Управляващите русофили от ВМРО мълчат за годишнината от страшна разправа със стотици български патриоти

На власт в България днес са коалиционните на ГЕРБ съюзници от ВМРО. Подчертавам, управляващи са. Партийният им шеф Каракачанов е министър не на нещо друго, а на отбраната. “Силов министър”.

Но тези управляващи, които нямат нужда от разрешение за публични демонстрации, не реагират във връзка с неудобната ( за любимата им Москва, където е измислен “македонският проблем”) историческа годишнина от масовото убийство на българи, загинали мъченически заради упоритото си нежелание да се подчинят на измисленото от Коминтерна изкуствено “прераждане” на българите в македонци в угода на Сталин.

НА СНИМКАТА: Масовият убиец на българи Тито се прегръща с московския слуга Георги Димитров

117783-Tito-Dimitrov-02

 

 

 

 

 

 

 

“Националистите” у нас маркират със знамена, лозунги, походи с факли и прочее зрелища всичко друго, само не и неудобните за русофилията им факти за геноцидния натиск върху българите от страна на съветските “освободители” на България от нейната истинска история. http://www.faktor.bg/bg/articles/ot-redaktora/bkp-ustroyva-karvava-nosht-za-lideri-na-vmro

“Днес се навършват 71 “безпаметни” години от трагичния край на стотици македонски българи, станали жертва на голямата си любов към Македония и Целокупното българско отечество.

На 7 срещу 8 юни през 1946 година Българската комунистическа партия, с решение и по нареждане на Сталин, Димитров и Тито, унищожават последните съпротивителни сили срещу македонизирането на Пиринския край.

През нощта на 7 юни 1946 г. са арестувани в домовете им и откарани в неизвестна посока повече от 200 членовете на Вътрешната македонска революционна организация (ВМРО). Сред тях са: ЖОРО НАСТЕВ, СТРАХИЛ РАЗВИГОРОВ, ВЛАДО КУРТЕВ, ЙОСИФ МАРКОВ, КОСТА РИЗОВ, ГОШО АТАНАСОВ, МИХАИЛ КАРАЙОРДАНОВ, ЕВТИМ ОРЛЕТО, АТАНАС ПАШКОВ, СТРАХИЛ ТОПУКОВ, МАНЧО ДИМИТРОВ, КРУМ САРДЖЕВ, ГЕОРГИ ХУКЛЕВ, КРЪСТЬО ПИНЗОВ, СТОЯН КАТОШЕВ, ПЕТЪР ГРЕБЕНАРОВ… В сражение загина КИРИЛ ДРАНГОВ.

Някои от тях са избити още в същия ден. Но трагичният край на повечето от тях продължава да е загадка за най-бизките им – техните деца и внуци. Защото когато някой е издевателствал с живота на цели поколения, когато е унищожавал или провалял съдби, едва ли може да се очаква друго освен следите старателно да бъдат заличени…

Смята се, че с одобрението на Москва част от арестуваните са били предадени от отечественофронтовското правителство на България на титовите палачи в Скопие, или откарани в съветски лагери, други са били зверски избити, съсечени или изгорени живи от органите на българската Държавна сигурност…

За семействата им е ясно, че причината е тяхната последователна убеденост в българския произход на населението в Македония, защитата на българщината в Пиринския край и дългогодишната им предана работа за обединение на родината. Никой от близките им никога не научава истината за тях. Никой опит да се намерят свидетелства за предрешената им съдба не се увенча с успех. На семействата им е забранено да печатат некролози. Тези хора просто се разтопиха във въздуха. Сякаш никога не са живели. В хрониките на съвременната българска история техният казус не съществува”.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: http://www.bulblog.com/кървавата-коледа-за-българите-в-макед/

21 мнения за “Управляващите русофили от ВМРО мълчат за годишнината от страшна разправа със стотици български патриоти”

 1. На снимката всъщност масовият убиец на българи Тито се прегръща с масовия убиец на българи Георги Димитров

 2. Вмро е просто един ОТДЕЛ на “българската” Комунистическа Държавна сигурност (КДС), после Направен на “партия”.
  Това са КОМУНИСТИ-РУСОФИЛИ-ОФИЦЕРИ на ДС.
  Те по Никакъв начин НЕ СА:
  патриоти, българи, “македонци”, революционери, за националната кауза и също демократи и европейци.

  Какъв и министър може да е Каракачанов:
  Той не само стана ОПРАСЕНО ШкеНбе, но какъв българизъм и евро-атлантизъм може да има в такова Изчадие, клело се в Съветския съюз и неговата Компартия, особено като седнало начело на отбраната на национална и евроатлантическа България, или седящо на онези големи кръгли маси в Брюксел, дето се говори на неразбираем английски, а пък акълът му е ръка за ръка с майка Русия и Путин, които се преструва да критикува и слага на втори план след Националните и Съюзническите задължения?
  Може ли такова антибългарско изчадие да отговаря на Българските Нацинални Интереси, и на Евроатлантизма в България и Европа?
  Та той е на 180 градоса Против тях?

 3. Политиката на откъсване на Македония от България, на “Македонизиране” на Балканите като проблем на целия полуостнов, не само Страната ни, е заложена в политиката на Русия много отдавна. Не е “Сталин” причината, нито решението на Коминтерна от 1934 г. Ако е така, то паралелно със Сталин навярно има някой Друг (кой?) от руското и съветското ръководство, който да мисли Иначе (как?) за България и съответно Македония. НЯМА ТАКЪВ. НЯМА И ДРУГ РУСКИ ПРОЕКТ. Подвеждането “Сталин” и “сталинизъм” е всъщност “Руски комунизъм”, или руска политика. Това си е цяла система от хора, низ от правителства, министерства, институции, политики и т.н., всички биещи в една точка, с векове и десетилетия.
  Самата война 1877-1878 г. е с която Русия осъщетвява ПЪКЛЕНИЯ си замисъл да разкъса България на парчета, който пък проект е документиран в Райщад и Будапеша. Това са ТАЙНИТЕ договорености, т.е. ИСКРЕНИ проекти, на Русия с Австрия, направени също с цел да се провали Цариграската конференция, на която Европейските сили защитават България да е в приблизителни Екзархийски граници. Много ВАЖНО е да се знае, че Русия много добре знае, че нейният “санстефанкски” проект няма да мине пред Европа, тъй като НИКОЯ европейска НИТО балканска страна няма да одобри руска окупация на половината Балкани, при това с 8 ДИВИЗИИ оставащи в тях. По този начин, санстефанският проект е само за момент и “доколкото мине”. Последствията от руските заговори и трикове откъсват Македонското Парче не само от СНАГАТА на България, но и го правят център на раздор за НАС и за целите Балкани. А пък, ако ще има придаване, те предвиждат то да е в полза на Сърбия и Гърция. С всичко това, Русия поставя началото на ПРОКЛЕТАТА политика на Балканизация, което е един международен термин, употребяван до днес с изключително отрицателно впечатление за Балканите. “Македонизирането” като проблем за полуострова и балканизирането на Балканите проличава още по-ясно, когато руско-австрийски план през 1890-те години, по руско настояване, пак в разрез с Екзархията, предвижда техен контрол, представен с конкретен план от 1903 г.
  Решението на коминтерна от 1934 г. е просто ПРОДЪЛЖЕНИЕ на руската политика, тъй като самият Коминтерн е руско изобретение за налагане на международно господство на първо място чрез Руската компартия, като най-голяма, и чрез подвластни комунистически партии. Такава партия е нашата комунягска, начело с руския-съветски гражданин Г. Димитров – той е имал паспорт като съветски гражданин, с име “Георгий”, т.е. руски агент, на компартията и НКВД.
  Ликвидирането на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ от КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН, дирижирана от кремъл, и приведено от “Георгий” и Йосип, е само брънка от АНТИБЪЛГАРИЗМА на Русия и комунизма, с техните СЛУГИ у нас и на Балканите.
  САМО ИЗВЕРГИ могат да се гордеят с това минало, част от които са и днешните социалисти у нас. Да не говорим за МЪЛЧАНИЕТО НА атакистите, “патриотете”, както казва ИВО, и останалите нашенски НАЦИСТИ.
  Социалистите дори продължават да се ГОРДЕЯТ, че Димитров е ВЕЧЕН, и дори НОМЕРЪТ НА ВСЕКИ ТЕХЕН ПАРТИЕН КОНГРЕС е цифра-продължение, идващо с начало от ПЪРВИЯ “ИМ” Комунистически конгрес, заченат чрез НАЧАЛОТО от 1919 г. в Москва!

 4. Това че управляващите са патриоти е безспорно, само че са руски патриоти, не български.

 5. Издигането на полуграмотния гьонсурат каракачанов до поста Министър на отбраната в НАТОВСКА България не е с нищо по-малко позорно и гнусно от назначаването на свинеподобния делянчо за шеф на ДАНС! Уви – и двамата битуват в Парламента в качеството на народни избранници, а вън, на площада вече няма никой!Поне “Мунчо” да се беше мернал!
  Живеем в паноптикум по Оруел!

 6. Имам обосновани съмнения и съвсем не греша, че дори сред “елита” на патрЕотите малцина знаят за горният исторически факт. То и честно казано, защо им е. Ако някой ги “подсети” изстрелват дежурната мантра колко льош е комунизма само за да отбият номера. Майцепродавци-петоколонци и полезни идиоти, интересчии на мах и всьо.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 7. Ето как “картинно” в “жълта” медия, то други практически няма при “братушките” са ни изтипосали. На сАвеЦкий диалект е но е написано кат за малоумници и няма да затрудни дори и по-младите които, блазе им, не са го учили “системно”. И после, как само 4% в “матушката” гледали приятелската на България. В живота няма случайности. Има неопознати закономерности.
  https://riafan.ru/landing/774293-pyat-udarov-v-spinu-kotorye-potryasli-bolgariyu-i-evrosoyuz?utm_medium=cpc&utm_source=lentainform&utm_campaign=riafan.ru&utm_term=1270908s742&utm_content=5398857

 8. И на далеч по-оптимистична вълна. Давам думата на Големият Рудолф Джулиани, най-популярният кмет на планетата изнесал лекция в Украина. Настолно четиво и за нашата цацатура.
  Нулева толерантност към престъпноста. Няма приоритети. Ударищ ли малката риба пресушаваш питателната среда на акулите. Корупцията в обратният ред. Няма недосегаеми.
  Плюс изказана пълна подкрепа от новата администрация в Белият дом на Украина срещу агресивният й съсед.

  http://rusjev.net/2017/06/08/tramp-sdelaem-ukrainu-snova-velikoy/

 9. Само да припомня, че комунистическата пропаганда беше построила мавзолей на Георги Димитров за да му се кланя народа (на един предател) и за него се пееха песни, беше поставян редом с Ботев (“Гордо знаме ни е Ботев, пръв учител Димитров”). Историята ни е една лъжа писана от комунисти. Има огромна нужда да се направи напълно нов прочит и тогава ще стане ясно, че тъй наречената “освободителка” всъщност е грабителка…

 10. Снимката на пожарникаря б.б. с шапка FBI са я махнали от нета, защото може да се чете и като Fire Brigade Idiot……
  Докато тук е известен като “Агент Буда”, на запад го знаят като Бойко “Конграчулейшънс” Борисов. Двете му мозъчни гънки са справедливо разпределени – една за вътрешна и една за външна политика.
  За вътрешната политика и целофана го каза точно така. А външната политика за б.б. е “Да видим какво ще се разберат началниците”, като главният Началник винаги е “гаварит масква”.

 11. Страшно е когато овчарите са били само касапи!
  Не овчаря зависи от стадото, а стадото зависи от пастира.
  Навсякъде всички хора се раждат голи и равни, на после закони, медии и водачи ги правят различни-в САЩ,в България, в Русия, в Северна Корея…
  У нас Изборният Кодекс ПРАКТИЧЕСКИ лишава от избирателни права над 2млн. блгъри в чужбина, а е УЗАКОНИЛ/къде е КС/ нарушаването на Конституцията: Преференциите не важат за водачите на листите!!!.
  А какво да говорим за медиите-България не само е на последно място в ЕС, а е на 109-то място от 180 държави!
  Така, че не водачите такива са какъвто е народът, а НАРОДЪТ Е ТАКЪВ, КАКВИТО СА ВОДАЧИТЕ МУ!
  А водачите са такива, каквито са правилата за избирането им/сътворени от тях/ и медиите/купени пак от тях. То и в Северна Корея се провеждат избори: законни, демократични, всенародни и т.н.
  У нас ЗАСЕГА овчарите само ни стрижа и доят. И прокудиха децата ни в чужбина…

 12. “Който ще ни освободи – той и ще ни подчини пак въ Робство!”
  Захарий Стояновъ: “Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му”,1883 г.

  “Проклета да е оная минута, когато е стъпил руски крак в Нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата ‘освободителка'”!
  “И подир всички тия върволици жестокости и злини, които Ни Една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! (ВЪЗМОЖНО Е!) Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат”!
  Захарий Стоянов: “Кой”, в-к “Свобода”, 1886 г.

  ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ – в превод за мен “НАЙ-Здрав Български Разум” – е роден в с. Медвен, Сливенско, Котленския балкан, с баща обикновен овчар в планината; живял 1850-1889, национален-революционер, Патриот, историк, писател.
  Захарий умира жестоко, Едва 39-годишен, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО НИ СЪБРАНИЕ, отровен или по друг начин в Париж, вследствие на което вътрешностите му са Разкъсани. Ако не са го отровили руски агенти, точно като “ВМРО” и Каракачанов – тогава АЗ съм го отровил. Захарий заминава от Софийската гара с влак, напълно здрав, като чук, и пристига в Париж за Световното изложение през 1889 г. С него пътуват няколко българи от София, и в Париж е посрещнат от няколко българи.
  Но сега, Каракачанците са ЗАЕТИ пред руските си ПОКРОВИТЕЛИ, включително чрез Тасс, да доказват КОЛКО СМЕ ПРИБЛИЖЕНИ на Русия, ВМЕСТО да предприемат Национална операция по издирване Кой И Как ПО-ТОЧНО във влака или в Париж е отровил ПАТРИОТ като ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ. Или КАК По-точно са извършвани КЛАНЕТАТА над българите, за които пише ИВО.
  Руската агентура тогава веднага разпространява слухове от Русия, че Захарий е отровен от хора на цар Фердинанд: поредна ЛЪЖА, самият Фердинанд е наш Патриот, съмишленик на Захарий, а като умира през 1848 г. в имението Кобург, Германия, ковчегът му е ОБВИТ в Българското Знаме, което ТОЙ иска преди смъртта си.

 13. @Dobar Den
  Взе ми го ог клавиатурата… ;-)))

  Иначе, идването на власт на тези проруски тези лекета, на тази “триглава свиня”, наречена “Патриотичен фронт”, трябваше да възмути българите както назначаването на другата свиня за шеф на ДАНС, но, явно, българите вече сме претръбнали и сме готови да преглътнем всяка чорба ( и борш ), който ни сервират. Но всяка гавра с народа си има край, но да видим кога най-после дясното се припознае от хората като изход от проруския тупик….

 14. Към SteveN:

  Хареса ми думата “претръБнали”- от много навиране на едни тръби от североизток идва това “претръБване”.

 15. Коминтерна иска да приватизира ИСТИНСКОТО ВМРО през 20-те години на 20 век,и да го болшевизира(ХИБРИДизира!), веднага след създаването на Коминтерна и болшевишката ѝ терористическа клетка – БКП! Това води до разцепление на ВМРО, като автентичното остава под ръководството на Т.Александров и В.Михайлов. Болшевиките агенти във ВМРО разрушават ВМРО вече почти 100(СТО!)гдини! Като след 1944г. ВМРО окончателно е унищожено , заедно с Македонският институт и предаването на останките на Гоце Делчев на Скопие.
  След 1989г., казионното ВМРО, както и казионните БЗНС-та, беше предадено на Каракачански,който е второ поколение ченесарски десар.
  П.П. НО хибридошевишката терористическа ОПГ – БКП, трябваше да предаде Пиринскта част на Македония на Тито по ЗАПОВЕД от Сталин, докато само 10 години по-късно искаше по СВОЕ собствено ЖЕЛАНИЕ да предаде цяла България на СССР. А след още 10 години правешкият “хитрец” искаше да повтори това СВОЕ желание и да направи НРБ 16-та република на СССР за ВТОРИ път , само в рамките на десетина години!
  А след 1989г. поне по 10 милиарда лева
  годишно заминават директно в метрополията, и още повече “опосредствено” чрез троянските мутрьошки останали от БКП!

 16. STEVEN, съласен с всичко останало но за протокола съм длъжен да уточня, че в матушката вече думата борш е иззета от употреба. Заради украинският й произход.

 17. Здравей Иво,
  В статията е цитирано името на баща ми: ГЕОРГИ ХУКЛЕВ. Мога ли да получа малко повече информация от първоизточника и по специално някаква информация за баща ми?

 18. Към Todor Huklev:

  Здравей и съжалявам, че не мога да помогна повече от това- публикацията ми е препечатка от посочения линк към сайта Faktor.bg. Аз го цитирам.

 19. Четете подробности в книгата : ” Активизация на ВМРО по време на Втората световна война и унищожаването й в България след 9.09.1944 г.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.