Полезният патриот- истинска емблема на рашизоидната ни власт

Ленин, както знаем, много е обичал да обижда на “полезни идиоти” разни западни екземпляри, които помагат на болшевиките (добро)волно или поради материален интерес. Няма да употребя същия израз за рашизоидния атакист Илиан Тодоров, новия управител на София – област, назначен на този пост от Бойко Борисов като живо доказателство за живата връзка между управляващите от националпопулистката коалиция.

Илиан Тодор беше показан днес по Нова телевизия като доволен от себе си полезен патриот, който претворява идеите на атакизма в поверената му област. От изявата му стана ясно, че не се разкайва за близкото си минало на агресивен елемент, участник в срамните сцени с нахлуването във НАТФИЗ. Пак би “отишъл” там, т.е. би нахлул отново в едно автономно учебно заведение да раздава “справедливост” както я разбират рашизоидите у нас.

php499lwz

Якето му с надпис “РОССИЯ” на гърба, с което демонскративно се разхождаше около атакуваното от него и от Сидеров магазинче в центъра на София, също не е проблем за него. Била му подарено от някой си.

18698345_10212965220306799_7548957078366220661_n

Изобщо- полезен патриот. Истинска емблема на властта на самодоволните рашизоиди!

22 мнения за “Полезният патриот- истинска емблема на рашизоидната ни власт”

 1. Питам се КАК този некомпетентен, оскотял от зависимости лумпен ще ръководи София-област ?! Какво е работил русофилистичният скот преди да “влезе в политиката”? Борисов дали си дава ясна сметка за последствията от подобно назначение, защото то си е жив компромат и крах за цялата му кадрова политика.
  Чудя се само как ще преодолеят шока, отвращението и унижението си служителите, които ще бъдат принудени да работят под негово “ръководство” ? Не им завиждам!

 2. Който носи “росия” в главата си и върху етикета си – той винаги предпочита Нея пред “България”.
  И го смята това нещо за: нормално, съвпадащо, необходимо.

 3. Ако поглеждате “Епицентър” и подобни Руски издания (изчадия) на информационната война Срещу България, всички те подсказват – а и направо настояват – пред нашите президент, правителство, парламент, да вземат Решене за закупуване на Нови бойни самолети за България, а не употребявани.
  Т.е., Сааб, а не Ф-16.
  Т.е.: ПО-СЛАБИТЕ, като оръжия срещу Русия.

 4. “Горна Република Македонија”?:
  Опарени от Мешавицата на Русия в Македония и от “братската” прегръдка в Черна гора, македонците решават да променят тяхното “Република Македония” за страната си (БЮРМ, по ООН), за да могат да влязат в НАТО И преодолеят гръцкия натиск заради него – такова име през 2014 г. предложи и Матю Нимиц, посредникът на ООН:
  https://www.ft.com/content/14cf0f74-4d17-11e7-919a-1e14ce4af89b

 5. Лично и начело с идиоти кат гореописаният освен присмех на нормалноста по света и у нас и невземане на сериозно от факторите с които той комуникира на баце не му остава нищо друго освен уверено и скоростно да крачи към третата си оставка.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  Пускам линк към статия за човекоядството сред кримските партизани през периода 1941-1944г. Вместо да нараства кривата на участниците в него рязко пада. Имам спомен, че по време на усвояването на кримнаш знаменосецът на новоезикът на съвременната продажна журналистика валери найденов зае нестандарна за произхода и биографията си позиция. Но не пропусна да се заяде по “женска линия” със сънородниците си състуденти в масква. Повечето женени за рускини и оттам станали русофоби. Изключение-Стопанинът на БЛОГА НИ. При него случаят бил “по-специален”.
  Убеден съм, че вн следи творчеството на Иво и по-повод горната статия изказвам обосновано преположение, че оцелият му баща ще да е бил людоед.
  http://argumentua.com/stati/krasnye-partizany-ukrainy-1941-1944-gorkaya-pravda-o-sovetskom-podpole
  Думата-дума отваря. Ето и аналогът на янки-ният кримнаш. Да, ама НЕ!
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/06/12/n_10165175.shtml#comments
  Последно.
  Обръчът около “вашингтонският секретар на обкома” се затяга.
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/06/12/n_10165337.shtml

  И понеже , обаче, защото след малко потеглям за България и ще “блестя” с отсъствие около 10-тина дни припомням най-важното.
  Всеки който има възможност да дойде на 14 юни от 18.30 ще има нов Марш за европейско правосъдия в София пред Съдебната палата. Датата е култова в най-новата ни история-началото на големите летни протести през 2013г. срещу моделът КОЙ.
  http://terminal3.bg/marsh-za-eu-pravosydie-2/
  Специално за случая набивам мекият от френско-испанската граница за да стисна и ръката на Стопанинът на БЛОГА НИ и всеки от коментаторите който успее да се включи. Колкото повече-толкова повече.

 6. За Илиан ми е ясно,но не разбрах как така са пропуснали да назначат Сидеров за министър на културата.По съвместителство можеше да стане и директор на лудницата в Карлуково.А слабият,строен и елегантен Каракачанов трябваше да поеме спортното министерство.

 7. Говоря с доста хора. Добре образовани. Основна тяхна теза че за никаква информация не може да се вярва…. ПОЛЕЗЕН ИДИОТ. Но са готови да вадят “факти” за “гадните” цивилизовани държави с които информационната среда изобилства а Макрон ( президента на Франция) му казва кибератака и взима светкавично крути мерки. Та тези наши идиоти като им кажеш нещо в полза на България​ и против русия: НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА. А за това какво “бедствие” са цивилизованите държави и колко добра е русия могат цял ден да вадят “факти”. Но рибата мирише откъм главата и за това положение вина имат всички власти, както и б.б. който съвсем спокойно и обявява че България обявява война на ссср 44 та. Но приятели давайте идеи за действия.
  Моята идея за действия е Обединение с НОВА РЕПУБЛИКА и последващи спешни действия за 1. Информационна война с подкрепа от всички читави чужди партии.
  Следствие от 1: Истинско дясно обединение и предсрочни избори.
  Поздравявам Grigor Nikolov за чудесните новини от Франция с чудесната новина от България че НОВА РЕПУБЛИКА И ДСБ не можаха да бъдат завзети отвътре и те продължават да са единствената надежда за България чрез избирането на Атанас Атанасов за председател на ДСБ.

 8. Вече нищо не ме учудва! Нашата държава се управлява от КОМУНИСТИ офицери от КДС – БАНДИТИ и такива като този ИДИОТ ИЛИАН ТОДОРОВ от АТАКА Г..О ЛИЗЦИ на РАЗИЯ. Няма ли свестни хора които да са на този пост а такива като този биват избирани за управници на възлови места. Срамно е вече 27 години нашата държава е управлявана от от тези МЕКЕРЕТА. Цялото ни правителство който да да хваниш одари го в другия няма да сгрешиш. Тежко му на Българина!IIC…..oIL.

 9. Ленин е измислил това за “полезния идиот”, а после други руссияне творчески го доразвили и измислили онова за “дуракоустойчивост”. Много добре са направили, защото едното без другото е немислимо. Колкото и да е полезен, накрая идиотът винаги мощно се дъни и все нещо трябва да го зАпре, за да не прее…такова работата. Понеже актуалните ни патрЕоти до един са руссопоклонници /ще рече идиоти и дураци при това/, то механизмът за озаптяването им ни е повече от наложителен. Обаче тази мисъл ме сполетява само на първо четене. На второ си викам- и от какъв зор; защо ли не ги оставим да се изявят творчески и в пълнота. Резултатът ще е потресаващ, за тях, за избирателете на всички морета, па и за Рассията им православна. Накрая все ще се намери кой да извлече труповете. Аз съм търпелива и ако рече Бог, с удоволствие ще догледам пиесата.

 10. Не той, не той! “Пантерът че изяде коледните пенсии.” Това изявление на Банкянския “колега” на: загиналия летец и водолазните екипи, полицаите от 5 РПУ и Меркел, Доналд Туск и хитринския кмет и на всички колеги по света е морален генератор на политическа уродливост, каквато не познават днес и в субсахарските пояси .

 11. Тоя на снимката е просто едно страхливо недоразумение.
  И щом е готов да ходи пак да му припомним,че след дивотиите им в НАТФИЗ студентите от НСА от федерациите по бокс,джудо,самбо,кикбокс и борба поканиха Сидеров и шпицкомандите му да отидат и нахлуят в НСА.
  Е,да отива в НСА щом е толкова ербап.

 12. Днес 12.06.2017-та година,гледам по целия СовеЦкий Союз,едни масови мега митинги.
  Поразцъках тук-таме из БГ интернет медиите и с малки изключения,тези събития явно не са интересни за тях.
  debati.bg и те са проспали събитията по “руските земи”,но затова пък руската ‘ютюб’ сфера повръща от видео материали за днешните събития.

 13. Българин,

  Новините от Украйна са лоши и добри. Поклон и памет за загиналите украински бойци в източен Донбас. Предполагам, че следите новините. Виталий Портников написа преди два дни: ‘The victims of Maidan and the Donbas war have given Ukrainians a chance’.
  Ето едно свидетелство – невиждана до този момент публична мобилизация за членство в НАТО: http://euromaidanpress.com/2017/06/08/ukraines-support-for-joining-nato-at-a-historic-high-infographic/

  Поздрав!

 14. Живеем в Родината си, дословно окупирана от морални уроди, политически нули и национални предатели!

 15. Да,да,Каракачанов спортен министър?А какви тайни от спортното министерство ще снася на КГБ/ФСБ-Путин?

 16. Кои избират тези влечуги? ЯН СМИТ, охлаждайки еуфорията от гласуването на едногънковомозъчни индивиди казва”Един човек, един глас….един път!” После идват Мугабе

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.