Нашизоидните рашизоиди командват и вече канят Путин като домакини

Скромните ми усилия до допринеса за националното освобождение на България от постколониализма на съветските ни владетели ми донесе (не)очаквано голям успех в личен план: вече не ме канят на телевизионни диспути с рашизоиди и така ми е спестен позорът да споря с тях в качеството си на “екстремист” спрямо “нормалните”. За съжаление обаче успешният ми бойкот чрез отказ от легитимирането на рашизоидите като нормални, равностойни, адекватни и прочее носители на “другата гледна точка” субекти в публичното разпространяване на лъжи няма как да се превърне в колективна позиция, докато антибългарската дейност на рашизоидите не бъде поставена извън закона.

В България рашизоидността е възприета за нормалноТО състояние на духа ( и тялото, закичвано с кича на модерните рашизоидни знаци, като т.н. гергиевска летичка). Чуждопоклоничеството е на пиедестал. Без рашизоиди, а често и без преобладаващото им числено превъзходство ( например в дискусиите но БНТ в “Референдум”), не минава нито едно предаване на историческа тема, засягаща по някакъв начин интересите на Москва. В  каналите с голяма аудитория това е правило.

Целта да се приучи аудиторията да възприема рашизоидността за нормалност, като систематично бива облъчвана с  физиономиите и с онова, което бълват устата им, е практически постигната. Но ако питате началниците от Кремъл, те сигурно ще кажат, че може и повече да бъде направено. И ето, че вече се случва “нещо повече”.

Опитвам се да спазя правилото си и да не влизам дори в задочен спор с носителите на рашизоидността у нас, като Светлана Шаренова. Но днешната телевизионно нахалство, демонстрирано от носителката на московска награда, връчена й лично в Кремъл от премиера Медведев ( на стойност 1 милион рубли) за заслуги в проруската пропаганда у нас , не ми оставя друг шанс, освен да реагирам поне конспективно. Защото награданета не само обяви, че ни се полага Путин да ни е патрон на националия празник 3 март следващата година, но изгърмя патрона на самопринанието, че руският президент вече бил поканен от “няколко неправителствени организации”, сред които и БПЦ.

Извинявайте ( другари и другарки) управляващи, но Шаренкова днес ви показа кой “кара влака” в България- ако случайно не знаете. Защото видната персона от редиците на руската пета колона съобщи, че Путин може да се разпорежда тук без  значение какво мислят за това т.н. български власти. Да припомня ли как предшествениците на Путин, съветските самодържци, си уреждаха подобни “покани” и с какво завършваха те?

Съветските “интернационалисти”, барабар с българските им слуги, бяха “поканени” да спасяват социализма в Чехословакия през 1968 г., а преди това по същия скалъпен сценарий с участието на местни марионетки през 1939 г. бомбардираха Финландия и я налазиха с огромна “освободителна” армия ( громена унзително месеци наред от малкия, но героичен финландски народ, превърнал се в едно голямо опълчение срещу пълчищата нащественици). Тази форма на самопоканване за покоряване на непокорни съседи е използвана от съветските агресори многократно и другаде- например в Афганистан през 1979 г., където “поканата” струваше живота на милиони избити от съветските “гости” афганистанци.

Сега Шаренкова, която продължава да повтаря лъжата на руския посланик в София Макаров, че Путин не бил посещавал България от 10 години ( макар да беше тук в качеството си на премиер през 2012 г.), кани Путин в духа споментите по-горе традиции.

Друга гледна точка?

НА СНИМКАТА: Въпреки наложеният от СССР на Финландия неутралитет  след Втората световна война финланците помнят своите герои от съпротивата срещу “поканените” съветски агресори, като маршал Манерхайм, на когото е наречен един от най-големите булеварди в столицата Хелзинки.

IMG_3916

33 мнения за “Нашизоидните рашизоиди командват и вече канят Путин като домакини”

 1. По повод на рашизоидността като нормално духовно състояние у нас и също и скорошният епизод с Марешки все по-често си спомням старият но златен виц за това каква е разликата между гей и п*дераст? А именно, че едното е състояние на г*за, а другото е състояние на духа.
  За физиологичните предпочитания на компанията в парламента и в рублофилските клубове не се наемам да предполагам, но за духовното им състояние изпитвам пълна увереност.
  (Извинявам се за пиперливия изказ.)

 2. Да се надяване, че реформираният ЕС на Меркел и Макрон, ще наложи по-здрави правни юзди върху действията на тукашните подлоги.
  И също да стискаме палци за скорошно отстраняване на Тръмп.
  При липса на достатъчно достойни хора в политическата прослойка (а може би и в избирателската) външните фактори за пореден път ще бъдат решаващи за бъдещето на България.

 3. Бавно и полека, в наще време, га се самоброим за “лоялен” член на двете най-могъщи структури на планетата-НАТО и ЕС, сбъдваме “мечтите” на великоруските шовинисти. С решаващата помощ на безчетната пета колона и легионът полезни идиоти-България-задунайская губерния. И оттук-плацдарм към проливите-Босфора и Дарданелите водещи към топлите морета. Плюс, непренебрижимият “страничен ефект”- троянският кон на матушката в Европа и околностите.
  Да видим “мъжкарят” баце и военният пенсионер Резидент Хвърчилков дали ще откликнат на зовът на пропутинските НПО-та и продалата се на московският дявол не от вчера бпц. Кремълското психо-патрон на полуюбилеят на н-тата, ако не греша, 10-тата, (пред)последна руско-турска война.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 4. По повод модерното левичарство за което СТАМБОвите анализи са “вода от извора”+как мислят разумните хора по света”:
  Преди много години имаше един анекдот, за който казваха, че е истински случай. В началото на 70-те приказно богат арабски шейх пратил и двамата си сина да следват в университета “Патрис Лулумба” в Москва. Изумени, приятелите му го разпитвали – “Защо бе, човек? С твоите възможности можеш да ги изпратиш където поискаш – Оксфорд, Харвард, Станфорд…?” Шейхът кимал с глава – “Ами, ами, ще ги пратя аз в Лондон или в Америка, че да се върнат нахъсани комунисти… В Москва, в Москва!”

 5. Не е по темата. Давам откъс от книгата на Роузмъри Съливан “Дъщерята на Сталин”. Преди това, малко пояснение. Иде реч за знаменитото бягство от съветският рай на дъщерята на Сталин-Светлана Алилуева през Индия за САЩ. Служебно за него отговаря вторият секретар на американското посолство там Робърт Рейли, в чийто ресор са т.н. “невръзвращенци”.
  И така, СА се промъква в янки посолството и е вече в “ръцете” на РР който търси решение в уникалната ситуация която ще взриви след дни световните медии.
  “Рейл трябва да установи самоличността ѝ. След кратък разговор се извинява и отива в центъра за свръзка на посолството, откъдето се обажда във Вашингтон. Иска да му изпратят всички материали за Светлана Йосифовна Алилуева. Час по-късно идва отговорът: “Няма такива.” Във Вашингтон не знаят нищо за нея – няма данни в ЦРУ, няма данни във ФБР, няма данни в Държавния департамент. Американското правителство дори не знае, че Сталин има дъщеря.”
  Коментар на откъса от потребител в мрежата.
  “Октоподът ЦРУ, обхванал целия свят с пипалата си, страшното ФБР, с милионите досиета на комунисти, целите САЩ, дето треска ни тресеше само от споменаването на името им – нямат най-елементарни данни за Сталин. И това в 1967 г.!
  Няма що – сериозен шпионаж са правели, страшна война са водили американците с нас, най-големия им враг.”

 6. Трудно може да си представи човек по-голямо падение за един човек от поведението на Шаренкова и подобните ѝ русолюбиви безличия!!! Путин няма място в свободна и европейска България – стига последната да е такава разбира се! Путин няма защо да посещава която и да е нормална държава, защото на този сатрап мястото е в затвора. И никакъв патрон не може да бъде комплексираният дребосък от Кремъл – той вече заслужи презрението на свободния свят, към който и България принадлежи, поне формално чрез избора си да стане член на НАТО и ЕС!

  Когато вдигнем нивото на ОБРАЗОВАНИЕТО на българите на нивото му във Финландия, тогава ще ценим и уважаваме хората, които са се борили срещу агресорите от империята на злото, окупирали България поне на 2 пъти за последните 140 години, изолирайки я от западните демократични държави и нормалното ѝ развитие! А нищожества като Шаренкова, Борисов, ЦацАров, Сидеров и подобните им ще си получат заслуженото презрение на българите. А може би и раирани дрешки!??!

 7. С малко, но силни думи Иво напомни коварната история на кремълските (само)”покани”. Поклон пред двамата рицари на снимката-докато има такива като тях, руското варварство е обречено.

 8. Както винаги, истината е по средата…
  От една страна няма нищо по-абсурдно Путин да е патрон на празнуването на Освобождението (да приемем, че това се е случило на 3 март). Неговото име се свързва с понятия като агресия, политически репресии и убийства, корупция, лъжа …. и какво ли не още, но не и със свобода (е, освободил е Немцов и още десетина политически противници от бремето да живеят в Русия, но Шаренкова няма да се съгласи с това). Това е все едно да поканиш Брайвик за патрон на детската асамблея „Знаме на мира“.

  От друга страна Шаренкова е напълно права (не вярвах, че ще го напиша някога) – ние наистина заслужаваме Путин да ни е патрон на този празник. Е, не точно ние от този форум и не гласувалите за Т. Трайков, но ние българите – определено.

  Когато Путин дойде през 2010, само група костовисти (и спонтанно присъединили се честни граждани) в градинката пред паметника на Ст. Стамболов напомняхме, че Борисов посреща убиеца на А. Политковская и агресора от Грузия. Дано този път протестите да са по-многобройни. (Ако е било при предишното посещение на Путин, моля да бъда извинен – толкова простотии са ми минали през главата, та може и да не си спомням точно. )

 9. СИМО ХАЮХА-един демократ и европеец в ДЕЙСТВИЕ!

 10. Izvinime,Ivo,noosven da polucha nervous breakdown,kato vidja sharenkova,drugoto e da povarna,no se opitvam da bada vazpitan!!!!!!!!

 11. Хм, Шаренкова, както се е разпищолила, нищо чудно да предложи и да му дадем и политическо убежище, когато го погнат от Русия…

 12. “Чуждопоклоничеството е на пиедестал”

  При нас не става въпрос за чуждопоклоничество /което си е нормално тиинейджърско объркване/залитане по цял свят/ – при нас става въпрос за ВРАГОПОКЛОНИЧЕСТВО. А това вече е престъпно! Това вече е национално предателство, и следва да бъде санкционирано!

 13. Както се казва през руски език: обстановката се “нагнетява”. В полза на Русия тук и посещение на Путин.
  Създава се уж обществена спонтанност. От много точки из обществото започват да се обаждат “неправителствени” гласове. Че неудържимо се иска Той да дойде и да дойде. Да го видят и стиснат. И той да ни Озари и посочи По-правилен път. А неидване – няма такъв вариант.
  Очевидно е замислено в Москва, подадено, но пък и ПОПИТО добре тук и изпълнявано.
  Но, пак ли реакцията на такива като нас ще бъде ограничена по потенциал само да го коментираме това? Говоря и за други хора, по-видими в общетвото и парламента. Няма ли те да ИЗДИГНАТ ГЛАС ПРОТИВ идване на Путин. Или просто, на по-видни позиции няма такива хора, освен някъде в Опозиция?

 14. “…носителката на московска награда, връчена й лично в Кремъл от премиера Медведев ( на стойност 1 милион рубли) за заслуги в проруската пропаганда у нас…” – цитат от статията.

  Разгеле,че рублата спрямо лева е много евтина,иначе щях да се пукна от яд.Но и така сумата прави кажи-речи тридесет сребърника,което е достатъчен повод за презрение.

 15. Знае ли някой КОЙ и кога точно е упълномощил Шаренковата крава да се изказва от името на българския народ и да кани Путин в България без знанието на българските институции и българските граждани ?!
  По същия начин утре някой може да покани у нас Км Чен Ун, Николас Мадуро или някой от лидерите на Боко Харам.

  Поканата на Шаренкова е опасен прецедент на САМОУПРАВСТВО, защото засяга цялото българско общество и се наказва според закона с глоба, обществено порицание или затвор.

 16. ПОПОВА пита не ни ли смущава договорът “Открито небе”?

  Не, не ме смущава. Смущава ме неписаното поведение “Открито дупЕ” на нашите петоколонници (с извинение).

 17. Трябва да бъде санкционирана,но няма санкционери.Та затова тая шарена крава и Волго-Донски си разиграват коня.Няма го Владо Шофьора.

 18. Колеги, само с писане на умни постинги НЕ СТАВАТ работите. Трябват си гнили домати, запъртъци и умрели котки. Трябва си Майдан.

  Или обща национална стачка.

  Или челният финландски опит. Може и поморийският такъв от август 2015, когато група поморийци (с указателни табели и колове) отупаха бълхите от рАЗИЯтските павиани, развилнели се на плажа им. Инак – жална ни майка!

 19. Драги SIMEON, абсолютно точен си! Така е и през Възраждането- Русия (при РАКОВСКИ), руските нагайкаджийски пансиони за БОТЕВ, СТАМБОЛОВ са незаменима школа по русофобия.

 20. Този и да дойде ще си отиде. Повече трябва да ви е страх от гущерите, които остават тук. На някои от тях дори имената не се споменават въпреки, че някои журналисти се хвалят, колко са безстрашни и информирани. В България от 9 Септемви 1944 досега няма държава, няма съдии, няма прокурори, няма журналисти нито президенти и депутати и май скоро няма да има. Царуват само едни жестоки безбожници! Алчни и лъжливи мошеници, обхванати от мания за величие но в същото време по-страхливи от мишка.
  Комунистите скачаха като луди за Георги Димитров, когато му събаряха гробницата и паметниците а в същото време целуват краката на неговите убийци в Русия! Това са едни абсолютни нещастници!!! И затова, онези в Москва си играят с нас както си искат!

 21. Големия успех на путин и русия да ни колонизират се дължи че успяха навсякъде да създадат управляеми от тях структури. Партии, профсъюзи, атлантически клуб патриотични формирования,земеделци, фондации,и т. н. Но най-важното за тях е да овладеят опозиционните партии. Защото без организация няма противодействие. Единствено НОВА РЕПУБЛИКА им е проблем. И сега всички невидими за обикновените хора усилия са насочени към подмяна на ръководството. Първо на ДСБ и после на НОВА РЕПУБЛИКА.

 22. Думата, дума отваря. Вземам повод от ключовата “нагнетява” от коментара на AWACS. Било е в далечната 1983г. Понеже съм баир будала се включих в екскурзия на бюро Пирин предлагащо преходи в Кавказ. На място сме. Рано сутрин. Непосредствено до мен двама редови ватници обсъждат декларация-ферман в правда на андропов-тогавашен генсек на кпсс. Вече минал в “нелегалност”. Нкой не го вижда публично но по големите въпроси на деня се изхожда обилно. Точно тогава на мода бе статуса на легендарните ракети със среден радиус на действие СС-20. Западът, btw, рещението да бъдат включени в дневният ред на т.н. мирно съвместно съществуване е съвсем импровизирано но туй е друга история. Връщам се на местните геополитици. Единият реди:
  “-Обстановка накаляются.
  Другият с тон не търпящ възражение отсича:
  -Накаляют!”
  Край на “разискванията”.
  Идеще ми сал кат един Бай Ганя да ги Фана за гушите и да стискам, да стискам.
  За себе си осъзнах окончателно, че матРияла им е безнадежден.
  Та, джуджи1 си е паднал на оная работа да го играе вожд на ссср 2.0 и фантастичните 86% подкрепа МУ са малце. Въпреки че, и 1% га стане напечено няма да излязат да го защитят. Доказателство колко е вярна прогнозата. Направете справка при ратифициране на договорът за разпадането на ссср през декември 1991г. колко са излезли на протест пред параламента. Няма и стотина.

 23. Да не забравим да честитим на Черна гора-от днес пълноправен член на НАТО-пореден пирон в разпадащия се ковчег на путинщината! Утре, както е тръгнало, ще честитим и на Беларус нови десъветизиращи закони и действия! Докато рубладжиите тук постилат килима пред Путин, гнус, срам и позор!

 24. Ситуацията в Русия е изключително взривоопасна. Путин търпи провали на няколко фронта – войната в Сирия е безкрайно затегната, не се получи “Новорусия”, харчат се безумни суми за Крим, за Донбас, за Абхазия и Южна Осетия, а резултат няма, Тръмп не сваля санкциите, а точно обратното, на власт във Франция не е Льо Пен. На всичко отгоре тираджиите в Русия протестират и стачкуват от месеци. Не стига и това, ами Навални бълва филм след филм, обоснованите с бетонни документи, от които става ясно, че висшите руски чиновници крадат от джобовете на руснаците, та пушек се вдига. На тоя фон се закриват болници и населението обеднява драстично. На Путин му е необходимо всеки ден да доказва и показва, че все още е значим. Затова са решили, че възможността да дойде в България през 2018 за 3 март не е за изпускане – тогава България председателства ЕС – така Путин демонстрира у дома, че е отлично приет в Европа и ще може да залъже още за известно време населението, че санкциите всеки момент ще бъдат отменени.

 25. Драги GEORGI NIKOLOV:

  Само това:
  Ракетите на САЩ, в подкрепа на НАТО и заплашена свободна Европа ПАК от Русия, със среден радиус, “Пършинг” плюс крилати (“круз”), бяха въведени не заради “мирно съвместно”. “Мирно съвместно” е поредна ИЗМИСЛИЦА на комунистически Кремъл. То бе обръщение към Америка: “Признайте ни като комунистически режими, в Москва и навсякъде по земята” и продължаваме да съществуваме “мирно съвместно”.
  Стратегическата измама бе да бъде ОСТАВЕНА Русия да прави каквото си иска по света, продължавайки, след Източна Европа, с комунистически преврати и ЗАГРАБВАНИЯ на властта в Азия, Африка, Латинска Америка ДО НОСА на САЩ. САЩ отначало не предполагаха и бяха повече толерантни. Чак при Рейгън ПРОГЛЕДНАХА – и казаха “НЕ” на този процес. Т.е. САЩ отхвърлиха “мирно съвместно”.
  Съветските ракети СС-20 бяха ВЕЧЕ инсталирани в няколко комунистически страни в Източна Европа, Полша, Чехословакия с простата основна цел да крепят още режима в Москва и да Плашат запада да не я закачат. В допълнеие, още по-далекобойни ракети СС-4, СС-5 бяха програмирани за удар срещу цели в Западна Европа.
  В крайна сметка, руските ракети бяха Махнати от Източна Европа и останалите Депрограмирани, след успешния Натиск на САЩ. Това стана чрез предлагането от Роналд РЕЙГЪН през ноември 1981 г. на ПОРЕДНОТО сполучливо, “Нулевото Решение” -Zero Option. То казваше: Ще вкараме към 1983 г. американските ракети в Европа, НО сме готови веднага да ги изкараме, ако вие Руските Комуняги изкарате вашите оттам”. Така и стана. Американските ракети дори не бяха вкарани всичките.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Zero_Option
  Русия видя ДЕБЕЛИЯ КРАЙ, защото натискът при Рейгън бе и ИСТОРИЧЕСКИ, освен ракетен – и измисли да започне перестройка, и т.н.
  А това е простото сравнение между СС-20, вляво, и “Пършинг”, както се вижда, ракетите са 2/3:1 :
  https://www.flickr.com/photos/31469080@N07/19136755016

 26. Като пишете, че е позор се сетих… Как ще каниш на гости, този, който вчера е бил в Македония и е правил интриги и раздори с цел да скара двете Българии. Путин целеше натиск срещу България с глупустите си за Кирилицата! Когато тази писменост е създавана, Македония е била Българска земя, управлявана от Българския цар в Плиска. Но Путин не го интересува историята нито истината. Той не е дошъл за приятелство а за робство! Идва за раздор и война а не за мир! Той кладе съчки в огъня а не го гаси с вода. Русия има нужда от съседи, които живеят в страх и бедност, за да бъде техен господар и да им продава оръжията си. Нашите алчни идиоти го канят, за да налапат пак някоя мръвка и хич не им пука, че продават рода и народа си!!! Толкова са глупави, че нямам думи! Утре ще им вземат всичко и ще ги изпозастрелят, както направиха с Андрей Луканов и много други идиоти като него! Украинците се осъзнаха но за съжаление Запада е прекалено пасивен и безотговорен и не получиха необходимата подкрепа. Сега Запада ще си плати цената!

 27. AWACS, Благодаря за разяснението. Но нека И сме коректни. Написал съм изрично-т.н. мирно съвместно съществуване. Нали точно за него беше измислен лафа. В името на запазване на мира сме готови да направим всичко. Ако ще, камък върху камък да не остане на планетата.

 28. Драга POPOVA:

  Тази инспекция от Русия не е смущаваща. Тя е отдавна планирана и договорена. Такива контролни полети са по линия на “Отворено небе”, Open skies, с определен брой през годините, и също се извършват чрез самолети от страни от Европа и САЩ над руска територия. Периодично едните над другите и обратно.
  Освен това, обикновено такива самолети “с чинии” не участват. Нито руски, нито други. Тези “чинии” и самолети с тях имат друго предназначение – в посочената статия те са по-скоро за сензация.
  Друг е въпросът, че тази инициатива от 1944 г. с десетилетия бе отхвърляна от Русия, която искаше да бъде оставена да прави каквото си иска НЕНАБЛЮДАВАНА в сферата на сигурността и правенето на оръжия. Т.е., да увеличава незабелязано силата си, да прилага натиск и продължава с агресиите и комунистическите преврати по света. САЩ отдавна настояваха Русия да предостави “отворено небе”, веднага декларирайки своя и заедно с (свободна) Европа готовност да предоставят своите “небеса” за руски полети, но Русия не го искаше. Чак след съветския край тя се съгласи, чрез ОССЕ през 1992 г.
  Друг въпрос е също, че Русия може да крие нещо там, в Сибир, закопано дълбоко като секретен военен завод, и такива самолети над нея да не могат да го открият.

 29. Аз пак не разбрах в какво си качество Шаренкова поканва Путин. Ако да не е като представителка на някаква формацийка, ще да е в качеството си на проста гражданка. Щом тая простА гражданеса може да кани на околовръст де що свари, ние-феновете на блога с какво сме по-долни. Защо да не вземем и ние да каним Путин. Най-сериозно ви предлагам в лично качество да започнем да засипваме Вовата с покани. Един да го покани за бране на череши, после може и за кОпане лозе. Друг да го извика да му прочисти тавана и мазето от боклуци; малко са нещата, дето са ми по-гадни от това занимание. През лятото ме чака малък строеж на вилата. Има ли пречка да поканя таварища да дойде да бие плоча. Ако човекът е свободен, да заповяда и малко по-рано, щото имаме голяма поляна за косене. Сигурна съм, че всеки от вас може да му намери някаква работа. Не се притеснявйте- кането го. Той със сигурност ще дойде, но дали нещо ще свърши е под въпрос. А как ще го отгоните обратно, не се наемам да предвиждам.

 30. Г-жа ИВАНОВА, как хубаво го каза само, eй, талантът си е талант!

  И, Путин баш у центъро да го срещнем, Луната най-голяма от 5036 години насам, хладилницте пълни до дупка. И ей така да сме с посрещането, на ниво да сме, Шаренковная, умее учувадницата тя да угажда – https://www.youtube.com/watch?v=VhUm_pI9o0w

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.