg/articles/shistoviyat-gaz-pritisna-do-stenata-rusiya-i-sauditska-arabiya

 14. Въпросът ми към образования KAZAN в FAX, по-скоро в москва, е:

  Кое е вярното в тъпотвърдението Ви- „Кадърен младеж ( Човека ) образован в Западна Германия“?

 15. Емануел тръгва към Доналд – Докато ръководителите от НАТО наближават заедно – В последния момент той се отклонява към Ангела – Поздравява и прегръща нея – После ръкостиска Йенс, “началника” на НАТО – После Доналд – Всички се смеят – Доналд го потупва по рамота.
  Да, френският президент си го Връща от името на Меркел. И не само от нея.
  Но това не трябва да става навик – нито от Доналд, нито от Европа.
  http://www.thepoke.co.uk/2017/05/26/moment-emmanuel-macron-totally-utterly-owned-donald-trump/

 16. На същия принцип беше назначена и посланник Плугчиева.В капиталистическата Швейцария,въпреки ,въореки че тя се кланя на пролетарската Москва.

 17. Спешно обединение около НОВА РЕПУБЛИКА за действия. Защото само НОВА РЕПУБЛИКА са по действията. Говоря за ръководството а то е най-важно.

 18. Един акцент!
  Просто един важен акцент от интервюто на ЯНКО ГОЧЕВ във Фактор, споменато по-горе от SMS, и преди това от други тук.
  За Никола Вапцаров. И във връзка с тази спомената в него книга за ПРОКЪЛНАТИЯ КОМИНТЕРН, създаден и воден от също такавата Русия: http://bit.ly/2qZED6x:
  “Вапцаров подкрепя и работи за тезата на Коминтерна (създаден 1919 г. с команден щаб в Москва), че българската нация не е единна и неделима, а е конгломерат от четири нации – тракийска, мизийска, добруджанска, македонска. Вапцаров има доклад по въпроса “Върху Македония и задълженията на писателите македонци към нея, които трябва да следват революционните идеи на Гоце Делчев и Даме Груев (като “македонци”!)”, прочетен пред сбирка на Македонския литературен кръжок (МЛК), октомври 1938 г.”
  “Идеята е лансирана с декрет на Коминтерна през 1934 г. (но и съгласувано със Сърбия, отдавна, а и според отдавнашна руска политика), а “кръжокът” (кръгчето от комунисти) възниква 1938 г. и започва да работи по създаване на “македонски” език и “македонска” литература.
  “Вапцаров е съветски комунистически пропагандатор, обявяващ се за “съюз със СССР” и е член на нелегална комунистическа въоръжена противодържавна структура, забранена по ЗЗД.”
  Законът защитава една Демократична държава, с многопартийна система и избрано от народа правителство на свободни избори. България може да е имала цар и да е била съюзник на нацистка Германия, но е имала политически плурализъм и обществени свободи, които заради натиска от червена Русия и комунстите е Трябвало да защитава и да предприема НЕОБХОДИМИ мерки.

  А интервюто на ГОЧЕВ във Фактор се появи като продължение на ТАЗИ негова публикация: http://bit.ly/2qZKh90

  ДОКОГА, ГОСПОДИ, такива хора като ИВО ИНДЖЕВ, ЯНКО ГОЧЕВ, ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ще са – ЩЕ СМЕ – малцинство в Съвременна, Модерна, “Европейска”, “Цивилизована” България?
  30 ГОДИНИ МИНАХА ВЕЧЕ!

 19. Продължават с нахалните си назначения на мутри – рашизоиди и докога ще ги търпим, умът ми не го побира.То май единственото което остана е зелените човечета.

 20. За мен въпросът е: Каква е разликата между изпълненията на този индивид и онзи, дето позираше гордо с вдигната ръка за нацистки поздрав? Защо единият се прости веднага с поста си, а за този дори не се споменава?

 21. За мен лично, това “назначение” е много по-скандално от това на дебелян пеевски за началник на ДАНС. Много ми е любопитно, сега как т.н. “гражданско общество” или т.н. “гражданска съвест” ще реагират на това скандално решение! А партнъорите и съюзниците ни от ЕС и НАТО, как ще приемат и как ще реагират, когато в столицата на държава от НАТО, се назначава висш управник с профашистки убеждения и прояви квалифицирани (от бълтарският съд), като хулигански прояви!? И като добавка, при (п)резидент на тази държава с проруски убеждения и нагласи?!? Какво ще кажете: “НАРОДЕ ????”.

 22. Драги Окам, може би не обичат “римския поздрав”,зашото алтекамерад Адолф Алойзевич зверски сръфа съюзника си тов. Сталин, та им държи влага. До AWACS -“Фандък” не беше ли кичур косми, или греша? Във всички случаи е подходящо.

 23. http://statisticstimes.com/economy/gdp-capita-ranking-2017.php
  Russia 10,060 0.933 66
  Romania 9,992 0.927 68
  Bulgaria 7,445 0.690 81

  БВП на глава от населението
  66-то място русия
  68-мо Румъния
  81-во България – последна в ЕС.
  Ето защо рашките се вкопчили със всички сили в България, ето ги и истинските кърлежи, които пият българската кръв.
  В по-богатите и по-просветени европейски страни хибридните им номера не минават – независимо от милиардите петродолари, хвърлени за това.
  Единствено в България, и то с пари откраднати от самите нас (по течния способ), успяват да инсталират правителство, президент, правят всевъзможни провокации и назначения.
  На всичко отгоре имат тотален медиен комфорт (осигурен и чрез европейските фондове) и продължават да се развиват точно както раковите метастази в тялото на болния.
  Ето защо, ако приемем, че България е болна от раковото заболяване “русия”, лечението е само химиотерапия (Блогът на Иво Инджев), и хирургическа интервенция – изрязване на раковите русофилистични метастази от Българската снага.
  Докато не е станало твърде късно !

 24. В понеделник съдът в Претория ще се произнесе по случая Валюс. Не оправдавам политическите убийства, но двойните стандарти в случая въпият. Валюс е съден като убиец на главатаря на южноафриканските комуняги, а всички терористи от АНК в ЮАР, и ЗАПУ в Зимбабве- включително и убийци на деца- са герои на деколонизацията и им се кади тамян…

  https://en.wikipedia.org/wiki/Janusz_Walu%C5%9B

 25. Ето последни информации за случая. А ето и едно-друго за светлата личност на убития Крис Хани.
  -И той е от заможно семейство. И него,завалията, го мачка кървавият апартейд, коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен, и тъй го дискриминира, маааму и апартейд, че говедото завършва 2 южноафрикански университети.. бай дъ уей, с държавна стипендия! Английска литература. И той като Пол Пот (на когото бил фен) С хубавите колежански костюми, шунка и чекълейт за закуска! Също като поданиците на аверите му в ЮАР и Зимбабве днес!
  -Туй няма да го превеждам, без да го знам като факт, го предполагах-
  след бандитизъм в ЮАР, Лесото и РОДЕЗИЯ – ей ти го на дресура и в белокаменната столица на световния пролетариат!:
  He received military training in the Soviet Union and served in campaigns in the Zimbabwean War of Liberation, also called the Rhodesian Bush War- само язък, че РОДЕЗИЙСКИТЕ РЕЙНДЖЪРИ не са го пречукали овреме!
  – Сега става интересно. ДОРИ мандела се вижда принуден да го поозапти, защото Хани иска дословно геноцид в името на комунизма над раси, класи и каквото още мърда из падналата в ноктите на комунягите-расисти цветуща страна.
  Ето от какъв изверг спасява ЮАР Януш Валюс!
  Та това е историята, чиято развръзка чакаме след 20 години утре.

  А щях да забравя..Долу расизмът, колониализмът, дискриминацията и апартейдът!

  http://www.news24.com/Tags/People/janusz_walus

  http://ewn.co.za/2017/05/06/ycl-still-against-parole-for-janusz-walus

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.