Селфи с Чайка и с шапка FBI-ка

В Москва, по съответен график, са привикани важни български птици- например при главния прокурор Юрий Чайка се яви неговият български аналог Цацаров.

Малко по-късно беше мобилизиран и Сидеров, коалиционен партньор на Борисов във властта у нас, който напоследък беше занемарил образа си на виден рашизоид.http://clubz.bg/54669-koj_e_novata_dqsna_ryka_na_siderov_v_ataka_svetlozar_lazarov

Къде е началникът им Борисов в тази (открита) картинка?

Покрай спомена, че той обичаше да дефилира като фен на американското ФБР, реших да потърся за илюстрация известните му снимки с бейзболната шапка с надписа  FBI.   Затрудних се да ги открия. Да не би нечия властна ръка да ги е изтрила?

Ок, ще направя възстановка на сцената на престъплението.

Предлагам фоторепортаж с моя милост в главната роля вместо Борисов ( и Чайка).

НА СНИМКАТА: Възстановка на снимката на Борисов с  шапка FBI в розов вариант, която да послужи за борбата на рашизоидите у нас с войнолюбивите хомосексуалисти

IMG_6357

 

 

 

 

 

 

 

НА СНИМКАТА: Няма нищо , което да дразни Путин морето- дори и подводници не се виждат.

НА СНИМКАТА:  Селфи с главния прокурор на Русия край един от неговите луксозни имоти. И още, едно кученце: “не ме давай на Путин”!

IMG_6340

IMG_6343

 

IMG_6334

IMG_6287

16 мнения за “Селфи с Чайка и с шапка FBI-ка”

 1. Уважаеми г-н Инджев,
  Тъй като Вашият глас се чува много повече от нашия (на хората от форума), бихте ли могли да призовете българските хулигани, протестирищи пред украинското посолство за това, че украински хулигани са нападнали етнически българин, да отидат да протестират пред руското посолство. Защото, ако Русия не беше анексирала Крим, нашият сънародник нямаше да пострада. И ако за нападението над него украинското правителство (и посолство) няма никаква вина, то за агресията срещу Украйна вина има точно руското правителство.

  PS
  Първо написах молбата, а след това влязох тук и видях, че сте на по-приятна вълна, но…. благородството задължава… помагайте…

  Приятна почивка и благодаря, че не изоставяте блога си…

 2. Е, Инджев, аз тва бех казал-чайката лети над платноходкте с цивилни туристи към Камчи

 3. Малко късно прочетох коментара на ТЕРВЕЛ от 02.06 и използвам случая сега да го поздравя! Толкова силно написано, че не ми мина и през ум да натрапвам мнението си за това, доколко е уместно да се гордеем с дела, в коите не сме взели участие. Но репортажът от протеста пред украинското посолство ме накара да се върна към темата за гордостта и срама за делата на другите българи. Според моето скромно, странно и спорно мнение човек може да се гордее с неща в които е взел макар и малко участие. На подвизите на дедите си може само да се възхищава и да се стреми да подражава, а техните безобразия да осъжда, но не и да се срамува заради тях. На въпроса „Горд ли си, че си българин?“ всички по инерция отговаряме „ДА!“ без да се питаме каква ни е заслугата, че сме се родили такива. Но ако ни запитат „Горд ли си, че си бял?“ или „Горд ли си, че си се родил без увреждания?“, надявам се, че повечето ще се замислят как да отговорят. Например аз се радвам, че съм българин (заради славната ни история да речем). Възхищавам се на борците срещу многото тирании, върлували из зимите ни. Но предпочитам да не се гордея с тези неща, за да не ми се налага да се срамувам заради онези „българи“, дето протестират пред украинското посолство с руско знаме (то с българско е срамота да протестираш там, камо ли с руско).
  Но в крайна сметка термините нямат значение. Важното е човек да постъпва достойно, независимо какво чувство го подтиква към това – гордост, че е българин, любов към Родината, любов към справедливостта…. но има чувства, които няма как да доведат до достойно поведение (любов към рублите, гордост от постиженията на социализЪма…)

 4. Това московско “притягане на гайки” и низ поканвания дали са заради разшумяването у нас пак за закупуване и закупуване и закупуване на неруски самолетчета?
  Пак ниско падане…

  Добре познатият Elon Musk напуска екипа на Тръмп след излизането от “Париж”:
  https://futurism.com/musk-just-made-good-on-his-word-hes-officially-leaving-trumps-council/

 5. Бас ловя, че баце няма да успее ни на инглиш, ни на кирилица да се справи с разчитането на абревиатурата FBI и съответно ФБР. Нещо повече. Имам обосновани предположения, че и със съкращението герб ще изпита видими затруднения. А и откъде иде агентурният МУ псевдоним БУДА едва ли каже нещо по същество.
  “Чудовищна некомпетентност”-Иван Костов.
  Чакам с нетърпение, га смела репортерка, вместо да се реди на опашка да му пипне мускула ще му зададе въпроса: “Бойко, успяхте ли най-сетне да прочетете конституцията”.
  Честно и приключвам, чудя се на акъла на Личности от ранга на Лозан Панов приемайки поканата за разговор с банкянското слънце. Какъв резултат очакват от нея. Та, бочко, освен че бързо губи концентрация едва ли ще вдене и 10% от казаното от ЛП.
  Следва, 4-ти, 5-ти, 6-ти мандат, все по-кратки от предишните и все по-несъстоятелни кат премиер ако не се подлъже да се пусне междувременно 2021г. за прИзидентин.

 6. Не е много по темата и все пак.
  На среща със съученици след 30-тина години веднага си личи кой как се е учил и какво е постигнал в живота. Двойкаджиите имат 2 неща. Къща и кола. Тройкаджиите-3 неща. Къща, кола и вила. Отличниците-цели 6. Очила, проклета жена, лоши кредити, преждевременно оплешивяване, мигрена и златен медал от бронз.

 7. @GEORGI NIKOLOV
  Точно така, уважаеми Жорж! Отличниците са най-неуспелите хора в живота, според мутренските правила наложени от тях! По тази причина двойкаджиите и тройкаджиите управляващи държавата ни, са я довели до това “дередже” (положение)!

 8. @GEORGI NIKOLOV
  Смях се с глас. Разбирам, ама не можеше ли поне жената да е харна? Къде отиде ‘Бог взел, Бог дал’?

 9. Към EVERONE ELSE
   Господи, даде ми безгрижно детство…. и си го взе. Даде ми чудесна младост…. и си я взе.
  Даде ми жена….минаха години…. Само ти напомням.

 10. Към GEORGI NIKOLOV:
  Развеселих те ме г-н Николов, и се радвам, че не попадам в посочените групи. А как стои въпроса за щастието за тях, и за не посочените добри и много –добри групи?
  Поздрави!

  Към EVERYONE ELSE:
  Добрата жена е дар от БОГА.
  Ап. Павел

 11. @СНОЩИ
  Бог понякога и забавя.

  @ТЕРВЕЛ
  ДА. Не разбирам защо му трябва на Бог да ощетява допълнително човеците с очилата, лошите кредити, преждевременното оплешивяване, мигрената и златния медал от бронз.

 12. Към EVERYONE ELSE:
  В избора на пътя ни, БОГ не се меси. Така че, заслугата за последствията върху нас са единствено наши.

 13. @GEORGI NIKOLOV и КОМПАНИЯ
  “Тате, пита сина -Защо не може мъжете да се женят за две жени едновременно.
  – Ами синко, законът защитава тези, които не могат да се защитават сами.”
  А палето е страхотно и тази чайка е 100 пъти по-добра от руската Чайка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.