Мълния удари пловдивския МОЧА

Професионален фотограф е уловил миг, в който за първи път съветското грозилище, доминиращо над Пловдив, изглежда красиво – благодарение на природните стихии и на факта, че в тъмното и отдалече не може да се различи що за гръмоотвод е наложен на пловдивчани в чест на съветската окупация. Монументът на окупационната червена армия ( МОЧА), известен като Альоша, е бил ударен от мълния.

726701

Под снимката в сайта, публикувал различната визия на любимия на рашизоидите съветски тотем в Пловдив, пише:

Фотографът Стоян Стоянов, който често успява да улови уникални моменти и кадри от Пловдив, изпрати на Plovdiv24.bg две снимки, които едва ли се нуждаят от коментар. Неповторимите фотоси са направени снощи около полунощ. Насладете им се!

По повод намесата на природата, която върши недовършената работа на гражданите, един пловдивски приятел сподели следната отдадена на забрава “подробност” от политическия ни пейзаж :

“Ние в Пловдив опитахме и законни методи да я махнем тази кръпка на природните дадености на града ни.

По предложение на Демократическата партия (във въстановяването на която имах честта и радостта да участвам и членувам още от 01 февруари 1990! г.), се взе решение на Общинският съвет и тогавашния кмет Спас Гърневски паметникът да бъде демонтиран. Отмени я Здравко Киров, корумпиран съдия. Възнагради го червената мафия. Заплатиха му негов реституиран имот, чиято оценка поставено лице-оценител завиши 1000 пъти. Получи си парите, въпреки обществения скандал тогава и въпреки, че осъдиха измамника-оценител Иван Иванов, вкаран в затвора, но не ги върна.

Съдбата обаче го наказа-сега е прегънат в кръста на две, низвергнат обществено клошар, изоставен и забравен от всички!

Дано съдбата се разпореди по подобен начин и с каменното чучело, което някои журналисти-папагали се опитват да увековечат като емблема на града ни”.

8 мнения за “Мълния удари пловдивския МОЧА”

 1. Вчера в Пловдив, днес МОЧА, утре- в цялата страна. Божието възмездие забавя но винаги има утре.

  п.с. Като юрисконсулт съм ял попарата на знаковият пловдивски колега Здравко Киров още през “такова беше времето”. Нагаждач-Червен боклук от изключително висока класа.
  Господ си знае работата.

 2. Смятам и мисля, че не греша, БЛОГА НИ може да кандидатства с основание за колективен член на “Клубът на 2%”.
  Подробности, по-долу.

  „От съществуването на света досега всички онези, които се оставят да
  ги води течението, са 98 процента от човечеството. Тези със собствено мнение, със собствена визия, със стремеж да излязат от статуквото и да се изградят като индивидуална и силна личност, която да се откроява от останалите, са само два процента. Откакто свят светува, вие не можете да станете три процента“.
  Наполеон Хил

 3. След мълния върху монголоида щастлив ще бъда много и да видя, катурнати кратуни на Альошка, на русолизка някоя мутрьошка.

 4. Не е по темата.Моля за извинение.Вчера пиян руснак застрелва с ловна карабина 9 души,в това число и непознати нему.В село Редкино.Конаковский район,Тверска обл.Досега няма никаква реакция в нашите медии.А жертвите са повече и от Лондон.Ако беше някой в САЩ та и само двама души застрелял,щяха да ореват орталъка,а сега мълчат.

 5. След Освобождението при една гръмотевична буря в София градоначалникът (ако не се лъжа) наредил да се взривят минаретата на повечето джамии, уж че ги е ударил гръм. Мюсюлманската традиция не позволява възстановяването на такива минарета.

  Не е цивилизовано, но тогава е дало резултат. Срамота е сега да чакаме природната стихия да ни свърши работата…

 6. С ‘прегърбен’ под тежестта на собствената си неадекватност и незрящ народ като българския, надеждата на малцината свободолюбиви днес остава в това съдбата и природните стихии да се разпоредят с бъдещето на съветско-руската символика.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.