Парадът на политическата разкрепостеност в няколко снимки

Минавайки вчера покрай шарения гей прайд в София чух полицай да споделя, че “няма нищо против”, но почва да се притеснява за “бъдещето на държавата”. Явно беше шокиран от многохилядното шествие, което досега беше неглижирано в медиите като изява на шепа ( допишете изречението с какъвто искате обиден епитет).

И се замислих за миналото на държавата и на държавите, в които сивотата раждаше и ражда по наследство омраза към различните, загнездена в сивото вещество на доста хора у нас. Нима нямаше по онава време страстни целувки и прегръдки, които имаха развращаващ ефект върху живота на цели нации, поробени в харема на съветските самодържци?

Една снимка на Путин, който разсъблича момченце на Червения площад и целува момченце по коремчето, е струвала живота на бившия му колега от тайните руски служби Литвиненко. Той възкликнал, че Путин е педофил. Това, според НюЙорк таймс, накарало  Путин да ускори решението си да се разправи с избягалия в Лондон критик, отровен в Лондон през 2006 г.

698514-l

Целувките уста в уста между съветските господари ( помежду им, но най-вече като знак за дълбока преданост на лакеите), бяха задължителен ритуал за пред публиката.

Не случайно колажът с целувката между Путин и Тръмп от ранния период на тяхната връзка, когато двама си изпращаха “любовни” сигнали, имитира познатите сцени на любов между първите партийни и държавни ръководители от времето на лагера, в който изнасилването на истината беше вседневно задължение на червените велможи в споманития по-горе харем.

images-6

IMG_8616брежнев живковimages-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Най-деен в наши дни в целуването, прегръщането и лигавенето за целите на политическата автореклама без съмнение е Бойко Борисов- мляска и мачка наред мъже, жени и деца.

images-1

 

 

 

giphyimages-2images-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

images-7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коалиционният му партньор Сидеров беше пионер в ексхибиционизма.

images-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В мафиотски стил подземният бос Карамански целуваше примижалия в обятията му емблематичен за “прехода” предприемач в производството на малки пластики, издигнал се след това във видеен деец на голямата гербаджйска култура Вежди Рашидов.7319b-vej1-788878

 

 

 

 

 

 

“Изтънчената” Корнелия Нинова позволи да я ухажва на площада в София български имитатор на руски “нощен вълк”, който кожените си дрехи може да мени, но не и нрава на сервилен поклоник на пунизима. 20170501_6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23_38372

 

 

 

 

 

Също толкова галантен ухажор на Мадам “В”, както я нарече по-късно, беше Ахмед Доган- първо целува, после намеква в писмо до един вестник, че е било срещу заплащане.images-4

 

 

 

 

 

 

Новият секс-символ на БСП Алексанъдр Симов, автор на комплексарски еротично-политически коментари в търно червено, дефилира под овациите на възхитените другарки в съответната поза на неотразим любимец.

 

Това е парад от спомени и кадри, които кадруват в държавата. Тъкмо той парадира  с нещо наистина опасно за бъдещето на България. Но кой да го забележи- макар да се случва не веднъж в годината, а е всекидневие от десетилетия насам!

7 мнения за “Парадът на политическата разкрепостеност в няколко снимки”

 1. Лакейството е най-древният занаят (а на проституцията, както някои твърдят), който сегашните управници владеят до съвършенство! Но може би, понятията за “най-древният занаят”, посочени по-горе се препокриват, или отъждествяват с едно и също нещо, но в различните сфери на “човешкото” съществувание!

 2. А мадам “В” е истинска мадам Помпадур (в българската действителност) или “Ми Лейди” от “Тримата мускетари”!

 3. “Злото е там където е нарушен реда(подредбата) или мярата(дозата) или и двете”.Йоан Дамаскин.
  Мярата в политическата разкрепостеност е ОГРОМНО зло с непредвидими уродливи последствия:
  1. Сатанизирайки нацизма (с право), но НЕ изобличавайки и сатаназирайки комунизма Западната цивилизация позволи огромно зло чиeто последствие виждаме в България и то днес – 30 години след уродливия псевдо-преход
  2. Легитимирайки&Фаворизирайки герб+Тиквата ЕНП наруши както реда,така и мярата завещана от Аденауер,Чърчил и Тачхр и последиците от това се усещат у нас,но метастaзите неминуемо ще се разпрострат и в ЕНП.

  Аз пък се гордея (без ирония) с обратното на това което направи проф.Александър Цанков и даде пример (за съжаление незабелязан и неоценен) на цялата Западна цивилизация:
  * Премахна на 09.06.1923а правителството на Стамболийски,което откровено беше в начален етап на фашизация (да ме прощава бай Танчо но управленската му програма, икономически решения, откровени заемки в поземлената политика, Оранжевата гвардия като еквивалент на Черните ризи си е точно “мек” фашизъм)
  * Смаза т.нар. възстание септември 1923а за отреже гангрената на БГ комунизма + отряза главата на червената чума запускала метастази в България.

  Е,не се е целувал проф.Цанков така добре както Гошо Тарабата,Т.Ж.,Тиквата и Брежнев,нито пък е пращал картички със сърчица както Жан-Клод Юнкер

 4. Покрай поцелуйковщините хвърлете поглед и към десетките видеа с резиденциите на “приятеля володя”, както го подблизваше сырыщника.

 5. До г-н Симеонов
  Струва ми се, че неправилно свързвате името на маркиза дьо Помпадур с Мадам „В”. Дьо Помпадур е спомогнала за създаването на Манифактурата за порцелан в Севр, благоустрояването на площад Луи ХІV / сегашен Конкорд/, построяването на Пти Трианон. Обичаща изкуствата и литературата е била и меценат, подкрепяла е писатели, философи и художници – Буше, Ла Тур, Русо, Волтер, Дидро, д’Аламбер. Съдействала е за издаването на първите два тома на Енциклопедията на Дидро и д’Аламбер. Нашата „Мадам” умее само да върти баници и да ги поднася с чупки в кръста на когото трябва, според нея.

 6. ‘…чух полицай да споделя, че “няма нищо против”, но почва да се притеснява за “бъдещето на държавата”…’

  Ами той много се е забавил с притеснението си за състоянието на държавата. Аз се притеснявам за нея откакто съм се родил.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.