Високата Жотева вдигна ниска топка на рашистките джуджета

Един спор между Бетина Жотева, член на СЕМ, изправена вече на подсъдимата скамейка в “телевизионен сериал”  на противопоствянето й срещу журналистката Къдринка Къдринова ( за която не знаех, че вече е на ръководна длъжност в напълно превзетия от русофилите Съюз на българските журналисти), броди из ефира.

Бетина Жотева, признато от нея, заплашила Къдринова ( неясно точно с какво).

Къдринова стана по този начин жертва на вербално нападение от страна на официално лице, свързно с властта – доколкото Бетина Жотева беше говорител на министерството на външните работи по времето на втория мандат на Борисов и от тази позиция беше номинирана и назначена на поста в контролния държавен орган.

Страхотна ниска топка им вдигна високата иначе Бетина Жотева. Джудженцата от БСП не могат да се нарадват да забиват на мрежата, покатерени едно върху друго (от Симов до Волгин).

Руските джуджета, както е известно, са най-възползващите се от всяка низост великани на света.

Проблемът ( на Бетина Жотева) е, че този път те имат основание. Най-болезненият автогол е не този, който си вкарваш по случайност, а онзи, който забиваш с шут и заявяваш, че е било напълно съзнателно.

Апропо, за да стане ясно защо петата колона на Москва тържествува в тази предпоставено загубена от Бетина Жотева битка, да напомня, че Къдринка Къдринова е ярка доярка в кравефИрмата на путинизма в България – каквото и да стори Путин, Къдринова е щастлива да издои всяка капка русофилска любов (в)името на Русия.

Обелязвал съм това многократно. https://ivo.bg/2014/03/06/упорните-точки-путин-и-упорството-на-г/

https://ivo.bg/2017/02/17/историкът-янко-гочев-получи-думата-в-б/

https://ivo.bg/2011/04/20/кастро-и-кастрираната-ни-памет/

14 мнения за “Високата Жотева вдигна ниска топка на рашистките джуджета”

 1. В Парламента вече всичко е ясно!
  Борисов-3 на ГЕРБ се крепи на абсолютно същите „златни пръсти” на които се крепеше и Орешарски на БСП и ДПС .
  Препирните там вече са водевилни – колкото Борисов и Нинова да остроумничат!
  „Епичната” борба между дясната БКП-ГЕРБ и лявата БКП-БСП ,обаче продължава „жесточено” в медиите!
  „Бетина Жотева, признато от нея, заплашила Къдринова ( НЕЯСНО ТОЧНО С КАКВО).”
  „Джудженцата от БСП не могат да се нарадват да забиват на мрежата, покатерени едно върху друго (от Симов до Волгин).”НЕЯСНО ТОЧНО ЗА КАКВО.
  Мъпет-шоуто продължава…

 2. Може би скандалът си има предистория, но това не оправдава държането на Жотева. Трагично е положението на българската журналистика като цяло – поръчки, слугинаж, автоцензура… Журналисти и медии все по-силно са мачкани и притискани до стената от овластените,явно или тайно, малки човечета,но “Човек може да бъде роб само, ако той, сам, иска да бъде роб.” Абрахам Линкълн

 3. Здравейте г-н Инджев,
  Следя блога ви пристрастено от много време, но не съм коментирал никога- редовните ви коментатори ерудити ме “страхуват”. Но тази вечер бях изумен от очебийното игнориране на едно събитие, като изстрелването на български комуникационен спътник в орбита, излъчено директно само от телевизиите TV+ и BiT. В същото време по Нова вървеше “София ден и нощ”, по БиТиВи- турски сериал, а по БНТ- съветски филм. Аз бях в очакване тези телевизии да прекъснат извънредно, за да излъчат изстрелването на българския спътник от Кейп Канаверал, но това така и не се случи.Силно се съмнявам, че ако този спътник се изстрелваше от база Байконур, директните предавания от въпросните национални телевизии нямаше да започнат още от обяд с коментарно студио с “експерти”.Не знам дали ще е нахално да помоля за коментар по темата. Благодаря за търпението.
  П.С. Времето на изстрелване на сателита съвпада с времето за пиене на ракия в България и затова се извинявам предварително за спонтанното възмущение.

 4. Проблемът не е високата Жотева…Тя е поредната грешка на технологията за финансиране на „интелектуални ядра”.
  Висока топка от квотата на евроатлант Плевнелиев.Турбокалинка с отечественофронтовски плам в очите. Не виждате будьоновката?
  https://nova.bg/news/view/2017/06/23/185874/%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%B7-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B0/
  Сега ще се наложи да потърпите червеноперка от квотата на Радев…

 5. СБЖ, основан през 1955 г., си е филиал-организация едновременно на “Б”КП и К/ДС (Шесто – за “Борба срещу интелигенцията”, наречена “работа с”), какъвто принципно остана и след 1990 г. “Съюзът” за контрол над творческите умове и сега продължава да е Сборище на Същите Комуняги и Ченгета. Всичките негови позиции досега, по всички въпроси, са в полза на “Б”СП и Русия.
  Една от многото неразградени титолитарни организации, ако не и Всички принципно. Така си ги оставяме нещата ние.
  Да живей Корейската Народна, както се казва, там поне всичко се запази в по-ясната си оригинална форма.

 6. От Русия все едно и също и все едно и също:

  Путин дал пряко разпореждане да се помага да бъде избран Тръмп – казва доклад на ЦРУ, предаден още на Обама:
  http://www.cbsnews.com/news/vladimir-putin-gave-direct-instructions-help-elect-donald-trump-report/

  Както и Путин пряко разпоредил Немцов Да Бъде Убит:
  http://euromaidanpress.com/2017/06/20/putin-is-behind-the-murder-of-boris-nemtsov-says-martynyuk/

 7. Болно ми е за Бетина, като виждам каква сган се надигна срещу почтения и принципен човек със силен дух и чувство за справедливост.

 8. Къдринка Къдринова е Волгин + Симов в пола! Като всеки пропагандист и другарката Къдринова не пропуска да говори нелепи панагирици за дребния упправител на Русия. Не си е струвло Бетина Жотева да се занимава с перодръжка от типа Волгин-Къдринова-Симов!

 9. С интерес следя блога ви, но трябва да призная, че понякога публикациите ви са твърде самоцелни. В случая е ирелевантно дали въпросите са на Къдринка или някой друг. Единственото от значение е поведението на Жотева.

 10. Към MINA:
  А има ли значение, кой чете/тълкува Евангелието?

 11. Към Mina:
  За Вас може да няма значение- напишете собствен “релевантен ” коментар.
  Постъпвате като Жотева, оспорвайки ми правото да пиша така, както смятам за нужно. Доста самоцелно е наистина.

 12. @Петър Ботушаров: Адмирации за коментара Ви.
  Ако е възможно догодина на 22и юни да ни припомните относно бомбардировките на съветската авиация без опознавателни знаци над Добрич и Варна.
  С нищо непредизвикана от българска страна, без да има обявена война или каквито и да е военни действия или заплаха към СССР, бомбардировка върху цивилни, а не върху военни обекти.Бомбардировка много много старателно укривана и никога обяснена защо&с каква цел.
  Вярно че живеем в настоящето, но който не знае историята си, е осъден да я изживява отново.

 13. Това, което в България, кой знае защо, се нарича журналистика отдавна е лишено от съдържание. Май само лекарското съсловие у нас е по-безочливо от т.нар. журналисти – без значение дали пишат в тъмно-жълтите журнали или са “телевизионери”. Емблематични ПОМИЯРИ като Томов, Кеворкян, Велева, Волгин или тази персона, която сега орева света трябва със закон да им се забрани да се гаврят със Свещенният Български Език!
  Но, от друга страна, тъкмо тях заслужава нашият т.нар. “политически елит!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.