Борисов ползва аматьорски услуги за допълнителна автореклама

http://clubz.bg/54827-merkel_posreshtna_borisov_video

Премиерът Борисов, верен на себе си да си прави сам (допълнителна) реклама ( понеже официозната не му стига), публикува днес 15 минутен видеозапис от официалната церемония по посрещането му в Берлин от канцлера Ангела Меркел.

Не мога да кажа дали снимащата с телефон ( разбира се, че най-вероятно е жена) нарушава с нещо протокола. Служителка на германския протокол й направи забележка на английски да се отдръпне, но видеото не прекъсва нито за миг. Явно става дума за важна персона, но …не съвсем, както ще стане ясно от едно нейно прошепване малко след 9-тата минута.

От една страна перосоната с телефона трябва да е достатъчо важна, за да се намира близо до българската делегация и посланик Ради Найденов извън сектора, определен за журналистите, очакващи пристигането на кортежа. След като Меркел и Борисов слизат от колите и позират няколко секунди пред скупчените репортери, женски глас подвиква от обратната страна в близост до микрофона на снимащото устройство: “Господин Борисов”.

Господин Борисов мигом прави кръгом, а заедно с него и Меркел. Двамата уважават поканата да позират специално и екслузивно за снимащата с телефона персона. Не се разбира категорично дали и Меркел разпознава “операторката” – махването й с ръка при изпълняването на тази прищявка може да се тълкува по повече от един начин…

Докато двамата ръководители се отдалечават за церемонията по ръкостискането с българската делегация, женски глас прошепва много тихо, за да не се чуе на записа, но все пак при внимателно прослушване се долавя достатъчно разпознаваемо “…каза да вземете вече на граждански договор – главен организатор”.

Дали не е шега, на която някой се подсмива ( явно снимащата не е сама, щом си споделя с някого желанието да работи като главен организатор на граждански договор за господин Борисов)?

Може би някой ще разнае първата дума от изречението, която да изясни кой е казал “операторката” да бъде взета на граждански договор като главен организатор. А може би това уточнение не е толкова важнао, както и самият текст дотук не е от кай знае какво значение. Освен по отношение на един въпрос, който повдига:

Не му ли стига на Борисов полагащата му се официозност в отразяването на неотразимата му персона при официални посещения, че ползва аматьорските услуги на част от антуража си за допълнително, лично промотиране на собствената си личност чрез фейсбук?

А че това е станало най-малкото с неговото знание си личи и от съответния надпис: “ публикувано от Бойко Борисов”.

12 мнения за “Борисов ползва аматьорски услуги за допълнителна автореклама”

 1. Повтарям се но и както вчера в Париж, така и днес в Берлин баце и антуража освен да се представят кат пълноценни карикатури, дежа вю, за друго не стават.
  ДГД, от една долна, мръсна гад!

 2. ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ ГО ИЗДИГНА ЗА ТРЕТИ ПЪТ.ВИСОКОТО МУ САМОЧУВСТВИЕ ЗАЯВИ,ЧЕ Е НАЙ-ПОДГОТВИН ЗА ПОСТА.ТОЛКОВА Е ЕЛЕМЕНТАРЕН И САМОЛЮБИВ.РЕКЛАМАТА И АВТОРЕКЛАМАТА НИКОГА НЯМА ДА МУ СТИГНАТ.ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА НИТО ПРИРОДЕН НИТО ПРИДОБИТ ИНТИЛЕКТ.МНОГО СЛАБ И НЕДОСТОЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ И ЗА ВСИЧКИ КОИТО Е ЗАЕМАЛ ДО СЕГА.ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ ЗА СЕГА РЕШАВА И КАТО ЧЕ ЛИ НЯМА ДРУГ ИЗХОД ГОСПОДИ……

 3. През демекври м г бях на конференцията на нелегалните синдикати в Нижни Новгород, сравнително близо до Москва, а домакинът ме покани утях и видех как спецялен камьон наречен ЛАЙНАРКА, монтиран върху стар чешки камьон ПРАГА, минава по къщите и ИСМУКВА ЛАЙНАТА НА РУСНАЦИТИ и понеже този камьон идва редко и само срещу дебел рушвет, те след тва си викат ЧЕСТИТО, или пък С ВЪСМУКАНИЕМ!! и са черпат с вотка по потници, свират на гребин и ПЕЯТ БЕЛОРУСКАТА ГАРА ЩОТ ЗА ЦЕНОЙ за въсмукой НЕ ПАДСТОИМ

 4. Муртака може да е всякакъв, но изработи фрау Меркел и ЕС да продължават да му плащат данък спокойствие. Невероятен шантаж. Вече настоява да свалят и мониторинга над България след година. И ще успее. Турция става все по-рискова, от което стратегическата цена на българската територия нараства неимоверно. И мафията не пропуска да се възползва – щото я контролира напълно и я има за бащиния.

 5. “От мене го запомни: Стамболов беше личност, а благодарните народи знаят как да си ценят личностите – само ние не знаем!… Ти знаеш ли какво беше докладвал за него гавазинът на самия султан Хамид? Не знаеш – чуй тогава! Пристигналият на височайша среща с падишаха първо бил приеман от тоя гавазин във вид на везир; приказвали си, докато султанът си свършел някаква друга аудиенция, че тогава чак влизал при него и му докладвал, ама шифровано: “Тоя тежи пет оки, другия – десет” и т. н. Но като влязъл в просторния султански кабинет, се подъбил и само можал да каже:
  – Падишахъм, тоя не го лови кантарът…
  Ето ти мярка, а ние се чудим от какви дерета да съберем още малко размътена водица, та да доизкаляме – не него, защото той е недосегаем, а себе си!… И защо мислиш, че отиде Стамболов чак в Истанбул – да си направи разходка, да се види само с падишаха ли? Нищо подобно! Той бе тласнат в този път от една величава идея: постигане споразумение със султана за една българо-турска уния, в която на България се отреждаха екзархийските граници, пък после, при промяна на условията, Стамболов знаеше какво да прави. Това щяха да бъдат дванадесетина милиона население със собствена войска, а това вече е сила, с която можеш да поставиш на колене една Турция… Двамата се разбрали за най-главното, а после Стамболов изпрати Вълковича да досвие кубето на предварително договореното. Но такава силна България не бе по кефа на някои и те взеха, че убиха Вълкович. Това бе предупреждение към Турция и тя се оттегли от своите поети задължения… Но махни Турция – Стамболов разпърдя цяла Европа. За никой друг българин на Запад не е било писано толкова обилно и често. И да видиш писания! Това са изблици на възторзи пред самородния гений на българина, който ги слиса…”

  Някаква разлика!? – с тиквата!
  Само,че струва ми се онази пухкавата русофилка и разните му юнкеровци, маеровци, доловци и вся остольная германска керата (както би се изразил падишахъм) са за “вазелина”. И като си го харесват да си го вземат( и кмета на Симитли) но не е нормално явно и лицемерно да престъпват правото, правдата, принципите, обществени интереси, български!
  Такъв един вместо да не го пускаш в село го каниш даже в поповата къща!

 6. И разбира се за сметка на данъкоплатците!!!

 7. “Лишени от спортен ентусиазъм злобари разказват една срамна случка от преди години, когато Борисов игра срещу Борис Бекер и Маги Малеева. Сговорили се, че ще го щадят, той ще поведе и ще се направи, че го чакат на друго място и срещата ще свърши без победител. Борисов повел, но вместо да си тръгне, решил, че тия са пълни ливади и лесно ще ги победи. Но не станало така, а станало точно обратното. За нула време Бекер и Малееева му напълнили шортите… Той се ядосал, хвърлил ракетата и напуснал без да си вземе довиждане. Та Бекер после питал дали е нормален и дали наистина си е мислел, че може да победи световен шампион… Такива работи.
  Ей, моля ви, ако някой знае, да ми съобщи кой му тури името Бойко Наддал. Искам да го почерпя една бира. Голяма находка. Хем намеква за големите умения на премиера в тениса чрез асоциацията с Рафаел Надал, хем и не прикрива факта, че Борисов е наддал едно 20-30 кг. откакто е на власт. Което го нарежда ако не сред най-добрите в тениса, поне сред най-дебелите.”

  “Велизар Енчев твърди, че Сидеров бил в Москва. Отседнал бил в тузарския „Риц Карлтън“. Официалната причина била участие в международен форум на тема „Какво ни обединява?“, организиран от партията на Путин “Единна Русия”. Но това било само за парлама. Всъщност, разправя Енчев, Сидеров бил там с цел „управление на банков депозит“, цитирам, щото транзакции от рубли в долари през таен депозит се правят лично и само в банката-депозитар.”
  Повече, по-долу.

  http://www.reduta.bg/%d0%b8%d0%b7-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%b4-29-%d0%bc%d0%b0%d0%b9-2-%d1%8e%d0%bd%d0%b8/

 8. “най-ефикасната борба против неудобната информация не е преследването на хората, които я изнасят, а представането на големи количества дезинформация”
  Смятам че този подход се прилага за да се маскира истината. А тя е че се поставя ориентацията на България под въпрос. Ето затова новини на килограм. Всякакви. А какво става с лукойл, газпром и Белене. Затова НОВА РЕПУБЛИКА е единствената светлина около която трябва да се обединим и чрез нея обединение с модерния свят за план Маршал за България в свободата на словото и правосъдието, службите, образование и т. н.

 9. Блокирана съм пак и не мога да я постна. Пиша ви за да знаете!

 10. ” ТИ ми каза да ме вземете вече на граждански договор-главен организатор !” ТИ е липсващата думичка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.