От кого е зависим Марешки, за да брани (отношения с) Русия от (неизвестни) хомосексуалсти

Когато чуете някой да парадира с хетеросексуалността си, т.е. със своята мъжка потентност, при това без някой да го е питал или да го е предизвиквал на тази тема, това е сигнал за избиване на комплекс. В българската политика, която е отражение на местния манталитет ( и съответните му комплекси) хомофобията не за първи път избива на челото на претендентите да ни спасяват от опасните хомосексуалисти. Новоизлюпеният политик Марешки обаче наистина успя да внесе новаторска нотка в тази притоплена манджа с връзката, която направи между заподозрените от него хомосексуални политици и опасността да ни вкарат във война. Не с коя да е страна, а именно с Русия, където хомофобията, подобно на Третия райх, е издигната в ранг на държавна идеология.

Досегашните борци срещу “обратните”, като Сидеров, винаги са изтъквали своята загриженост за моралното здраве на нацията като основание за сексистките спекулации- макар самият Сидеров да е известен с чисто голото си позиране за мъжко списание от зората на демокрацията. Впрочем не съвсем “чисто”, доколкото на една от снимките беше поприкрил една много малка, но съществена част от мъжката сексуалност с очила за слънце ( още тогава психолозите би трябва да са алармрали, че си имаме работа с оригинален субект, който ще блесне по особен начин- от главен редактор на в. “Демокрация”, през приближен и говорител на шефа на проруската корпорация Мултигруп Илия Павлов, до вожд на войстващия путинизъм и прероден, дори смирен днешен коалиционен партньор на обилно ругания от него преди Бойко Борисов).

Връзка с официална Русия и нейния лицемерен поход за морална чистота, направо арийска, са правили и правят заклетите ррашизоиди у нас, но винаги като реверанс към водещата роля на точно тази Русия като образец за подражание. Марешки обаче е новатор като обяви подозираните от него хомосексуалити в политиката като заплаха за националната сигурност не заради някакво вътрешно разложение, което носят като мъже под прикритие и жени като себеусещане, а защото са зависими.

Въпросът, който увисва по този повод, е от кого точно са зависими, че можели да ни вкарат във война с държавата, от която Марешки си е взел съпруга? Има два варианта за потенциален отговор на тази загадка.

Единият е в хипотезата западни злодейски тайни служби да събират компромати ( по руски образец) срещу въпросните български политици, промъкнали се покрай бдителния Марешки в парламента и във властта, за да ги накарат да навредят на прекрасните ни отношения с Москва до степен, че направо да избухне Трета световна. Защото една война на Русия с България ( без значение дали заради хомосексуалисти или заради интриги на социалисти, комплексирани провинциалисти, руско-български националисти и т.н.) означава точно това. Защото България е в НАТО и НАТО е в България, която се ползва от защитата на прословутия член.

От такъв сценарий излиза, че НАТО не може да измисли друг претекст за война с Русия, с която ужасно много им се иска на всички да воюват, освен като насъскат тайните български хомосексуалисти да създат казус бели, повод за война. Човек трябва да мисли обаче с обратната част на тялото си спрямо главата, за да си въобрази подобна глупост.

Тогава? Това излиза, че самата Русия иска да воюва с НАТО, подстрекавйки зависимите от неприлична информация от сексуален характер български политици да извършат нещо наистина адски неприлично, за да предизвикат Путин да задейства онези ракети, самолети, кораби, хеликоптери и подводници, които трупа на няколкостотин километра от нашата държавица в окупирания полуостров Крим.

Кое от двете идиотщини Марешки има точно на ум, когато говори за опасността от война с Русия заради неизвестните нему ( но заподозрени като) хомосексуалисти в българската политика? Или има и някаква трета, съвсем тайна теория, която Марешки крие от нас поради нейната срамотност, обладявайки някаква вътрешна, ама дълбоко вътрешна информация по темата за войнолюбвите български хомосексуалисти?

Избирам да предположа, че Марешки е тайно зависим за явно дългите си финансови позиции, които му позволиха да извърши невиждан, най-големият досега явен подкуп в историята на демократичното пазаруване на гласове в България, поддържайки ниски ценни на горива и лекарства с претенцията да е Робин Худ. Никой истински безнесмен не прави такава инвестиция в народната любов без политически сметка. Марешки си я направи добре, но кой е истинския кръчмар, това не знаем. Знаем само, че дори от темата за хомосексуализма Марешки е в състояние да изгради някаква мисловна конструкция, свързана с обсесията му да защитава Русия от България.

Познайте от кого би могъл да е зависим този титан на стратегията за проникване във високите етажи на властта кто пореден троянски кон на Москва, който смени амортизирания Сидеров ( пистата му на морален защитник на руските ценности явно се изхаби от прекомерно риене и по съседния коридор пуснаха на препуска друг троянец, докато Сидеров го завързаха в управленския коневръз в София и му дадоха парче от управленския морков, за заслуги към рашизма-бойковизма у нас).

Дали по този повод не го държат на за юздите онези, които притежават съответните компромати за зависимостта му?

22 мнения за “От кого е зависим Марешки, за да брани (отношения с) Русия от (неизвестни) хомосексуалсти”

 1. По линия на “обратните” вече и Чайковски търпи репресии в Матушката на въпросната мутра.

 2. Днес руските вестници Комерсант и ФинансРу съобщават че Газпром/Русия губи ОКОНЧАТЕЛНО арбитражно дело за 34 милиарда долара.
  Нищо-ние ще компенсираме загубите.
  Като сме на вълна зависимости най-големите педерасти са Марешки,патрЕотЕ и комунистите от герб,бсп и дпс.
  При наличието на гореспоменатите педерасти хомосексуалистите не са проблем(ако не са ми в къщата).
  Ако Иво Инджев реши че коментара ми е вулгарен и не-политкоректен и не го публикува – не е проблем

 3. P.S.Русия губи арбитражното дело с/у Украйна-пропуск от мен.

 4. ИВО, отново много точно, Поздравления!:
  “Претендиращ за Робин Худ. Никой истински бизнесмен не прави такава инвестиция в народната любов без политически сметка. Отново защита на Русия от България. Пореден троянски кон на Москва, държан за юзди, промъкнал се по същия начин като досега, и да смени амортизирания Сидеров”.
  Политическата картина на България все повече се изпълва с Героиката на нашите Пабло Ескобар. Особено в нейната по-висока и средна част, които вземат по-важни решения и дават представа, за съжаление и навън.
  И все повече се изпразва от техните Антиподи, оставащи в малкото им малцинство, вече задължително извън парламента.
  Остава борбата и надеждата да не бъде така, да съдействаме да променим!

 5. Интересно, но и аз мислех по този въпрос. За мене Марешки е “спяща клетка”, към момента оставена без конкретна задача. Даваше ясни знаци, че иска да се приюти на сянка под магнолиите, заедно с ОПГ(ерб). Вчера са гласували срещу Главчев. Явно е в сила поговорката “бий самара, да се сеща магарето”.

 6. Ето още един е.бач от “ранга” на Боко. И двамата преценяват другите ,които не са тяхното примитивно “ниво” ,като “пИ.али”. Има много такива излияния по тази тема и от Боко.
  Почти същото важи и за ченгесарите от ДС и примитивната олигархия произлизащата от БКП и ДС.
  Има много примери за това . Още от времето на Филип Димитров, и даже и по времето на Станишев и Боко.
  Но, магарешки ги е минал в примитивизма си. А можеше да започне от началото. На чисто в парламента. Но не би.
  Краставите магаре(шки)та през девет дерета се надушват. Особено ,когато са и рублоституиращи.

 7. Изобилната и безкритична употреба на понятието “зависимост” започва да ме дразни. Категорична съм, че този проблем се разглежда от много погрешен ъгъл. Всеки човек си има зони, по които не желае да бъде обществено докосван. И изобщо не е задължително те да са свързани с позорни обстоятелства – може да е грижа за болно дете, за неудачник роднина, дори за някоя и друга разкрасителна хирургия. Ако това означава “зависим”, то всеки от нас е такъв. Да, обаче не. Съпротивата неща от живота ти да не получават публичност е напълно нормална реакция и все още не те прави “зависим”. Такъв ще станеш едва, когато се съгласиш да извършиш нещо нередно в отговор на изнудването. А кой човек се поддава на изнудване- този, който няма морални устои. Последното понятие може много да се разнищва и в различни посоки – личностни, обществени, религиозни, но почти винаги се изчерпва с наличието или липсата на чувството ти за отговорност. В крайна сметка “зависимият” се явява един обикновен престъпник, който отказва да бъде отговорен за себе си или за близките си и малодушно постъпва така, както много добре знае, че не се постъпва. Ето защо смятам, че не трябва да се питаме кой от какво е “зависим”, а да си зададем правилният въпрос: този човек върши ли престъпление. Ако отговорът е положителен, то има си органи, които да му установяват подбудите. Не е наша работа с кого спи, какво пие, баба му комарджийка ли е. Винаги, когато се заговори за “зависимости” се сещам за крал Едуард. На заплашващите го да публикуват негови снимки с г-жа Уолис, аристократът отвърнал: Публикувайте и вървете по дяволите. Всички читатели на блога са интелигентни хора, поради което няма да пояснявам горното.

 8. На мен най-вероятно ми изглежда, че Марешки си търси нова популистка дъвка. И ключовата дума в заглавието не е Русия, а хомосексуалисти. Източният мачо е решил, ча българинът мрази хомосексуалистите и ще му хареса, ако Робинхудчето ги нападне. А за какво да ги нападне по-оригинално от баналното морално разложение? За нещо по-страшно! А в очите на Марешки какво по-страшно от конфронтация с рускиня?

 9. Трябва да бъде съвършено ясно на всички блядюхи-рашистанци-русофилистици – щом искат война, ще я получат. И то ще я получат изобилно.

 10. Относно Марешки, някъде бях прочел в коментарите, че жена му е дъщеря на шеф на охраната на Путин. Това е някаква улика, най-малкото. Другото, е една новина относно въображаеми проблеми с българите в Украйна, заради пребитият тъпанар рублофил, провалил се на теста, т.е. на въпроса, на който биха се провалили мнозинството българи, без въпросните 300 хиляди, които гласувахме за Т.Трайков, а именно: Чий е Крим? Естествено, безродникът – агент на кремълското влияние се проваля и отговаря: – На хората. Последват яки юмручни удари от страна на украинските патриоти, чиито роднини, гинат във войната с путинските терористи. Хората в Украйна са нетърпими и не прощават подобни неща, защото преживяват всекидневно този кошмар. Въпросът е ние кога ще се пробудим и да изритаме безродниците-русофили от милата ни Татковина?! Народе!!!

 11. Наистина има проблем с някои хомосексуалисти: Путин, Марешки, Сидеров…

 12. Ма(га)решки “надгражда” по темата България-русия говорейки за анономни, но много опасни и военолюбиви, хомосексуалисти. Използва класически ченгесарски трик – когато го питат конкретно за нещо неудобно, не отговаря по същество, а атакува личността на питащия и намесва ” геостратегичски” любимата му русия.
  https://ivo.bg/2017/01/31/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D1%83%D0%B1%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BD/
  относно любимия му путин – неканеният гост.
  http://www.webcafe.bg/webcafe/politika/id_1656054026_Gost_na_kogoto_ne_mojesh_da_otkajesh_pokana_

 13. Москва си прави опозиция на килограм. Да има. Колкото повече лъжци по-добре. България е богата. Има и за русия, има и “опозиция” в най- различни окраски и вариации, довеждаща обрания българин до загуба на разсъдък. Да не може да различи бяло от черно, управление от мафия. И не толкова подкупа с евтини горива, колкото медийния картел и фалшификацията на изборите. Грешките в протоколите бяха много и главно на НОВА РЕПУБЛИКА. Но на кой да се оплачат. Ето защо преди да има избори, трябва Обединение с всякаква помощ да се гарантира осведоменост и що годе точно преброяване.

 14. По SIMEON
  Това за газпром -страхотна новина. “Нашите” медии ще изпълнят пространството с какви ли не сензации ,само и само да потулят това което уличава всички партии без НОВА РЕПУБЛИКА в служба на русия. Затова от нас максимална гласност.

 15. Веселин Станев:България ще внася газ от Газпром,дори след неговия фалит(перифразирам Д.Талев).
  Отпреди 3.5 месеца споменах че НИКОЙ освен Нова Република няма да предоговори+поиска обратно надвзетите милиарди.
  Допълвам Мутрешки да се декларира и педерастията управленска спрямо Русия като са тръгнали да осветяват зависимости.
  В деня на Ботев много исках да напиша нещо.Не мога.
  Единственото което се сещам е как овцете тогава са се криели,гасели лампите и престрували на заспали+искали четата да си плаща за всичко.Точно както овцете днес.
  Този който е роден да лети,не може да пълзи,както и обратното

 16. Пак малко езиково уточнение. С почит най-дълбока, макар и да избягвам, наричам БАРИ ГОЛДУОТЪР и КАРЛ ПОПЪР ЕВРЕИ, а антисемитите (капитализмът, нали разбирате!) ноам чомский и зигмунт бауман-чифути. Паралел- П.И. ЧАЙКОВСКИ е хомосексуалист, а филип киркорав-путинайкински педерунгел.

 17. Изпреварвам дрънкането на хибридните тенекии по инцидента в Белгород. Много синхронизорано някак с путиновите изцепки, нали? Българите -за импийчмънт на Порошенко! И др. руски уйдурми. Имам най-преки наблюдения- до 99% тотално комунизирани и съветизирани човечета, които си говорят само на руски, още не са чули, че СССР го няма, още не знаят, че са поданици на Украйна и ръкопляскат на лугански и донецки бандити. Гладоморът е затрил свестните, оставил е комунягите-има чудесна проза от бесарабски българин за трагедията 1933.

 18. Изпреварвам дрънкането на хибридните тенекии по инцидента в Белгород. Много синхронизорано някак с путиновите изцепки, нали? Българите -за импийчмънт на Порошенко! И др. руски уйдурми. Имам най-преки наблюдения- до 99% тотално комунизирани и съветизирани човечета, които си говорят само на руски, още не са чули, че СССР го няма, още не знаят, че са поданици на Украйна и ръкопляскат на лугански и донецки бандити. Гладоморът е затрил свестните, оставил е комунягите-има чудесна проза от бесарабски българин за трагедията 1933. Та воят на нашенските патриоти на рублата, нагайката и балалайката вече се надига +диарията на “бг” “медиите”

 19. Още една лоша стъпка на Тръмп: Излизането на САЩ от “Париж”. Лош пример за всички останали.
  Нашият познат Арнолд го заклеймява (и той член на Републиканската партия):
  “Един човек не може да разруши нашия прогрес!”
  “Хората, местните правителства ще се надигнат на протест. Сами ще се организираме – срещу Вашингтон!”:
  https://www.facebook.com/ATTNVideo/videos/1710752399229714/?pnref=story

 20. А защо на този хибриден австралопитек / питекантроп е посветена цяла сатия?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.