Отново облъчват путинофилите с “Любе”, свирили тук на уше ( на Първанов и Путин)

Unknown

Към всичко, което ще прочетете в рамките на информацията за “безплатния концерт” на фронтмените на руската путинистка пропаганда от групата “Любе” във Варна днес, добавете и “знаковия” спомен от януари 2008 г.. Тогава трупата от пътуващия пропаганден цирк на Путин го придружи в самолета му за София по повод готвеното от Първанов негово триумфално посещение в София.

“Любе” свириха на уше на двамата в бар “Синатра” в нощта, когато двете делегации уж били спорили ожесточено, а българските лъвове извили ръцете на Газпром за цял един процент повече участие в руския газов проект “Южен поток” ( както съобщи най-сериозно на сутринта министърът на икономиката Петър Димитров).

Бар “Синатра”, апропо, принадлежеше на Мишо Бирата ( на жена му, но това е същото). Това е същият бизнесмен и шеф на федерацията по баскетбол – мъж канара, който се спомина внезапно в разцвета на силите си в друго “знаково заведение” , собственост на Златев ( баща или син-също няма значение) в Правец.

Бирата почина “удобно” след скандала с изтичането на записите на телефонния разговор, от който ставаше ясно, че Първанов и Борисов покровителстват бирения бизнес на Бирата срещу проверки на една българска служба, чиито замесен шеф …също почина и също от разрив на сърцето. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/06/09/2986441_blizkata_do_peevski_hidrostroi_i_moskva_sa_platili/

2 мнения за “Отново облъчват путинофилите с “Любе”, свирили тук на уше ( на Първанов и Путин)”

 1. ДГД за любе и феновете им по света и у нас.
  Сега, далеч по-важното. Всеки който има възможност да дойде на 14 юни от 18.30 ще има нов Марш за европейско правосъдия в София пред Съдебната палата. Датата е култова в най-новата ни история-началото на големите летни протести през 2013г. срещу моделът КОЙ.
  http://terminal3.bg/marsh-za-eu-pravosydie-2/
  Специално за случая набивам мекият от френско-испанската граница за да стисна и ръката на Стопанинът на БЛОГА НИ и всеки от коментаторите който успее да се включи. Колкото повече-толкова повече.

 2. Ясно е че любе са “велики”. Тук направо се съгласявам с русолюбивите Българки и Българи – радиото е невъзможно да надговориш но за щастие можеш да изключиш(та заради това се и съгласявам).

  Думата ми тук е за “подгряващата” група на любе. Иде реч за Семьон Слепаков. Той няма да бъде поканен да подгрее русолюбивата общност на Българска територия но за щастие има youtube.com и можете да загреете сами.

  За всички русолюбстващи а също така и за всички на които им е интересно. По-долу Ви предоставям връзка към една песен на Семьон Слепаков публикувана в “тубата” на 18-Май-2012. До сега е събрала 10,275,993 views (каквото и да значи това).

  https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI

  В заключение, знам, че болшинството русолюбстващи в България руски не знаете, но направете усилието, намерете някой който знае и нека да ви преведе текста. Макар, че припева би трябвало да разберете без проблеми – все пак основата на това което днес наричаме руски език е Българския (даже някои руснаци си го признават).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.